Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canımmmmm sagol moral verdigin için bebem seviyom seni kıssstmm yolma sacımı basımı

mavusbebek bende cevaplamıştım mesajını ama görmedin sanırsam:26:

adını deşifre etmek istemeyen arkideş beni unutmuş ama olsun napalım saglık olsun...tebrigimi de okumamışındır sen şimdi

akuş tekrar tebrik ederim cnm..bilmedigin bişy daha var kesin olarak içime doguyodu yakında bebiş haberi verecegin:))Allahım saglıkla kucagına almak nasip etsin taklım

bende aylardır bekliyorum bir sorun yok çok şükür ama olmadı bebeğim

adetlerin düzenliyse olur inşallah internetten yumurta hesaplamaya gir ilk çıkan sayfaya bak orda hesaplıyo o günlerde olursa çocuk olma olasılığı daha fazla bide bunu dene canım

ben 23 yaşındayım canım senin adetlerin düzenlimi düzenliyse korkma yani hep öyle diyolar benimki düzenli ama işte gecen ay bi dış gebelik gecirdim bakalım ne olacak:18::18::18::18:

düzenli dil bende onu düzeltmeye çalışıyım bide benim eşimde sorun var varikosel ameliyatı oldu :85::85:

düzenli dil bende onu düzeltmeye çalışıyım bide benim eşimde sorun var varikosel ameliyatı oldu :85::85:

geçmiş olsun canım inşaallah olur benim bi arkadaşım vardı o bekarken 3 yada 4 kez anca adet olmuştu ama evlendikten sonra kist için doktor ilaç verdi şimdi çocuk yaş diycek nerdeyse olur inşaallah

yenisin galiba canım hoşgeldin aramıza benim eşimde varikosel ameliyatı olud eminim kendinden bahsetmişsindir ama kusura bakma ben göremedim ne zamandır bebek bekliyosun bide kaç yaşındasın canım özle değilse tabi
diğer kızlar yani yeni arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz

yooo yeni dilim ama baya oldu aranıza katılalı 7 aydır istiyoruz yaşım on dokuz düzeldimi eşin:85:

derdam karşılaştık sonunda cnmmüşteri vardı yazamadım hemen...günler iyi geçiyomu kuşum?

tubiş sagol cnm iyiym ne olsun...yoruldun oturdun dimi olsun oyna.kilolu musun bilmiorum ama oryantal acaip yag yakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…