Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam canlarım nasılsınız benim dün aklşamdan beri başm agrıyo şimdide sersem gibiyim valla...

selam canlarım nasılsınız benim dün aklşamdan beri başm agrıyo şimdide sersem gibiyim valla...

a.slm canım hş.g bitanem ben kendi adıma ii yim şükürler olsun öyle oturmaktan sıkıldım birazcık o kadar... sen nasılsın bebem ya çok geçmiş olsun ayy şu baş ağrısı nedir walla hiç sorma akşamları helede bu ewde sanki sürekli başım ağrır oldu kız dün akşam kardeşimdeydim gayet iyiydim ewe girer girmez başıma ağrı girdi walla:26: sanada geçmiş olsun kuzum uyu sessiz sakin ancak o zaman geçiyo öpemde geçsin:76:

h.b canım allah daha iyi etsin benimde başım agırmasa daha iyi olcam ama dünkünden iyiyim allaha şükür...sorma canım ya benimde cok canım sıkılıyo oyalanmaya calışıyorum nette ama cok bakıncada kötü oluyorum...sen öptün ya gecti bile kuzum sagol

oyyy peloşum ben hep öperim yeterki sen iyi ol emi.... ewet tatlışım çok bakınca ağrır dikkat et kendine olar mı özletme wede.... herkes gitti yaaaaa:97:

oyyy peloşum ben hep öperim yeterki sen iyi ol emi.... ewet tatlışım çok bakınca ağrır dikkat et kendine olar mı özletme wede.... herkes gitti yaaaaa:97:

kızlar bende kaçtım ii bakın kendinize A.E.OLUN.:79::79::79:

cok sagol canım benim...ara sıra gelcem canım cünkü ayrı kalamıyorum sizlerden hepinizi cok özledim...kendine iyi bak allaha emanet ol tatlım görüşmek üzre cok öpüyorum

slm hanımlar nasılsınız:97:
selam canım hoşgeldin...
ne güzel. bebe kıyafetleirne bayılıyorum. zevk olsun diye mağazara girer bakarım o eşyalara. hele o minik patikler varya bitiyorum onlara

selam hoşgeldin. sağol
sen nasılsın?
valla bana ööö geldi:))ama bazen bende bazılarını begeniyorum..içinde olunca bıkıyo insan.Allah bakmayı degil giyindirmeyi de nasip etsin canım.
bende sıkıldım.sabah beri elim işe gitmiyor. masa başında oturmuş nete bakınıyorum. bide bu aralar işlerimiz durgun. bi keyiftir gidiyor bende.
sen ne işiyle ugraşıyosun cnm?

kızlar dış gebelik en erken ne zaman belirti verir merak ediyorum bide 6 haftalık kese karından net mi gözükür

büşra öncelikle hoşgeldin..biliyorum paniksin bu konuda telaşlısın.haklısında ama bi selam verseydin cnm önce..seni kırmak için demiyorum bak şuanda topicte kaç kişiyiz selam demek bu kadar mı zor arkadaslar..sadece büşra için demiyorum.selam vermeden bişyler soran herkese lafım.
büşra valla dış gebelik hakkında uzun bi yazı da eklemişti bi arkadas dün onu oku istersen.dış gebelik geçirenlerin topici de vardı sanırım.inşallah dış gebelik deiglsindir..doktora gitmedin mi bi daha.

peloşşşşşşşş canım hoşgeldin..kıs dünden beridir seni sorcam vallahi bi soramadım ..başın agrımış cnm geçmiş olsun ya baş agrısı hepimizde bu aralar...nasıl gidiyo başka naptın .

derinim şükür kavuşturana canım ya cok sagol valla bıktım başagrısından şimdi daha iyiyim allaha şükür ama dün catlıyodu başım kociş biraz masaj yaptı sonrada uyudum sabah sersem gibi kalktım...napıyım derinim aynı şeyler bu ay ateş olcme yöntemini yapıyorum hayırlısı bakalım bu ay ne olcak...sen ne yaptın görüşmeyeli canım:38bu arada bişey sorcam canım benim rahımagzında yara var ya doktorum 3 üncü dondurmak icin yine cagırdı sende dondurmuşsun ama bi kere gitmişsin acaba benim doktorum niye bu kadar uzattıkı:26:

bebem evet şükür valla özledim seni canım
inşallah ateş ölçme yöntemi işe yarar.ben hiç denemedim valla.
yara için de,şimdi nasıl böyle bişyeyi hatırlamazsın dicen belki cnm ama sanırım bende 2 defa dondurtmuştum yada öyle hatırlıyorum...ilkten sonra bi daha baktıgında küçülmüş demişti.iki defa olması gerek.olabilir peloşum tamamen gitmesi için 2-3 yapıyolar korkma.hem benim yara için derin bi yara demişti.

inş derinim o yöntemle hamile kalan olmuş ama tabiki ilk once rabbimin takdır ilahısı gerek ...canım olabilir tabiki uzun zaman olunca insan hatırlayamıyabiliyo benim yaramda büyükmüş derinim oyuzden bu kadar uzun sürdü demek doktorum iyileşme var dedi inş bu sefer son olu bişey daha sorcam bu tedaviyi yaptırıken korunuyomuydunuz canım bize doktor korunun demedigi icin korunmuyoruz bi zararı yoktur heralde... cevap verdigin icin cok sagol

boşverelim canım,dövmeyelim gitsin
başka zaman görüşürük inşallah.

gece wc ye kalkınca okudum mesajı,sabah topiğe mi yazmıştı acaba,ne ara okudum ben o nu diyorum,demin tel karıştırırken tekrardan gördüm.
bütün dualara amin diyorum,rabbim kayra ve ele ya,vede tüm isteyenlere,hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasib eylesin.
kız kardeloşum hoşgeldin neediyom canım benim.

hoşbulduk canım,nasılsın?

Derinsu ben özel bir şirkette muhasebesine bakıyorum. eşimle birlikte çalışıyoruz.

bendede bir dönem yara vardı. bana ilaçlar verdi. 2. ye gidince küçülmüş dedi.
dondurma işlemi nasıl oluyor?

öncelikle yenisin galiba aramıza hoşgeldin canım...dondurma işlemini burdan anlatamıycam özeline mesaj atarım

canım yok..korunun dedigini hatırlamıyorum..diyom ya geçmiş zaman valla..bazen böyle önemli şeyleri bile unutuyorum ben çok garip dimi...yara büyükse bikaç kere çagırıyo mecbur..inşallah tamamen iyileşcek kuzum..ateş ölçmeye devam ainşallah yeniden bebişin gelecek sana
iyiym bebem sen napıyosun...donuyorum ya çok soguk gene istanbul:2:

hee ne güzell...biliyo musun..dün eşimden iş teklifi aldım bendeonların magazaya alt katta ürün giriş çıkışlarını yapacak barkot düzenleyecek vede internetten satış yapacak bayan arıyolarmış..patronu eşime demiş derin gelsin diye pazartesi istiyosabende istemedim..anacım burada erken çıktıgım halde ev işlerine yemege vs zor yetişiyorum.olmaz dedim...hem benimkiyle aynı ortamda çalışamıyozbildigi halde söylüyo bide delü.

bir dilim pastacım,sana kısaca ne desek ki yaw:26:biraz uzun oluyoda hitap ederken kısa yazasım geliyo...mesela pasta desek?

aman aman diyim kocayla aynı yerde çalışılmaz. güzel yanlarıda var ama kötü yanlarıda var. heleki kocan senden rütbece yüksekse vayy ki ne vayy. biz çok didişiyoruz. en ufak hatamı görür hemen söyler. bide büyütr. beni deli ediyor bazen. ama bazen romantikte oluveriyor

canım nasıl isterseniz öyle deyin. pasta demek kolaysa onu deyin. ne isterseniz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…