Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım tesekkur ederım yaaa cok ozur dılerım acıktım yazmaaıdm komsum geldi mutfakta otrduk yazamadım...sımdı gıttı.tazıyı okudum derınım ama yuh ya 4 gun sonra olmaz kı ılskı benım kanma zaten 15 gun surdu kı herkesın kanaması olur.bızım dr da ılıskı serbest ıstedıgınız zaman fakat korunun 1 ay dedı ole yaptık bıttı korunma bakalım.dun en son ılıskı oldu bugun kasıklarım cok agrıdı.anlamadm.hayrlısıı...

bence ilk doktor doğru sölemiş hem zaman kaybı olurkorunman hemde zaten kendini iyi hissetmeye baslayınca cocuk için çalısmalara baslanıyor
yani kendini hazır hissediyorsan başlayabilirsin

canım benım bız yıne 1 ay korunduk ama ılışkıye kanama bıtınce gırdık eslı yontem olsa hemen gırmeyın dıolar ama sımdı ıyı temızlıyorlar vakumla.sanırım o yuzden serbest.canım drum stres yaparsan zaman uzar dedi.o yuzden çabuk toparlandık.hazırız yani tam gaz :)))
hayırlısı tabii

kızlar azcık işim var arada bakarım yazamazsam kusura bakmayın

sağol bırsenım agzına saglık cnm
kızlar samyelı ve mıranda ugramadı dımı hıc ugradılarda benmı görmedım acaba ebus onlara msj atmıstı ses cıkmadıda:26:

sen nerdesin iki gündür bakim?
kusura bakma canım işlerim vardı geldim ama öyle geldim fazla yazmadım haaaa bu arada eboşla kardelen buluşmuşlar beni aradılar söylimde
sağol bırsenım agzına saglık cnm
kızlar samyelı ve mıranda ugramadı dımı hıc ugradılarda benmı görmedım acaba ebus onlara msj atmıstı ses cıkmadıda:26:
canım samyeli biraz önce burdaydı ama yazmadı heralde pelinle selinanın dualarınada şimdiden amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…