Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ah derincim geçmişe bakıyım dedim biraz ama seni kaçırdım neyse grşmek dileğiyle ii bak kendine başın ağrıyomuş cnm çok geçmiş olsun inş. rahatça uyursunda geçer ağrın zor başağrısı walla bilirim hadi A.E.OL

bebişim sen gelmişsin ama ben görmedim ewde değildim walla....kafanın rahat olmasına sewindim bitanem kardeşin gelmiş ohh ohh ne güzel walla keyfini çıkarın...seni görmek güzel cnm sık sık görmek dileğiyle ii bak kendine kocaman öptüm A.E. OL

buradayım cnm.tam çıktım bişeye bakmak geldi aklıma.iyice çıkmadan yine bakayım dedim gelen varmı diye...sagol cnm evet agrıyo sorma..pcde durmamam gerek aslında ama dayanamadım bakmadan..şimdi yatıcaz zaten..sende AEO canım öptüm
Slm kızlar nasılsiniz?? Bu arada benim kırmızılar geldi napalim bidakine artık :))
canım hayırlısı ya üzme kendini sakın.inşallah önümüzdeki aya
slm kızlar benim kırmızılar geliyo

emin misin cnm agrın mı var öyle dedin yoksa geldimi iyice...üzülme ya off

ayy kıs şaşırdım walla seni görünce ayy başında ağrıyo ya kıyamıyorum yoksa kal dicem ama biliyorum pc ye bakamazsın bende yaşıyorum bunu sık sık hemde aynı sendeki gibi bulantıyla hadi tatlışım ALLAH şifa versin ii bak kendine iyi ukular

Son düzenleme:
kızlar yatmadan bakayım dedım bır kere daha nasılsınız bakayım
derınım yaa tam gırdım sen gıtmıssın bebısım yıne kardesım geldı kuzu onda gıremıyorum yoksa can atıyorum kızım bagımlı ettınız benı buraya ıyıca ne yapayım uzak durayım dedım ama olacak gıbı degıl calısma zamanları durdum ama olan olmustur zaten stres yapsam ne yapmasam neee

# gul_tamer+
# banu145145
# Tugba66
# jensu
# almera
selam kızlar nasılsınız
banum nasıl oldun kuzum ıyılestıdımı dıkıslerın

Yok cnm üzülmedim nedense bende anlamadım kırmızıları bekliyordum offf bazen cocuk istiyom bazende istemiyom :44::44:

naber kızlar ben geldim ama sizler nerdesiniz bakıyım.geçmişi gene okuyamadım çünkü çok sayfa var ne olur bu aralar affedin beni.Bebek varmı bakiyim hadi güzel haberleri sıralayın öpüldünüz.

selam tatlışlar herkese iyi geceler
hepiniz iyisinizdir umarım benim nette problem var birkaç kez düştüm oyüzden tek tek alıntı alamıycam geçmişi okudum
KAYRAM canım hoşgeldin gözünaydın olsun kardeşciğin gelmiş çok sevindim sizinkide bizimki gibi nazlı sanırsam olsun kardeşini mutlu et kuzum .dualar için rica ederim rabbim vesile kılsın inşallah .umutsuz konuşmalar yapma nerden biliyosun adet olucan dur bakalım hayırlısı olsun inşallah .9 ay gelmesin kırmızılar .seni çok öpüyorum kuzum enkısa zamanda kavuşmak üzere
PELOŞUM sende hoşgeldin canım ayrıca geçmiş olsun başın ağrıyomuş mevlam şifa versin .demek artık gitmek yok bak hatırlatıım ona göre ayrıca akıldan atılmıyo kuzum yaa nekadar atmak istesekde olmuyo .ateş ölçüyomuşsun inşallah bebişin gelir bu vesileyle .öpüyorum senide canım
KARDELOŞUM sen buara çok derinmi uyuyon kuzu yoksa hayırdır inşallah karşılaşamadık senlede öptüm canom
DERİNİM bugün gün vardı evet ama çok sıkıldım yaa karar aldım bidaha arkadaşlarımın haricinde güne gitmiycem orta yaşdaki kadınlar sanki azcık daha patavatsız oluyolar canım sıkıldı her konu bebeğe bağlanıyo .bana dua etmeleri bile çileden çıkrıyo beni .neyse sen nasılsın canım
JENSUCUM hayırlısı olsun tatlım üzülme inşallah önümüzdeki aya gelir bebişin
TUBİŞİM seninde gelmiş kırmızılar hayırlısı tatlım .buarada naaptın kocişinle barıştınmı
GÜLÜM sen nasılsın canım yine başın ağrıyo sanırsam dikkat et kuzum benimde fena karnım ağrıyo
SELİNAM senide öptüm kuzum allahım okuduğun duaları kabul etsin
İKSİRİM sen nasılsın?yokluğun belli oluyo ya msndede göremedim seni inşallah iyisindir

ağlasam koçiş üzülür o yüzden tutuyım kendimi yarın doya doya ağlıycam:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ablişkom bende bi gördüm sonra göremeyince üzüldüm gittin sandım yok bugün benim değil pelin ve derinin başını ağrıyodu onlara yazdım ayyy ablam niyeki karnın ağrıyo senin kıyamam sanaaaaaaa

# gul_tamer+
# banu145145
# Tugba66
# jensu
# almera
selam kızlar nasılsınız
banum nasıl oldun kuzum ıyılestıdımı dıkıslerın

İyileşti sayılır bir göbek deliğinin altındaki biraz acıyor ama genede iyiyim.Bu arada böbrek taşımıda kırdırıyorum.Valla inşaat yapıcam bugün 2.seansa gittim ikiye bölündü bakalım ne olucak sen nasılsın bu arada epeydir giremiyorum hiçbişeyden haberdar değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…