aslında doğrusun canım bende burda daha çok rahatlıyorum çünki beni anlayanlar sadece burda hep aklınızdan çıkarın diyolar aslında çıkmıyo sadece içime bastırıyorum bahsetmeyincede sanıyorum ki aklımdan çıkıyo aslında koca bi yalan her dakika aklımda rabbim önce size nasip etsin ardından da bana inşallah aşılamada çok stersliyim acaba ya tutmazsa diyee sanki hep aşılamada olacakmış gibi geliyo umarım boşa çıkmaz
amin canım inş hepinizden allah razı olsun şimdiden eboşum biliyomusun gecende bana okundugunda hamile kalmıştım inş bu ayda oyle olur hayırlısıyla...hadi inşallah peloşum duada okunuyo inşallah vesle olur .
evet kesinlikle katılıyorum burdaki samimiyet yok başka topiklerde biz dost olduk gerisi boş
aleykumselam canim
hic agrili bisi deyil merak etme cok basit catlatma ignesinden bir gun sonra muayne olur gibi yatiyosun sonra esinden aldiklari seyi sans veriyolar bi ince hortumla cok basit yani
beklemek daha zor canim sorun olursa sor canim
pelin bende karmakarisigim canim ates isini bende yapcaktim becrremedim anlayamadim bi turlu
amin sagol boncugumaleynam hayırlısı olsun cnm amelıyat belkıde gereklı degıldır ve mınısın herseye ınat gelıcektır ben öyle hıssedıyorum senın adına
pelınım haklısın cnm
sungerım sagol cnm duaların ıcın rabbım senın de yavruna bı kardes yollasın en kısa zamanda
kızlar sıze doyum olmaz ben kacım artık öpüyorum hepınızı gece görüşürüz
duayı kime okuyonuz bu hafta bana eğer msj attıysan özelden gelmemiş canım haberin olsun yoksa bana bilgi ver bende ona göre okuyayım
duayı kime okuyonuz bu hafta bana eğer msj attıysan özelden gelmemiş canım haberin olsun yoksa bana bilgi ver bende ona göre okuyayım
güle güle canım kendine iyi bak sanada doyum olmuyo boncugum kocaman opüyorum senialeynam hayırlısı olsun cnm amelıyat belkıde gereklı degıldır ve mınısın herseye ınat gelıcektır ben öyle hıssedıyorum senın adına
pelınım haklısın cnm
sungerım sagol cnm duaların ıcın rabbım senın de yavruna bı kardes yollasın en kısa zamanda
kızlar sıze doyum olmaz ben kacım artık öpüyorum hepınızı gece görüşürüz
aynen öyle canım ben diyorum hep sadece uyurken aklımda olmuyo bu bebek fikri hepde uyunmuyoki uyanır uyanmaz insanın aklına geliyo helede toplum mahvediyo bizi dua etmeleri bile batıyo .çoğu iyi niyetli elbetteki ama biz yaralıyız yaramız kanıyo her seferinde
aşılama zor değil tatlım endişelenme yani ben olmadım ama tüp bebekden çok daha kolay galiba .inşallah hislerin doğru çıkar canım
amin canım inş hepinizden allah razı olsun şimdiden eboşum biliyomusun gecende bana okundugunda hamile kalmıştım inş bu ayda oyle olur hayırlısıyla...
canım benim ya aşılamamı yaptırdın inş bebişin sıkı sıkı tutunur sana hayırlısıyla...aleynacım benimde hic bilgim yok ama ateş olcme topigine soruyorum sagolsunlar cevap veriyorlar...sadece sen her sabah 7 de ateşini olcup bi yere not alıyosun o kadar...
aleynam sen kaç günde bir oluyodun kuzum yani kaç gün var adetine
evet peloşum biliyorum hatta mesajı yazarken o aklıma geldi inşallah bu seferde vesile olur kuzum
canım hadi hayırlısı yaa daha 6 gün var desene heyecanla bekliyorum inşallahbenim 28. bazende 27 gunde oluyorum bugun 22. gunum
kalp kalbe karşıdır eboşum amin inş canım...
canım hadi hayırlısı yaa daha 6 gün var desene heyecanla bekliyorum inşallah
canım evet kesinlikle
pelin yaptirdik ALLAHIN izniyle tutmasini cok isterim
canım inan dua edecem sana inş bebişin sıkı sıkı tutunur
ALLAH razi olsun canim amin cok sagol
kizlar bende kaciyim gorusuruz hoscakalin
canımsın ya üzülme cnm arkadasım olacak birgün..o listede bizde olucaz..ama cidden bigün yazdıralım belki çekim gücü oluşurayy maşallah canım ALLAHIM analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah
gözünaydın tatlım ya duaların içinde ayrıca teşekkürler
sanada kuzum nasılsın
kuzu valla duymasın gebertür seni
buarada geçen bende bişey ararken elime enson hamileliğimde doğum günümde eşim çiçek almıştı onlarada not yazdırmış biri bebişlerin adına biride kendi adına çok kötü oldum ağladım ama elden bişey gelmiyo sabır
delüü bizim kaderimiz ücra köşelerde kalmak hem hamilelik bölümüne yazdırma fikrin acayip hoşuma gitti okuyunca çokda güldüm inşallah giricez bizde canom
canım inşallah adet sancısı değildir bebişin yerleşiyordur allahım emeklerini boşa çıkarmasın
selam tatlışlar hepinize güzel bir pazar günü diliyorum herkes gezmelerdedir ben evdeyim kocişim çalışıyo herzamanki gibi .ama 5 gibi gelicek bizde gezmelere gidicez
çamaşırım bitti onları asıp geliyorum
aleynacım benimde haberim yoktu kıss hadi hayırlısı heyecanla beklicez şimdi inşallah hamilesindir canım...hemde cok yiprandim umidimi kaybetmiyorum canim anlarsinya zor bi durumdayim
kendimi biliyom adet sancim oldumu oluyom ben ALLAHIM yanilmayi cok isterim hayirlisiyla hamile kalmayi cok isterim
bugun 22. gunum
aslında doğrusun canım bende burda daha çok rahatlıyorum çünki beni anlayanlar sadece burda hep aklınızdan çıkarın diyolar aslında çıkmıyo sadece içime bastırıyorum bahsetmeyincede sanıyorum ki aklımdan çıkıyo aslında koca bi yalan her dakika aklımda rabbim önce size nasip etsin ardından da bana inşallah aşılamada çok stersliyim acaba ya tutmazsa diyee sanki hep aşılamada olacakmış gibi geliyo umarım boşa çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?