Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bacim senin esin iyi bak ne guzel yaptirmis dr benimkine gerek yok dediya hayatts yaptirmaz
siz prosed plus kullaniyonuz mu
bencede bekle bu sayiyla yakinda hamile haberini aliriz

bacim senin esin iyi bak ne guzel yaptirmis dr benimkine gerek yok dediya hayatts yaptirmaz
siz prosed plus kullaniyonuz mu
bencede bekle bu sayiyla yakinda hamile haberini aliriz
yok cnm amelıyattan sonra sadece derdanın dedıgı gıbı ballı süt ıctı aradada kecıboynuzu kürü kullandı oda cok fazla degıl ben korkuyordum acıkcası dıger topıklerı okuyunca amelıyattan sonra degerlerı sıfıra düşenler bıle var bı rısk ısı sızın doktorda konusmustuk zaten bı bıldıgı vardır elbet öyle demıstır ama tek bı doktorla kalmamak lazım bence gecen sene benım esımde varıkosel oldugu halde dopplerde yok demıslerdı kıme güvenecegımızı sasırdıktopu bana attı esım sımdı artık ben bakcam ben gıtcem doktorlara hayırlısı bakalım ınsallah en kısa zamanda sende verırsın müjdeyı

amin insallah bizde asilama yaptirdik bu ay ama adey sancim basladi yine olmadi galiba
hayirlisi herseyin
boncuk takip yaptir canim

amin insallah bizde asilama yaptirdik bu ay ama adey sancim basladi yine olmadi galiba
hayirlisi herseyin
hıc haberım yoktu cnm ay ınsallah tutmustur bellı olmaz sancıda belırtıdır ınsallah verırsın müjdeyı
temmuzda baslıcam bende aleynam takıp degılde tekrar bı hsg düşünüyorum sonrasındada en az ıkı kez asılama yaptırıcam olmazsa seneyede tüp artık ınsallah gerek kalmazda

Son düzenleme:

insallah canim bugun adetimin 22. gunum ben en basta yaptircagimi demistim ama gozden kacmis olabilir bide cok ugrayamadim ..misafir vardi yatili hic anne olamiycakmisim gibi geliyo cok korkuyorum

insallah canim bugun adetimin 22. gunum ben en basta yaptircagimi demistim ama gozden kacmis olabilir bide cok ugrayamadim ..misafir vardi yatili hic anne olamiycakmisim gibi geliyo cok korkuyorum
sende yıprandın benım gıbı belırsızlık var herzaman ya olmazsa korkusu var ama ümıdını kaybetme cnm ınsallah olucak allahın ıznıyle bende aleyna nerde dıyordum cogu kez yazdım hatta nerde bu kız dıye sen ıyı olda daha erkenmı hem tutunmustur ınsallah annesı

Son düzenleme:
canlar ben 18 nisanda doğum yaptım ben ve Asyam iyiyiz çok şükür sizler için hepimiz için dua ettim Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda kavuştursun sizleride inşallah kızım ve ben öpüyoruz sizi
ayy maşallah canım ALLAHIM analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah
gözünaydın tatlım ya duaların içinde ayrıca teşekkürler
ıyı pazarlar kızlar
sanada kuzum nasılsın
kuzu valla duymasın gebertür seni
buarada geçen bende bişey ararken elime enson hamileliğimde doğum günümde eşim çiçek almıştı onlarada not yazdırmış biri bebişlerin adına biride kendi adına çok kötü oldum ağladım ama elden bişey gelmiyo sabır
delüü bizim kaderimiz ücra köşelerde kalmak hem hamilelik bölümüne yazdırma fikrin acayip hoşuma gitti okuyunca çokda güldüm inşallah giricez bizde canom
hayirlisi herseyin

canım inşallah adet sancısı değildir bebişin yerleşiyordur allahım emeklerini boşa çıkarmasın

selam tatlışlar hepinize güzel bir pazar günü diliyorum herkes gezmelerdedir ben evdeyim kocişim çalışıyo herzamanki gibi .ama 5 gibi gelicek bizde gezmelere gidicez
çamaşırım bitti onları asıp geliyorum

ebusum oh gez bakalım cnm bende sımdı cıkıp uyucam
pelın yıne kactı ya bu kız görmüyor benım yazdıklarımıyoksa bızı baska topıklerlemı aldatıyorsun:76:

pelın yıne kactı ya bu kız görmüyor benım yazdıklarımıyoksa bızı baska topıklerlemı aldatıyorsun:76:
kız ben sizi başka topiklerle aldatırmıyım sadece ateş ölcme topigine giriyorum bu ay ateş olcme yontemini deniyorum canım oyüzden sanada iyi uykular uyuyan güzel
selam herkeze iii hafta sonları

selam canım h.g nasılsın...

boncuğum aslında dayımlara gidicez gezme oyani
iyi uykular tatlışım erkenmi kalktınki
selam herkeze iii hafta sonları

selam tatlım nasılsın?nerelerdesin bakıyım

hemde cok yiprandim umidimi kaybetmiyorum canim anlarsinya zor bi durumdayim
ugramadim cenaze vardi kaynanamlar gorumcemlet vardi kalabalikti yani
kendimi biliyom adet sancim oldumu oluyom ben ALLAHIM yanilmayi cok isterim hayirlisiyla hamile kalmayi cok isterim
bugun 22. gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…