Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

boncugum bılmedıgın bır gunde de bolece konuversın su bebıslerden gobusune ınsallah sanada ıyı geceler kuzum
tugbam sımdı ıyısın dımı

boncuum sanada iyi geceler canım..aslında bende kaçsam iyi olacak uykum geldi biraz..geç de oldu..

hepinize iyi geceler kıslar çok öptüm Allaha emanet olun
tubiş üzülmek yok herşey çok güzel olacak canım

Bebislerim çok sagolun kalabalık aileden yalnızlığa düşdüm ondandir ama simdi iyim hoppp hoppp

aferim tubiş hep böyle ol kuzum
ha söyle sen hep gül hayat dvm edıyorkendıne cok ıyı bak yrn görüşürüz cnm

bende kaçtım hepinize iyi geceler
yarın giremem heralde kardeşim gidiyo onu yolcu edicez bide benim kociş perşembe olan iznini ben olmadığım için pazartesine almış yarın onunlayım hepinizi öptüm iyi uykular canım arkadaşlarım

çok sevindim canım yaa inş hayırlısıyla bebişin bekletmeden gelir.bu arada listede hamilelerin orda bi boşluk açılmış sen doldurcan orayı sanırım kendini yazarsın inşşş...

kızlar ben çok şükür çok iyiyim.Allahım nazardan saklasın.her boşluğu dolu dolu değerlendiriyorum.canım sıkılmıyo artık boş vaktim yok çünküü.

aleynam canım aşılaman hayırlı olsun.inş sende bize müjdeyi verirsin.Rabbim yardımcın olsun.

Son düzenleme:
amim cok sagol gökcecim ALLAH razı olsun bugun test yaptım cıkmadı yine olmadı galiba

tarih vermmişmiyim 3. de olmuştum şimdi daha erken olurum test yaptım cıkmadı yine negatif

hayırlısı ALLAHTAN ALLAHA sıgınmaktan başka care yok

sagol selinacımm olmadı galiba bu ayda

sen napıyon calışıyomusun nasıl dolduruyosun boşlugu bizede söyle bizde yapalım

sagol selinacımm olmadı galiba bu ayda

sen napıyon calışıyomusun nasıl dolduruyosun boşlugu bizede söyle bizde yapalım

canım daha 5 günün varken test yapmışsın ama çıkmaz ki.aşılamadan 12 gün sonra en erken çıkması için.oda herkeste çıkmaz hemen 12.ci gün.
evdeyim canım geziyom tozuyom geliyom evimin işi yemeğim fln bi ara oturunca hemen dualara başlıyom.okurken uyuyup kalıyom eşim geliyo yemek yiyoz yatıyoz derken hiç boş 5 dakikam bile olmuyo.

boncuuummm gittin mi kıs uyukladınmı gene yoksa masa başında
kardeloş hanımda derin diye bi arkadası varmı yokmu unutmuş geneoysaki bugün ben onun yoklugunu farkettim de soramadım bi türlü
heee,bendede aynı oldu kısssss

maşallah selina cım.

canım yaa erken yaptın testi sen üzülmek için erken aleynacım lütfen...inşallah vardır.
heee,bendede aynı oldu kısssss

maşallah selina cım.

delüü günaydın.

niyekine,ne için alıyon randevu?
bu arada,avatarındaki hatun çok tatlı,tıpkı sen gibi
canım geçen kan tahlilinde zehirli guatr çıktı film istediler onu çektiricez türüne göre tedavi olcak işte...sagol canım o senin tatlışlıgın kıss
derin,msn açamıyon mu?

açıyom cano..demin kapadım pc yi işim vardı şimdi açıyom.

bu arada herkese selamlarrrr canlarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…