merhaba canlar nasılsınız? size ciddi bir sorundan bahsedeceğim ne yapabilirim ban ayardımcı olursanız sevinirim..
1.5 aydır cinsel birlikteliğimiz olmadı eşimle.. ben zaten normalde de hiç istemiyorum isteksizim.. hadi bu 1.5 ayın 20 günü anneannem vefat etmişti ondan diyim ama 20 gün kalıyor hiç istemiyorum ya.. zaten annemde kalıyoruz olmuyor, eşim akşamları çok yorgun geliyor.. ve bizim düzenli bir ilişkimiz yok.. anneannemi bahane etmesekte normal de 10 15 günde 1 oluyor ve 2 senelik evliyiz biz.. en büyük etken eşimin yorgunlugu ve benim isteksizliğim.. ya hiç mi istemez bir insan istemiyorum hiç yaa.. okadar soğuk geliyor ki bana cinsellik.. pufff ben ne yapcam.. istek arttırıcı damlalar falan mı kullansam ? ne yapsam.. ya da psikologa mı gitsem.? ciddi anlamda sıkıldım bu durumdan.. şuan eşim bir problemçıkartmıyor ama çıkartırsa diye korkuyorum.. adamın ihtiyacı ve ben karşılamıyorum..
lagrıma nasılsın cnmm??? iyi eşin istemıyor o kadar sürede.ama adam cok yogun çalışıyor sanırım.cnm sağlıklı ilişkilerde hafatada en azından 1 kez oluyormus arastırmıstım.bence hıcbırsey kullanma kafana göre.sen bı psıkoloğa gıt o senı telkin yoluyla iyileştırır belkı cunku cok uzun sure yapmıyorsunuz.benım arkadasım da ıstemıyordu bı ara psıkolojık sorunlarından dolayı senın de yasamıs olduklarını bılıyorum onlardan olabılır cnmm.ınsanlar kotu seyler yasadıgında o işi yapmaktan cekınırler cunkuu.suçluluk duygusu duyarla yaptıklarında.ama bence sen psıkologa gıt cnmmm
öpüyorumm senı kendıkne dıkkat et takma herseyı kafana ok
merhaba
Rabbim hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva versin. anne olmak isteyenlerede sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. bu aralar eşimle aramız kötü. ne zaman çocuk konusu açsam hazır değilim diyor. sanki şimdi işlere başlasak hemen olacak. belki tedavi gerekecek hemen hamile kalamıcam.
sizin orda oluyormu , her gören varmı bişeyler diyor. iyice canım sıkılmaya başladı. biz daha yeniyiz diyorum. geçiştiriyorum. ama istiyorum. rüyalarımda hamile kaldığımı çocuğum olduğunu görüyorum
amin canım gerçektende çok zor millet tuhaf kendileriyle meşgul olmazlar senin çocuğun olup olmadığını sorarlar .artık umursamıyorum ben ilk başlarda çok takmıştımdamerhaba
Rabbim hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva versin. anne olmak isteyenlerede sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. bu aralar eşimle aramız kötü. ne zaman çocuk konusu açsam hazır değilim diyor. sanki şimdi işlere başlasak hemen olacak. belki tedavi gerekecek hemen hamile kalamıcam.
sizin orda oluyormu , her gören varmı bişeyler diyor. iyice canım sıkılmaya başladı. biz daha yeniyiz diyorum. geçiştiriyorum. ama istiyorum. rüyalarımda hamile kaldığımı çocuğum olduğunu görüyorum
hemde ne zor yaa :18:ama gerçekten başkalarına laf anlatmak çok zor hiç anlamıyolar
merhaba canlar nasılsınız? size ciddi bir sorundan bahsedeceğim ne yapabilirim ban ayardımcı olursanız sevinirim..
1.5 aydır cinsel birlikteliğimiz olmadı eşimle.. ben zaten normalde de hiç istemiyorum isteksizim.. hadi bu 1.5 ayın 20 günü anneannem vefat etmişti ondan diyim ama 20 gün kalıyor hiç istemiyorum ya.. zaten annemde kalıyoruz olmuyor, eşim akşamları çok yorgun geliyor.. ve bizim düzenli bir ilişkimiz yok.. anneannemi bahane etmesekte normal de 10 15 günde 1 oluyor ve 2 senelik evliyiz biz.. en büyük etken eşimin yorgunlugu ve benim isteksizliğim.. ya hiç mi istemez bir insan istemiyorum hiç yaa.. okadar soğuk geliyor ki bana cinsellik.. pufff ben ne yapcam.. istek arttırıcı damlalar falan mı kullansam ? ne yapsam.. ya da psikologa mı gitsem.? ciddi anlamda sıkıldım bu durumdan.. şuan eşim bir problemçıkartmıyor ama çıkartırsa diye korkuyorum.. adamın ihtiyacı ve ben karşılamıyorum..
abla nasılsınn????? denk gelemedık bır turlu...ben de özelden mesaj atacaktım sana o yuzden actım.takıldın oyle atıyorum bakarsın???? sen neeler yapıyorsun???
iyiyim tatlım saol sen nasılsın?evet karşılaşamadık yaa
sen napıyosun iyisin inşallah
iyiyim ablam net gıtmıstı işte 2 gundur war bu surede gırdım ama senle rst gelmedık.işte hep aynı.haftasonu yıne corludaydım yıne kafa dagıttım :))))
dün temızlık faslı fılan.rutin ew hanımlığı maaalesef
bunalıyorum ewde çalışmak ıstıyorummmm pfff
ben ayıp birşey yaptım :78: eşim korunuyor. korungaçı iğneyle deldim :26: bende 2 aydır zaten kontrol hağı kullamıyorum.
ben ayıp birşey yaptım :78: eşim korunuyor. korungaçı iğneyle deldim :26: bende 2 aydır zaten kontrol hağı kullamıyorum.
iyi yapmışsın canım ailen çorludamı?
valla temizlik bitmez yap yap aynı insan bazen sıkılıyo ama mebur yapmayıncada insanın içine sinmiyo .sağlık olsun canım .
çalışmanı eşinmi istemiyo ?
[
ohh ıyı yapmıssın cnmmm
şaka bır yana esın neden ıstıyor tabıı kı onun ıstemesı de onemlı...
ablam aılem ıstanbulda bana yakında orada dostlarımız war.guzel gecıyor onlarla.kaçıyoruz 2 haftada bır oraya...ewet abla yaaa temız temız olunca misssler gibi oturuyo ınsan
ablam ewet ya aslında bağnaz degıldır ama yasamıs oldugum seyden dolayı da boşwer yorulmanı ıstemıyorum dıyo e dıyorum yorulmadan para kazanamaz kı ınsan da...hem psıkoljıme ıyı gelecek dıyorum.ıkna cabasındayım.kuzenım bankada oraya aldırcak benı he dese ama hep kakıcam başına :))) dayanamıycak bence mutsuz gorunce beniii.bebek olcak dıyo yıne e dıyorum buysa sorun doğana kadar çalışırımm :))) demokrasıde çareler tükenmezzz:))
iyi yapmışsın canım ama ya hamile kalırsan eşin problem çıkarırsa oda sorun olur yaa
sen anlaşma yoluna git bence
hazır değilim diyor. senden çocuğum olsun istiyorum diyor ama şimdi değilmiş. ee mübarek yaşımız gidiyor.
hazır değilim diyor. senden çocuğum olsun istiyorum diyor ama şimdi değilmiş. ee mübarek yaşımız gidiyor.
defolu çıkmış derim :) daha önce defolu çıkmıştı çünkü :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?