Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Slm cnm nasilsin?? Bugun bisiklet sürmedim Havva yağmurlu
ya burdada öyle gök gürlüyorıyıyım cnm cok yemısım bgnpatlıcam hıc böyle olmamıstım sısko olcam yakında
benimde dileğim anne olmak ama bir polikistik over sorunum var malesef

cnm pco ıle hamıle kalan bırcok arkadasımız var allah daha büyük dert vermesın umarım sende en kısa zamanda hamıs kalırsın

Son düzenleme:
Slm kizlar nasılsiniz ??

hoşgeldin tubacım iyiyiz canım sagol sen nasılsın
kokosum burda polikistik over olup hamile kalan arkadaşlar var inş onlardan biride sen olursun kaç yıllık evlisiniz ?
boncugum oda yanaklarını ısırır valla sinirlendimi öyle yapıyo allahtan dişleri yok olsa çeker yanagımızı alır galiba:)
ebroşum hooşgeldin datlummmm

kokosum bende bu siteye üye oldugumda anne adayıydım ama rabbim bi evlat nasip etti birçok sorun vardı ama allah ol deyince oluyo işte inş sizlerinde en yakın zamandaevlatları olur

Ya arkadaslar bı sorum olcak, bugün adettimin 2-3 gunü ama çamur gibi geliyo kırmızı deyil sizce neden:26::18:

2 yıllık evliyim ama doğum kontrol hapı kullanıyordum kasım ayında bıraktım adetim düzensizleşti geçen hafta doktora gitim polikistik over dedi şimdi farlutal kullanıyorum bugün bitti adetin 3.günü tahlil için gidicem umarım kötü bir sonuç çıkmaz

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 kokosum GokceRana23+ ugurboncugum+ cemremmm21 Tugba66+

selam hanımlar hepinize iyi geceler
GÖKCEM kuzum nerdesin sen bakem özledim seni minik kuzu napıyo yerde debeleniyo yazmışsın onun debelenmesini yirim ben yaa
TUBİŞ sanada selam tatlım demek bugün binemedin bisiklet boşver ara vermek iyidir hamlarsın yoksa
BONCUĞUM selam canım nasılsın gece kuşum tenhalarda buluşmaya geldim
KARDELOŞUM demek sende gidecen ohh sefan olsun kuzu hayırdır bi durum yok değilmi gezme amaçlıdır heralde
DERDAM saol canım ben iyiyim sen nasılsın
DERİNİM misafirlerin varmış canom olsun nasipse yarın görüşürüz kolay gelsin

Allah iyilik versinBende iyim canım

kokoş topiğimize hoşgeldin inşallah enkısa zamanda hamiş olursun .pcoyla hamile kalan çok var rabbim diledikten sonra herşey olur

hoşgelmıssın cnmm

Ya arkadaslar bı sorum olcak, bugün adettimin 2-3 gunü ama çamur gibi geliyo kırmızı deyil sizce neden:26::18:
cnm bazen stres etkılıyor normaldır sıkıntı yapma sen

canım daha önce hiç yaşamadım böyle bidurum
kızlar beş dk sonra gelirim:)
gökcemi mızırdanıyo benim için ısırırmısın cano
Allah iyilik versinBende iyim canım

tubiş küsmüyüz bana hoşgeldin demedin
şaka yapıyorum alınma hee
buarada adetin çamur gibiymiş benimde başlarında öyle olur canım düzelir inşallah

kızlar martın 22sinde adet oldum.29undada rahim filmi çektirdim.ve bugün 35.günüm ve adet olmadım.daha önceleri adet olacağım belli olurdu.belim ağrırdı göğüslerim şişerdi 10gün önceden bu ay hiçbir belirti yok adet olacağıma dair.acaba hamilemiyim diye düşünüyorum.aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olabilirmi???zaten yarın doktora gidicem beta hcg yaptıracam ama sabaha kadar nasıl vakit geçirecem bilmiyorum.bende artık bebeğim olsun istiyorum.

boncukum hoşbuldum canım keyfin yerinde maşallah
tubiş saol canım hoşbuldum
kokoşum inşallah enkısa zamanda müjde verirsin tatlım

cano buralardayım yaa hafta sonu ya pek girmedim kociş evdeydi bide araba kursuna devam bugün biraz atıştık arabayı istop ettirdim de gökcede debeleniyo du da şimdi kociş aldı gezidiriyo inş erken uykusu gelir sen nasılsın cano bende seni özledim :)
ne güzel allah bağışlasın uzun ömürler versin evladına
amin canım sagolasın:)

anladım canım korkma inş ilaçla adetin düzene girer sonrada bebişin gelir

tubiş küsmüyüz bana hoşgeldin demedin
şaka yapıyorum alınma hee
buarada adetin çamur gibiymiş benimde başlarında öyle olur canım düzelir inşallah

Ayyy canım sana hiç kusermiyim hosgeldin bebisim , yazdiydim zaten canimmmm ablam nasılsın bakayım??? Ayy abla ilkdefa oldu böyle camurlanma ikinci günde hemide:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…