Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet cnm benim.evliyken çalışmadık biz flört ederken çalıştık birlikte..o zaman olmuyodu.evliyken dşünemiyorum...
tamam cnm pastacım diyim sana ben

canım cevap verdigin icin cok teşekkür ederim inş bu son gidişim olur...amin derinim inş hepimizin bebişleri en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bir şekilde göbüşümüze konar...

canım cevap verdigin icin cok teşekkür ederim inş bu son gidişim olur...amin derinim inş hepimizin bebişleri en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bir şekilde göbüşümüze konar...

rica ederim cnm..bu dondurmak bile iyi bi gelişme aslında.çünkü rahim agzındaki yara spermin kalitesini bozuyo geçiş esnasında...inşallah iyi gelir sana...

rica ederim cnm..bu dondurmak bile iyi bi gelişme aslında.çünkü rahim agzındaki yara spermin kalitesini bozuyo geçiş esnasında...inşallah iyi gelir sana...

evet derinim doktorumda öyle demişti...inş canım...ebrarım gelmedi bugun işimi var acaba...:26:

kızlar bide unutmadan,yeni bişey ögrendim...civanperçemini zaten biliyosunuz içince kistlere iyi geliyo..sadece kistlere degil tüm kadın hastalıklarına iyi geliyo.bide bunu içmekten ziyade kaynatıp buharına oturmak da çok iyiymiş hamile kalmak isteyenler için.geçen gün ahmet maranki yada ibrahim saraçoglu ikisinden biri dedi:26:ay ben ne unutkanım yaaaa

evet peloşum...hakkımızda hayırlısı inşallah...
ebrarımın anneciginin günü varmış canım orada şimdi...ama gelir eli kulagındakocişine mama hazırlıcak daha.

anneciginde demek ne güzel ya bende annemi cok özledim ama benimki uzakta canım...ooo onun işi bitmez ya gelsede bı görüşsek fazla girmeme kararı aldım topige ama olmuyo ya hepinizi cok özledim vazgectim kararımdan bundan sonra işim olmadıgı sürece gircem inş

evet cnm inş gelir..bende geceleri fazla duramıcam artık iyi gelmiyo bana kafam agrıyo

verdigin karara hiç şaşırmadım bırakılmıyo bura anacım boşa gitmeye kalkmayın..öyle bırakmaklada kafa fln dagılmıyo bebiş unutulmuyo bence.

evet derinim fazla ekrana bakınca insanın başı agrıyo valla bende gece gelemiyorum zaten...dogru diyosun canım ya oyle burayı bırakmakla kafa filan dagılmıyo bi deneyim dedim işte ama onuda beceremedimcünkü hep aklımdaydınız bidaha da bırakmayı düşünmüyorum

burasıda soğuk derinim,hala kombi ful yanıyo sayılır.
kardeloş nereye gittin hemen ya.
napim,kimse yoktu,sende oflıne olmuştun,yemek yaptım o arada.

dayanamadın demi haaatuuuun,bende bebek fikrinden çok,kızları özlediğimden geliyorum buraya,çoğunun msn olsa bile,burası daha farklı oluyo genede

ya ben kızları özledim yaa,niye bu sıra kaçak oldu bu kızlar?
eboşla karşılaşamıyoz,boncukla karşılaşamıyoz,kayra zaten gelmiyo
birsenle karşılaşıyoz,konuşamıyoz.

dayanamadım canım yabende kızları cok özledim o yüzden kararımdan caydım bende herkezin msn si yok olsa bile dedigin gibi burası cok farklı ama cok sesziz bu topik kimse gelmiyo:26:

aynen peloş bi daha bizi bırakmaya kalkma kızarız heee

kardeloşum cnm bende özledim kızları yaa.iki laf edemiyom kaç gün oldu geleli..

bende yavaş yavaş toparlanayım bari bi yarım saate kapatırım...

yok canım ya ben sizi bırakabilirmiyım sadece cok sık girmiycektim ama dayanamıyorumki bundan sonra burdayım derinim bidaha bırakırsam kızın tabi

teşekkür ederim canım ''fallahü hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi''
anlamı:muhakkak ki ALLAH dosttur ve yaradandır.

bu ayeti okuycaz dimi canım beraber olmadan önce anladımn ama yinede tekrar sorıyım dedim

pelin gecmiş olsun benimde cok başım agrıyo sag tarafı uyusam iyi olucak galiba

derin gidiyosun galiba iyi akşamlar canım

lagrıma bide seni gördüm selam canım

cok sagol canım...sanada gecmiş olsun bencede uyu biraz yoksa gecmiyo aleynacım...

kızlar nasılsınız kaedeşim geldi kafam rahatladı şükür bu ay bana şimdiden negatifi görmüş muamelesi yapabilirsiniz o kadar alıştım ki bu fikre ama üzüntülü değilim en azından adet olursam bir nebze rahatlayacağım hepinizi çok özledim ama şim dide elimde olmayan sebeblerden giremiyorum ne zaman p cyi elime alsam kardeşim başlıyor mızmızlanmaya neyse uzatmayım ben iyiyim anlayacağınız ebosum ellerıne saglık balım saolasın
derınım hosgeldın kuzucummmmmmm
hepnızı cok osledım hem de cok benım ıcın dua okuyan ve dua eden herkese çok ama teşekkür ediyorum
sevcancım senınle cok konusma fırsatım olmamasına rağmen duanda benı de unutmaıdıgn ıcın ayrıca tesekkur ederım canım hepınızıın agızına saglık allaha emanet olun

yok canım ya ben sizi bırakabilirmiyım sadece cok sık girmiycektim ama ıyorumki bundan sonra burdayım derinim bidaha bırakırsam kızın tabi
biliyorum cnm benim sagolasın...evet bazen insan çok sık girmeme kararı alıyo bende yaptım ama olmuyo işte.aile gibi olduk artık bebem
sagol cnm iyi akşamlar..seninlede çoktandır görüşemiyoruz aslında tüm gün buralardaydım ama bi göründün kayboldun...

kız nerelerdesin sen.hoşbuldum sagolasın canım..madem özledin arada ugra o zaman...hem niye hemen adet görecek muamelesi ypıyon ki kendine inşallah olmazsın kayram.öpüyom seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…