Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ablam mecburi olsa ok dediğin gibi.ama ya ew işlerı hep olur yemegımı de ozaman da yaparım.işteeee yorulmayacakmısım ne alaka.ama sonunda dayanamayacak bence.:))) bakalımmm hayırlısı

kaç yaşındasın canım?

CANIM NEDEN KI PSIKOLOJIK MI MADDI OLARAK MI HAZIR DEGILIM DIYOR??? YAŞ KAÇ KI sızın??

ben 27 eşim 33 yaşında. psikolojik olarak hazır değilmiş. ama çocukları çok seviyor. yabancının çocuğunu bile sever. çocuk sesini sever. bende zaten adet düzensizliği var. doktorda hamile kalmaya niyetlendiğin zaman ona göre tedavi geliştireceğiz diyor. yani hemen de hamile kalamaybilirim.

bir dılım pastaaaa!!!!!
e canım o iş sonunda bakmıyomusunuz o şeye

bız de su an mecburen kullanıyoruz da sonunda bakıyoz cunku ılk kez kullanıyoz değişk gelıyo bıze :))))))
canım takarken anlamasın.buyuk del kıssss hepsi sana geçsin :)))

canım yaşınız çok değil ama adet düzensizliği sorunun varsa bence düşünün dediğin gibi hemen olmayabilir gerçi rabbim bilir biz bilemeyizde .bukadar çok çocuk severken niye olumsuz düşünüyo anlamadım bu erkekler tuhaf cidden ya

canım bızım gıbısınız :))) ben de 27 eşim 31 yasında canım ewet bırkaç ay deneyın de olmazsa tüm tetkıklerı yaptırırsınız sorun olursa neymıs öğrenırsınız benım de adet duzensızlıgı war 1 yıl olmadı.gıttım hap werdı 3 ay sonra hamıle kaldım.bosuna zaman kaybetmeyın cnmmm

2 dir kullandı anlamadı birşey farketse bile defolu olabilir diye düşünür. hamiş kalayım yeterki büyükde delecem :78:

yumurtlama döneminde de kanamam oluyor. bu da düzensizlik oluştuyuor. bazı zamanlar 20 gün adet oluyorum. arkasında yumurtlama kanaması derken benim hepsi karışıyor birbirine. ne zaman yumurtlama dönemi onu bile öğrenemedi doktor. ilaçla düzene sokmaya çalışıyor. ilacı bıraktığım gibi aynı devam ediyor. doktorda bu yüzden dedi. sen bi çocuk düşün hamile kalmayı planla o zaman farklı yöntemler deneyecğiz diye.hele hamile kalırmıyım kalamazmıyım onu öğrenesi lazım.ama hamile kalacak ortamı oluşturmuyo ki benim ki

canım çok geçmiş olsun zor bir durum inşallah razı olur eşin
biraz duygu sömürüsü yapsan yani olmazsa biçok tedavi gerektiğini filan anlatsan ikna olmazmı yaa
sen delme işlemine devam et inşallah kalırsın bu şekilde .

inşallah tatlım herşey gönlünce olsun

kızlar aşağıda gorunmuyorsunuz cıktınız sanırım...ben de işlerımı halledeyım görüşürüzz.hoşçakalın:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:

canım stres yapma çok sen de ıyı değil stres deee.

eşin bunları bılıyor anlaması lazım.olunca üzülmez yaaaa sen delmeye dewam et başka çare yokk

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 lagrima+ dilek911 jensu

selam hanımlarrrr

iyiyim canım sağol... evet eşim çok yogun çalısıyor.. adam eve geldiğinde pestili çıkmış oluyor hemen yatıyor.. yattıktan sonra yapsak sabah banyo yapıp evden gitmesi zor oluyor.. eşim istiyor bazen ama ben uff diyip dönüyorum arkamı hadi uyu falan diye vazgeçiriyorum.. evlendiğimiz günden beri böyle neredeyse.. ben hep isteksizim.. tüylerim diken diken oluyor böyle yaklaştıgında..offff bende bir sorun var... kafaya takmadan da olmuyor ki

evlendiğimiz günden beri sık değil zaten ablacım.. seyrek ti hep.. çocugumuzun olmama sebebi bu olabilir.. cinsellik yok ki yaptıgımız zamanlarda tutturamıyoruz herhalde.. ogünler mecbur hissediyorum ya ondan... ben en iyisi psikologa gidiyim ama gidip ne dicem.. pufff... benimdoktora söylesem gidince bi ilaç falan varmıdır.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…