ömer bugünlerde biraz huzursuz pipimizde problem var onun icin huysuzluk yapiyor allah nasip ederse 16 mayista sünnet olucak
ah canım benim anlamıştım zaten pek bi durgunsun buara kıyamam ya iyilikle halletmeye çalış inadına gitme bence erkekler hoşlanmıyolar malesef .seninde hakkın aileni görmekevet ablacigim bütün gün morelim sifir 3-4 aydir ailemi görmüyorum ben , egerki cuma günü gitmeyelim varya bende onun burnundan fitil fitil getirmesem banada tugba demesinlerinadimi biliyor valla hele bi cuma olsun bugun zaten sinir kirizi gecirdim ne var ne yok yiktim
tesekkur ederim canim benimya, dikkat ediyorum hep
haftaya sali randovum var insallah ozamana kadar bisey olmaaz duzelir degilse hastaneye alirlar kesin , iyi dusunuyorum iyi olsun diye
bu arada sen nasilsin son konusmadan bu yana bi gelisme varmi
ömer bugünlerde biraz huzursuz pipimizde problem var onun icin huysuzluk yapiyor allah nasip ederse 16 mayista sünnet olucak
ah canım benim anlamıştım zaten pek bi durgunsun buara kıyamam ya iyilikle halletmeye çalış inadına gitme bence erkekler hoşlanmıyolar malesef .seninde hakkın aileni görmek
canım inşallah gerek kalmaz iğne filan oluyomusun yada progestan içiyomusun canım
ben aynıyım değişiklik yok hala bekliyoruz canım yaa bi ümit belki kendi gelir diye
hanımlar izninizle ben çıkıyım artık daha sonra konuşuruz inşallah öpüyorum sizleri
sempatiğim kendine iyi bak bebişede bol bol su iç canım allahıma emanetsiniz
zeynim ömeri ve kızını öpüyorum canım senide tabi allaha emanetsiniz yine gel olurmu
tubişim sıkma canını inşallah eşin ikna olur kavuşursun ailenle öptüm senide
gülüm senide çok öpüyorum canım
iyi uykular
hanımlar izninizle ben çıkıyım artık daha sonra konuşuruz inşallah öpüyorum sizleri
zeynim ömeri ve kızını öpüyorum canım senide tabi allaha emanetsiniz yine gel olurmu
iyi uykular
valla iyilikde yaramiyor , konusmuyorum zaten onunlaannemi, babami, minik kardesimi diyer 3 kardeslerimide cok özledim ahh bi anlasa beni burnumda tütüyolar gerci nerden anlicak o gergün ailesini görüyor hergün onlarla beraber o yüzden anlamaz beni bide ben onun ailesine hic bi kusur yapmadim hep el üstünde tutuyorum hep güller yüz, ama benim aileme gelince hep bi surat yok bahaneler artik benimde soruma cok gidiyor onlarda anna baba onlarda beni özlüyorlar offfff offfff
iyi uykular
ah bu erkekler ya çok vurdum duymazlar kendilerine gelince iyide iş bize gelince yok
allahım sabır versin canım çok haklısın valla çok kızdım eşine
üzme tatlı canını yeni gün güzelliklerle doğsun sana umarım insafa gelirde gidersiniz
çok öpüyorum canım
ayyy kıyamam çok geçmiş olsun cnm öpsene bnm için koklaya koklaya resimdeki tatlı bebiş mi ömer yoksa
canim cok gecmis olsunyerim ben onun
oyy kıyamam ben ona yaa çok geçmiş olsun aslında iyi olur bebekken olması hatırlamaz gerçi senin için biraz zor olurda .hadi hayırlı olsun şimdiden canım
yurt disinda olupta turkiyede tedavi olmanin zorlugunu cektim
orayla buarasi cok ayri doktorlarin dedikleri farkli
turkiyedeki doktorum progesteronu su kadar daha kullancaksin dedi, burdaki doktorum hayir veremem vgerek yok diyor
diyorum turkiyedeki boyle boyle dedi, oda diyor bundan sonra senin doktorun benim bi tehlike olsa vermezmiyim diye
aile doktorumuza gittim ona yazdirim diye, oda yazmadi yok yazamam kendi doktorun gerk duymamis ben yazamam, birde coraspirin diye ilac kullan demisti turkiyedeki, burdaki diyor, yok o burda kesinlikle yasak veremem
eczaneye gidiyorum orasi vermiyor doktorunuz yazmasi gerek diye,
derken 2 haftayi geckin kullanamadim, tabi birde calisiyordum onun uzerine boyle oldu, ilactandir diyorum
acile gittigim gun hemen progesteron verdiler bunu kullan diye, ki bunlarin isini anlamadim okadar arada kaldimki
bikac gun once turkiyedekini aradim o kizdi bana sen neden kullanmadin diye, artik bikac gundur aliyorum bikac hafta kullanirim insallah hemen ise yarar
seninde guzel haberini duymayi okadar cok isterimki hatta ilk ben duysam cok daha iyi olur
valla iyilikde yaramiyor , konusmuyorum zaten onunlaannemi, babami, minik kardesimi diyer 3 kardeslerimide cok özledim ahh bi anlasa beni burnumda tütüyolar gerci nerden anlicak o gergün ailesini görüyor hergün onlarla beraber o yüzden anlamaz beni bide ben onun ailesine hic bi kusur yapmadim hep el üstünde tutuyorum hep güller yüz, ama benim aileme gelince hep bi surat yok bahaneler artik benimde cok soruma gidiyor onlarda anna baba onlarda beni özlüyorlar offfff offfff
yavru kuslarim bende cikiyorum uykum geldi gidemde yatam, öpüyorum hepinizi kocaman canlarim benim allaha emanetsiniz
iyi geceler cnm ALLAH rahatlık versin sıkma canını tamam mı öptüm A.E.OL:80:
sagolasin canim bide bi yarin konusacagim bakalim ne diyecek :44::44::44: sende allaha emanetsin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?