Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

KIZLAR HEPİNİZE SELAMLARR..
iyisiniz inşallah.dün de giremedim malum kociş ewde ctesi pazar o yüzden dışarda oluyoruz...şimdi bakabıldım faakat gecmıs yınr dolmuş bakamadım.
şimdi de eşimi beklıyorum masayı hazırlayacağım şimdi,,öpüyorum siziiii

derinsu cnm yaznı okudum amın cnm ALLAH sabır wersın bıze ve yenı bebişler hepımıze kızlarrrrr

kız öyle abur cubur yeme cnm
ay Allahtan cipsi kestim bayadır...aman be cnm tüm gün canım bişy istemiyo midemi bastırsın diyede onu bunu alıyom daha beter karışıyo...
canım deminde yazdım ama çıokmadı naıslın valla bende özledim sizi bende yazamadım acil çıktım kusra bakma benim kaygana ameliyat oldu geleni bitmedi bi türlü hre dakka kapı çalıyo
olsun derdam...geçmiş olsun kayganaya ama ceremesinide sen çekiyon anlaşılan hamile halinle...canım

hoşgeldin swcancım...amin inşallah bebişler bi daha gelecek zamanı gelince...
git sen mamayı hazırla barim öptüm

ugurboncuğum
canım özel mesaj gondermem gerekıyor sana.
mesaj lısten dolmus gıtmıyor mesaj silip dönersen sewınırım

canim hakkim helal olsun sana özelden mesaj cektim

ya ne desem bilemedim,insan çok fazla üzülüyo,seni çok iyi anlıyorum,inşallah o değerin yükseldiği,bebişin geldiği günler çok yakındır.

birsoş selam.
akudunu,nerden buldun bu enterasan ismi?
bu arada arkadaşlık teklifini reddettim kısss,bilemedim kim diye,yeniden yolla barim.

tekrar bennn selam kıslar...
kardeloşum boncuum birsenim selam kuzular...kuzular dedimde biz şimdi kuzuların sessizligini oynuyoruz kardeloş,sen ben boncuum ve ebuşbirimizden biri veya çogumuz veyahut hepimiz yakında hamileyimmmm diye gelicez bu topice bak çok fena doguyo içime...hadi abartmıyayım içim hepinizin kalmasını istiyo tabisi ama 2 kişi bombayı patlatacak ilk etapta..4ümüz birden kalırsak mucize olur tabiben en son alayım mümkünse hattaşöyylee 2013 gibi

kız delürdün mü sen,ne dersin?
inşallah diyelim bende,inşallah hep beraber hamile oluruz,hemen bu ay.

sgl canım sen nasılsın gökçede iyiymiş ehliyeti ne zaman alıyon
ahanda beni unutmuşsun nolcek şimcik neyse bu seferlik affettim
tamda senin dedigin gibi cano bana çekmemiş kesin babasına çekmiş yada ikimizede çekmemiş kayganaya çekmiştir
haydi ben kaçar görüşürük aeo kızlar
size çekmediyse kesin kaynanaya çekmiştir benim kızda öyle ona çekmiş

birsoş selam.
akudunu,nerden buldun bu enterasan ismi?
bu arada arkadaşlık teklifini reddettim kısss,bilemedim kim diye,yeniden yolla barim.

selam kızlar geçmişteyim azcık bakıyımda geliyom kuzular

haydi inş kıss halaya baslarızzz epeydir çekemedik

kız delürdün mü sen,ne dersin?
inşallah diyelim bende,inşallah hep beraber hamile oluruz,hemen bu ay.
he delürdüm sanırsam kendimi düşünüosam noliimmm tamamen sizin üzerinizden hayal kuruyom beninşallahhh cano inşallahhhhbol bol bu smileyi yapın çagrışım yapsınbak tam bunu yazdım mübarek ezan-ı şerif başladı..aminnnn Allahımmm bu yüregi yanık,anne olmak isteyen güzel kullarının yüzünü güldür hayırlısıyla...aminnnnnn.
selam kızlar geçmişteyim azcık bakıyımda geliyom kuzular
tamam canımcım ..
haydi inş kıss halaya baslarızzz epeydir çekemedik

inşallahhhhhh.naber akuşşş.

ne olsun derinim yalnızım evde oturuyom şimcik namazımı kılarım erkenden yatarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…