Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hayırlı günler cnmcımmm sen nasılsın?????**** daha iyi oldun mu????

ıyı ben de cnmm sabah eşime kalktım 6da yatmadım bırdaha...temızlığımı yapıyım dedım cuma saatıne kadar.iyi yapmısın ama tadında bıraksaydın uykusuz kalmışsın :18:
ama desem de ben de oyleyım kendımı kaptırıp kendımden gecıyorumm...bugün acayıp olursun şimdi sen.bıraz uyu ıstersen???

şşttt bide bişy dicem,cuma vakti halay çekip durmayın delüler[/QUOTE]

ayyy canım ne güldüm ya ben halay için değil de mendıl salladım yani hoççakal anlamında.ALLAH iyiliğini wersın güldürdün benı

herkese merhaba kızlar herkes iyidir umarım

bugun cuma duaları söylemek için girdim abla sen bitti yaz ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH

tekrar ugrarım HERKESE HAYIRLI CUMALAR

çok sürükleyizi geldi uykumda gelmedi herhalde çayı fazla kaçırdım. bütün gece vampirlerden kaçtım durdum rüyamda edvawrd peşimdeydi
evet anlaşılıyo sürükledigi zaten
şşttt bide bişy dicem,cuma vakti halay çekip durmayın delüler

ayyy canım ne güldüm ya ben halay için değil de mendıl salladım yani hoççakal anlamında.ALLAH iyiliğini wersın güldürdün benı[/QUOTE]

Allah hep güldürsün canımşakasına dedim

çok sürükleyizi geldi uykumda gelmedi herhalde çayı fazla kaçırdım. bütün gece vampirlerden kaçtım durdum rüyamda edvawrd peşimdeydi

senın de senaryolar benımkıler gııb desene:))))))

ya dr a gıtmeyı dusundum bu yuzden ben de ama ne yapacaklar kiiii
ay hergun 3-4 ruya ve senaryolar sağlam.fılm mı ızledım ruyamda ben de oynarım on da ,kıtap mı okudum aynen.eşim şaşırıyor ben hıc gormuyorum dıyor.ama ruya gorunce de uykumu alamıyorum o da war...ruyamda kımı gorsem ya arıyor benı ya da goruyorum o kişiyi.son zamnlarda kendımden korkamya başladımmmm ben de:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18

yazsam mı dıyorum bazen

sagol canım fena degilim...bugün bol bol dua edelimde gitsin sıkıntılar
sen nasılsın..bu arada mesaj kutun dolu.

ALLAH ıyı etsın cnmm ewet sela okunsun başlayacagım ben de kısmetse..topiğe de edeceğim bebiş için.allahım kabul eder ınsallah...

aaa ben fark etmedım sılıyım ozmaan ben bosaltıyım ınsallah becerırım

ben bi dönem gittim yani depresyıon tedavisi gördüm geçen yıl. o sürede bu rüyalarla ilgilide ilaç kullandım. benimde rüyalarım çok ağırdır. sanki filmin içindeyim. sabah kafam allak bullak uyanıroum ve gerçek hayata adapte olmam bi kaç saatimi alıyor. yok yorucu bir durum.

ayyy canım ne güldüm ya ben halay için değil de mendıl salladım yani hoççakal anlamında.ALLAH iyiliğini wersın güldürdün benı

Allah hep güldürsün canımşakasına dedim [/QUOTE]

anladım cnmm.amın cumlemızııı ...

swcn,son zamanlarda gördügüm rüyaları anlatsam aynen benimde roman olur yani
geçen anlattım zaten topicte okudun mu bilmem..yunuslamı yüzmedim,dogumuma 2 hafta mı kalmadı,yepyeni bir ev bizimmiş göya onu mu görmedim,dükkanı kadınlar mı basmadı bak bunlarda demediklerim hegerisini sen düşün.

Allah hep güldürsün canımşakasına dedim [/QUOTE]

ewet ewet aynen ben de yaaaa war mı kı bunun ıcın ilaçç??? e ben de gıdeyım ozaman cok yoruluyorum,ağır basıyo çokkk

ay birisi ölmüş sela verildi..cami yan sokak bide..Allah rahmet eylesin

nerde kaldı bu pogaçacı yaaa

derınsu gormedım cnm okumadım hayır olsunnnn..sen de bendensın:44::44::44::44::44::44::44::44:

onceden ben de tabıre bakardım ama hangısıne bakıyım kiii.ben arastırdım zeki ınsanlar cok ruya görürlermiş ve hatırlarmışş

Allah hep güldürsün canımşakasına dedim
ewet ewet aynen ben de yaaaa war mı kı bunun ıcın ilaçç??? e ben de gıdeyım ozaman cok yoruluyorum,ağır basıyo çokkk[/QUOTE]

verdiği ilaç sadece deliksiz derin bir uyku çektiriyor. rüya görmüyorsun görsende hatırlamıyorsun. bide haberdi , filmdi bazı şeyleri yasaklayabilir bir süre

aleyna84 kullanıcısından alıntı

herkese merhaba kızlar herkes iyidir umarım

bugun cuma duaları söylemek için girdim abla sen bitti yaz ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH

tekrar ugrarım HERKESE HAYIRLI CUMALAR

sana da hayırlı cumalar cnmmm.ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH...

ewet ewet aynen ben de yaaaa war mı kı bunun ıcın ilaçç??? e ben de gıdeyım ozaman cok yoruluyorum,ağır basıyo çokkk

verdiği ilaç sadece deliksiz derin bir uyku çektiriyor. rüya görmüyorsun görsende hatırlamıyorsun. bide haberdi , filmdi bazı şeyleri yasaklayabilir bir süre [/QUOTE]

E HABER YOK FILM YOK NASIL HAYAT O:44::44::44::44::44:
ay cnmmm yaaaa su camasır suyu reklemları war ya bayılıyorum onlara onları dusunup yatıyorum snakı de ruyamda arkadaşım oluyorlar maytlarla
e cnm o derın uykuya yatınca sabah goncamı nasıl uyandırcam 6 da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…