Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yaa aslında önce ben aşırı istemiyodum ama eşim çok istiyo o yüzden bende istemeye başladım.ewlendigimizden benri eşim 2 kez varikosel ameliyetı oldu.25 gün oldu 2sne.inş bu sefer olcak.

tabi cnm bu işler karşılıklı istemekle olur..ikinizde isticeksiniz ki gönül rahatlıgıyla olsun..inşallah eşinin ameliyat olması şansı daha da arttırır canım...yani ben böyle konusuyorum yukarıdaki gibi ama bazende erken anne olanlara özeniyorum oh ne güzel arkadas gibiler anneleriyle babalarıyla diye öyle güzel yanlarıda var tabi...herkes için en hayırlısı ne ise o olur zaten.

Kizlar ben çıkıyorum yemeğe gideceğiz çok aciktim valla öpüyorum hepinizi allaha emanet olun aksam görüşürüz

Kizlar ben çıkıyorum yemeğe gideceğiz çok aciktim valla öpüyorum hepinizi allaha emanet olun aksam görüşürüz
ohhh senin kociş izinli sanırım kıs gez bakalım.oyna erit yagları şimdide git dürümleri ye
amin cnm hepimize seninde gönnüne göre versin cnm

aminn jensucum...okulun ne durumda senin tatlım,üniversite okuyonmu dışarıdan falan.

Son düzenleme:

inş kısa sürede olur hepimizin.şu anda en çok istedigim şey.

ohhh senin kociş izinli sanırım kıs gez bakalım.şoyna erit yagları şimdide git dürümleri ye

aminn jensucum...okulun ne durumda senin tatlım,üniversite okuyonmu dışarıdan falan.

Evet zinli, bak simdi durum istedi canım simdi yemesem biyerim şişer :)))))

yok okumuyum ama düşünüyorum cnm
oku canım oku...yaş müsaitken zaman kaybı yapma..bak ben okumak istedim okuyamadım dışarıdan.çok azim etmiştim ama hayat mücadelesinden okuyamadım...sizin yaşınız çok müsait...inşallah rabbim güzel kapılar açsın canım...
inş kısa sürede olur hepimizin.şu anda en çok istedigim şey.
amin inşallah canım...
Evet zinli, bak simdi durum istedi canım simdi yemesem biyerim şişer :)))))

ay canını çektirdim hakkını helal et.yemege gitcez deyince ilk o geldi aklıma pek severim de

yooo yeni dilim ama baya oldu aranıza katılalı 7 aydır istiyoruz yaşım on dokuz düzeldimi eşin:85:
düzeldi canım ben hamileğim şu anda bizde iki sene mücadele ettik eşimin maeliyatından sonra oldu dilerim en kısa zamanda sende kavuşursun meleğine

bozma bitanem moralini daha çok erken kandada çıkmaması normal bence bak burda bi kzın kanda bile tam adetinden 15 gün sonra çıktı sakın üzülme herşeyde vardır bir hayır

derdam karşılaştık sonunda cnmmüşteri vardı yazamadım hemen...günler iyi geçiyomu kuşum?

tubiş sagol cnm iyiym ne olsun...yoruldun oturdun dimi olsun oyna.kilolu musun bilmiorum ama oryantal acaip yag yakıyo

canım deminde yazdım ama çıokmadı naıslın valla bende özledim sizi bende yazamadım acil çıktım kusra bakma benim kaygana ameliyat oldu geleni bitmedi bi türlü hre dakka kapı çalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…