Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

lagrima cnmm netten bılmeden alma dıye dedım eczanede de war onlarda ya da bırsenın dedıgı gıbı aktardan al bence ılac degıl en azından ot dene bakalım

lagrima yazım bi öncek, sayfada kaldı görmedin sanırım...keyifsiz gördüm seni..bu yazdıgın durum dışında bişy yok dimi inşallah...
swcn selam canım

aaa süper telefonu varsa oalbilir..gidebilirim de etliğe yakın sayılırım.. çocuk için karışımlar işe yarıyormuki...
tamam ben özelden veririm numarayı ama gitmeden ben yarın sorarım yapıyomu diye haber veririm sana bu arada senin gerçek adın neydi
birsoşşşşşşşşşselam kıs naber...bi hoşgeldin yok mu..selam verdim geldim dedim bi hoşgeldin bile demediniz...aşkolsun
canım ya eşleriyle sorunu olanlar varya onları okuyodum arada bakıyom buraya kusura bakma geç olacak ama hoşgeldin canım

oh yaa bende dedim unutulduk heraldene var ne yok birsoş özledim hepinizi..bi hevesle girdim kimseler yok...yeni arkadaslar katılmış hoşgelmişler...sen napıyosun bebişko nasıl ne kadar kaldı Allahın izniyle..

kızlar hepınıze ıyı geceler.ben yatıyım migrenim başladı yıne agrı yapmaya
öpüyorum hepınızı...

evet ya sorma bişey anlamadan bunu söyledi çok korkuyorum 4 ay önce bebegin kalbi durdugu için kürtaj oldum acaba ikinci gebelik dış gebelik olurmu ilkinde olmadı bi sorunda yok bende kafam cok karışık

tamam cnm sağol.. istersen numaramıda verebilirim.. adım EBRAR

görmedim cnm.. kusurabakma.. eh idare eder işte.. çok ta iyi değilim.. sağol..
lagrima yazım bi öncek, sayfada kaldı görmedin sanırım...keyifsiz gördüm seni..bu yazdıgın durum dışında bişy yok dimi inşallah...
swcn selam canım

oh yaa bende dedim unutulduk heraldene var ne yok birsoş özledim hepinizi..bi hevesle girdim kimseler yok...yeni arkadaslar katılmış hoşgelmişler...sen napıyosun bebişko nasıl ne kadar kaldı Allahın izniyle..
canım ya bende hürremi izliyom arada bakıyom ilginçleşti dizide doğuma az kaldı canım haziran 15 ten sonra heran dedi dr hayırlısı bakalım darısı sizin başınıza dükkan işi noldu
kızlar 6 haftalık bebek karından ultrasonla gözükürmü
bebk tam görünmeybilir sadece kese görünür bildiğim o sadece nokta gibi belli olur hadi hayırlısı
kızlar hepınıze ıyı geceler.ben yatıyım migrenim başladı yıne agrı yapmaya
öpüyorum hepınızı...
geçmiş olsun canım

evet ya sorma bişey anlamadan bunu söyledi çok korkuyorum 4 ay önce bebegin kalbi durdugu için kürtaj oldum acaba ikinci gebelik dış gebelik olurmu ilkinde olmadı bi sorunda yok bende kafam cok karışık

ben de 1 ay once bebeısımın kalbı durdugu ıcın kurtaj oldum ınsallah bırdaha tekrarlanmaz .....
cnm bole bı kaıde yok bence sen baska bır dr a daha görün alttan bakmadan kesın konusulmaz kıı e ne dedı bı sure sonramı gel dedı sana dr un

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…