Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

rahim filmi çekildikten sonra adeti gecikenler çok oldu canım inşallah senin bebiştendir ama yinede filmle alakalı olabilir

cano wc yw gitmiştim gerçi şimdi başladı mızırdanmaya hanımefendi :) kız görsen bi sinir küpü istedigini yapmayınca basıyor çıglıgı

idrar testi yaptırdın mı canım rahim filminden sonra hamile kalanlar olabiliyo tüpler açıldıgı için inş seninde öyle olmuştur yarın güzel haberle gel inşş

kanka merak ettim bende neyse sorun olmasında
ya demek sürüşe devam öyle istop ettin diye kavgamı olur nasıl öğrenicen istop ede ede
gökceyi yerim ben
Ayyy canım sana hiç kusermiyim hosgeldin bebisim , yazdiydim zaten canimmmm ablam nasılsın bakayım??? Ayy abla ilkdefa oldu böyle camurlanma ikinci günde hemide:44:

oyy şaka yaptım canımcım saol ben iyiyim sen nasılsın
dur bakalım öyle devam ederse doktora gidersin hemen endişelenme

kızlar kalmak isterdim ama gökce başladı iyice bagırıyo yaa gidip uyutmaya çalışayım sizlere iyi muhabbetler kib öptm hepinizi görüşürüz

baksen onun sinirini yerim ben kime çekmiş acep gerçi benim kankam sinirli değil kesin babasına çekmiştir

Bende iyim cnm ayy yok bebisim hiç endiselenmiyom valla belki yarın düzelir
inşallah canım inşallah eniyisini yaparsın takmamakla
tamda senin dedigin gibi cano bana çekmemiş kesin babasına çekmiş yada ikimizede çekmemiş kayganaya çekmiştir
haydi ben kaçar görüşürük aeo kızlar

evet olabilüüü aman inşallah değildirde yoksa fena olur halin
hadi bende öptüm kuzum

evet canooo gel bi öpem özlemişim valla buralarda olmanı kuşumben gelesiye sen çıktın ama olsun napalım karşılaşıcaz bigün inşallahyeşil ışıgın yanıyo hayla belkimde gitmezsin:))gökçeyi öp benim için çıglık atıyo dimek çok güldüm bizim berra hanım gibi o da desene...
selam arkadaşlar bende yeni üye oldum dertleşmeye çok ihtiyacım var
kokoş hoşgeldin..nickin çok hoşuma gitti pozitiflik verdi bana:))bende pkoyum cnm üzülme ya.inşallah olacak bizimde...
misafir yok canom yaa..gelmediler ektiler bizionlar free takılıyo gençler nede olsakaynım yorgunmuş o biraz evcidir başka yerde kalmayı sevmez de..kızda gelemedi onun yüzünden...
Ayyy canım sana hiç kusermiyim hosgeldin bebisim , yazdiydim zaten canimmmm ablam nasılsın bakayım??? Ayy abla ilkdefa oldu böyle camurlanma ikinci günde hemide:44:
tugbacım inanmazsın bende bu ay bundan şikayetçiyim yani çamur olayından..ayrıca çamur demen iyi olmuş bende bilmemne telfesi gibi demeyi sevmiyorum bi isim arıyodum.yiyeceklere benzetmek iyi gelmiyo banaaynen nerdeyse 10 gündür çamur gibi oldum bugün bitti adetmiydi başka bişeymi anlamadım...
derinim hoşgeldin canom nasılsın bakem

hoşbuldum canom..az uyuklamışım ama uyanıp solugu burda aldım geneneediyon .

boncuuummm gittin mi kıs uyukladınmı gene yoksa masa başında
kardeloş hanımda derin diye bi arkadası varmı yokmu unutmuş geneoysaki bugün ben onun yoklugunu farkettim de soramadım bi türlü

demek ektiler cano neyse sen görevini yapmışsın gerisi onlara kalmış
demek uyukladın hayırdır sen öyle uyuklamazdın nolduki
bende napam ya aynı takılıyorum işte

doğru düzgün kanamadı zaten, adet olmadan oncede çok hafif çamur gibi geliyodu zaten bak böyle oldum haha

demek ektiler cano neyse sen görevini yapmışsın gerisi onlara kalmış
demek uyukladın hayırdır sen öyle uyuklamazdın nolduki
bende napam ya aynı takılıyorum işte

evet canım çagırmadan içim rahat etmedi..daha küçükler ne kadar olsa.yanlız kalmalarını istemedim ama onlar onu tercih etti napalım benden gitti günah...

cano sen benim ne zamanlar uyukladıgımı biliyon

doğru düzgün kanamadı zaten, adet olmadan oncede çok hafif çamur gibi geliyodu zaten bak böyle oldum haha
sorma cnm ya bende bu ay şaştım kaldım..yakıştırmak istemiyom kendime ama erken menapozdan şüphe ediyorum(
derınım hoşgeldın cnm msneye daldım aradada uyukluyorum tabı

h.b fıstıgım..uyu uyu uykucu bebiş seni.ders çalışmaktan bi hal oldun zaten...öss ye mi girmiştin kız.

evet canım çagırmadan içim rahat etmedi..daha küçükler ne kadar olsa.yanlız kalmalarını istemedim ama onlar onu tercih etti napalım benden gitti günah...

cano sen benim ne zamanlar uyukladıgımı biliyon

aynen öyle cano senden günah gitti

cano uyklamazsın normalde ama hayırdır inşallah

yok cnm acıköğretım sınavlarına calısıyorum nefret ettım ama artık kıtaplardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…