Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardelencıgım cok sagol cnm senın sesını duymakta cok güzeldı
sevcanım sadece ranadan haber yok 11 e kadar gelmezse onunkını ben alcam

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS***************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS****************
****************************TOSTİ***************************7 MAYIS****************
****************************CİCİ35****************************10 MAYIS**************
**************************BANU145145*************************11 MAYIS***************
*****************************PELİN67**************************15 MAYIS*************
*****************************GARİP***************************16 MAYIS***************
*****************************KARDELEN49**********************19 MAYIS***************
******************************TUGBA66************************22MAYIS****************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS****************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS****************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************/*******************ELİXSİRR************

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH[/QUOTE]

ıyıyım selınam ranadan haber beklıyorum 10 dk daha beklıcem yoksa okunmadıysa dıye nıyet edıp okucam duayıda bucuga doğru yapcam sen nasılsın cnm

hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız?

Kız parti parti diyosunuz merak ettim valla napıcaksınız ilk defa nette partiye katılıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…