kız ben sizi başka topiklerle aldatırmıyım sadece ateş ölcme topigine giriyorum bu ay ateş olcme yontemini deniyorum canım oyüzdensanada iyi uykular uyuyan güzel
selam canım h.g nasılsın...
hemde cok yiprandim umidimi kaybetmiyorum canim anlarsinya zor bi durumdayim
ugramadim cenaze vardi kaynanamlar gorumcemlet vardi kalabalikti yani
kendimi biliyom adet sancim oldumu oluyom ben ALLAHIM yanilmayi cok isterim hayirlisiyla hamile kalmayi cok isterim
bugun 22. gunum
h.b eboşum ya özledim seni gercekten şükür kavuşturana nasılsın bitanemselam tatlım hoşgeldin nasılsın
şükür kavuşturana
kuzum sana msnden yazdım geldımı dıye sordum dua bu hafta sana olcak görmedıysen tekrar atım ok bıldırırsen sevınırım
selam ebrarcım özledimm valla sizle konuşmayı yoğun bi haftaydı misafirlerim vardı yarında annemler gelecek birazda bilerek uzak kaldım aklımdan bebek fikrini birazda olsa çıkarmak için bu ay aşılama deniyoz bakalım yarın sabah önce dr gidecem yumoşlara bakacak bakalım istediği gibi olusa başlayacaz bakalım nasipboncuğum aslında dayımlara gidicez gezme oyani
iyi uykular tatlışım erkenmi kalktınki
selam tatlım nasılsın?nerelerdesin bakıyım
tatlım nerelerdesın sen özlettın kendını
gözünaydın canım çok sevindim ohh sefan olsuniiiyyyiiim canım yarın annemler gelyiyo bana çok mutluyum bir hafta gezip tozacam anacımla
h.b eboşum ya özledim seni gercekten şükür kavuşturana nasılsın bitanem
boncugum okuyunca bildiririm sana canım
daha cok erken cnm ınsallah bebektendır o sancın enıyı anlayanlardan bırıyım senı bılıyorsun coğu seyımız aynı senınle allah büyük ınsallah yanılıyosundur bu ayhemde cok yiprandim umidimi kaybetmiyorum canim anlarsinya zor bi durumdayim
ugramadim cenaze vardi kaynanamlar gorumcemlet vardi kalabalikti yani
kendimi biliyom adet sancim oldumu oluyom ben ALLAHIM yanilmayi cok isterim hayirlisiyla hamile kalmayi cok isterim
bugun 22. gunum
ay negüzel hadı gözün aydın cnmiiiyyyiiim canım yarın annemler gelyiyo bana çok mutluyum bir hafta gezip tozacam anacımla
saka yapıyorum cnm bılmezmıyım senıkız ben sizi başka topiklerle aldatırmıyım sadece ateş ölcme topigine giriyorum bu ay ateş olcme yontemini deniyorum canım oyüzdensanada iyi uykular uyuyan güzel
selam canım h.g nasılsın...
kuzu yaa dur bakalım inşallah değildir biliyosun sancısı olan çok var yaa
allahım inşallah güldürsün yüzünü
ne güzel ya gözünaydın canım bol bol hasret giderirsiniz bende annecigimi cok özledimiiiyyyiiim canım yarın annemler gelyiyo bana çok mutluyum bir hafta gezip tozacam anacımla
hosgeldiniz kizlar
selam ebrarcım özledimm valla sizle konuşmayı yoğun bi haftaydı misafirlerim vardı yarında annemler gelecek birazda bilerek uzak kaldım aklımdan bebek fikrini birazda olsa çıkarmak için bu ay aşılama deniyoz bakalım yarın sabah önce dr gidecem yumoşlara bakacak bakalım istediği gibi olusa başlayacaz bakalım nasip
özlediniz miiiibende sizi özlledim iii olmaya çalışıyorum zsanırımda başardımmmmmm
daha cok erken cnm ınsallah bebektendır o sancın enıyı anlayanlardan bırıyım senı bılıyorsun coğu seyımız aynı senınle allah büyük ınsallah yanılıyosundur bu ay
ay negüzel hadı gözün aydın cnm
saka yapıyorum cnm bılmezmıyım senıtabıkı baska yerlerede takılıyoruz burda kımse olmayınca bende bakıyom baska yerlere
ne güzel ya gözünaydın canım bol bol hasret giderirsiniz bende annecigimi cok özledim
kıyamam canım ya inşallah sizde kavuşursunuz annemler evime ,ilk defa gelecekler ondanda çok heyecanlıyım tabi özlemeyi hiç saymıyorum bu gurbetlik zor iş yaaa
ateş olcmeye devam canım bakalım nasıl sonuclanacak ... adetimde bitti inş bu vesileyle gelir bebişim hayırlısıylagözünaydın canım çok sevindim ohh sefan olsun
canım yaa valla bende özledim şükür kuzum
ben iyiyim peloşum bildiğin gibi aynı devam
sen naaptın bitti adetin galiba ateş ölçmeye devam değilmi
daha cok erken cnm ınsallah bebektendır o sancın enıyı anlayanlardan bırıyım senı bılıyorsun coğu seyımız aynı senınle allah büyük ınsallah yanılıyosundur bu ay
ay negüzel hadı gözün aydın cnm
saka yapıyorum cnm bılmezmıyım senıtabıkı baska yerlerede takılıyoruz burda kımse olmayınca bende bakıyom baska yerlere
sungercim allah kolaylık versin canım
ya o iş nasıl oluyo çıkıyomu akıldan ben beceremiyorumda buara herkes o modda .canım çıkmıyo malesef hem burda hep bebek konuşmuyoruzki ben uzak kalınca daha kötü oluyorum burda herkes birbirine destek oluyor reel hayatta öylemi herkes köstek baım yaa .iyki tanımışım sizleri
aşılaman hayırlı olsun canım inşallah busefer pozitifi görürsün
ateş olcmeye devam canım bakalım nasıl sonuclanacak ... adetimde bitti inş bu vesileyle gelir bebişim hayırlısıyla
evet canım kımse olmayınca bende bakıyorum ama burdaki tat cok başka... başka topikte burdaki samimiyeti bulamıyorum
aleyna canım selam öncelikle bebişin seninledir inşallah sana bi şey soracam aşılama ağrılı bi işlem mi acep bende bu ay deneyecezde bi raz sters yapıyomm
[QUOTE:
kıyamam canım ya inşallah sizde kavuşursunuz annemler evime ,ilk defa gelecekler ondanda çok heyecanlıyım tabi özlemeyi hiç saymıyorum bu gurbetlik zor iş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?