selam canlarım nasılsınız benim dün aklşamdan beri başm agrıyo şimdide sersem gibiyim valla...
a.slm canım hş.g bitanem ben kendi adıma ii yim şükürler olsun öyle oturmaktan sıkıldım birazcık o kadar... sen nasılsın bebem ya çok geçmiş olsun ayy şu baş ağrısı nedir walla hiç sorma akşamları helede bu ewde sanki sürekli başım ağrır oldu kız dün akşam kardeşimdeydim gayet iyiydim ewe girer girmez başıma ağrı girdi walla:26: sanada geçmiş olsun kuzum uyu sessiz sakin ancak o zaman geçiyoöpemde geçsin:76:
h.b canım allah daha iyi etsin benimde başım agırmasa daha iyi olcam ama dünkünden iyiyim allaha şükür...sorma canım ya benimde cok canım sıkılıyo oyalanmaya calışıyorum nette ama cok bakıncada kötü oluyorum...sen öptün ya gecti bile kuzum sagol
oyyy peloşum ben hep öperim yeterki sen iyi ol emi.... ewet tatlışım çok bakınca ağrır dikkat et kendine olar mı özletme wede.... herkes gitti yaaaaa:97:
kızlar bende kaçtım ii bakın kendinize A.E.OLUN.:79::79::79:
selam canım hoşgeldin...slm hanımlar nasılsınız:97:
valla bana ööö geldi:))ama bazen bende bazılarını begeniyorum..içinde olunca bıkıyo insan.Allah bakmayı degil giyindirmeyi de nasip etsin canım.ne güzel. bebe kıyafetleirne bayılıyorum. zevk olsun diye mağazara girer bakarım o eşyalara. hele o minik patikler varya bitiyorum onlara
selam hoşgeldin. sağol
sen nasılsın?
sen ne işiyle ugraşıyosun cnm?bende sıkıldım.sabah beri elim işe gitmiyor. masa başında oturmuş nete bakınıyorum. bide bu aralar işlerimiz durgun. bi keyiftir gidiyor bende.
selam canlarım nasılsınız benim dün aklşamdan beri başm agrıyo şimdide sersem gibiyim valla...
kızlar dış gebelik en erken ne zaman belirti verir merak ediyorum bide 6 haftalık kese karından net mi gözükür
peloşşşşşşşş canım hoşgeldin..kıs dünden beridir seni sorcam vallahi bi soramadım ..başın agrımış cnm geçmiş olsun ya baş agrısı hepimizde bu aralar...nasıl gidiyo başka naptın .
derinim şükür kavuşturana canım ya cok sagol valla bıktım başagrısından şimdi daha iyiyim allaha şükür ama dün catlıyodu başım kociş biraz masaj yaptı sonrada uyudum sabah sersem gibi kalktım...napıyım derinim aynı şeyler bu ay ateş olcme yöntemini yapıyorum hayırlısı bakalım bu ay ne olcak...sen ne yaptın görüşmeyeli canım:38bu arada bişey sorcam canım benim rahımagzında yara var ya doktorum 3 üncü dondurmak icin yine cagırdı sende dondurmuşsun ama bi kere gitmişsin acaba benim doktorum niye bu kadar uzattıkı:26:
bebem evet şükür valla özledim seni canım
inşallah ateş ölçme yöntemi işe yarar.ben hiç denemedim valla.
yara için de,şimdi nasıl böyle bişyeyi hatırlamazsın dicen belki cnm ama sanırım bende 2 defa dondurtmuştum yada öyle hatırlıyorum...ilkten sonra bi daha baktıgında küçülmüş demişti.iki defa olması gerek.olabilir peloşum tamamen gitmesi için 2-3 yapıyolar korkma.hem benim yara için derin bi yara demişti.
boşverelim canım,dövmeyelim gitsinewet kırmızıların 3. günü gidicem ozaman unutmazsam inşallah soracagım...
psikoloji sitesi, bir kız, siteden dert yanmış.. sebep birşey sormak için üye olmuş ama 50 msj kotası var ya ona takılmış bu durum da onu sinir etmiş.. oda oraya buraya yazmış konu açmış sanırım modlarda uyarmış bu konu başlıgı var diye o bulamamış işte falan falan.. bende dedim ben oraya takılıyorum çok iyi insanlardır ama sen denk gelmemişsin.. öyle iştee.gidip dövelim mi :)
hayırlı geceler nasılsınız kızlar?? boya aldım saçlarımı boyıcam yarın inşallah :)
başka zaman görüşürük inşallah.he hiç hamişle var diye düşünen yok şimdi kim yapıp getirecek bana bütün gün temizlik yaptık daha bitmedi pazarda vardı birisi yollasın bari boncuğum boşsan sen yolla
canım gemş olsun umarım bişey olmaz ama progesteronu kullanırsan iyi gelir benimde düşük tehlikem vardı 3 ay bitene kadar kullandım faydası çok
kız tosti nasılsın umarım iyisindir
selinam nasılsın araştırmaları iyi yapıyosun aferin aldın bi tane
benimde bi kızım var adı dilara cemre inşallah kısmetse yakında bide oğlum olacak adını hüseyin emre koyacam darısı sizlere
kız kardeloş geçmişe bakıyodum arada içerde işim vardı anca geldim sen çıkmışsın sağlık olsun canım
EBRAR derin tutiş bonccuk bakıyomda iyi kaynatmışsınız fazla konuşmayın bak çok okuyamıyom ona göre ceza veririm sonra
selam hanımlar herkese iyi geceler
lagrima,birsen,boncuk sizleri gördüm altta napıyosunuz bakıyım
lagrima saç boyası almışsın şimdiden güle güle kullan canım
birsoş dün biraz muhabbet ettik hemen cezamı kescen okumadığın günlere say olmamı
boncuğum gelmedi inşallah kırmızılar kuzum
kardeloşum mesaj attım ama umarım almışsındır :82:
kız kardeloşum hoşgeldin neediyom canım benim.
inş derinim o yöntemle hamile kalan olmuş ama tabiki ilk once rabbimin takdır ilahısı gerek ...canım olabilir tabiki uzun zaman olunca insan hatırlayamıyabiliyo benim yaramda büyükmüş derinim oyuzden bu kadar uzun sürdü demek doktorum iyileşme var dedi inş bu sefer son olu bişey daha sorcam bu tedaviyi yaptırıken korunuyomuydunuz canım bize doktor korunun demedigi icin korunmuyoruz bi zararı yoktur heralde... cevap verdigin icin cok sagol
Derinsu ben özel bir şirkette muhasebesine bakıyorum. eşimle birlikte çalışıyoruz.
bendede bir dönem yara vardı. bana ilaçlar verdi. 2. ye gidince küçülmüş dedi.
dondurma işlemi nasıl oluyor?
öncelikle yenisin galiba aramıza hoşgeldin canım...dondurma işlemini burdan anlatamıycam özeline mesaj atarım
canım yok..korunun dedigini hatırlamıyorum..diyom ya geçmiş zaman valla..bazen böyle önemli şeyleri bile unutuyorum ben çok garip dimi...yara büyükse bikaç kere çagırıyo mecbur..inşallah tamamen iyileşcek kuzum..ateş ölçmeye devam ainşallah yeniden bebişin gelecek sanainş derinim o yöntemle hamile kalan olmuş ama tabiki ilk once rabbimin takdır ilahısı gerek ...canım olabilir tabiki uzun zaman olunca insan hatırlayamıyabiliyo benim yaramda büyükmüş derinim oyuzden bu kadar uzun sürdü demek doktorum iyileşme var dedi inş bu sefer son olu bişey daha sorcam bu tedaviyi yaptırıken korunuyomuydunuz canım bize doktor korunun demedigi icin korunmuyoruz bi zararı yoktur heralde... cevap verdigin icin cok sagol
iyiym bebem sen napıyosun...donuyorum ya çok soguk gene istanbul:2:boşverelim canım,dövmeyelim gitsin
başka zaman görüşürük inşallah.
gece wc ye kalkınca okudum mesajı,sabah topiğe mi yazmıştı acaba,ne ara okudum ben o nu diyorum,demin tel karıştırırken tekrardan gördüm.
bütün dualara amin diyorum,rabbim kayra ve ele ya,vede tüm isteyenlere,hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasib eylesin.
hoşbulduk canım,nasılsın?
Derinsu ben özel bir şirkette muhasebesine bakıyorum. eşimle birlikte çalışıyoruz.
bendede bir dönem yara vardı. bana ilaçlar verdi. 2. ye gidince küçülmüş dedi.
dondurma işlemi nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?