iyiyim şükür. akşam misafirlikteydik. eve geç gittik. dünde alacakaranlık kitabını almıştım onu okumaya başladım. bi baktım 195. sayfadayım.saat ilerlemiş. şu an gözlerimden uyku akıyor :18:
sen nasılsın. neler yaptın?
hayırlı günler cnmcımmm sen nasılsın?????**** daha iyi oldun mu????
iyiyim şükür. akşam misafirlikteydik. eve geç gittik. dünde alacakaranlık kitabını almıştım onu okumaya başladım. bi baktım 195. sayfadayım.saat ilerlemiş. şu an gözlerimden uyku akıyor :18:
sen nasılsın. neler yaptın?
anaa bi gecede 195 sayfa yüklenilirmi kız hal mı kalır gözlerde
derinsu hoşgeldin cnm hayırlı cumalarrrr.nasıl oldun dün keyifsizdin?????
çok sürükleyizi geldiuykumda gelmedi herhalde çayı fazla kaçırdım. bütün gece vampirlerden kaçtım durdum rüyamda edvawrd peşimdeydi
şşttt bide bişy dicem,cuma vakti halay çekip durmayın delüler
çok sürükleyizi geldiuykumda gelmedi herhalde çayı fazla kaçırdım. bütün gece vampirlerden kaçtım durdum rüyamda edvawrd peşimdeydi
herkese merhaba kızlar herkes iyidir umarım
bugun cuma duaları söylemek için girdim abla sen bitti yaz ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH
tekrar ugrarım HERKESE HAYIRLI CUMALAR
sagol canım fena degilim...bugün bol bol dua edelimde gitsin sıkıntılar
sen nasılsın..bu arada mesaj kutun dolu.
senın de senaryolar benımkıler gııb desene:))))))
ya dr a gıtmeyı dusundum bu yuzden ben de ama ne yapacaklar kiiii
ay hergun 3-4 ruya ve senaryolar sağlam.fılm mı ızledım ruyamda ben de oynarım on da ,kıtap mı okudum aynen.eşim şaşırıyor ben hıc gormuyorum dıyor.ama ruya gorunce de uykumu alamıyorum o da war...ruyamda kımı gorsem ya arıyor benı ya da goruyorum o kişiyi.son zamnlarda kendımden korkamya başladımmmm ben de:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18
yazsam mı dıyorum bazen
evet anlaşılıyo sürükledigi zaten
ayyy canım ne güldüm ya ben halay için değil de mendıl salladım yani hoççakal anlamında.ALLAH iyiliğini wersın güldürdün benı
evet anlaşılıyo sürükledigi zaten
ayyy canım ne güldüm ya ben halay için değil de mendıl salladım yani hoççakal anlamında.ALLAH iyiliğini wersın güldürdün benı
ben bi dönem gittim yani depresyıon tedavisi gördüm geçen yıl. o sürede bu rüyalarla ilgilide ilaç kullandım. benimde rüyalarım çok ağırdır. sanki filmin içindeyim. sabah kafam allak bullak uyanıroum ve gerçek hayata adapte olmam bi kaç saatimi alıyor. yok yorucu bir durum.
ay birisi ölmüş sela verildi..cami yan sokak bide..Allah rahmet eylesin
nerde kaldı bu pogaçacı yaaa
ay birisi ölmüş sela verildi..cami yan sokak bide..Allah rahmet eylesin
nerde kaldı bu pogaçacı yaaa
swcn,son zamanlarda gördügüm rüyaları anlatsam aynen benimde roman olur yani
geçen anlattım zaten topicte okudun mu bilmem..yunuslamı yüzmedim,dogumuma 2 hafta mı kalmadı,yepyeni bir ev bizimmiş göya onu mu görmedim,dükkanı kadınlar mı basmadı bak bunlarda demediklerim hegerisini sen düşün.
ewet ewet aynen ben de yaaaa war mı kı bunun ıcın ilaçç??? e ben de gıdeyım ozaman cok yoruluyorum,ağır basıyo çokkkAllah hep güldürsün canımşakasına dedim
ewet ewet aynen ben de yaaaa war mı kı bunun ıcın ilaçç??? e ben de gıdeyım ozaman cok yoruluyorum,ağır basıyo çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?