canım sanada güzel ve mutlu günler nasılsın bu güzel dileklerin için tsklr
yaa kızlar bi kaç gündür bende hamilelikle ilgili şeyler var daha doğrusu hepsi var du bakim hadi hayırlısı
kızlar merhabaaaaa geçen pazartesi yaptırdığım test buğun cıktı..düşük yaptımm yaa ben .test sonuçları ne demek acaba
anti rubella ıgg (meia = 55.8 pozitif yüksek
anti rubella ıgm (meia = 0,16 negatif
anti toxoplas ıgg = 5.6 pozitif yüksek
anti toxoplas ıgm = 0.28 neğatif
cmv ıgm =0.1 negatif
cmv ıgg =107.3 pozıtıf yüksek
ne demektir fikri olan bilen var mı?
Hadi bakalim canim hayirlisi olsun Test yaptin mi???
yok yapmadım ama sanki içime doğdu
Canim insallah olursun dualarim hep sizinlekirmizilarina var mi daha yoksa gecikme mi var:44:
yok daha olmadım 21 ne olcam saol cnm ya ilaç gibi geldin morelime bende herkese dua ediyorum cnm
göğüslerim çok ağrıyo sıksık idrara çıkıyorum kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo ama fazla dil göğüslerimde damarlar çok belirgin harita gibi aynı sonra ağzım çok kuruyo akıntım da var :13::13::13:
ayy bende böyle bir topic arıyordum. çocuk istiyorum ama eşim hazır değilim diyor 1,5 yıllık evliyim ve yaş gidiyor. en önemlisi anne olmak istiyorum artık.
sgl ececim ben iyiyim tabi yorulmazsam azcıkta suyum azmış bakalım hayırlısı emrecik iyi büyüyo 1 kg olduk bileslm canım nasılsın neler yapıyorsun bebeiş nasıl çıkıyormussun gelince yazarsın artıkın kib aeo by görüşmek üzere
canım bende anlayabiliyorum sorun orda değil sadece ı harfi yerine bazen i kullanıyo olman özelden yazarım sanacnm bunada sükür yine türkceyi biraz iyi yazabiliyorum hemm anlayan anliyor..
canım uykusuz kalmaktan oluyodur belki bide pc de fazla kalıyosan misafirleri yolladınmı bakımtubiş naber canım
ya kusura bakma gözlerim çok ağrıyo kalamıycam daha sonra görüşürüz olurmu öpüyorum seni iyi geceler
hadi bakalım jensu bizde seni kucaklıyoruzgüzel bir gün geçirmenizi dilerim...her saniyeniz mutluluk dolu olsun...gülen yüzünüz hiç solmasın...hepinizi ADIYAMANDAN dan sımsıkı sarıp kucaklıyorum. ..ne kadar uzak da olsak sevgini kolları çok uzundur. ..erişemeyeceği saramıyacağı yer yoktur
canım ya fazla özletme kendini gerçi iyi olduğunu bilmek iyi inşallah yakında topiğimizin bebişleri çoğalırnasılsınız fıstıklarım ben iyiyim şükür umutsuzluk ve umutun aynı anda yaşandığı bir aydayım hayırlısı bakalım allahtan nasılsınız geçmişi hep okuyorum sizleri takip ediyorum topiğin altında bir ziyaretçi görürseniz öğleleri bilin ki o benimdir ama kendime sözüm var çok sık girip yorum yapamayacağım zaten şu an kendimle uğraştığım için sağlıklı yorumlar yapamam baştan savma bişeyler de sülemek istemiyorum şimdilik dua etmekle yetiniyorum sizlere ve kendime temislik yapıyorum kardeşim de gelcek nasipse yarın şimdiden çok heyecanlıyım
ablacım ben okumam gerekenı okudum bıde ozelden takıp ettıgımız ıcın haftada bır kısıye mı ındırdık merak ettım
öpüyorum sizleri çok allah herkesin muradını versin inşallah:26::26::26:
kız tutiş nerelerdesin canım herşeyi kafana takma başkalarını okuyup dinleyince bazen kendi derdimiz için bu kadarmı diyoruz kendine iyi bakSelam kızlar nasılsınız? Topiğe ne zaaman girsem kimse olmuyor şansıma ne var ne yok?
Eboşum,napıyosun kardeloş sen ne alemdesin ?
Kızlar var mı güzel hbrler,beni sorarsanız ben iyi değilim snrım bunalıma girdim bebekle alakası yok ama ondan ziyade herşeyi kafaya takar oldu,galiba herşey birikti birikti bu da patlama noktam hayırlıısı artık...
Allah'a emanet olun,görüşmek üzere...
yok kuzum elimde değil maalesf bi ara takmıyodum ben zaten çok ince düşünüyorum herşeyikız tutiş nerelerdesin canım herşeyi kafana takma başkalarını okuyup dinleyince bazen kendi derdimiz için bu kadarmı diyoruz kendine iyi bak
canım ya bu ay tartılmadım ama geçen ay 67 ile hamiş kalmıştım şuan 70 im heralde hayırlısıyla doğuralımda kiloları veririz inşallahyok kuzum elimde değil maalesf bi ara takmıyodum ben zaten çok ince düşünüyorum herşeyi
sen de iyisin sanırım kaç kilo aldın kıss az kaldı ha gayret Allah yardımcın olsun
geçmiş olsun inşallah çabucak kırılır taşlar fazla ağrı yapmaz yoğurt suyu iç ama kendi mayaladığın yoğurdun suyunu maydonazsuyuda iyi gelirMerhaba kızlar uzun zamandır giremedim geçmişede bakamadım çok uzun diye önemli gelişmeler varmı ben ameliyattan sonra böbrekteki taşıma baktırdım oda böbreği tıkamış dün kırdırmak için doktora gittim ilk seans yapıldı biraz acıyo tabi cuma ikinci seans var umarım kırılır bu işler biter bitmez aşılamam yapılıcak inşallah hormon sonuçlarımda fsh 16 çıktı prolaktin 48 bunlarda nasıl düzelicek bilemiyorum 6 ay önce yoktu bişey sinir oldum valla haftayada çapaya gidicem ordada doktorlara bu sonuçları göstermek istemiyorum rapor işini uzatıcaklar diye korkuyorum ama napsam bilemiyorum bir fikir verin kızlar.
Kardelen birsen naber kızlar Ebrar nasıl gittimi kardeşi hepinizi çok özledim valla ama sağlık sorunlarından fırsat b ulup giremiyorum bu arada günümü tuvalette geçiriyorum ::)))çok su verdiler içtikçede yapılcak bişey yok.Hepinizi çookkk öpüyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?