evet çok nadir uyuklarım ben biliyon canım...ama pc yokken erken yatmaya alıştıgım için şimdi oturunca uyukluyom işte...orayı burayı topladım,tv seyrettim azcık...sonra gittim uzandım korayın başı agrıyodu ona masaj yaparken bende uyukladım o hayla uyuyoaynen öyle cano senden günah gitti
cano uyklamazsın normalde ama hayırdır inşallah
sorma cnm ya bende bu ay şaştım kaldım..yakıştırmak istemiyom kendime ama erken menapozdan şüphe ediyorum(
h.b fıstıgım..uyu uyu uykucu bebiş seni.ders çalışmaktan bi hal oldun zaten...öss ye mi girmiştin kız.
yok cnm acıköğretım sınavlarına calısıyorumnefret ettım ama artık kıtaplardan
hee liseyi mi veriyon ki valla unutmuşum cnm...üniversiteyse ne bölümüydü kıs merak ettim.
evet çok nadir uyuklarım ben biliyon canım...ama pc yokken erken yatmaya alıştıgım için şimdi oturunca uyukluyom işte...orayı burayı topladım,tv seyrettim azcık...sonra gittim uzandım korayın başı agrıyodu ona masaj yaparken bende uyukladım o hayla uyuyo
ebosum boncugum tugbam selamlar nasılsınız gecekuslarııııı
Iicimden hüngür hüngür ağlamak geliyorbugün nedense bı tuhafım hüzün sardı offff offf:85::85:
hg deryam ıyıyız cnm sen nasılsın
ebusum dövelım cnm derını bende kızıyorumartıkebusum sen yrnmı gıdıyorsun cnm
selam tatlış hoşgeldin nasılsın bakıyım
Kayram Hosgeldin cnm nasilsin
hg deryam ıyıyız cnm sen nasılsın
aaa niye tubişim yaa hayrolsun dağıt karabulutları bakıyım
sen neşelisin hep böyle görünce üzülüyorum
derinimi menepoz dedi diye dövcez allahın izniyle öyle bişey yok delüş işteıyıyım ben fıstıklar ne oluyor kız nıye dovuyonuz derınımı ben gecmısı okumadım derını de yakalamısken sızıde bulmusken dalayım dedım ne olduuuu
Bilmiyorum ablam birden ne olduysa ağlamak geliyor içimden hiç morelim yok simdi ağlasam rahatlarım ama aglamak istemiyom:85:
hoşgeldin canımm valla inan demin geldin aklıma hee.ebuşa soracaktım konustunmu hiç diye ama sen geldin iç sesimi mi duydunkızlar ıyı gecelrrrrr
derınım namını duydum da geldım kızzzz osledım senı nasılsın
halkla ılıskıler cnm:82:
evet cnm yaa.şimdi uyandı su istedi..hala agrıyo..bugün çok sinirlenmiş işyerinde müşterilere...ondan kuzum..:2:evet cano şaşırdım işte bende
geçmiş olsun kocişine bugünde onunm başı ağrır
buarada kızıyorum sana şu menepoz olayını bidaha deme sakın tövbe ya ne alaka biliyon benim 3 ay olmadığım oluyo
aa noluyo tugbiş ya lütfen...Iicimden hüngür hüngür ağlamak geliyorbugün nedense bı tuhafım hüzün sardı offff offf:85::85:
anacımm kaçim bari dövmeyin kıssssshg deryam ıyıyız cnm sen nasılsın
bencede sürekli diyo dövelim biz bunu yaa
yok kuzum ben çarşamba sabah nasipse gidiyorum
anacımm kaçim bari dövmeyin kısssssaha yakaladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?