canım ya bu ay tartılmadım ama geçen ay 67 ile hamiş kalmıştım şuan 70 im heralde hayırlısıyla doğuralımda kiloları veririz inşallah
geçmiş olsun inşallah çabucak kırılır taşlar fazla ağrı yapmaz yoğurt suyu iç ama kendi mayaladığın yoğurdun suyunu maydonazsuyuda iyi gelir
kız kardeloş napıyon
canım ya bu ay tartılmadım ama geçen ay 67 ile hamiş kalmıştım şuan 70 im heralde hayırlısıyla doğuralımda kiloları veririz inşallah
geçmiş olsun inşallah çabucak kırılır taşlar fazla ağrı yapmaz yoğurt suyu iç ama kendi mayaladığın yoğurdun suyunu maydonazsuyuda iyi gelir
kız kardeloş napıyon
ne dinlenmesi,ne dinlenmesi.cano banada vermişti doktor fena yapıyoya kullanılcak gibi değilki ben 2 kilo vermiştim kullanırken
inşallah allahım buay güldürsün yüzünü canım
kuzum az oldu ama yine görüştülkya çok şükür çok öpüyorum seni allaha emanetsin
gülü gülü kuzum çok öptüm git sende dinlen bakalım
ben giremedim ki hiç,sen nasılsın boncuk kız?sagol kardeloşum sen nasılsın cnm görüşemez olduk kac zamandır
bende ıyıyım cnm ya bız senınle tanısamadık bı türlü:))
önemlı degıl cnm hepsı gercek rüyalarında hayır olsun ınsallah melegının habercısıdır hepsıde
bak bak bak,klasik ebroş
VALLA BİLEMEM OSENİN SORUNUN
ben gökceyle kanka olmaktan zevk duyarım sen kaybedersin haberin ola
çok komik,eşime bile gösterdim,tıpkı bizim msn hallerimiz.
bunu görünce bızım halımız geldı aklıma
birsencim,çok yoğunluktanm giremedim tatlım bu sıralar,ama çok yakında gene hepberaber olcaz inşallahneyse bu sefer kurtulduk zaten tutamayacaktın yaaaa neyse umarım tatil yapmış eğlenmişsindir
pelincim nasılsın canım kız gitme bi yere biiz brakıpta güzel haberlerle gel stres yapma gelecek bebiş unutma
gül nasılsın bakıyım ne var ne yok çayı fazlaiçmeyin çoğu zararmış
ranacım gelmiş kırmızıların ama tamamen gelmezse dr git bi üstüne görme olabilir
kız gene çeneni tutamadın demi al geneyedin bamı neyse hayırlısı olsun gelip okursun
kız kardeloş bana diyon ama sen beni hiç merak etmiyon yoksa beni sevmiyonmu
hayırlı olsun araba kullanmayı öğrenmekgüzel bişey canım bende sertifikam var ama ehliyeti emniyeten alamadım daha araba kullanmayı biraz biliyorum ama trafiğe çıkacak kadar değil inşallah çabucak öğrenirsin gökçeyide öp
kız tuğba mümkünse kusura bakma şu yazları yazarken dikkat et bi kelimende hep hata var
hayırlısıyla sğlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah
canım baya merak etmiştim seni demek geldi kırmızılar bide gecikip ümitlendiriyoya insan deli oluyo tabi sağlık olsun üzülme lütfen inşallah aşılamayla gelsin minişin .sana niye kızalım evlat istemen çok doğal insan oduyguyu tadınca galiba tekrar tekrar istiyo ben hep tek diyorumda olunca değişirmi fikrim bilemiyorum .allahım seninde kızınbında gönlüne göre versin
bana nedense msn hallerimizi anımsattı
kem gözlere fişşşşşşşşş ya buara herkes uzaklaşma yapıyo galiba toptan hamiş patlaması yaşıycaz inşallah öyle olurdabu uzaklaşmalar hayırlara çıkar
sorun değil kuzum bende çok kalamıycam bugün nedense gözlerim ağrıyo
yarında işim var kızkardeşimin arkadaşı geldi onu gezdiricez .öpüyorum seni kuzu
gelemedim canımezel olduğu için ezel günü ben hep çevrimdışıyım
gülüm nasılsın kaçırdım seni herşey yolunda inşallah
bu kadar kendini strese sokma tutişim.Selam kızlar nasılsınız? Topiğe ne zaaman girsem kimse olmuyor şansıma ne var ne yok?
Eboşum,napıyosun kardeloş sen ne alemdesin ?
Kızlar var mı güzel hbrler,beni sorarsanız ben iyi değilim snrım bunalıma girdim bebekle alakası yok ama ondan ziyade herşeyi kafaya takar oldu,galiba herşey birikti birikti bu da patlama noktam hayırlıısı artık...
Allah'a emanet olun,görüşmek üzere...
banau cum,çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda şifana kavuşup,bebeğini kucaklarsın.Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim geçmişede bakamadım çok uzun diye önemli gelişmeler varmı ben ameliyattan sonra böbrekteki taşıma baktırdım oda böbreği tıkamış dün kırdırmak için doktora gittim ilk seans yapıldı biraz acıyo tabi cuma ikinci seans var umarım kırılır bu işler biter bitmez aşılamam yapılıcak inşallah hormon sonuçlarımda fsh 16 çıktı prolaktin 48 bunlarda nasıl düzelicek bilemiyorum 6 ay önce yoktu bişey sinir oldum valla haftayada çapaya gidicem ordada doktorlara bu sonuçları göstermek istemiyorum rapor işini uzatıcaklar diye korkuyorum ama napsam bilemiyorum bir fikir verin kızlar.
Kardelen birsen naber kızlar Ebrar nasıl gittimi kardeşi hepinizi çok özledim valla ama sağlık sorunlarından fırsat b ulup giremiyorum bu arada günümü tuvalette geçiriyorum ::)))çok su verdiler içtikçede yapılcak bişey yok.Hepinizi çookkk öpüyorummm.
bu kadar kendini strese sokma tutişim./QUOTE]
Selam kızlar nasılsınız? Topiğe ne zaaman girsem kimse olmuyor şansıma ne var ne yok?
Kızlar var mı güzel hbrler,beni sorarsanız ben iyi değilim snrım bunalıma girdim bebekle alakası yok ama ondan ziyade herşeyi kafaya takar oldu,galiba herşey birikti birikti bu da patlama noktam hayırlıısı artık...
canım ya aslında doğruyu söylemek gerekirse oldum olası tek çocuk derdim şimdi sorunlarda olunca diyorumki tekde olsa farketmez rabbim iyisini bilir elbetteki belki çocuk için haksızlık ama nebiliyim tek çocuk olan okadar insan varki .hayırlısı diyorum yine allahım neylerse güzel eylerdesteğin için teşşekkür ederim canm rabbim hepimize nasip etsin bebişi olanlarıda korusun saklasın inşallah
ebrarım emin ol fikrin değişecek o yüzden bence rabbimden tam dile iki yada üç bi kardeşi olsun bu hayatta kim olursa olsun kardeşin yerini tutmaz çünki rabbim sana inşallah ikiz nasip eder canımın içi oh ne güzel olur beeee ebrar bebişlerden başka bişeyle uğraşamaz olusun inşallah
baksen seni gidi seninasılsınız fıstıklarım ben iyiyim şükür umutsuzluk ve umutun aynı anda yaşandığı bir aydayım hayırlısı bakalım allahtan nasılsınız geçmişi hep okuyorum sizleri takip ediyorum topiğin altında bir ziyaretçi görürseniz öğleleri bilin ki o benimdir ama kendime sözüm var çok sık girip yorum yapamayacağım zaten şu an kendimle uğraştığım için sağlıklı yorumlar yapamam baştan savma bişeyler de sülemek istemiyorum şimdilik dua etmekle yetiniyorum sizlere ve kendime temislik yapıyorum kardeşim de gelcek nasipse yarın şimdiden çok heyecanlıyım
ablacım ben okumam gerekenı okudum bıde ozelden takıp ettıgımız ıcın haftada bır kısıye mı ındırdık merak ettım
öpüyorum sizleri çok allah herkesin muradını versin inşallah:26::26::26:
canım yaa inanki pek bişey anlamadım keşke yardımcı olabilseydimkızlar merhabaaaaa geçen pazartesi yaptırdığım test buğun cıktı..düşük yaptımm yaa ben .test sonuçları ne demek acaba
anti rubella ıgg (meia = 55.8 pozitif yüksek
anti rubella ıgm (meia = 0,16 negatif
anti toxoplas ıgg = 5.6 pozitif yüksek
anti toxoplas ıgm = 0.28 neğatif
cmv ıgm =0.1 negatif
cmv ıgg =107.3 pozıtıf yüksek
ne demektir fikri olan bilen var mı?
hoşgeldin aramıza inşallah birdahaki sefer karşılaşıp muhabbet ederizayy bende böyle bir topic arıyordum. çocuk istiyorum ama eşim hazır değilim diyor 1,5 yıllık evliyim ve yaş gidiyor. en önemlisi anne olmak istiyorum artık.
kuzum neyin var yaa merak ettim şimdi inşallah geçici bişeydirSelam kızlar nasılsınız? Topiğe ne zaaman girsem kimse olmuyor şansıma ne var ne yok?
banum yaa çok geçmiş olsun mevlam şifa versin geldimi üst üste geliyo inşallah çabucak toparlanırsın dualarım seninle canım allahım yar ve yardımcın olsun .bol su iç gerçektende su herşeye şifaMerhaba kızlar uzun zamandır giremedim geçmişede bakamadım çok uzun diye önemli gelişmeler varmı ben ameliyattan sonra böbrekteki taşıma baktırdım oda böbreği tıkamış dün kırdırmak için doktora gittim ilk seans yapıldı biraz acıyo tabi cuma ikinci seans var umarım kırılır bu işler biter bitmez aşılamam yapılıcak inşallah hormon sonuçlarımda fsh 16 çıktı prolaktin 48 bunlarda nasıl düzelicek bilemiyorum 6 ay önce yoktu bişey sinir oldum valla haftayada çapaya gidicem ordada doktorlara bu sonuçları göstermek istemiyorum rapor işini uzatıcaklar diye korkuyorum ama napsam bilemiyorum bir fikir verin kızlar.
Kardelen birsen naber kızlar Ebrar nasıl gittimi kardeşi hepinizi çok özledim valla ama sağlık sorunlarından fırsat b ulup giremiyorum bu arada günümü tuvalette geçiriyorum ::)))çok su verdiler içtikçede yapılcak bişey yok.Hepinizi çookkk öpüyorummm.
nedemek istedin cano anlıyamadım ben klasik ebroş demekle yanine dinlenmesi,ne dinlenmesi.
inşallah yarın dinlenirim.
ben giremedim ki hiç,sen nasılsın boncuk kız?
bak bak bak,klasik ebroş
çok komik,eşime bile gösterdim,tıpkı bizim msn hallerimiz.
birsencim,çok yoğunluktanm giremedim tatlım bu sıralar,ama çok yakında gene hepberaber olcaz inşallah
bu kadar kendini strese sokma tutişim.
banau cum,çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda şifana kavuşup,bebeğini kucaklarsın.
ben çıkıyorum.
eboşum,karşılaşamadık canımcım.
neyse,dua eder,dua beklerim diye kapatim msjı barim
slm cnm nasılsın????? yaa nedn oylesın kiiii???takma boşwer canım üzülmekle kalırsın hiç takma bence.
boncugumm inşaallah cnm bnm sağolasınkardeloşum evet aynı msndekı hallerımızben ıyıyım cnm aynı ıste kırmızılar gelıcek bıraz gergınım gelmeseler sasardım
banum cok gecmıs olsun cnm dıkkatet kendıne
anatolyam bazen herkese oluyo ocanını sıkma umarım hersey yoluna gırer cnm
kayram gelmıssın cnm umarım ıyısındır tatlım
önemli bişe değil ablamm boşver...kuzum neyin var yaa merak ettim şimdi inşallah geçici bişeydir
ben aynıyım kuzum iyiyim şükür
selam cnm, ne bilim belki havalardandır burda havalarda dengesiz bu ara ondandır belki belki de sıkıntılarımın birikmesinden neysee :)
boncugumm inşaallah cnm bnm sağolasın
önemli bişe değil ablamm boşver...
aslında önemli gibi keyifsizsin ablam merak ettim
konuşuruz bi ara ablamm
tamam kuzum aslında bugün seni arıycaktım fırsatım olmadı yoğun birgündü .
nasipse yarın ararım seni olurmu
tamam olur geçen gün aradım ben seni ama sanırım müsait değildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?