Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canlar ben 18 nisanda doğum yaptım ben ve Asyam iyiyiz çok şükür sizler için hepimiz için dua ettim Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda kavuştursun sizleride inşallah kızım ve ben öpüyoruz sizi

canlar ben 18 nisanda doğum yaptım ben ve Asyam iyiyiz çok şükür sizler için hepimiz için dua ettim Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda kavuştursun sizleride inşallah kızım ve ben öpüyoruz sizi
cnm cok sevındım allah analı babalı büyütsün ıyı bak yıgenımıze ve kendınesenı hamıs lıstesındende cıkartım barı artık:)))

Son düzenleme:

NİSAN AYI LİSTEMİZ

*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN***************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**************

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS****************
****************************TOSTİ***************************7 MAYIS****************
****************************CİCİ35****************************10 MAYIS**************
**************************BANU145145*************************11 MAYIS***************
*****************************PELİN67**************************15 MAYIS*************
*****************************GARİP***************************16 MAYIS***************
******************************TUGBA66************************22MAYIS****************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS****************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS****************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/*******************ELİXSİRR************

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH[/QUOTE]

Son düzenleme:
amin canım çok sago
l hepimize versin inşallah..çogunu istemiyoruz zaten..ihtiyaçları rahat karşılasın borç olmasın yeter...kıyamam yaa okuyunca benimde içim acıdı cnm ama tutmasan o mesajları...ay düşügümde bende böyleydim ya.eşim eve geldiginde beni hala hamileyim sanıyodu son yaptırdıgım sonucu 5 olan kan testimden haberi yoktu(( neyse yine üzmiyim seni.takma kafaya yine olur inşallah..
ee tabi bizden miniklerin yanında büyüküz canımmesela makbuş bebesiiiiduymasın yolcek karu beni
gelincikim ay ne güzel yaa...ismiyle yaşasın AsyacıkAllah analı babalı büyütsün..geçmiş olsun canım...bizi unutmadıgın içinde ayrıca sagol...öptüm...
slm canlarım nasılsınız

selam canım hoşgelmişsin..

boncuuuummmm naber kıssss....ay biz ebuşla gene mayısın en ücra köşelerinde soru işaretiyle kalmışık gülecegim geldi listeye bakıncabigün sırf nasıl duruyo diye kendimi ve ebuşumu hamiş listesiye yazdırıcam

hoşbuldum cnm nasılsın

sagol jensu iyiym cnm...takılıyom öyle..iş güç yoksen napıyosun evde misin işte mi?

buşra senin sonuçlanmadı galiba daha dış mı normalmi...bide cnm yazılanları hiç okumuyosun sanırım,sorduktan sonra son mesajından devam edersen sana yazılanları görürsün...cevap verenler oldu ama görmedin galiba...dış gebelik normal gebelik gibi seyreder,ama ultrasonda bebek görünmez...geç kalınması çok sakıncalı..bence buralarda soracagına acilen doktora gitsen cnm?dış gebelikse eger zaman kaybı olmasın.

evdeyim cnm çalışmıyorum ben aynı iş yok güç yok pinekliyom nette

sanada cnm nasılsın
ıyıyım cnm sen nasılsın

boncugum canım avatarına bayıldım ebuşumunki de çok güzel...
sagol fıstıgım ama senın avatarın daha güzelbenım bır gözüm mor görünüyor herıf gözümü morartsada sarılıyom hihi:)))))9
pelınım sana msnden yazdım umarım gelmıstır yazdıklarım benı bılgılendırırsen sevınırım gelmedıyse tekrar yazım

Son düzenleme:
selam herkese
boncugum cok sevindim dr bizede diyeydi amaliyat demedi belki bizim icinde iyi olurdu
sayiniz morfolojiniz nasil onlarda iyidir insallah
amaliyat iyi ya
kizlar hepiniz iyisiniz insallah

selam herkese
boncugum cok sevindim dr bizede diyeydi amaliyat demedi belki bizim icinde iyi olurdu
sayiniz morfolojiniz nasil onlarda iyidir insallah
amaliyat iyi ya
kizlar hepiniz iyisiniz insallah

cnm bızede amelıyata gerek yok demıstı ama benım esım ısrar ettı bılıyorsun
sayı 111 mılyon cıkmıs öncesı 80dı
ılerı hareketlılıkte:%56 cıkmıs öncesı:%26 ıdı test benım elımde degıl bı gecsın elıme hepsını yazarım
koskoca tüpbebek merkezınde krugerle bakmamıslar ona cnm sıkıldı ama sonucta tüpbebek merkezı ıyı bakılan bıyerdır dıye kendımı rahatlattım
doktor beklıceksın demıs bu sonclarla tüpebek düşünme demıs bakalım hayırlısı ınsallah vesıle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…