derdam karşılaştık sonunda cnmmüşteri vardı yazamadım hemen...günler iyi geçiyomu kuşum?
tubiş sagol cnm iyiym ne olsun...yoruldun oturdun dimi olsun oyna.kilolu musun bilmiorum ama oryantal acaip yag yakıyo
kızlar slm bende yeni katıldım aranıza:97:
Allah iyilik versin cnm, yok kilolu deyilim ama 5-6 kilo fazlalığım var kışdan kalma
jensucum sen baya bi küçükmüşün cnm benim en küçügümüz sensin hatta .
boncuuum terfi ettin kısss küçüklükten
benden 10 yaş küçükmüşsün ay yaşlı hissettim yaa.ebuşum olsaydı şimdi derdi ki ; "yaa ben kaç gündür ne diyom yaşlandım diye"
kızlar bugun benim 13. günüm ve dayanamadım kan testi yaptırdım yine olmadı malesef sonucum 0.44 negatif
hayırlı deyildiki demekki
boncugum senden bi ricam var sen beni o listeden cıkar artık adet günü vermek istemiyorum olmuyo ya her ay yıkılıyorum
kendinize iyi bakın kızlar cok morelim bozuk ya
jensucum sen baya bi küçükmüşün cnm benim en küçügümüz sensin hatta .
boncuuum terfi ettin kısss küçüklükten
benden 10 yaş küçükmüşsün ay yaşlı hissettim yaa.ebuşum olsaydı şimdi derdi ki ; "yaa ben kaç gündür ne diyom yaşlandım diye"
olurmu siz daha gençsiniz cnm
hoşgeldinnnn bugün yeni arkadaslarımız geldi ne güzel...kaç yıldır istiyosun cnm kaç yşaındasın..18 de bayılayım burdayani senle ilgisi yok küçükler olunca yaşlanmış hissettim kendimi...
bu arada nickin gibi tripli degilsindir inşallah
olurmu siz daha gençsiniz cnm
hb cnm 3 yıldır istiyorum aslında.yaşım 19.1 yaşla kaçırdın. ewlendigimden beri istiyorum çocuk istiyorum.sen kaç yaşındasın?
ah canım benim...tabiki küçük de olsan istemek hakkın...ama inan çok küçüksünüz..hayatın tadını çıkarın ilk önce...üzülmek için çok erken...üzülüyosan tabi...beni sakın yanlış anlamayın inanın daha yolun başındasınız kıslar...eşinizle gezin tozun evliliginizi yaşayın...ay 19 olmak için neler vermezdim yaffftekrar üstüne basarak demek istiyorum asla yaşım büyük oldugu için büyüklük tasladıgımı sanmayın akıl yaşta degil baştadır biliyorum..bebek istemenizz en en en dogal hakkınız.sadece tavsiyem şimdiden üzüntülere kapılmayın endişelerle geçirmeyin hayatınızı...inşallah zamanı gelince olacak hepimizin.
doğru söylüyosun cnm ama valla ben duramam bebiş yapsam 1 tane
ah canım benim...tabiki küçük de olsan istemek hakkın...ama inan çok küçüksünüz..hayatın tadını çıkarın ilk önce...üzülmek için çok erken...üzülüyosan tabi...beni sakın yanlış anlamayın inanın daha yolun başındasınız kıslar...eşinizle gezin tozun evliliginizi yaşayın...ay 19 olmak için neler vermezdim yaffftekrar üstüne basarak demek istiyorum asla yaşım büyük oldugu için büyüklük tasladıgımı sanmayın akıl yaşta degil baştadır biliyorum..bebek istemenizz en en en dogal hakkınız.sadece tavsiyem şimdiden üzüntülere kapılmayın endişelerle geçirmeyin hayatınızı...inşallah zamanı gelince olacak hepimizin.
akuş tekrar tebrik ederim cnm..bilmedigin bişy daha var kesin olarak içime doguyodu yakında bebiş haberi verecegin:))Allahım saglıkla kucagına almak nasip etsin taklım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?