tamam swcan görüşürüz Allah kabul etsin canım.
cnm sağol da başlayamadımm bennn :S
yaaa daha once burAya yazmıstım herkese dualarım wardı.ewde bulamıyorum.buradan bakıyım dedım.ama mesajlarımı da sıldım nerden bakacağım nasıl bulacağım onları ben??? bılgın war mı???kaldım böyle
hangi dualar canım...ayetel kürsilerimi kime okuyacagını bulamıyon?
bulduuuuuuuuuum çekmecenin derınlıklerıne ınmişşşş
başalayacağım sımdı
cnm az once veda ettım ama sonra senın tarıhımızle ılgılı yazını gordum cewpa yazdım ama dondu sayfa bu sıteye baglanamadım
haklısın dızılerden daha cok meraklanıyoruz ama dızıler tarıhı sewdırıcı nıtelıkte oysa bız okuldayken tarıhı sewmezdık...öğretmenlerımız o kadar çok ciddi anlatıyoarlar kı tarıh derslerını sıkılırdık...sımdıkı cocular sanşlı anımasyonlar,fılmlerle anlatılıyor dersler artıkk...
bulduuuuuuuuuum çekmecenin derınlıklerıne ınmişşşş
başalayacağım sımdı
cnm az once veda ettım ama sonra senın tarıhımızle ılgılı yazını gordum cewpa yazdım ama dondu sayfa bu sıteye baglanamadım
haklısın dızılerden daha cok meraklanıyoruz ama dızıler tarıhı sewdırıcı nıtelıkte oysa bız okuldayken tarıhı sewmezdık...öğretmenlerımız o kadar çok ciddi anlatıyoarlar kı tarıh derslerını sıkılırdık...sımdıkı cocular sanşlı anımasyonlar,fılmlerle anlatılıyor dersler artıkk...
yokk canım ben dua yayınlamıştım ılk gırdıgım zamanlar ewlat ısteme duası onları okuyup da o ay hamıle kalmıştım da 4 cuma ust uste okunuyor.görmedın sanırım sen.4buldum ama yazılı kağıdı
a.selam ceyan hoşgeldin.
ebuşum canım benim hoşgeldin..sanırım duayla ugraşıyosun cnm.
canım arkadaşlarım cumamız mübarek olsun
RABBİM gönül muratlarımızı versin inşallah
dün akşam dua konusunda biraz sıkıntı olacağını düşünmüştüm ama saolun arkadaşlar sorunsuz tamamladık .
SEYDAMA VE SAMYELİNE ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum
tabi dua okuyan tüm arkadaşlarıma
ALLAHIM kabul etsin inşallah
saol canım evet şimdi onu yapıcam nasılsın dün akşamdan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?