- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
derincim,daha kapatmadın mı dükkanı?
anatolıa hoş geldin canım,gel öpüşek,sarılak
tamam tatlım,sen kardeşinin gönlünü hoş et,sonrada gel,bizi hoş et,hasretle bekliyruk:87:derinim geldim kuzu geldim sende dönmüşün bebikimm bi daha gitmez netin inşallahhh
bu arada kardeloşum balımmmm nette sureklı gorusuyoruz zaten aşkıtom msn de yaniii amayınede buraya da osledıgını yazman benı mest ettı tatlım ıyıyım cok sukur yakında tamamen donecem sımdı cok gıremıyorum ama az kaldı ya
kızlar bıde topık bos falan dıyonuz da sayfalar almıs basını gıtmıs ıkı gundur okuyamıyordum bı actım bugun goslerım fırladı yerınden
neyse kızlar 15 gune kadar yanı kardesım gıdınce doncem yanınıza sımdı cocuk gıbı sureklı ılgı gezme tozma beklıyor osledım hepınızı grusuruz ınsallah en kısa zamanda
napim tutişim,topic topic geziyom,kızlar gelsin diye bekliyom,az sonra uykum gelcek,nerde bu hatunlar,nerde bu devlet.hoşbuldum kardeloşnapıyosun bakem
tamam tatlım,sen kardeşinin gönlünü hoş et,sonrada gel,bizi hoş et,hasretle bekliyruk:87:
napim tutişim,topic topic geziyom,kızlar gelsin diye bekliyom,az sonra uykum gelcek,nerde bu hatunlar,nerde bu devlet.
gerçi devlet tatile çıktı
iyi yapıyosunkuzuu bugun geç gelirler sanırım bende bu açıncı girdim kimseyle karşılaşamadımtamam tatlım,sen kardeşinin gönlünü hoş et,sonrada gel,bizi hoş et,hasretle bekliyruk:87:
napim tutişim,topic topic geziyom,kızlar gelsin diye bekliyom,az sonra uykum gelcek,nerde bu hatunlar,nerde bu devlet.
gerçi devlet tatile çıktı
anatolıam sende hosgeldın kuzu nasılsın daha ıyısın ınsallah
kızlar ben sımcık cıktım grusuruz
iyi yapıyosunkuzuu bugun geç gelirler sanırım bende bu açıncı girdim kimseyle karşılaşamadım
sağol tatlım iyiyim kardeşin geldi demek gözünaydın iyi gezmeler size bolbol gezin
kız ben bugün baya süre burdaydım,niye karşılaşamadık ki
bilmiyorum ki cnm,bana müsade ben çıkıyım eşim istiyor bilgisayarı iyi geceler
derinim geldim kuzu geldim sende dönmüşün bebikimm bi daha gitmez netin inşallahhh
bu arada kardeloşum balımmmm nette sureklı gorusuyoruz zaten aşkıtom msn de yaniii amayınede buraya da osledıgını yazman benı mest ettı tatlım ıyıyım cok sukur yakında tamamen donecem sımdı cok gıremıyorum ama az kaldı ya
kızlar bıde topık bos falan dıyonuz da sayfalar almıs basını gıtmıs ıkı gundur okuyamıyordum bı actım bugun goslerım fırladı yerınden
neyse kızlar 15 gune kadar yanı kardesım gıdınce doncem yanınıza sımdı cocuk gıbı sureklı ılgı gezme tozma beklıyor osledım hepınızı grusuruz ınsallah en kısa zamanda
kızlar bide unutmadan,yeni bişey ögrendim...civanperçemini zaten biliyosunuz içince kistlere iyi geliyo..sadece kistlere degil tüm kadın hastalıklarına iyi geliyo.bide bunu içmekten ziyade kaynatıp buharına oturmak da çok iyiymiş hamile kalmak isteyenler için.geçen gün ahmet maranki yada ibrahim saraçoglu ikisinden biri dedi:26:ay ben ne unutkanım yaaaa
teşekkür ederim canım ''fallahü hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi''
anlamı:muhakkak ki ALLAH dosttur ve yaradandır.
bu ayeti okuycaz dimi canım beraber olmadan önce anladımn ama yinede tekrar sorıyım dedim
pelin gecmiş olsun benimde cok başım agrıyo sag tarafı uyusam iyi olucak galiba
derin gidiyosun galiba iyi akşamlar canım
lagrıma bide seni gördüm selam canım
ya bende kullansam mı? ... gerçi benim doktor bunlara karsı.. kadın ilaç dısında hiçbirşeyi kabul etmiyor..gıcık..
selam cnm... duadan bahsediyordunuz..kim hamile kalmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?