Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

birsenim bebişee bişeyler almaya başladınız mı

yok canım bişey almadık kızımın kiler var ama yeni bi kaç bişey alacam lazım bide araba aldık o kadar neyse siz çıktınız heralde bende kaçar sabah dr kontrolum var bakalım ne kadar olmuş beyimiz neyse hepinize iyigeceler öpüldünüz bye

boncuum derinim olan msn açılmıyo kaç zamandır canım özelden de yazdım ama okumadın galibia fıstıgım...neyse aldım mesajı anatolıamdan...

çıkmadık kuzumm neyse sen yat paşamızı gör bakalım özlemişsindir :)

attığın linki okudum ama ağlaya ağlaya... pufff gece gece gene melankoliye bağladım

sevcanım rana dönmedı sanırım daha dönerse bana haber vermeyı unutma cnm olurmu

ayyy canım benimmmmmm cok guzel dıleklerın ınsallahhhhh
allah hepımıze nasıp etsın tez zmaanda ınsallah yaw kıssss bu akşam beyazları gec attım yarın cuma saatıne kalmasın dıye dedım hem kızlarla takılırım.kociş de uyudu.ama kımsecıkler yok sen de şansa yoksun ((( uykun gelmişşşş

su an uyuyosundur al sana bır buse kondurdum cnmmm
iyi uykularrrr

linkten ben de okudum hıkayeyı salya sümük

allah anasına babasına bagıslasın yaaaa çok güzel yazmış
ALLAHIM BIZLERE DE NASIP ETSIN INSALLAH

kızlar iyi geceleeeer ben vakit bulana kadar herkes gitmiş

Boncuğum bu hafta öyle yoğunduki duayı haber vermemişim canım okundu yazabilirsin.
Yarın parti var heee süpermiş.Boncuğum dileğine katılıyorum topiğin 2.yaşı inşallah uğurlu gelir hepimize.

Kızlar Ebrarın hepinize selamı var.Çok güzel bigün geçirdik sağolsun bikaç arkadaşında sesini duydum sayesinde onları öpüyorum inşallah sizlerlede buluşmak da nasip olur

saol canım allah razı olsun.sen nasılsın iyimisin.?

selam kızlar hayırlı cumalar.cuma vaktinde burda olucam inş.benim için dua eden,etmeyen herkezten allah razı olsun.dileklerinizi de cümlemize nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…