Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

merhaba canlar nasılsınız? size ciddi bir sorundan bahsedeceğim ne yapabilirim ban ayardımcı olursanız sevinirim..

1.5 aydır cinsel birlikteliğimiz olmadı eşimle.. ben zaten normalde de hiç istemiyorum isteksizim.. hadi bu 1.5 ayın 20 günü anneannem vefat etmişti ondan diyim ama 20 gün kalıyor hiç istemiyorum ya.. zaten annemde kalıyoruz olmuyor, eşim akşamları çok yorgun geliyor.. ve bizim düzenli bir ilişkimiz yok.. anneannemi bahane etmesekte normal de 10 15 günde 1 oluyor ve 2 senelik evliyiz biz.. en büyük etken eşimin yorgunlugu ve benim isteksizliğim.. ya hiç mi istemez bir insan istemiyorum hiç yaa.. okadar soğuk geliyor ki bana cinsellik.. pufff ben ne yapcam.. istek arttırıcı damlalar falan mı kullansam ? ne yapsam.. ya da psikologa mı gitsem.? ciddi anlamda sıkıldım bu durumdan.. şuan eşim bir problemçıkartmıyor ama çıkartırsa diye korkuyorum.. adamın ihtiyacı ve ben karşılamıyorum..

cnm selam sewcan ben.klasık ınsanlar işte sevgılıyken nısan yapın hadı ne zaman derler nısanlıyken düğünü ve ewlendıgınde de bebek war mı dıye sorarlar bana da olmustu ama tkamadım.kısmet dıyordum tabii hemen aa olmuyo heralode dıye dedıkodu cıkarırlardı.umrumda degıldı ben acık acık soyluyordum herkese hormonlarımda sorunum oldugunu.ne düşünürlerse dusunsunler umrumda degıldı.hele etrafımda olmayan arkadaslar akrabalar war benım gıbı degıller düşünmuyoruz dıyorlar olmadıgı halde.ama ben oyle dıyemıyorum.cunnku çooookkkk istıyorummmm
[/QUOTE]

Son düzenleme:
abla nasılsınn????? denk gelemedık bır turlu...ben de özelden mesaj atacaktım sana o yuzden actım.takıldın oyle atıyorum bakarsın???? sen neeler yapıyorsun???

amin canım gerçektende çok zor millet tuhaf kendileriyle meşgul olmazlar senin çocuğun olup olmadığını sorarlar .artık umursamıyorum ben ilk başlarda çok takmıştımda
eşinde niye istemiyoki razı edicek bişeyler yokmu ?tek başına istemeylede bişey olmazki .hayırlısı inşallah canım
ama gerçekten başkalarına laf anlatmak çok zor hiç anlamıyolar
hemde ne zor yaa :18:

canım sen yaşadıkların yüzünden bunalımdasın buyüzdende istemiyosun gibi aslında ibrahim saraçoğlunun tavsiyesi olmuştu keçiboynuzu kürü yapın diyodu cinsel isteksizliği olan kadın yada erkek için .istersen bir dene yada psikologla paylaş .öbür türlü ilerki zamanlarda sorun oluşturabilir .hem çocuk içinde düzenli bir ilişki gerek .allahım şifa versin

anatolia!!!!

canım war ya ben de senın gıbıydım hala da ızlerım war.herşeyi,herkesi kafama takardım.insanlar batardı bıle bazen.en yakınlarım bile.ama stres yapıp mıgrenımı kudurturdum.takmayacaksın.stres her hastalığın başı,nedeni.sakın takma ...bazen dıyorum bebeğim bu stresımden mı gıttı dıye.bunu dusundukca takmamaya calışıyorum.bıraz bıraz basarıyorum.ama zaman zaman olmuyor değil.o kişiyi gorunce dahi beynıme dogru bır agrı cıktıgını hıssedıyorum ınan değmez.ne kadar mısafır olacagımız bellı degıl.her anı güzel degerlendırmek lazım cnmmmm
opuyorum senııı

iyiyim tatlım saol sen nasılsın?evet karşılaşamadık yaa
sen napıyosun iyisin inşallah

iyiyim ablam net gıtmıstı işte 2 gundur war bu surede gırdım ama senle rst gelmedık.işte hep aynı.haftasonu yıne corludaydım yıne kafa dagıttım :))))

dün temızlık faslı fılan.rutin ew hanımlığı maaalesef
bunalıyorum ewde çalışmak ıstıyorummmm pfff

iyi yapmışsın canım ailen çorludamı?
valla temizlik bitmez yap yap aynı insan bazen sıkılıyo ama mebur yapmayıncada insanın içine sinmiyo .sağlık olsun canım .
çalışmanı eşinmi istemiyo ?

ablam aılem ıstanbulda bana yakında orada dostlarımız war.guzel gecıyor onlarla.kaçıyoruz 2 haftada bır oraya...ewet abla yaaa temız temız olunca misssler gibi oturuyo ınsan
ablam ewet ya aslında bağnaz degıldır ama yasamıs oldugum seyden dolayı da boşwer yorulmanı ıstemıyorum dıyo e dıyorum yorulmadan para kazanamaz kı ınsan da...hem psıkoljıme ıyı gelecek dıyorum.ıkna cabasındayım.kuzenım bankada oraya aldırcak benı he dese ama hep kakıcam başına :))) dayanamıycak bence mutsuz gorunce beniii.bebek olcak dıyo yıne e dıyorum buysa sorun doğana kadar çalışırımm :))) demokrasıde çareler tükenmezzz:))

anladım canım iyi yapıyosunuz arada kafada dağıtmak gerek
ya bağnazlıkla alakası yok aslında bende çalışıyodum ama eşimin annesi rahatsızdı ona bakmak için çalışm hayatımı bitirdim şimdi çok özlüyorumda geri dönüş olmuyo malesef .
aslında daha iyi olacağını anlat bence inşallah anlr banka işide süper olur kafan dağılır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…