Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aynen öyle cano senden günah gitti

cano uyklamazsın normalde ama hayırdır inşallah
evet çok nadir uyuklarım ben biliyon canım...ama pc yokken erken yatmaya alıştıgım için şimdi oturunca uyukluyom işte...orayı burayı topladım,tv seyrettim azcık...sonra gittim uzandım korayın başı agrıyodu ona masaj yaparken bende uyukladım o hayla uyuyo

Ayy canim yok daha Yasin kac manapozza gircen belki baska biseydir

evet cano şaşırdım işte bende
geçmiş olsun kocişine bugünde onunm başı ağrır
buarada kızıyorum sana şu menepoz olayını bidaha deme sakın tövbe ya ne alaka biliyon benim 3 ay olmadığım oluyo

hg deryam ıyıyız cnm sen nasılsın
ebusum dövelım cnm derını bende kızıyorumartıkebusum sen yrnmı gıdıyorsun cnm

selam tatlış hoşgeldin nasılsın bakıyım

Kayram Hosgeldin cnm nasilsin

ıyıyım ben fıstıklar ne oluyor kız nıye dovuyonuz derınımı ben gecmısı okumadım derını de yakalamısken sızıde bulmusken dalayım dedım ne olduuuu

ıyıyım ben fıstıklar ne oluyor kız nıye dovuyonuz derınımı ben gecmısı okumadım derını de yakalamısken sızıde bulmusken dalayım dedım ne olduuuu
derinimi menepoz dedi diye dövcez allahın izniyle öyle bişey yok delüş işte
Bilmiyorum ablam birden ne olduysa ağlamak geliyor içimden hiç morelim yok simdi ağlasam rahatlarım ama aglamak istemiyom:85:

canım aslında ağla açılırsın bazen iyi geliyo insana

kızlar ıyı gecelrrrrr
derınım namını duydum da geldım kızzzz osledım senı nasılsın
hoşgeldin canımm valla inan demin geldin aklıma hee.ebuşa soracaktım konustunmu hiç diye ama sen geldin iç sesimi mi duydun
halkla ılıskıler cnm:82:

evet cnm yaa.şimdi uyandı su istedi..hala agrıyo..bugün çok sinirlenmiş işyerinde müşterilere...ondan kuzum..:2:
Iicimden hüngür hüngür ağlamak geliyor bugün nedense bı tuhafım hüzün sardı offff offf:85::85:
aa noluyo tugbiş ya lütfen...
anacımm kaçim bari dövmeyin kısssssaha yakaladı
bencede sürekli diyo dövelim biz bunu yaa
yok kuzum ben çarşamba sabah nasipse gidiyorum

tubısım ben neden huzunlendıgını bılmıyorum ama hepımızın ortak derdındense senı cok ıyı anlayabılıyorum canım ama uzulme ne kadar uzuntu o kadar gec annelık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…