sen bilirsin cnm bitki sonuçta..bişy olmaz bence.
kızlar çok uykum geldi bekleyemiyom.kimse gelmedi ya..hadi kaçtım ben.
ebuşum canım kalamadım kusura bakma cano...yarın görüşürüz inşallah öptüm seni
slm kızlar benim kırmızılar geliyo
Slm kızlar nasılsiniz?? Bu arada benim kırmızılar geldinapalim bidakine artık :))
a.slm cnm üzülme bitanem ağlama neolur hayırlısı rabbimden ne diyebiliriz ki sabretmekten başka
kızlar nasılsınız kaedeşim geldi kafam rahatladı şükür bu ay bana şimdiden negatifi görmüş muamelesi yapabilirsiniz o kadar alıştım ki bu fikre ama üzüntülü değilim en azından adet olursam bir nebze rahatlayacağım hepinizi çok özledim ama şim dide elimde olmayan sebeblerden giremiyorum ne zaman p cyi elime alsam kardeşim başlıyor mızmızlanmaya neyse uzatmayım ben iyiyim anlayacağınız ebosum ellerıne saglık balım saolasın
derınım hosgeldın kuzucummmmmmm
hepnızı cok osledım hem de cok benım ıcın dua okuyan ve dua eden herkese çok ama teşekkür ediyorum
sevcancım senınle cok konusma fırsatım olmamasına rağmen duanda benı de unutmaıdıgn ıcın ayrıca tesekkur ederım canım hepınızıın agızına saglık allaha emanet olun
a.slm tubiş ben ii yim tşk edrm ewet cnm inş. umudumuzu kaybetmeden beklicez kısmetten ötesi yok demi
buradayım cnm.tam çıktım bişeye bakmak geldi aklıma.iyice çıkmadan yine bakayım dedim gelen varmı diye...sagol cnm evet agrıyo sorma..pcde durmamam gerek aslında ama dayanamadım bakmadan..şimdi yatıcaz zaten..sende AEO canım öptümah derincim geçmişe bakıyım dedim biraz ama seni kaçırdım neyse grşmek dileğiyle ii bak kendine başın ağrıyomuş cnm çok geçmiş olsun inş. rahatça uyursunda geçer ağrın zor başağrısı walla bilirim hadi A.E.OL
canım hayırlısı ya üzme kendini sakın.inşallah önümüzdeki ayaSlm kızlar nasılsiniz?? Bu arada benim kırmızılar geldinapalim bidakine artık :))
slm kızlar benim kırmızılar geliyo
saol cnm ben kendimi hazırlamıştım biraz ama çok ağlayasım geliyo
buradayım cnm.tam çıktım bişeye bakmak geldi aklıma.iyice çıkmadan yine bakayım dedim gelen varmı diye...sagol cnm evet agrıyo sorma..pcde durmamam gerek aslında ama dayanamadım bakmadan..şimdi yatıcaz zaten..sende AEO canım öptüm
canım hayırlısı ya üzme kendini sakın.inşallah önümüzdeki aya
emin misin cnm agrın mı var öyle dedin yoksa geldimi iyice...üzülme ya off
# gul_tamer+
# banu145145
# Tugba66
# jensu
# almera
selam kızlar nasılsınız
banum nasıl oldun kuzum ıyılestıdımı dıkıslerın
selam tatlışlar herkese iyi geceler
hepiniz iyisinizdir umarım benim nette problem var birkaç kez düştüm oyüzden tek tek alıntı alamıycam geçmişi okudum
KAYRAM canım hoşgeldin gözünaydın olsun kardeşciğin gelmiş çok sevindim sizinkide bizimki gibi nazlı sanırsam olsun kardeşini mutlu et kuzum .dualar için rica ederim rabbim vesile kılsın inşallah .umutsuz konuşmalar yapma nerden biliyosun adet olucan dur bakalım hayırlısı olsun inşallah .9 ay gelmesin kırmızılar .seni çok öpüyorum kuzum enkısa zamanda kavuşmak üzere
PELOŞUM sende hoşgeldin canım ayrıca geçmiş olsun başın ağrıyomuş mevlam şifa versin .demek artık gitmek yok bak hatırlatıım ona göre ayrıca akıldan atılmıyo kuzum yaa nekadar atmak istesekde olmuyo .ateş ölçüyomuşsun inşallah bebişin gelir bu vesileyle .öpüyorum senide canım
KARDELOŞUM sen buara çok derinmi uyuyon kuzu yoksa hayırdır inşallahkarşılaşamadık senlede öptüm canom
DERİNİM bugün gün vardı evet ama çok sıkıldım yaa karar aldım bidaha arkadaşlarımın haricinde güne gitmiycem orta yaşdaki kadınlar sanki azcık daha patavatsız oluyolar canım sıkıldı her konu bebeğe bağlanıyo .bana dua etmeleri bile çileden çıkrıyo beni .neyse sen nasılsın canım
JENSUCUM hayırlısı olsun tatlım üzülme inşallah önümüzdeki aya gelir bebişin
TUBİŞİM seninde gelmiş kırmızılar hayırlısı tatlım .buarada naaptın kocişinle barıştınmı
GÜLÜM sen nasılsın canım yine başın ağrıyo sanırsam dikkat et kuzum benimde fena karnım ağrıyo
SELİNAM senide öptüm kuzum allahım okuduğun duaları kabul etsin
İKSİRİM sen nasılsın?yokluğun belli oluyo ya msndede göremedim seni inşallah iyisindir
# gul_tamer+
# banu145145
# Tugba66
# jensu
# almera
selam kızlar nasılsınız
# gul_tamer+
# banu145145
# Tugba66
# jensu
# almera
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?