akudunu geldinmi kıss..sana akuş diyom bundan gayrı
yaa aslında önce ben aşırı istemiyodum ama eşim çok istiyo o yüzden bende istemeye başladım.ewlendigimizden benri eşim 2 kez varikosel ameliyetı oldu.25 gün oldu 2sne.inş bu sefer olcak.
tamam taklım git ilgilen kocişkoyla kısmasın...ben buralardayım.geldim ama kociş işe gidecek o gidince daha rahat yazarım deriniim
ay iki defa gönderdim yaaa.geldim ama kociş işe gidecek o gidince daha rahat yazarım deriniim
inşallah olur cnm inşallah.Allahım gönlünüze göre versin...
ohhh senin kociş izinli sanırım kıs gez bakalım.oyna erit yagları şimdide git dürümleri yeKizlar ben çıkıyorum yemeğe gideceğiz çok aciktim vallaöpüyorum hepinizi allaha emanet olun aksam görüşürüz
amin cnm hepimize seninde gönnüne göre versin cnm
yok okumuyum ama düşünüyorum cnmohhh senin kociş izinli sanırım kıs gez bakalım.şoyna erit yagları şimdide git dürümleri ye
aminn jensucum...okulun ne durumda senin tatlım,üniversite okuyonmu dışarıdan falan.
tabi cnm bu işler karşılıklı istemekle olur..ikinizde isticeksiniz ki gönül rahatlıgıyla olsun..inşallah eşinin ameliyat olması şansı daha da arttırır canım...yani ben böyle konusuyorum yukarıdaki gibi ama bazende erken anne olanlara özeniyorum oh ne güzel arkadas gibiler anneleriyle babalarıyla diye öyle güzel yanlarıda var tabi...herkes için en hayırlısı ne ise o olur zaten.
ohhh senin kociş izinli sanırım kıs gez bakalım.şoyna erit yagları şimdide git dürümleri ye
aminn jensucum...okulun ne durumda senin tatlım,üniversite okuyonmu dışarıdan falan.
oku canım oku...yaş müsaitken zaman kaybı yapma..bak ben okumak istedim okuyamadım dışarıdan.çok azim etmiştim ama hayat mücadelesinden okuyamadım...sizin yaşınız çok müsait...inşallah rabbim güzel kapılar açsın canım...yok okumuyum ama düşünüyorum cnm
amin inşallah canım...inş kısa sürede olur hepimizin.şu anda en çok istedigim şey.
Evet zinli, bak simdi durum istedi canım simdi yemesem biyerim şişer :)))))
kızlar görümcem bizi yemeğe çağırmış ben gidiyim by öptüm hepinizi canlarım
tamam canım güle güle öptüm senide..yemege giden gidene valla biz burda aç oturalım :26:
oyy kıyamam gel senide götüreyim
düzeldi canım ben hamileğim şu anda bizde iki sene mücadele ettik eşimin maeliyatından sonra oldu dilerim en kısa zamanda sende kavuşursun meleğineyooo yeni dilim ama baya oldu aranıza katılalı 7 aydır istiyoruz yaşım on dokuz düzeldimi eşin:85:
derdam karşılaştık sonunda cnmmüşteri vardı yazamadım hemen...günler iyi geçiyomu kuşum?
şükür gülüm özledim valla nasılsın canım ebnde acele çıktım malum yazmışıtım benim kaygana ameliyat oldu onula uğraşıyorum geleni bitmedi evcil çıkıyorum arada
tubiş sagol cnm iyiym ne olsun...yoruldun oturdun dimi olsun oyna.kilolu musun bilmiorum ama oryantal acaip yag yakıyo
kızlar bugun benim 13. günüm ve dayanamadım kan testi yaptırdım yine olmadı malesef sonucum 0.44 negatif
hayırlı deyildiki demekki
boncugum senden bi ricam var sen beni o listeden cıkar artık adet günü vermek istemiyorum olmuyo ya her ay yıkılıyorum
kendinize iyi bakın kızlar cok morelim bozuk ya
sagol cnm şakalaşıyombugün gene karıştı midem.yemek istemiyo cnm..gidip kraker bisküvi falan alıyom birsürü de çay içiyorum bu sefer midem kaynıyo...
derdam karşılaştık sonunda cnmmüşteri vardı yazamadım hemen...günler iyi geçiyomu kuşum?
tubiş sagol cnm iyiym ne olsun...yoruldun oturdun dimi olsun oyna.kilolu musun bilmiorum ama oryantal acaip yag yakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?