amin canım inşallah hepimiz için dualarımız kabul olurcanımsın ya üzülme cnm arkadasım olacak birgün..o listede bizde olucaz..ama cidden bigün yazdıralım belki çekim gücü oluşur
aleynacım benimde haberim yoktu kıss hadi hayırlısı heyecanla beklicez şimdi inşallah hamilesindir canım...
sungercim selam canım...sende aşılama denicen demek hadi hayırlısı streslenme ya kızların dedigi dogru bende öyle okudum agrısız işlem..inşallah tutar canım...şimdiden dua edelim...
önce habersiz pat diye kaçtığım için kusura bakmayın suçlusu kızım bi saattir açım diye debeleniyodu bende biraz ağırdan aldım oda ceza olarak interneti çekti otomatik olarak kapandı tabi benim ki çok mutlu oldu sonrada tekrar girsem daha çok kuduracaktı öncelik onun oldu yani bebeği aklıma takmayayım diyorum kendimce işe veriyorum kendimi ama bi bakıyorum ki yaptığım işde bile onu düşünüyorum bunu sana söylerken gerçekten utanıyorum ama emin ol evlaolsun olmasın istiyosun aklından bi saniye çıkmıyo ebrar rabbim önce size sonra bana nasip etsin bu duamızda kabul olsun inşallah OTE=ugurboncugum;18858612]sungerım sımdı attım cnm özelden ok hadı boncuk kacaraynen öyle canım ben diyorum hep sadece uyurken aklımda olmuyo bu bebek fikri hepde uyunmuyoki uyanır uyanmaz insanın aklına geliyo helede toplum mahvediyo bizi dua etmeleri bile batıyo .çoğu iyi niyetli elbetteki ama biz yaralıyız yaramız kanıyo her seferinde
aşılama zor değil tatlım endişelenme yani ben olmadım ama tüp bebekden çok daha kolay galiba .inşallah hislerin doğru çıkar canım
nasılsınız kızlar ben iyiym şükür size bakıyım dedim
aleynam duam seninle canım inş herşey güzle olacak mevlamın izni ile
boncuğum aldım msj haber veriirm sana balım
ebraraım sen nasılsın cano
diğer kızlar sizlerden naber inş herşey yolundadır
selam tatlışlar hepinize iyi geceler bu gece azcuk geç kaldım
bugün herkesler burdaymış
DERDAM geçmiş olsun kayganaya sanada allahım kolaylık versin ayrıca minişe ismiyle hayırlı bir ömür diliyorum .sen nasılsın desem tuhaf olur yoğunsun .kendini yorma kuzum öptümm
KARDELOŞUM valla 3 gün sonra ghhiç görüşemiycez şu 3 gün içinde bi karşılaşsak diyorumankara yolcusuyum kuzu .buarada karşılaşamasakda kalpler bir kopmak olmadı olmuycakda
BONCUĞUM nasıl sevindim canom yaa gözünaydın darısı bebişe inşallah oda enkısa zamanda gelicek
PELOŞUM bugünde karşılaşamadık malesef birsenin tabiriyle gezekçi oldumcumartespazar olunca evde olmuyorum .canım enkısa zamanda görüşürüz burdasınya artık
TUBİŞ kız demek bisiklete bindin nekadar severim ben yaa ama artık yaşlandım süremem :18:
EGALCİM aklından atmyı başarırsan ne mutlu sana keşke çevrtemizdekiler bıraksada akıldan atabilsek bana herşey bebeği hatırlatıyoyaözlemiştim seni canım
DERİNİM nerde yaa bugün uğramamış merak ettim canomu
buarada İKSİRİM senide öpüyorum selamını aldım
slm kardeloş ben geldimm
evet kardeloş hiç durmuyo ama arada sancı yapıyo sen nasılsınhoş geldin emre nin annesikarnında böyledir şimdi kerata.
evet kardeloş hiç durmuyo ama arada sancı yapıyo sen nasılsın
derin,derda,kardelen,pelin cok sagolun kizlar ALLAH razi olsun
hadi hayırlı olsun aleynam inşallah bebiş tutunmuştur 9 ay sonra kendisi gelir ne zaman test günün
selam birsen senin asilsmada bi belirti varmiydi adet sancin olmusmuydu bide asilamanin kacinci gunu yaptin testi
aleyna,diğer yazdığın yere de yazdım ama,ayın 3 ünde mi,13 nde mi aşılaman yapıldı,3 ündeyse çoktan hamile olmalısın,hala adet olmadıysan.
kardelen ben 3. de adet oldum 13.de asilama yapildi bugun 22. gunum oyle olsa kacinci testi yapmistim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?