anladım canım iyi yapıyosunuz arada kafada dağıtmak gerek
ya bağnazlıkla alakası yok aslında bende çalışıyodum ama eşimin annesi rahatsızdı ona bakmak için çalışm hayatımı bitirdim şimdi çok özlüyorumda geri dönüş olmuyo malesef .
aslında daha iyi olacağını anlat bence inşallah anlr banka işide süper olur kafan dağılır canım
kaç yaşındasın canım?
CANIM NEDEN KI PSIKOLOJIK MI MADDI OLARAK MI HAZIR DEGILIM DIYOR??? YAŞ KAÇ KI sızın??
ablam mecburi olsa ok dediğin gibi.ama ya ew işlerı hep olur yemegımı de ozaman da yaparım.işteeee yorulmayacakmısım ne alaka.ama sonunda dayanamayacak bence.:))) bakalımmm hayırlısı
ben 27 eşim 33 yaşında. psikolojik olarak hazır değilmiş. ama çocukları çok seviyor. yabancının çocuğunu bile sever. çocuk sesini sever. bende zaten adet düzensizliği var. doktorda hamile kalmaya niyetlendiğin zaman ona göre tedavi geliştireceğiz diyor. yani hemen de hamile kalamaybilirim.
[nda. psikolojik olarak hazır değilmiş. ama çocukları çok seviyor. yabancının çocuğunu bile sever. çocuk sesini sever. bende zaten adet düzensizliği var. doktorda hamile kalmaya niyetlendiğin zaman ona göre tedavi geliştireceğiz diyor. yani hemen de hamile kalamaybilirim. [/B]
bencede canım sen ısrarlarına devam et inşallah zafer senin olur
bir dılım pastaaaa!!!!!
e canım o iş sonunda bakmıyomusunuz o şeye
bız de su an mecburen kullanıyoruz da sonunda bakıyoz cunku ılk kez kullanıyoz değişk gelıyo bıze :))))))
canım takarken anlamasın.buyuk del kıssss hepsi sana geçsin :)))
canım yaşınız çok değil ama adet düzensizliği sorunun varsa bence düşünün dediğin gibi hemen olmayabilir gerçi rabbim bilir biz bilemeyizde .bukadar çok çocuk severken niye olumsuz düşünüyo anlamadım bu erkekler tuhaf cidden ya
inşallah ablam bakalım:81::81::81::81::81:
inşallah tatlım herşey gönlünce olsun
2 dir kullandı anlamadı birşeyfarketse bile defolu olabilir diye düşünür. hamiş kalayım yeterki büyükde delecem :78:
yumurtlama döneminde de kanamam oluyor. bu da düzensizlik oluştuyuor. bazı zamanlar 20 gün adet oluyorum. arkasında yumurtlama kanaması derken benim hepsi karışıyor birbirine. ne zaman yumurtlama dönemi onu bile öğrenemedi doktor. ilaçla düzene sokmaya çalışıyor. ilacı bıraktığım gibi aynı devam ediyor. doktorda bu yüzden dedi. sen bi çocuk düşün hamile kalmayı planla o zaman farklı yöntemler deneyecğiz diye.hele hamile kalırmıyım kalamazmıyım onu öğrenesi lazım.ama hamile kalacak ortamı oluşturmuyo ki benim ki
inşallah tatlım herşey gönlünce olsun
2 dir kullandı anlamadı birşeyfarketse bile defolu olabilir diye düşünür. hamiş kalayım yeterki büyükde delecem :78:
canım del walla gitsin:))))
hem bak boyle bır sorunun da warmıs tadawı gerekecek belkı hayrlısı tabii ama yaşlarımız gecıyor dediğin gıbı.bazen dusununce bunalıyorum yawrum su yasta olunca bız yaşlı olcaz fılan dıye:))
canım del walla gitsin:))))
hem bak boyle bır sorunun da warmıs tadawı gerekecek belkı hayrlısı tabii ama yaşlarımız gecıyor dediğin gıbı.bazen dusununce bunalıyorum yawrum su yasta olunca bız yaşlı olcaz fılan dıye:))
evet yaa yaş gidiyor. hemen hamile kalsam ne güzel. ama ya kalamazsam. yaş dahada gidecek. en azından nedir ne değildir bilirim. Rabbim izin verdiği sürece gerekenleri yaparız. ama böyle istemiyorum deyince kızıyorum. istediği zamanda Rabbim vermeyecek bi de
hanımlar ben işlerimi halledeyim daha sonra görüşürüz öpüyorum sizi :80::80:
canım stres yapma çok sen de ıyı değil stres deee.
eşin bunları bılıyor anlaması lazım.olunca üzülmez yaaaa sen delmeye dewam et başka çare yokk
lagrıma nasılsın cnmm??? iyi eşin istemıyor o kadar sürede.ama adam cok yogun çalışıyor sanırım.cnm sağlıklı ilişkilerde hafatada en azından 1 kez oluyormus arastırmıstım.bence hıcbırsey kullanma kafana göre.sen bı psıkoloğa gıt o senı telkin yoluyla iyileştırır belkı cunku cok uzun sure yapmıyorsunuz.benım arkadasım da ıstemıyordu bı ara psıkolojık sorunlarından dolayı senın de yasamıs olduklarını bılıyorum onlardan olabılır cnmm.ınsanlar kotu seyler yasadıgında o işi yapmaktan cekınırler cunkuu.suçluluk duygusu duyarla yaptıklarında.ama bence sen psıkologa gıt cnmmm
öpüyorumm senı kendıkne dıkkat et takma herseyı kafana ok
canım sen yaşadıkların yüzünden bunalımdasın buyüzdende istemiyosun gibi aslında ibrahim saraçoğlunun tavsiyesi olmuştu keçiboynuzu kürü yapın diyodu cinsel isteksizliği olan kadın yada erkek için .istersen bir dene yada psikologla paylaş .öbür türlü ilerki zamanlarda sorun oluşturabilir .hem çocuk içinde düzenli bir ilişki gerek .allahım şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?