tamam ben özelden veririm numarayı ama gitmeden ben yarın sorarım yapıyomu diye haber veririm sana bu arada senin gerçek adın neydiaaa süper telefonu varsa oalbilir..gidebilirim de etliğe yakın sayılırım.. çocuk için karışımlar işe yarıyormuki...
canım ya eşleriyle sorunu olanlar varya onları okuyodum arada bakıyom buraya kusura bakma geç olacak ama hoşgeldin canımbirsoşşşşşşşşşselam kıs naber...bi hoşgeldin yok mu..selam verdim geldim dedim bi hoşgeldin bile demediniz...aşkolsun
selam bırsencıgım nasılsın?? bebiş nasıl
tamam ben özelden veririm numarayı ama gitmeden ben yarın sorarım yapıyomu diye haber veririm sana bu arada senin gerçek adın neydi
canım ya eşleriyle sorunu olanlar varya onları okuyodum arada bakıyom buraya kusura bakma geç olacak ama hoşgeldin canım
iyi canım bebiş şimdilik bugün kalp atışına baktırdım sağlık ocağında inşallah hayırlısıyla doğumu yaparız darısı sizlere
kızlar 6 haftalık bebek karından ultrasonla gözükürmü
kızlar 6 haftalık bebek karından ultrasonla gözükürmü
varda karnımdan baktı tam görünmedi beta normal çıktı bu kezde dış gebelikten süphelendi bende anlamadım
tamam ben özelden veririm numarayı ama gitmeden ben yarın sorarım yapıyomu diye haber veririm sana bu arada senin gerçek adın neydi
canım ya eşleriyle sorunu olanlar varya onları okuyodum arada bakıyom buraya kusura bakma geç olacak ama hoşgeldin canım
lagrima yazım bi öncek, sayfada kaldı görmedin sanırım...keyifsiz gördüm seni..bu yazdıgın durum dışında bişy yok dimi inşallah...
swcn selam canım
canım ya bende hürremi izliyom arada bakıyom ilginçleşti dizide doğuma az kaldı canım haziran 15 ten sonra heran dedi dr hayırlısı bakalım darısı sizin başınıza dükkan işi nolduoh yaa bende dedim unutulduk heraldene var ne yok birsoş özledim hepinizi..bi hevesle girdim kimseler yok...yeni arkadaslar katılmış hoşgelmişler...sen napıyosun bebişko nasıl ne kadar kaldı Allahın izniyle..
bebk tam görünmeybilir sadece kese görünür bildiğim o sadece nokta gibi belli olur hadi hayırlısıkızlar 6 haftalık bebek karından ultrasonla gözükürmü
geçmiş olsun canımkızlar hepınıze ıyı geceler.ben yatıyım migrenim başladı yıne agrı yapmaya
öpüyorum hepınızı...
evet ya sorma bişey anlamadan bunu söyledi çok korkuyorum 4 ay önce bebegin kalbi durdugu için kürtaj oldum acaba ikinci gebelik dış gebelik olurmu ilkinde olmadı bi sorunda yok bende kafam cok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?