hayırlı günler kızlar
burda hava acaip kötü yagmur yagıp durayyy off ruhum daraldı
derinim bende seni özledim cano yaa hem ne o öyle menepoz felan gelirsem yolarım saçlarını haasanki 60 yaşında delü gelicek yegenimiz ben inanıyorummmm
adını deşifre etmek istemeyen arkideş beni unutmuş ama olsun napalım saglık olsun...tebrigimi de okumamışındır sen şimdi
ay siz daha yeni sayılırsınız kaç yaşındasın
on dokuz yasındayım cnm sen
bende aylardır bekliyorum bir sorun yok çok şükür ama olmadı bebeğim
bende aylardır bekliyorum bir sorun yok çok şükür ama olmadı bebeğim
Slm canlarim nasilsin bugün ?? Ben iyim esim roman acıyor durmadan bende yerimde duramiyom hop hop
ben 23 yaşındayım canım senin adetlerin düzenlimi düzenliyse korkma yani hep öyle diyolar benimki düzenli ama işte gecen ay bi dış gebelik gecirdim bakalım ne olacak:18::18::18::18:
düzenli dil bende onu düzeltmeye çalışıyım bide benim eşimde sorun var varikosel ameliyatı oldu :85::85:
düzenli dil bende onu düzeltmeye çalışıyım bide benim eşimde sorun var varikosel ameliyatı oldu :85::85:
tubişş hoşgeldin cnm..ohh sefan olsun oyna tabi...olunca biraz zor oynarsın şimdilik tadını çıkar.
yenisin galiba canım hoşgeldin aramıza benim eşimde varikosel ameliyatı olud eminim kendinden bahsetmişsindir ama kusura bakma ben göremedim ne zamandır bebek bekliyosun bide kaç yaşındasın canım özle değilse tabi
diğer kızlar yani yeni arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?