Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

saol tatlım ya bende iyiyim şükür benim goncamda uyumuyo bütün gün onun hizmetindeydim rahatsız biraz ee nazlı oluyo erkekler onun nazıyla uğraşıp durdum
sen naaptın bakalım

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 swcnprlk+ kardelen49+

hoşgeldiniz hanımlar nasılsınız bakalım

saol tatlım ya bende iyiyim şükür benim goncamda uyumuyo bütün gün onun hizmetindeydim rahatsız biraz ee nazlı oluyo erkekler onun nazıyla uğraşıp durdum
sen naaptın bakalım

:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

ahhh bılmez mıyım ablam öledırlerrr.benımkısı de öyle...ama naplım :86:goncamız işteee...kıyamıyo ınsan
şımdı de acıkmış onun yuzunden ben de yıycem bıseyler bu saatte ağzı durnuyo adamın yaaa
bugun temızlık yaptım işte yemek telaşı fılan bı ara pelınle konustum msnden onun da başı tuttu cıktı konusamadıkk

öyle canım yaa napalım yeterki iyi olsunlarda naz çekmeye razıyım ben
iyi yapmışsın canım ellerine sağlık
peloşuda özledim valla

canım izninle ben çıkıyorum biraz başım ağrıyo benimde yatıyım görüşmek üzere çok öptüm iyi geceler

ay geçmiş olsun ablam yaaa bugun hepımızın başı ağrıyo nazar değdi topiğeeeee

ıyı geceler ablam ben de makına beyazlar bıtsın ytacagım yemek yıyeyım de opuyorum ablammmm gecmıs olsun eşin için de
allaha emanet olll:

günaydın kızlar hayırlı cumalar.hayırlı günler olsun inş.
birsencim tşk ederim.arkadaş ısrarla sorunca cvp veren olmadı denmesin diye araştırdım.yoksa bi bilgim yoktu o konuda.Allahım acil şifalar versin ona da.
derincim sen dükkan açtın kk sürekli takılıyosun diye biz gelmiyoz şaka bi yana.ben kendi adıma konuşayım kendimi dualara verdim.önümüzdeki perşembe hatim indirecek bizim tanıdıklar.banada bazı tesbih çekilecek sayılar verdiler.onları çekiyorum.aynı zamanda kendim için okudum dua ve tesbihler var.burdada çok güzel zaman geçiriyordum ama hep kafamdaki bebek konusu beni bunaltmıştı.kendi kendime yaptığım düşünce ve stres yani.yoksa topikte fazla bebek konusu geçmiyor ama.benden kaynaklı bi durum işte.ama şimdi dualardan tesbihlerden ona vakit bulamıyorum düşünmeye,ve evliliğiminde sadece bebek üzerine kurulu bişeymiş gibi gördüm.bunu farkettiğim için kendimi silkeledim.şimdi evliliğe yeniden başladım ve balayındayım.tadını çıkarıyorum eşimle baş başa.sıpada canı isterse gelirr yolunu gözlemicem artık.benden böyle kızlar.hepinizi çok seviyorum.Allahım hepinizin gönlüne göre versin inş.tesbihlerim biticek birazdan,arapça okumayı bilmediğim için türkçe okunuşlu yasin kitabı aldım.onu okuycam.ve hepiniz içinde dua edicem.topikte olmasamda hep aklımda ve kalbimdesiniz.hoşçakalın.(veda msjı gibi yazdım sanırım ama değil.içimden geçenleri döktüm.)

kızlar günaydınnn ve hayırlı cumalar...
ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİNNN HERKESE HAYIRLI CUMALAR...

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap
Hayırlı Cumalar:119::119:

günaydın canım.hayırlı cumalar.

aminnnn jensucuğummmmm cümlemizin

‎''Allah güzeldir,güzelliği sevendir deyip yola koyulduğumuz O'nun güzelliği ile güzelleşme seyr-ü seferimizde içimizi temiz ve iyi ahlak ile, dışımızı da kibar,asil ve olgun davranışlarla bezemeli, aşık-ı sadık, arif ve zarif kişiler olmalıyız...''
Vakt-i Cuma hayr olsun...!

hayırlı günler cnmcımmm sen nasılsın?????**** daha iyi oldun mu????

iyiyim şükür. akşam misafirlikteydik. eve geç gittik. dünde alacakaranlık kitabını almıştım onu okumaya başladım. bi baktım 195. sayfadayım.saat ilerlemiş. şu an gözlerimden uyku akıyor :18:
sen nasılsın. neler yaptın?

seni gidi seniiiöyle olsunagglarım bak.selinacım Allah kabul etsin duaları canım..valla ben kimseler ugramıyo diye sitem ettim alışkın olmadıgımız için böyle olmasına...yoksa bende bebek bebek diye üzülmüyom uzun zamandır ama buradaki arkadaslıktan kopamadıgım için buralardayım...
önceden topicte bebişten başka muhabbet geçmezdi geçen senelerde yani..şimdi farkındayım ki daha yolun başında olanlarımız dışında hepimiz sönmüş balon gibiyiz.yanlış anlaşılma olmasın yani.uzun süredir bekleyen arkadaslarım ve kendimden bahsediyorum...o eski heyecanım hiç yok...Allahım ne zaman verirse artık hayırlısı olsun da..

herkese hayırlı cumalar canlar..Rabbim dualarınızı kabul eylesin..o temiz kalplerinizden ne geçerse onu versin Allahım...

şşttt bide bişy dicem,cuma vakti halay çekip durmayın delüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…