sağol ablam sana da ıyı geceler ALLAH rahatlık wersın...
tubişşş 2 mız kaldık...benım de başım fena yatayım ben de.opüyorum seniii..iyi geceler.
cnm cok sevındım allah analı babalı büyütsün ıyı bak yıgenımıze ve kendınecanlar ben 18 nisanda doğum yaptım ben ve Asyam iyiyiz çok şükür sizler için hepimiz için dua ettim Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda kavuştursun sizleride inşallah kızım ve ben öpüyoruz sizi
amin canım çok sagocnmmm ALLAH BOL RIZK wersın ...yakın zamanda duzelır ınşallah...
2 saat once fılan cep telın mesajlarına bakıyordum da eşimin ben hamileyken yawrumuza we bana attığı mesajları gordum...silmemişim,içim acıdı o yüzden bir nöbet yaşadım.
ALLAHIM YINE WERCEK TABİİ Kİ ama işte bazen böyle oluyor...
ee tabi bizden miniklerin yanında büyüküz canımcanımsın saol güzel arkadaşım yok ben tubişin yanında filan yaşlıyım yani yoksa şükür rabbime
ya zayıflık iyi bişey ablanada maşallah kuzum
canım ya niye ağladın kıyamam üzme tatlı canını hiçbişey için değmez
allahım şifa versin
saol güzelim yaa
gelincikim ay ne güzel yaa...ismiyle yaşasın Asyacıkcanlar ben 18 nisanda doğum yaptım ben ve Asyam iyiyiz çok şükür sizler için hepimiz için dua ettim Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda kavuştursun sizleride inşallah kızım ve ben öpüyoruz sizi
slm canlarım nasılsınız
amin canım çok sago
l hepimize versin inşallah..çogunu istemiyoruz zaten..ihtiyaçları rahat karşılasın borç olmasın yeter...kıyamam yaa okuyunca benimde içim acıdı cnm ama tutmasan o mesajları...ay düşügümde bende böyleydim ya.eşim eve geldiginde beni hala hamileyim sanıyodu son yaptırdıgım sonucu 5 olan kan testimden haberi yoktu(( neyse yine üzmiyim seni.takma kafaya yine olur inşallah..
ee tabi bizden miniklerin yanında büyüküz canımmesela makbuş bebesiiii duymasın yolcek karu beni
gelincikim ay ne güzel yaa...ismiyle yaşasın AsyacıkAllah analı babalı büyütsün..geçmiş olsun canım...bizi unutmadıgın içinde ayrıca sagol...öptüm...
selam canım hoşgelmişsin..
boncuuuummmm naber kıssss....ay biz ebuşla gene mayısın en ücra köşelerinde soru işaretiyle kalmışık gülecegim geldi listeye bakınca bigün sırf nasıl duruyo diye kendimi ve ebuşumu hamiş listesiye yazdırıcam
sagol jensu iyiym cnm...takılıyom öyle..iş güç yoksen napıyosun evde misin işte mi?
buşra senin sonuçlanmadı galiba daha dış mı normalmi...bide cnm yazılanları hiç okumuyosun sanırım,sorduktan sonra son mesajından devam edersen sana yazılanları görürsün...cevap verenler oldu ama görmedin galiba...dış gebelik normal gebelik gibi seyreder,ama ultrasonda bebek görünmez...geç kalınması çok sakıncalı..bence buralarda soracagına acilen doktora gitsen cnm?dış gebelikse eger zaman kaybı olmasın.
canlar ben 18 nisanda doğum yaptım ben ve Asyam iyiyiz çok şükür sizler için hepimiz için dua ettim Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda kavuştursun sizleride inşallah kızım ve ben öpüyoruz sizi
ıyıyım cnm sen nasılsınsanada cnm nasılsın
sagol fıstıgım ama senın avatarın daha güzelboncugum canım avatarına bayıldımebuşumunki de çok güzel...
selam herkese
boncugum cok sevindim dr bizede diyeydi amaliyat demedi belki bizim icinde iyi olurdu
sayiniz morfolojiniz nasil onlarda iyidir insallah
amaliyat iyi ya
kizlar hepiniz iyisiniz insallah
selam herkese
boncugum cok sevindim dr bizede diyeydi amaliyat demedi belki bizim icinde iyi olurdu
sayiniz morfolojiniz nasil onlarda iyidir insallah
amaliyat iyi ya
kizlar hepiniz iyisiniz insallah
a.slm cnm ben iyim sen nasilsin?? ne amaliyati cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?