swcan bak bunu buldum canım..bu kızcagız da soru sormuş gerçi ama ilk doktorun dedigi dikkatimi çekti..demekki şansın var canım .
KISLAR BİLİOSUNUZKİ BEN 4 EKİMDE KÜRTAJ OLDUM ACI Bİ OLAY AMA BENİ M MELEGİM DÜŞTÜ OLSUN SAGLIK OLSUN AMA SİZE Bİ SORUM OLCAK ŞİMDİ BEN NEZAMN BEBEK CALIŞMALARINA BAŞLIYCAM NEZAMNA KADAR KORUNCAM DİE DÜŞÜNÜRKEN BUGUN DR GİTTİM KONTROLE KENDİ DR MA BAN DEDİKİ HERŞEY NORMAL KORUNMANA GEREK YOK HATTA BUGUN BİLE İLŞKİYE GİRİN DEDİ ŞAŞŞTYIM KALDIM DEDİM DALGAMI GECİON DAHA 4 GÜN OLDU ODA BAN GÜVEN DEDİ NESE BEN KENDİMİ RAHATLATMAK İÇİN BAŞKA Bİ HASTANEYE GİTTİM BAŞKA Bİ DR MUAYENE OLDUM ODA EN AZ 2 HAFTA İLŞKİ YOK ENAZ 2 AY KORUN DEDİ ŞİMDİ SİZE SORUYOM YA BEN NAPCAM YA ALALAL NETTEN BAKTIM BİŞİ BULAMADIM HADİ YAZIN YARDIM EDİN KÜRTAJDAN SONRA NEZAMN HAMİLE KALICAM YADA KALABİLİRİM
bence ilk doktor doğru sölemiş hem zaman kaybı olurkorunman hemde zaten kendini iyi hissetmeye baslayınca cocuk için çalısmalara baslanıyor
yani kendini hazır hissediyorsan başlayabilirsin
kızlar azcık işim var arada bakarım yazamazsam kusura bakmayın
kusura bakma canım işlerim vardı geldim ama öyle geldim fazla yazmadım haaaa bu arada eboşla kardelen buluşmuşlar beni aradılar söylimdesen nerdesin iki gündür bakim?
canım samyeli biraz önce burdaydı ama yazmadı heralde pelinle selinanın dualarınada şimdiden amin canımsağol bırsenım agzına saglık cnm
kızlar samyelı ve mıranda ugramadı dımı hıc ugradılarda benmı görmedım acaba ebus onlara msj atmıstı ses cıkmadıda:26:
anatolıam hoşgeldin bebem...ben şimdi çıkıyom gerçii.sende anca geçmişe bakarsın zaten.çok öptüm kuşum seni görüşürüz...
iyi akşamlar kızlar nevar neyokk
hoşbuldum cnm sağolasınhoşgeldin canım herkes kaçmış
hoşgeldın anatolyam
bırsenım sagol cnm
ya hıc deme benıde kıskandırdıbirsen nbr kuzu,eboşa bak sennn kıskandırıyor mu bizi herkesi aramış
birsen nbr kuzu,eboşa bak sennn kıskandırıyor mu bizi herkesi aramış
yok canım sadece napıyon diye aramışlar sizidemi aradılar
ya hıc deme benıde kıskandırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?