iyiyim canım sağol... evet eşim çok yogun çalısıyor.. adam eve geldiğinde pestili çıkmış oluyor hemen yatıyor.. yattıktan sonra yapsak sabah banyo yapıp evden gitmesi zor oluyor.. eşim istiyor bazen ama ben uff diyip dönüyorum arkamı hadi uyu falan diye vazgeçiriyorum.. evlendiğimiz günden beri böyle neredeyse.. ben hep isteksizim.. tüylerim diken diken oluyor böyle yaklaştıgında..offff bende bir sorun var... kafaya takmadan da olmuyor ki
evlendiğimiz günden beri sık değil zaten ablacım.. seyrek ti hep.. çocugumuzun olmama sebebi bu olabilir.. cinsellik yok ki yaptıgımız zamanlarda tutturamıyoruz herhalde.. ogünler mecbur hissediyorum ya ondan... ben en iyisi psikologa gidiyim ama gidip ne dicem.. pufff... benimdoktora söylesem gidince bi ilaç falan varmıdır.?
selam canlarım nasılsınız
selam canım ben iyiyim sen nasılsın
adetine nekadar var ?
bir gün kaldı ablam ya içime öylebi doğduki hamişlik anlatamam fırına gittim geldim o yüzden yazamadım kusura bakma
canım evet buda büyük bir sebep canım .aslında doktoruna söyle kesinlikle bir yol gösterir
inşallah düzene girer allahım herkese şifa versin
hanımlar benim çıkmam gerek yemek yapıcam öpüyorum sizi görüşmek üzere
jensu cnm sen nasılsın?? yazdıklarını okudum senın de gesmızten...belırtılerın aynı benım hamıle kaldıgım zmanakıler gibi bence vwar sende hamilesın ınsallah.yıne adet olacakmıs gııb hıssedıyo ınsan yumurtalıklar agrıyo fılan.ALLAH HAYIRLISINI WERSIN CNMMM ınsallah adetın gecınce guzel haberlerını alırızz....adet gecınce 5 gun sonra olmazsan yap bence test cıkarsa kan testını de yaptır ne kadrlık olduguna bak
hadı bakalım ınsallah gelır bebişinnn
lagrıma ijensu selam kızlar nasılsınızzzz*??
lagrıma senden balıyım canım yazını okudum hamıle kalmak sık yapmakla olmuyo ole olunca zaten kalıte dusuyo drumuz da dedı bıze.bız calışma haftasında 2 kez yaptık hamıle kaldım...cnm yanı az yapsan da calışma haftasıysa tutar merak etme sen.ama buınun ıcın dra gıt cnm psıkologa
aferin kız del hatta büyük delik yap gelmiş 33 yaşına ne zaman olacak ta büyüyecek çocuk hatta yapınca arka arkaya yap daha iyi olur hayırlısı olsunben ayıp birşey yaptım :78: eşim korunuyor. korungaçı iğneyle deldim :26: bende 2 aydır zaten kontrol hağı kullamıyorum.
lagrima olacaksa bi kereden de olur ama o istek artırıcı damlalar bi işe yaramıyo canım milleti kandırıyolar bence aktardan karışım hazırlat o daha iyi gelirmerhaba canlar nasılsınız? size ciddi bir sorundan bahsedeceğim ne yapabilirim ban ayardımcı olursanız sevinirim..
1.5 aydır cinsel birlikteliğimiz olmadı eşimle.. ben zaten normalde de hiç istemiyorum isteksizim.. hadi bu 1.5 ayın 20 günü anneannem vefat etmişti ondan diyim ama 20 gün kalıyor hiç istemiyorum ya.. zaten annemde kalıyoruz olmuyor, eşim akşamları çok yorgun geliyor.. ve bizim düzenli bir ilişkimiz yok.. anneannemi bahane etmesekte normal de 10 15 günde 1 oluyor ve 2 senelik evliyiz biz.. en büyük etken eşimin yorgunlugu ve benim isteksizliğim.. ya hiç mi istemez bir insan istemiyorum hiç yaa.. okadar soğuk geliyor ki bana cinsellik.. pufff ben ne yapcam.. istek arttırıcı damlalar falan mı kullansam ? ne yapsam.. ya da psikologa mı gitsem.? ciddi anlamda sıkıldım bu durumdan.. şuan eşim bir problemçıkartmıyor ama çıkartırsa diye korkuyorum.. adamın ihtiyacı ve ben karşılamıyorum..
aman seninde benim gibi işlerin hiç bitmiyo napsakki işleri bitirmek için neyse kolay gelsinhanımlar ben işlerimi halledeyim daha sonra görüşürüz öpüyorum sizi :80::80:
iyi cnm fotograf ekliyordum görmedim cnm kusurabakma.. Psikologa gidebilirim bilmiyorum belkide gitmem.. Istek arttırıcı sipariş vercem netten onu deneyeceğim.. Ben o zamanı bi denk getirebilrsem iyi olacakta denk getiremiyorum demekk...
aferin kız del hatta büyük delik yap gelmiş 33 yaşına ne zaman olacak ta büyüyecek çocuk hatta yapınca arka arkaya yap daha iyi olur hayırlısı olsun
lagrima olacaksa bi kereden de olur ama o istek artırıcı damlalar bi işe yaramıyo canım milleti kandırıyolar bence aktardan karışım hazırlat o daha iyi gelir
aman seninde benim gibi işlerin hiç bitmiyo napsakki işleri bitirmek için neyse kolay gelsin
cnm o ıstek arttırıcıları ıyı arastır bence eczaneden alsan daha ıyı bence
bizim burda ki aktarlar hep erkek nasıl dicem isteksizim bana bir karışım diye
netten ne oluyor ki?
sen ankarada değilmiisin benim tanıdığım bi bayan var aktar etlikte karışım hazırlıyosa git yada ara konuş kolay hamile kalmak içinde karışımlar yapıyo istersen konuşuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?