Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aynen öyle canım ben diyorum hep sadece uyurken aklımda olmuyo bu bebek fikri hepde uyunmuyoki uyanır uyanmaz insanın aklına geliyo helede toplum mahvediyo bizi dua etmeleri bile batıyo .çoğu iyi niyetli elbetteki ama biz yaralıyız yaramız kanıyo her seferinde
aşılama zor değil tatlım endişelenme yani ben olmadım ama tüp bebekden çok daha kolay galiba .inşallah hislerin doğru çıkar canım

hadi inşallah peloşum duada okunuyo inşallah vesle olur .
evet kesinlikle katılıyorum burdaki samimiyet yok başka topiklerde biz dost olduk gerisi boş
amin canım inş hepinizden allah razı olsun şimdiden eboşum biliyomusun gecende bana okundugunda hamile kalmıştım inş bu ayda oyle olur hayırlısıyla...

canım benim ya aşılamamı yaptırdın inş bebişin sıkı sıkı tutunur sana hayırlısıyla...aleynacım benimde hic bilgim yok ama ateş olcme topigine soruyorum sagolsunlar cevap veriyorlar...sadece sen her sabah 7 de ateşini olcup bi yere not alıyosun o kadar...

amin sagol boncugum
bende en yakinda senin bize mujde vericeyini hissediyorum gule gule gorusuruz

güle güle canım kendine iyi bak sanada doyum olmuyo boncugum kocaman opüyorum seni

eboşum sana katılıyorum canım bende denedim ama olmadı malasef yedi gün yırmı dört saat aklımda hatta ruyamda bile bebklerle ugraşıyorum güzel bişey ama uyanınca hayal kırıklıgı oluyo... inş bizlerde bir gün bu güzel duyguyu tadarız hayırlısyla canım...

evet peloşum biliyorum hatta mesajı yazarken o aklıma geldi inşallah bu seferde vesile olur kuzum

canımsın ya üzülme cnm arkadasım olacak birgün..o listede bizde olucaz..ama cidden bigün yazdıralım belki çekim gücü oluşur
hemde cok yiprandim umidimi kaybetmiyorum canim anlarsinya zor bi durumdayim
kendimi biliyom adet sancim oldumu oluyom ben ALLAHIM yanilmayi cok isterim hayirlisiyla hamile kalmayi cok isterim
bugun 22. gunum
aleynacım benimde haberim yoktu kıss hadi hayırlısı heyecanla beklicez şimdi inşallah hamilesindir canım...

sungercim selam canım...sende aşılama denicen demek hadi hayırlısı streslenme ya kızların dedigi dogru bende öyle okudum agrısız işlem..inşallah tutar canım...şimdiden dua edelim...

peloş kaçırdım seni canım...ya aslında iş yok bugün ama abla geldi oturduk muhabbet ettik..birden çıkmak zorunda kaldım başka şeylerle meşgul olunca bozuluyo sanki biraz...

ebuşşşşşşşşşş nerdesin cano geziyon galiba.5 den sonra çıkıcaktın..bende gece fazla giremeyebilirim...kocişin kardeşleri bizde kalıcak.kayınvalidem köyde.çagırdım bende yanlız kalmasınlar diye...belkide girerim belli olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…