Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin canım inşallah hepimiz için dualarımız kabul olur
önce habersiz pat diye kaçtığım için kusura bakmayın suçlusu kızım bi saattir açım diye debeleniyodu bende biraz ağırdan aldım oda ceza olarak interneti çekti otomatik olarak kapandı tabi benim ki çok mutlu oldu sonrada tekrar girsem daha çok kuduracaktı öncelik onun oldu yani bebeği aklıma takmayayım diyorum kendimce işe veriyorum kendimi ama bi bakıyorum ki yaptığım işde bile onu düşünüyorum bunu sana söylerken gerçekten utanıyorum ama emin ol evlaolsun olmasın istiyosun aklından bi saniye çıkmıyo ebrar rabbim önce size sonra bana nasip etsin bu duamızda kabul olsun inşallah OTE=ugurboncugum;18858612]sungerım sımdı attım cnm özelden ok hadı boncuk kacar[/QUOTE]

aldım msj canım okudum haberin olsunn

ay kızlar yaa şimdi haberleri izliyorum da..bi bebek açlıktan ölmüş yaaaoff çok fena..Allahım sen büyüksün ya nasıl bir ülkede yaşıyoruz..bunların hiç mi komşuları yokmuş bi lokma bişey getirememişler yaa.kadının sütü yokmuş hiç degilse biri bi süt getirseymişşş ayy çok fena oldum :13:yaaaa..evde bi kuşumuz öldü kaç gün üzüntüm gitmedi halada üzülüyorum bun insanlar nasıl birbirinle yardımlaşmaz yaaa deliricem ...

off topicte de kimseler yok dükkanada kimse gelmiyobende kapatır giderim arkadaşşşşşşşş:88:
eve gidiyimde yemek yapayım...hepinizi çok öptümmm görüşürüz...

nasılsınız kızlar ben iyiym şükür size bakıyım dedim
aleynam duam seninle canım inş herşey güzle olacak mevlamın izni ile
boncuğum aldım msj haber veriirm sana balım
ebraraım sen nasılsın cano
diğer kızlar sizlerden naber inş herşey yolundadır

canım sagol iyilik ne olsun idare ediyoruz...hoşgelmişsin yakalayamadımseni neyse.iyi bak kendine derdam

offfffffffffffffff gene mi kimseler yok yaaaaa:95:yemek yapmaktan vazgeçtim kahvaltıya karar verdimoturdum işte ohhh

cuma günü bende annemlere gitcem nasipse,o yüzden bi an önce karşılaşalım bencede.

aleyna,diğer yazdığın yere de yazdım ama,ayın 3 ünde mi,13 nde mi aşılaman yapıldı,3 ündeyse çoktan hamile olmalısın,hala adet olmadıysan.

hadi hayırlı olsun aleynam inşallah bebiş tutunmuştur 9 ay sonra kendisi gelir ne zaman test günün

sagol birsencim dr bana dediki adetin gecsin 10 gun daha bekle sonra gel dedi bende dedim dr hanim benimkigecmez ki sagolsun erkenden gelir dedim
ben hic okadar bekliyememde bugun 22. gunum ama adet sancim basladi sen kacinci gun yaptin testi

selam birsen senin asilsmada bi belirti varmiydi adet sancin olmusmuydu bide asilamanin kacinci gunu yaptin testi

canım ben adet gününden 1 gün önce evde yaptım 2 çizgiyi silik görünce ertesi sabah kan testi yaptırmıştım

aleynam inşallah olur bebiş gelir neyse herkese iyigeceler yoruldum yatmam gerek byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…