Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

neyse canlar ben çıkıyom şimdi...yatmadan ugrarım yine...
ebuşumla görüşemedik ya neyse.gece ugrayınca rastlaşırız inşallah..

derinim geldim kuzu geldim sende dönmüşün bebikimm bi daha gitmez netin inşallahhh
bu arada kardeloşum balımmmm nette sureklı gorusuyoruz zaten aşkıtom msn de yaniii amayınede buraya da osledıgını yazman benı mest ettı tatlım ıyıyım cok sukur yakında tamamen donecem sımdı cok gıremıyorum ama az kaldı ya
kızlar bıde topık bos falan dıyonuz da sayfalar almıs basını gıtmıs ıkı gundur okuyamıyordum bı actım bugun goslerım fırladı yerınden
neyse kızlar 15 gune kadar yanı kardesım gıdınce doncem yanınıza sımdı cocuk gıbı sureklı ılgı gezme tozma beklıyor osledım hepınızı grusuruz ınsallah en kısa zamanda

tamam tatlım,sen kardeşinin gönlünü hoş et,sonrada gel,bizi hoş et,hasretle bekliyruk:87:
hoşbuldum kardeloş napıyosun bakem
napim tutişim,topic topic geziyom,kızlar gelsin diye bekliyom,az sonra uykum gelcek,nerde bu hatunlar,nerde bu devlet.
gerçi devlet tatile çıktı

ah kuzu tabıkı hos ederım ne demek kuzu sımcık cıkayım aama optum herkesı bayyyyyyyyyy

iyi yapıyosunkuzuu bugun geç gelirler sanırım bende bu açıncı girdim kimseyle karşılaşamadım

anatolıam sende hosgeldın kuzu nasılsın daha ıyısın ınsallah
kızlar ben sımcık cıktım grusuruz

sağol tatlım iyiyim kardeşin geldi demek gözünaydın iyi gezmeler size bolbol gezin

derda cım,hoş geldin,bebiş nasıl?
tam da çıkıyorum aslında,sonra görüşürüz inşallah.

evet döndüm cnm şükür.inş gitmez.
kardeşin gelmiş bilmiyodum ondan giremiyon demek.
anacım gündüzleri 2 gündür bende buralardayım topici ayakta tutmaya çalışyom ondan dolu gelmiştir sana

selammmmm kardeloş alttsın cnm ama gidiyodun galiba.iyi geceler.

kızlar topicte " başım agrıyo" lafını duymaktan bıktınız belkide ama benim başım tuttu gene...eşim işten geldiginde sofrayı zor hazırladım..istifra etmek istedim olmadı bogazıma dügümlendi...başım zonk zonk gidiyo valla...yatıyom 1-1.5 saattir...bi bakayım dedim kimseler yok yine..
ebuşum canım nereledesin ya(
boncuumda hiç ugramadı bugün...

sewcan girmedin kaçtan beri.iyisin inş cnm.

lagrima selam.

ya bende kullansam mı? ... gerçi benim doktor bunlara karsı.. kadın ilaç dısında hiçbirşeyi kabul etmiyor..gıcık..

selam cnm... duadan bahsediyordunuz..kim hamile kalmış?

ya bende kullansam mı? ... gerçi benim doktor bunlara karsı.. kadın ilaç dısında hiçbirşeyi kabul etmiyor..gıcık..

selam cnm... duadan bahsediyordunuz..kim hamile kalmış?

sen bilirsin cnm bitki sonuçta..bişy olmaz bence.

kızlar çok uykum geldi bekleyemiyom.kimse gelmedi ya..hadi kaçtım ben.
ebuşum canım kalamadım kusura bakma cano...yarın görüşürüz inşallah öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…