selam ablam ıyıyım ben sen nasılsın???* gunduz yakalyamıyorum kımseyı gece coşuyonuz walla ben de bakıyım dedim goncam da uyumazken geldıgınde yedı uyudu,sımdı de uyku gelmıyoo tabiii=))) sen nasılsın ablam neler yaptın bugun????:
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 swcnprlk+ kardelen49+
hoşgeldiniz hanımlarnasılsınız bakalım
saol tatlım ya bende iyiyim şükür benim goncamda uyumuyo bütün gün onun hizmetindeydim rahatsız biraz ee nazlı oluyo erkekler onun nazıyla uğraşıp durdum
sen naaptın bakalım
:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
ahhh bılmez mıyım ablam öledırlerrr.benımkısı de öyle...ama naplım :86:goncamız işteee...kıyamıyo ınsan
şımdı de acıkmış onun yuzunden ben de yıycem bıseyler bu saatte ağzı durnuyo adamın yaaa
bugun temızlık yaptım işte yemek telaşı fılan bı ara pelınle konustum msnden onun da başı tuttu cıktı konusamadıkk
öyle canım yaa napalım yeterki iyi olsunlarda naz çekmeye razıyım ben
iyi yapmışsın canım ellerine sağlık
peloşuda özledim valla
canım izninle ben çıkıyorum biraz başım ağrıyo benimde yatıyım görüşmek üzere çok öptüm iyi geceler
günaydın kızlar
günaydın canım.hayırlı cumalar.
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap
Hayırlı Cumalar:119::119:
Hayırlı günler herkese. Nasılsınız?
hayırlı günler cnmcımmm sen nasılsın?????**** daha iyi oldun mu????
günaydın kızlar hayırlı cumalar.hayırlı günler olsun inş.
birsencim tşk ederim.arkadaş ısrarla sorunca cvp veren olmadı denmesin diye araştırdım.yoksa bi bilgim yoktu o konuda.Allahım acil şifalar versin ona da.
derincim sen dükkan açtın kk sürekli takılıyosun diye biz gelmiyozşaka bi yana.ben kendi adıma konuşayım kendimi dualara verdim.önümüzdeki perşembe hatim indirecek bizim tanıdıklar.banada bazı tesbih çekilecek sayılar verdiler.onları çekiyorum.aynı zamanda kendim için okudum dua ve tesbihler var.burdada çok güzel zaman geçiriyordum ama hep kafamdaki bebek konusu beni bunaltmıştı.kendi kendime yaptığım düşünce ve stres yani.yoksa topikte fazla bebek konusu geçmiyor ama.benden kaynaklı bi durum işte.ama şimdi dualardan tesbihlerden ona vakit bulamıyorum düşünmeye,ve evliliğiminde sadece bebek üzerine kurulu bişeymiş gibi gördüm.bunu farkettiğim için kendimi silkeledim.şimdi evliliğe yeniden başladım ve balayındayım.tadını çıkarıyorum eşimle baş başa.sıpada canı isterse gelirr yolunu gözlemicem artık.benden böyle kızlar.hepinizi çok seviyorum.Allahım hepinizin gönlüne göre versin inş.tesbihlerim biticek birazdan,arapça okumayı bilmediğim için türkçe okunuşlu yasin kitabı aldım.onu okuycam.ve hepiniz içinde dua edicem.topikte olmasamda hep aklımda ve kalbimdesiniz.hoşçakalın.(veda msjı gibi yazdım sanırım ama değil.içimden geçenleri döktüm.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?