tugban bak sana da gelıyor sopa hanıye hüzünlüsün güçlü ol bakım kendıne ıyı bakkı bebişlerde gelsın
ha söyle sen hep gül hayat dvm edıyorAyyy canım çok yasa güldürdün benisen yeterki dövme ben hep gülerim
Neleri Yaşadığını bildiğin ama neleri yaşayacağını bilmediğin bir gün daha bitti iyi geceler kızlar
ha söyle sen hep gül hayat dvm edıyorkendıne cok ıyı bak yrn görüşürüz cnm
Bebislerim çok sagolun kalabalık aileden yalnızlığa düşdüm ondandir ama simdi iyim hoppp hoppp
ha söyle sen hep gül hayat dvm edıyorkendıne cok ıyı bak yrn görüşürüz cnm
sagol kardelosum ınsallah son olur pek ümıdım yok ama hayırlısı
sagol pelıncım ınsallah cnm
kızlar esım test verdı bgn sonuclar süper cıkmıs ılerı hareketlılık %56 ya cıkmıs sonuclar ıyıde hala bebiş yok
amim cok sagol gökcecim ALLAH razı olsun bugun test yaptım cıkmadı yine olmadı galibaslm kızlar ben geldim sizler gidiyorsunuz iyi geceler sizlere kardelencim, birsencim
aleynacım aşılama yaptırmışsın sonucada az kalmış rabbim gönlüne göre versin ezan okununcada dua etmişsin çok duygulandım inş rabbim senin ve tüm arkadaşlarımın yüüzünü güldürür.
derinim pc olmuş galiba giriyosun artık nete keşke bende sizlerde muhabbet edebilsem :) kib öptmseni canım
sagol derdam
cnm sen bana tarıh bıle vermedın hıh
yrn acıklanıcakmıs gökcem ya bende heyecanla beklıyorum dıgerlerıne calısmaya basladım bıle evlendıkten sonra okumak cok zormus:26:sen nasılsın küçük gökcemız nasıl
çok sevindim canım yaa inş hayırlısıyla bebişin bekletmeden gelir.bu arada listede hamilelerin orda bi boşluk açılmış sen doldurcan orayı sanırım kendini yazarsın inşşş...
kızlar ben çok şükür çok iyiyim.Allahım nazardan saklasın.her boşluğu dolu dolu değerlendiriyorum.canım sıkılmıyo artık boş vaktim yok çünküü.
aleynam canım aşılaman hayırlı olsun.inş sende bize müjdeyi verirsin.Rabbim yardımcın olsun.
sagol selinacımm olmadı galiba bu ayda
sen napıyon calışıyomusun nasıl dolduruyosun boşlugu bizede söyle bizde yapalım
heee,bendede aynı oldu kısssssboncuuummm gittin mi kıs uyukladınmı gene yoksa masa başında
kardeloş hanımda derin diye bi arkadası varmı yokmu unutmuş geneoysaki bugün ben onun yoklugunu farkettim de soramadım bi türlü
canım daha 5 günün varken test yapmışsın ama çıkmaz ki.aşılamadan 12 gün sonra en erken çıkması için.oda herkeste çıkmaz hemen 12.ci gün.
evdeyim canım geziyom tozuyom geliyom evimin işi yemeğim fln bi ara oturunca hemen dualara başlıyom.okurken uyuyup kalıyom eşim geliyo yemek yiyoz yatıyoz derken hiç boş 5 dakikam bile olmuyo.
canım yaa erken yaptın testi sen üzülmek için erken aleynacım lütfen...inşallah vardır.amim cok sagol gökcecim ALLAH razı olsun bugun test yaptım cıkmadı yine olmadı galiba
tarih vermmişmiyim 3. de olmuştum şimdi daha erken olurum test yaptım cıkmadı yine negatif
hayırlısı ALLAHTAN ALLAHA sıgınmaktan başka care yok
heee,bendede aynı oldu kısssss
maşallah selina cım.
canım yaa erken yaptın testi sen üzülmek için erken aleynacım lütfen...inşallah vardır.
delüügünaydın.
iyiym cnm nolsun..anama randevu almaya çalışıyodum okmeydanından...
sen napisin ?
canım geçen kan tahlilinde zehirli guatr çıktıniyekine,ne için alıyon randevu?
bu arada,avatarındaki hatun çok tatlı,tıpkı sen gibi
derin,msn açamıyon mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?