Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derinsu geldımı poğaçacın?????
yiyorsun sanırım afiyet olsunnnn sabah kahvaltı yaptım 6.30 da fakat ben de acıktım

AMIN CNM allah rahmet eylesın.TAKSIRAHITINI AFFETSIN...
mama mı yıyeceksın?????afiyet olaaaa
amin cnm...
he mama yicem yiyorum daha dogrusu geldi poçacım
valla sorma canım..bilmiyom zekilikten mi ama gördümmü arkası gelmiyo..bu gecede çok gördüm ama bu sefer pek hatırlamıyorum...son günlerde bide uçakta görüyom 3 oldu...:26:tabirlerede bak bak nereye kadar..tabirde olmayan şeylerde görüyom.kendim yorumluyom artık napim:))hayıra yoruyom..zaten efendimiz Aleyhisselam "dua su gibidir,nereye çekersen oraya varır" demiş.tabii insanların kendi kafalarına göre yazdıgı hadislerden degildir inşallah..olsun biz öyle inanalım öyle olsun.
derinsu geldımı poğaçacın?????
yiyorsun sanırım afiyet olsunnnn sabah kahvaltı yaptım 6.30 da fakat ben de acıktım

geldi geldii yiyom rötar yapıyo bazensokak poçası pek yemezdim ben ama nolduysa dadandım bu adamınklere...aslında yememem lazım çünkü bi zaman sonra midemi mahvediyo ve asit yapıyo..sonra gelsin baş agrıları...zaten o geçenki baş agrımda cips poça fln yemekten oldu.

bu arasa kıslar alıntılara dikkat ediverin bozuk çıkıyo

canım uyandıramıyorusun işte :97: eşim beni işe sürükleyerek götürüyordu

Son düzenleme:

ewet cnmmm kötü ruyayı da kımselere anlatmayın dıyor kıtap kotu yorumlanması ıyı değil dıyo yazıyor.

canım aynen yaaa bende de mıde yanması yapıyor alev alacakmış gibi ama tel tel oluyo mubarekler de
canım ederız ne demek ıstedın cnm yaa yoksa hala öğrenemedım mı pek anlmıyordum ama aştım sanmıstım neyıne dıkkat edelım cnm????

canım uyandıramıyorusun işte :97: eşim beni işe sürükleyerek götürüyordu

cnm ya olmaz o işşşş
eşim enteresan ben ewde yoksam hemen kalkar telefon alarmına.ama ben warım ya bana güvenip uaynamıyor rahat yatıyor...adam işten kalırrr kısssss her gün.zaten kalmalar başlar bizim yazın çok kalıyoruzzz sabahları:97::97::97::97::97::97::97::97:

aynen valla..hamurişinede pek dayanamıyombi süre yemedim ama yine başladım :))

canım yanlış anlama arada olur tabi yanlış yere yazmaktan kaynaklanıyo.birine alıntı yaptıgında QUOTE yazısının bittigi yerden yazmayınca aralara yazılıyo ondan karışık çıkıyo.ögrenmişindir niye ögrenmeyesin.

Allah ilaca düşürmesin canım. yapabileceğimiz şey iyi uyku çekmek için akşamları tv de ne izlediğmize dikkat etmek. yatmadan önce dinlendirici bir kitap okunabilir. bide üstüne ılık süt. mis gibi
yoksa ilaç en son düşüneceğin şey. ben zaten psikolojik olarak dibe vurmuştum o arada işte rüyalarla ilgilide birşeyler kullandım.

evet o yanlışığı ben yaptım :78: bi kaç kez ama öğrendim şimdi :79:

hamur işine ben de bayılırım maalesef
ok canım dıkkat ederım ya ben yazıyorum bır bakıyorum aralara yazmısımm laptopun optık okuyucusu yuzundennn arada gıdıyor öylee:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

evet o yanlışığı ben yaptım :78: bi kaç kez ama öğrendim şimdi :79:
seni seniiiii suçlu bulundu:)))

banada öyle oluyo canım laptop araya atıyo bazen.aynen şuanda aynını yaptı birsürü yazdım bi baktım ki ben yazıyom anyaya o yazmış konyaya

Son düzenleme:

e canım kıtap da okusam o kıtaptakılerı yaşıyorum kurtuluş yok sanırım...gittiği yere kadar götüreceğiz bakalım

ben bayadır okumuyorum bişyler..hatta geçen gün yan taraftaki ablaylada konusmuştuk.okumak gerek falan diye...bi secret tutturmuşum canım sıkıldıkça açıp okuyorum bazı yerlerinien son ne okudugumu bile şuanda hatırlamıyorum..."insan ne ile yaşar" diye bi kitap okumuştum ondan sonrada okudum bişyler hatırlamıyorum.

secret ı ben de okudum ama ben de senın gıbıbyım cnm bır kıtabı 3 ay once okdysam yenıden okusam anlamam unutkanlık
ben de 1 hafta once ye,dae et ,sev e başladım ama sıktı benı.eşim hürrem sultanla kızı mıhrımahın kıtabını almış dızıyı sewıyorum dıye ona baslayacagım ama ansıklopedı gıbı maşallah:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
okuyunca ıyı hıssedıyor ınsan kesınlıkle!!!

kızlar ben çıkıyorummm
başlayayım okumaya...hepınıze dua edeceğim topikkkk güllerii

hoşçakalın.sonra yıne açarım gün içinde öptum kıslarrrrrr

ay ne güzel..yani bazen ben kendimi çok kötü hissediyorum.yani dizisi yapılmasaydı böyle yakından tanımak ister miydik acaba sultan süleymanı gibi şeyler düşünüyorum bazen...tarihimizi yabancılar bizlerden iyi biliyodur kendi adıma yani...
secret hoşuma gitti..aslında bizim içten içe bildiklerimize ayna tutuyo.
ewet cnm onlar da dınlendırıyor ınsanın ruhunu.ben de meale başlayacaktım yenı hedıye geldı küçücük.ama işte başlayamadım bır turlu

aynen..maneviyatımız yükseltmek için en güzel yol bence.alıcam en yakın zamanda...tv den kısa kısa dinlemekle olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…