kızlar martın 22sinde adet oldum.29undada rahim filmi çektirdim.ve bugün 35.günüm ve adet olmadım.daha önceleri adet olacağım belli olurdu.belim ağrırdı göğüslerim şişerdi 10gün önceden bu ay hiçbir belirti yok adet olacağıma dair.acaba hamilemiyim diye düşünüyorum.aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olabilirmi???zaten yarın doktora gidicem beta hcg yaptıracam ama sabaha kadar nasıl vakit geçirecem bilmiyorum.bende artık bebeğim olsun istiyorum.
cano wc yw gitmiştim gerçi şimdi başladı mızırdanmaya hanımefendi :) kız görsen bi sinir küpü istedigini yapmayınca basıyor çıglıgıgökcemi mızırdanıyo benim için ısırırmısın cano
tubiş küsmüyüz bana hoşgeldin demedin
şaka yapıyorum alınma hee
buarada adetin çamur gibiymiş benimde başlarında öyle olur canım düzelir inşallah
kızlar martın 22sinde adet oldum.29undada rahim filmi çektirdim.ve bugün 35.günüm ve adet olmadım.daha önceleri adet olacağım belli olurdu.belim ağrırdı göğüslerim şişerdi 10gün önceden bu ay hiçbir belirti yok adet olacağıma dair.acaba hamilemiyim diye düşünüyorum.aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olabilirmi???zaten yarın doktora gidicem beta hcg yaptıracam ama sabaha kadar nasıl vakit geçirecem bilmiyorum.bende artık bebeğim olsun istiyorum.
kanka merak ettim bende neyse sorun olmasındacano buralardayım yaa hafta sonu ya pek girmedim kociş evdeydi bide araba kursuna devam bugün biraz atıştık arabayı istop ettirdim degökcede debeleniyo du da şimdi kociş aldı gezidiriyo inş erken uykusu gelir sen nasılsın cano bende seni özledim :)
amin canım sagolasın:)
anladım canım korkma inş ilaçla adetin düzene girer sonrada bebişin gelir
Ayyy canım sana hiç kusermiyimhosgeldin bebisim , yazdiydim zaten canimmmm ablam nasılsın bakayım??? Ayy abla ilkdefa oldu böyle camurlanma ikinci günde hemide:44:
cano wc yw gitmiştim gerçi şimdi başladı mızırdanmaya hanımefendi :) kız görsen bi sinir küpü istedigini yapmayınca basıyor çıglıgı
idrar testi yaptırdın mı canım rahim filminden sonra hamile kalanlar olabiliyo tüpler açıldıgı için inş seninde öyle olmuştur yarın güzel haberle gel inşş
oyy şaka yaptım canımcım saol ben iyiyim sen nasılsın
dur bakalım öyle devam ederse doktora gidersin hemen endişelenme
baksen onun sinirini yerim ben kime çekmiş acep gerçi benim kankam sinirli değil kesin babasına çekmiştir
kolay gelsin canom bukadar gelmen bile yetiyo inanki bizi unutmadığın ve yanımızda olduğun için saolkızlar kalmak isterdim ama gökce başladı iyice bagırıyo yaa gidip uyutmaya çalışayım sizlere iyi muhabbetler kib öptm hepinizi görüşürüz
kızlar bgn benım cok uykum var çok
inşallah canım inşallah eniyisini yaparsın takmamaklaBende iyim cnmayy yok bebisim hiç endiselenmiyom valla belki yarın düzelir
tamda senin dedigin gibi cano bana çekmemiş kesin babasına çekmiş yada ikimizede çekmemiş kayganaya çekmiştir
haydi ben kaçar görüşürük aeo kızlar
evet canooo gel bi öpem özlemişim valla buralarda olmanı kuşumslm kızlar ben geldim sizler gidiyorsunuz iyi geceler sizlere kardelencim, birsencim
aleynacım aşılama yaptırmışsın sonucada az kalmış rabbim gönlüne göre versin ezan okununcada dua etmişsin çok duygulandım inş rabbim senin ve tüm arkadaşlarımın yüüzünü güldürür.
derinim pc olmuş galiba giriyosun artık nete keşke bende sizlerde muhabbet edebilsem :) kib öptmseni canım
kokoş hoşgeldin..nickin çok hoşuma gitti pozitiflik verdi bana:))bende pkoyum cnm üzülme ya.inşallah olacak bizimde...selam arkadaşlar bende yeni üye oldum dertleşmeye çok ihtiyacım var
misafir yok canom yaa..gelmediler ektiler biziToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 kokosum GokceRana23+ ugurboncugum+ cemremmm21 Tugba66+
selam hanımlar hepinize iyi geceler
GÖKCEM kuzum nerdesin sen bakem özledim seni minik kuzu napıyo yerde debeleniyo yazmışsın onun debelenmesini yirim ben yaa
TUBİŞ sanada selam tatlım demek bugün binemedin bisiklet boşver ara vermek iyidir hamlarsın yoksa
BONCUĞUM selam canım nasılsın gece kuşum tenhalarda buluşmaya geldim
KARDELOŞUM demek sende gidecen ohh sefan olsun kuzu hayırdır bi durum yok değilmi gezme amaçlıdır heralde
DERDAM saol canım ben iyiyim sen nasılsın
DERİNİM misafirlerin varmış canom olsun nasipse yarın görüşürüz kolay gelsin
tugbacım inanmazsın bende bu ay bundan şikayetçiyim yani çamur olayından..ayrıca çamur demen iyi olmuş bende bilmemne telfesi gibi demeyi sevmiyorum bi isim arıyodum.yiyeceklere benzetmek iyi gelmiyo banaAyyy canım sana hiç kusermiyimhosgeldin bebisim , yazdiydim zaten canimmmm ablam nasılsın bakayım??? Ayy abla ilkdefa oldu böyle camurlanma ikinci günde hemide:44:
derinim hoşgeldin canom nasılsın bakem
evet canooo gel bi öpem özlemişim valla buralarda olmanı kuşumben gelesiye sen çıktın ama olsun napalım karşılaşıcaz bigün inşallah y eşil ışıgın yanıyo hayla belkimde gitmezsin:))gökçeyi öp benim için çıglık atıyo dimek çok güldüm bizim berra hanım gibi o da desene...
kokoş hoşgeldin..nickin çok hoşuma gitti pozitiflik verdi bana:))bende pkoyum cnm üzülme ya.inşallah olacak bizimde...
misafir yok canom yaa..gelmediler ektiler bizionlar free takılıyo gençler nede olsa kaynım yorgunmuş o biraz evcidir başka yerde kalmayı sevmez de..kızda gelemedi onun yüzünden...
tugbacım inanmazsın bende bu ay bundan şikayetçiyim yani çamur olayından..ayrıca çamur demen iyi olmuş bende bilmemne telfesi gibi demeyi sevmiyorum bi isim arıyodum.yiyeceklere benzetmek iyi gelmiyo banaaynen nerdeyse 10 gündür çamur gibi oldum bugün bitti adetmiydi başka bişeymi anlamadım...
hoşbuldum canom..az uyuklamışım ama uyanıp solugu burda aldım geneneediyon .
doğru düzgün kanamadı zaten, adet olmadan oncede çok hafif çamur gibi geliyodu zaten bak böyle oldumevet canooo gel bi öpem özlemişim valla buralarda olmanı kuşumben gelesiye sen çıktın ama olsun napalım karşılaşıcaz bigün inşallah y eşil ışıgın yanıyo hayla belkimde gitmezsin:))gökçeyi öp benim için çıglık atıyo dimek çok güldüm bizim berra hanım gibi o da desene...
kokoş hoşgeldin..nickin çok hoşuma gitti pozitiflik verdi bana:))bende pkoyum cnm üzülme ya.inşallah olacak bizimde...
misafir yok canom yaa..gelmediler ektiler bizionlar free takılıyo gençler nede olsa kaynım yorgunmuş o biraz evcidir başka yerde kalmayı sevmez de..kızda gelemedi onun yüzünden...
tugbacım inanmazsın bende bu ay bundan şikayetçiyim yani çamur olayından..ayrıca çamur demen iyi olmuş bende bilmemne telfesi gibi demeyi sevmiyorum bi isim arıyodum.yiyeceklere benzetmek iyi gelmiyo banaaynen nerdeyse 10 gündür çamur gibi oldum bugün bitti adetmiydi başka bişeymi anlamadım...
hoşbuldum canom..az uyuklamışım ama uyanıp solugu burda aldım geneneediyon .
demek ektiler cano neyse sen görevini yapmışsın gerisi onlara kalmış
demek uyukladın hayırdır sen öyle uyuklamazdın nolduki
bende napam ya aynı takılıyorum işte
sorma cnm ya bende bu ay şaştım kaldım..yakıştırmak istemiyom kendime ama erken menapozdan şüphe ediyorumdoğru düzgün kanamadı zaten, adet olmadan oncede çok hafif çamur gibi geliyodu zaten bak böyle oldumhaha
derınım hoşgeldın cnm msneye daldım aradada uyukluyorum tabı
evet canım çagırmadan içim rahat etmedi..daha küçükler ne kadar olsa.yanlız kalmalarını istemedim ama onlar onu tercih etti napalım benden gitti günah...
cano sen benim ne zamanlar uyukladıgımı biliyon
yok cnm acıköğretım sınavlarına calısıyorumsorma cnm ya bende bu ay şaştım kaldım..yakıştırmak istemiyom kendime ama erken menapozdan şüphe ediyorum(
h.b fıstıgım..uyu uyu uykucu bebiş seni.ders çalışmaktan bi hal oldun zaten...öss ye mi girmiştin kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?