tutarım bebısı m tutmamı
ohhh walla kıs içine mi malum oldu bak kahve içiyodum sende elinde kupalarla tuttun anemmm erdin mi sen ben oynayak die tut dedim ayol
ıvet erdım erdım ama bı kendım hakkındakı hıslerım yok
ınsallah kızlar ınsallah
gülcüm ben adet oldum ya sızınkına var daha dıye öyle dedım yoksa ümıtsızlık yok
hb kızlar ben hıc ıyı degılım adet oldum bgn
banucum ınsallah son olur cnm ekledım
ınsallah kuzusum ınsallahhhhhhh hepımız ıcınşimdi lafı söledin noktayı koydun ayy ne desemki acep.... herşey güzel olcak buna inan hiç bişeye gerek kalmaz bebişim olar mı
gülüm moral bozmak yok zaten bende tutuyum hadi elinden
tubiş hoşgeldin canım
gülüm moral bozmak yok zaten bende tutuyum hadi elinden
tubiş hoşgeldin canım
Kizlar ben geldim uyku tutmadiugurbocegim nasilsin cnm benim kirmizalr geldi artik bidakine nisan ayi listeden cikmis oldum
ınsallah kuzusum ınsallahhhhhhh hepımız ıcın
ıyıyım tugbam sen nasılsıneee vermıcenmı mayıs ayı ıcın tarıh ınsallah bıdaha gelmez o kırmızılar cnm
allahım kabul etsin canım inşallah hepimiz oluruz hamile kuzum iyi niyetli kardeşim allah gönlüne göre versinAy caniminici sende mi adet oldun ins bidakine tatlim uzulmeya kizlar bende duaya baslicam adetim bitsin de isteyen varsa soylesin bana okadar cok istiyorum ki sizlerin hamile olmasini önce rabbimim sizlere versin yavularim benim bu arada cepten giriyom anca yaziyom
yok ablişkom hadi tutohhh ohhh
allahım kabul etsin canım inşallah hepimiz oluruz hamile kuzum iyi niyetli kardeşim allah gönlüne göre versin
sıyırdık ya bu bebişler ne hale getirdi bizi
ewetttttt abla yaaaa ama bi gelsin bebişimmm hayatı onunla dolu dolu yaşıcam onu kucağımdan hiç bırakmıcam beşikte bile yatırmıcam koynumda yatırıcammmmmmmmmmmmmmmm:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?