ay Allahtan cipsi kestim bayadır...aman be cnm tüm gün canım bişy istemiyo midemi bastırsın diyede onu bunu alıyom daha beter karışıyo...kız öyle abur cubur yeme cnm
olsun derdam...geçmiş olsun kayganaya ama ceremesinide sen çekiyon anlaşılan hamile halinle...canımcanım deminde yazdım ama çıokmadı naıslın valla bende özledim sizi bende yazamadım acil çıktım kusra bakma benim kaygana ameliyat oldu geleni bitmedi bi türlü hre dakka kapı çalıyo
KIZLAR HEPİNİZE SELAMLARR..
iyisiniz inşallah.dün de giremedim malum kociş ewde ctesi pazar o yüzden dışarda oluyoruz...şimdi bakabıldım faakat gecmıs yınr dolmuş bakamadım.
şimdi de eşimi beklıyorum masayı hazırlayacağım şimdi,,öpüyorum siziiii
derinsu cnm yaznı okudum amın cnm ALLAH sabır wersın bıze ve yenı bebişler hepımıze kızlarrrrr
saol derinim öğle oldu valla zorlanıyorum ama ne çare
oku canım oku...yaş müsaitken zaman kaybı yapma..bak ben okumak istedim okuyamadım dışarıdan.çok azim etmiştim ama hayat mücadelesinden okuyamadım...sizin yaşınız çok müsait...inşallah rabbim güzel kapılar açsın canım...
amin inşallah canım...
ay canını çektirdim hakkını helal et.yemege gitcez deyince ilk o geldi aklıma pek severim de
canim hakkim helal olsunsana özelden mesaj cektim
kızlar bugun benim 13. günüm ve dayanamadım kan testi yaptırdım yine olmadı malesef sonucum 0.44 negatif
hayırlı deyildiki demekki
boncugum senden bi ricam var sen beni o listeden cıkar artık adet günü vermek istemiyorum olmuyo ya her ay yıkılıyorum
kendinize iyi bakın kızlar cok morelim bozuk ya
tekrar bennn selam kıslar...
kardeloşum boncuum birsenim selam kuzular...kuzular dedimde biz şimdi kuzuların sessizligini oynuyoruz kardeloş,sen ben boncuum ve ebuşbirimizden biri veya çogumuz veyahut hepimiz yakında hamileyimmmm diye gelicez bu topice bak çok fena doguyo içime...hadi abartmıyayım içim hepinizin kalmasını istiyo tabisi ama 2 kişi bombayı patlatacak ilk etapta..4ümüz birden kalırsak mucize olur tabi ben en son alayım mümkünse hatta şöyylee 2013 gibi
sgl canım sen nasılsın gökçede iyiymiş ehliyeti ne zaman alıyonslm kızlar ben geldim sizler gidiyorsunuz iyi geceler sizlere kardelencim, birsencim
aleynacım aşılama yaptırmışsın sonucada az kalmış rabbim gönlüne göre versin ezan okununcada dua etmişsin çok duygulandım inş rabbim senin ve tüm arkadaşlarımın yüüzünü güldürür.
derinim pc olmuş galiba giriyosun artık nete keşke bende sizlerde muhabbet edebilsem :) kib öptmseni canım
ahanda beni unutmuşsun nolcek şimcik neyse bu seferlik affettimToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 kokosum GokceRana23+ ugurboncugum+ cemremmm21 Tugba66+
selam hanımlar hepinize iyi geceler
GÖKCEM kuzum nerdesin sen bakem özledim seni minik kuzu napıyo yerde debeleniyo yazmışsın onun debelenmesini yirim ben yaa
TUBİŞ sanada selam tatlım demek bugün binemedin bisiklet boşver ara vermek iyidir hamlarsın yoksa
BONCUĞUM selam canım nasılsın gece kuşum tenhalarda buluşmaya geldim
KARDELOŞUM demek sende gidecen ohh sefan olsun kuzu hayırdır bi durum yok değilmi gezme amaçlıdır heralde
DERDAM saol canım ben iyiyim sen nasılsın
DERİNİM misafirlerin varmış canom olsun nasipse yarın görüşürüz kolay gelsin
size çekmediyse kesin kaynanaya çekmiştir benim kızda öyle ona çekmiştamda senin dedigin gibi cano bana çekmemiş kesin babasına çekmiş yada ikimizede çekmemiş kayganaya çekmiştir
haydi ben kaçar görüşürük aeo kızlar
birsoş selam.
akudunu,nerden buldun bu enterasan ismi?
bu arada arkadaşlık teklifini reddettim kısss,bilemedim kim diye,yeniden yolla barim.
selam kızlar geçmişteyim azcık bakıyımda geliyom kuzulartekrar bennn selam kıslar...
kardeloşum boncuum birsenim selam kuzular...kuzular dedimde biz şimdi kuzuların sessizligini oynuyoruz kardeloş,sen ben boncuum ve ebuşbirimizden biri veya çogumuz veyahut hepimiz yakında hamileyimmmm diye gelicez bu topice bak çok fena doguyo içime...hadi abartmıyayım içim hepinizin kalmasını istiyo tabisi ama 2 kişi bombayı patlatacak ilk etapta..4ümüz birden kalırsak mucize olur tabi ben en son alayım mümkünse hatta şöyylee 2013 gibi
tekrar bennn selam kıslar...
birsoş selam.
akudunu,nerden buldun bu enterasan ismi?
bu arada arkadaşlık teklifini reddettim kısss,bilemedim kim diye,yeniden yolla barim.
he delürdüm sanırsam kendimi düşünüosam noliimmm tamamen sizin üzerinizden hayal kuruyom benkız delürdün mü sen,ne dersin?
inşallah diyelim bende,inşallah hep beraber hamile oluruz,hemen bu ay.
tamam canımcım ..selam kızlar geçmişteyim azcık bakıyımda geliyom kuzular
haydi inş kıss halaya baslarızzz epeydir çekemedik
he delürdüm sanırsam kendimi düşünüosam noliimmm tamamen sizin üzerinizden hayal kuruyom beninşallahhh cano inşallahhhh bol bol bu smileyi yapın çagrışım yapsın bak tam bunu yazdım mübarek ezan-ı şerif başladı..aminnnn Allahımmm bu yüregi yanık,anne olmak isteyen güzel kullarının yüzünü güldür hayırlısıyla...aminnnnnn.
tamam canımcım ..
inşallahhhhhh.naber akuşşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?