Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım evet buda büyük bir sebep canım .aslında doktoruna söyle kesinlikle bir yol gösterir
inşallah düzene girer allahım herkese şifa versin

lagrımaijensu selam kızlar nasılsınızzzz*??

lagrıma senden balıyım canım yazını okudum hamıle kalmak sık yapmakla olmuyo ole olunca zaten kalıte dusuyo drumuz da dedı bıze.bız calışma haftasında 2 kez yaptık hamıle kaldım...cnm yanı az yapsan da calışma haftasıysa tutar merak etme sen.ama buınun ıcın dra gıt cnm psıkologa

jensu cnm sen nasılsın?? yazdıklarını okudum senın de gesmızten...belırtılerın aynı benım hamıle kaldıgım zmanakıler gibi bence vwar sende hamilesın ınsallah.yıne adet olacakmıs gııb hıssedıyo ınsan yumurtalıklar agrıyo fılan.ALLAH HAYIRLISINI WERSIN CNMMM ınsallah adetın gecınce guzel haberlerını alırızz....adet gecınce 5 gun sonra olmazsan yap bence test cıkarsa kan testını de yaptır ne kadrlık olduguna bak
hadı bakalım ınsallah gelır bebişinnn

inşallah cnm saol

iyi cnm fotograf ekliyordum görmedim cnm kusurabakma.. psikologa gidebilirim bilmiyorum belkide gitmem.. istek arttırıcı sipariş vercem netten onu deneyeceğim.. ben o zamanı bi denk getirebilrsem iyi olacakta denk getiremiyorum demekk...

ben ayıp birşey yaptım :78: eşim korunuyor. korungaçı iğneyle deldim :26: bende 2 aydır zaten kontrol hağı kullamıyorum.
aferin kız del hatta büyük delik yap gelmiş 33 yaşına ne zaman olacak ta büyüyecek çocuk hatta yapınca arka arkaya yap daha iyi olur hayırlısı olsun
lagrima olacaksa bi kereden de olur ama o istek artırıcı damlalar bi işe yaramıyo canım milleti kandırıyolar bence aktardan karışım hazırlat o daha iyi gelir
hanımlar ben işlerimi halledeyim daha sonra görüşürüz öpüyorum sizi :80::80:
aman seninde benim gibi işlerin hiç bitmiyo napsakki işleri bitirmek için neyse kolay gelsin

cnm o ıstek arttırıcıları ıyı arastır bence eczaneden alsan daha ıyı bence

selam canlarrr ben geldim ama kimseler yok ya(
herkes iyidir umarım..geçmişe fazla bakamadım.muhteşem yüzyıla bakıyorum da

çok şükür netime kavuştum kızlar..biliyosunuz bu net konusunda şanssızım biraz illa bişey oluyo...şimdi rahatız inş bi daha bişy olmaz...
neyse ben diziye dönüyom gece görüşmek üzere inşallah

bizim burda ki aktarlar hep erkek nasıl dicem isteksizim bana bir karışım diye

netten ne oluyor ki?
cnm o ıstek arttırıcıları ıyı arastır bence eczaneden alsan daha ıyı bence

selam lagrimacım nasılsın.altta gördüm bi selam veriyim dedim..
istek arttırıcı istiyosun demek...ibrahim saraçoglunun sitesinden bi araştır istersen..bende bakarım cnm...sıkıntılısın galiba ...sadece bu durumdan mı yoksa başka bişyler de mi var...

bizim burda ki aktarlar hep erkek nasıl dicem isteksizim bana bir karışım diye

netten ne oluyor ki?

sen ankarada değilmiisin benim tanıdığım bi bayan var aktar etlikte karışım hazırlıyosa git yada ara konuş kolay hamile kalmak içinde karışımlar yapıyo istersen konuşuyum

aaa süper telefonu varsa oalbilir..gidebilirim de etliğe yakın sayılırım.. çocuk için karışımlar işe yarıyormuki...
sen ankarada değilmiisin benim tanıdığım bi bayan var aktar etlikte karışım hazırlıyosa git yada ara konuş kolay hamile kalmak içinde karışımlar yapıyo istersen konuşuyum

birsoşşşşşşşşşselam kıs naber...bi hoşgeldin yok mu..selam verdim geldim dedim bi hoşgeldin bile demediniz...aşkolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…