Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

maşallah fazla almamışın cnm

Yoğurt suyuda içiyim bari lmonatada iyi geliyomuş aman kurba gibi oldum valla glıkglık::)))Sen nasılsın az kaldı dimi seninde iyisindir inşallah.

ne dinlenmesi,ne dinlenmesi.
inşallah yarın dinlenirim.
ben giremedim ki hiç,sen nasılsın boncuk kız?

VALLA BİLEMEM OSENİN SORUNUN
ben gökceyle kanka olmaktan zevk duyarım sen kaybedersin haberin ola
bak bak bak,klasik ebroş

bunu görünce bızım halımız geldı aklıma
çok komik,eşime bile gösterdim,tıpkı bizim msn hallerimiz.
birsencim,çok yoğunluktanm giremedim tatlım bu sıralar,ama çok yakında gene hepberaber olcaz inşallah

bu kadar kendini strese sokma tutişim.
banau cum,çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda şifana kavuşup,bebeğini kucaklarsın.

ben çıkıyorum.
eboşum,karşılaşamadık canımcım.
neyse,dua eder,dua beklerim diye kapatim msjı barim

slm cnm nasılsın????? yaa nedn oylesın kiiii???takma boşwer canım üzülmekle kalırsın hiç takma bence.

kardeloşum evet aynı msndekı hallerımızben ıyıyım cnm aynı ıste kırmızılar gelıcek bıraz gergınım gelmeseler sasardım
banum cok gecmıs olsun cnm dıkkatet kendıne
anatolyam bazen herkese oluyo o canını sıkma umarım hersey yoluna gırer cnm
kayram gelmıssın cnm umarım ıyısındır tatlım

canım ya aslında doğruyu söylemek gerekirse oldum olası tek çocuk derdim şimdi sorunlarda olunca diyorumki tekde olsa farketmez rabbim iyisini bilir elbetteki belki çocuk için haksızlık ama nebiliyim tek çocuk olan okadar insan varki .hayırlısı diyorum yine allahım neylerse güzel eyler
baksen seni gidi seni eğer bu şekilde iyi olucaksan sorun yok canım
herşey güzel gönlüne göre olsun
buarada dua yine iki kişiye sen ve elaezele canım ondan sana tek sayı verdim inşallah vesile olur kuzum çok öpüyorum seni
canım yaa inanki pek bişey anlamadım keşke yardımcı olabilseydim
ayy bende böyle bir topic arıyordum. çocuk istiyorum ama eşim hazır değilim diyor 1,5 yıllık evliyim ve yaş gidiyor. en önemlisi anne olmak istiyorum artık.
hoşgeldin aramıza inşallah birdahaki sefer karşılaşıp muhabbet ederiz
kuzum neyin var yaa merak ettim şimdi inşallah geçici bişeydir
ben aynıyım kuzum iyiyim şükür
banum yaa çok geçmiş olsun mevlam şifa versin geldimi üst üste geliyo inşallah çabucak toparlanırsın dualarım seninle canım allahım yar ve yardımcın olsun .bol su iç gerçektende su herşeye şifa
nedemek istedin cano anlıyamadım ben klasik ebroş demekle yani
dinlenicen sen hiç merak etme
ben çıkıyorum.
eboşum,karşılaşamadık canımcım.
neyse,dua eder,dua beklerim diye kapatim msjı barim

dualarım seninle canım herşey dilediğin gibi gönlünce olsun
yine görüşemedik neyse görüşürüz inşallah

birsoş misafir gitmedi kuzum yatılı yarın gidiyor

kızlar eşim geldi şimdi çıkmam gerek sonra gelicem okiş
derinim boncuğum inşallah gitmezsiniz ben gelesiye canlarım

slm cnm nasılsın????? yaa nedn oylesın kiiii???takma boşwer canım üzülmekle kalırsın hiç takma bence.

selam cnm, ne bilim belki havalardandır burda havalarda dengesiz bu ara ondandır belki belki de sıkıntılarımın birikmesinden neysee :)
boncugumm inşaallah cnm bnm sağolasın
kuzum neyin var yaa merak ettim şimdi inşallah geçici bişeydir
ben aynıyım kuzum iyiyim şükür
önemli bişe değil ablamm boşver...

aslında önemli gibi keyifsizsin ablam merak ettim

KUTLU DOĞUM HAFTASI

Alemlerin efendisini, günlümüzün sultanı, insanlığın kurtarıcısı, peygamber efendimiz (S.A.V’i hangi yazıyla, methiyeyle, şiirle, cümleyle, kelimeyle anlatırsak anlatalım yetersiz ve aciz kalır… Ona ne yazılsa az, ne anlatılsa eksik kalır… Üstat Necip Fazıl şöyle diyor:
_Bu eserimde anlatılan bütün eksiklikler benim, bütün iyilikler sizin eseriniz YA RESÜLALLAH…

O usta kalem ki, aciz kalırken ALLAH RESÜLÜNÜ anlatmaktan biz bir hiçiz… Hani sevgiliye anlatamasın ya sevgini, kalbin atar kelimeler düğümlenir seçilen bütün kelimeler yetersiz kalır ya, bu sevgi, bu muhabbet, bu ask ondanda ileri… Kâinatta hiçbir insan onun kadar sevilmedi… Müminlerin çarpan kalbi, gözündeki yaş, yüreğindeki sevdadır onun sevgisi… Kurtuluşun anahtarı, Rabbine yakın olmanın rehberi, huzur ve mutluluğun kaynağıdır onun sevgisi….

Peygamber efendimiz MUHAMMET MUSTAFA(S.A.V’in sevgisi yaşamımızın ayrılmaz parçası olmalıdır. Peygamber efendimizin(S.A.V ahlakının esindeyiz kendimizi sorgulamalıyız. Hayatımızı peygamber efendimizin(S..A.V’in hayatına endekslediğimizde, huzur ve mutluluğu yakalayacağımızdan kimsenin endişesi olmamalı….

O hayat ki, sabrın kalesi…

O hayat ki, sevginin anahtarı…

O hayat ki, adaletin timsali…

O hayat ki, ilmin rehberi…

O hayat ki, karanlığın aydınlığı…

……Ve biz bu hayatın neresindeyiz? Onun muhasebesini yapmamız lazım… Her şeyin muhasebesini yapan biz, hayat muhasebemizin çıkmazındayız… Kendimize gelme vaktimiz gelmedi m? Çıkmaz sokakları bırakma vaktimiz çoktan geçti… Kaldı ki, öyle bir vakitte yok zaten…Peygamber efendimiz(S.A.V çocukluğunda bile örnek bir insandı. Ona insanlar MUHAMMEDÜN EMİN(En güvenilir insan diyorlardı… Kardeşin kardeşi dolandırdığı çağımızda biz bu hayatın neresindeyiz? Bu kutlu doğum haftasında peygamber efendimizi(S.A.V’i tanımaya ve onun sevgisiyle yanmaya ve kendimizi bulmaya çalışalım…

merhaba
Rabbim hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva versin. anne olmak isteyenlerede sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. bu aralar eşimle aramız kötü. ne zaman çocuk konusu açsam hazır değilim diyor. sanki şimdi işlere başlasak hemen olacak. belki tedavi gerekecek hemen hamile kalamıcam.
sizin orda oluyormu , her gören varmı bişeyler diyor. iyice canım sıkılmaya başladı. biz daha yeniyiz diyorum. geçiştiriyorum. ama istiyorum. rüyalarımda hamile kaldığımı çocuğum olduğunu görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…