Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tamam swcan görüşürüz Allah kabul etsin canım.

cnm sağol da başlayamadımm bennn :S
yaaa daha once burAya yazmıstım herkese dualarım wardı.ewde bulamıyorum.buradan bakıyım dedım.ama mesajlarımı da sıldım nerden bakacağım nasıl bulacağım onları ben??? bılgın war mı???kaldım böyle

hangi dualar canım...ayetel kürsilerimi kime okuyacagını bulamıyon?

bulduuuuuuuuuum çekmecenin derınlıklerıne ınmişşşş
başalayacağım sımdı
cnm az once veda ettım ama sonra senın tarıhımızle ılgılı yazını gordum cewpa yazdım ama dondu sayfa bu sıteye baglanamadım
haklısın dızılerden daha cok meraklanıyoruz ama dızıler tarıhı sewdırıcı nıtelıkte oysa bız okuldayken tarıhı sewmezdık...öğretmenlerımız o kadar çok ciddi anlatıyoarlar kı tarıh derslerını sıkılırdık...sımdıkı cocular sanşlı anımasyonlar,fılmlerle anlatılıyor dersler artıkk...

hangi dualar canım...ayetel kürsilerimi kime okuyacagını bulamıyon?

yokk canım ben dua yayınlamıştım ılk gırdıgım zamanlar ewlat ısteme duası onları okuyup da o ay hamıle kalmıştım da 4 cuma ust uste okunuyor.görmedın sanırım sen.4buldum ama yazılı kağıdı

dogru söylüyosun canımgerçi ben tarih derslerini severdim.

ay buldun demek hadi gözünaydın..bende bakıyodum senin eski msjlara falan..bakarkende eliksirin hamile oldugunu okudum ben bilmiyodum...ebuş bana söylediyse unuttuysam bilemiyorum tabi.ama bi acaip oldum okuyunca..çünkü hatırlayanlar varsa eger ben iksirin yakında hamile haberi verecegini düşünüyodum hep...bakın işte bazen oluyo tutturuyorum:))hatta ebuşumla msn de konuşurken demiştim çok sevindim darısı başımıza

canım hagi dua bizede söyle bizde okuyalım zahmet olmassa sana

aaa süpermiş...zahmet olmazsa bi ara yayınlar mısın yine cnm merak ettim...ben o sıralar yoktum ya bilmiyorum.

canım arkadaşlarım cumamız mübarek olsun
RABBİM gönül muratlarımızı versin inşallah
dün akşam dua konusunda biraz sıkıntı olacağını düşünmüştüm ama saolun arkadaşlar sorunsuz tamamladık .
SEYDAMA VE SAMYELİNE ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum
tabi dua okuyan tüm arkadaşlarıma
ALLAHIM kabul etsin inşallah

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen DERYA VE ELAEZEL arkadaşlarımızın bebişinin gelmesi için dualarımızı vesile kıl .
Arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

senden de allah razı olsun canım,,,,

deryamıza ve elaezelimize rabbim hayırlı evlatlar versin (amin)
tabi tüm evlat hasreti çekenlerede

kusura bakmayın hanımlar kalamıyorum annemin günü var çıkmam gerek
hepinizi çok öpüyorum

Son düzenleme:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 floweres SeLiNa23+ samyeli26+ DerinSu+ ceyan

öpüyorum sizi

amin canım..Allahım iki arkadasımızada saglıklı sıhhatli güzel evlatlar nasip etsin...

güle güle ebuşum iyi oturmalar canım.

bizde seni öptük diline eline saglik duan icin.aminnnn rabbim en kisa zamanda aratmadan herkese bu duyguyu tatdirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…