Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi geceler nasılsınız kızlar????

hayırlı uğurlu olsun inşallah.. :)

kızlar hamişlere benide ekler misiniz? benim bugün transferin 15.günü en son 11.günümde test yaptırdım 309 çıktı. bana iki embriyo transfer edilmişti acaba ikiz midir değerden anlaşılır mı?

olsun cnm ya nolcak..işimiz çıkıyo bi anda...
ya onun 4 gün sonra dedigi kanaması bittikten sonradır bence.sen boşver doktorun dedigini yapmışsın daha iyi..bencede en az 1 ay korunmak normaldir...inşallah ilk fırsatta kalırsın,senin gibi şirin kıvırcık bi kızın olur ay içimden geldi

selam kıslar,boncuum anatolıam geldim canlar..biraz takılıp çıkıcam...uykum var ya erken uykum geldi bu gece...

hoşgeldin derinimmm napıyosun balimm

birsenim öyle yapıyım dimi gelsinde bizde derinime gidicez bende o zamana kadar işlerimi hallederim

iyi geceler nasılsınız kızlar????

hayırlı uğurlu olsun inşallah.. :)
ıyıyız sagol cnm sen nasılsın
tutişim sende görüştüğüne say sen eboşla görüştün yaaa
bencede ona saysın bırsenımbızde görüşemedıgımıze yanalım
hg cnm bende cıkıcam uykum var yrn erkencıyım bıdeyrn enerjık olmam gerek erken uyumkı güzelliğim bozulmasın yrn partı var güzel olmam gerek:78::111:

kuzummm sen zaten güzelsin kiii,ne partisiymiş buu meraklı melahatlik yapıyımm

hoşgeldin derinimmm napıyosun balimm

birsenim öyle yapıyım dimi gelsinde bizde derinime gidicez bende o zamana kadar işlerimi hallederim
hoşbulduk canım benimay iyiyim aslında ama bogazıma bişy dügümlendi kaçtan beri sanki oturdu oraya gitmiyo.hap içersinde kalırya öyle...offf..midemden asit geliyo gibi oluyo bide o da bogazımı dügümlüyo

evet güzellik uykumuza yatmamız gerek hayatımbu arada senin güzelligin bozulmaz merak etme uykusuz olsanda cicişim benim,sırma gibi sacların yeter

sağol cnm bende iyi sayılırım....
neyse ooo herkes msn lerde takılıyor..zira diyorum topik neden hep boşş...

ayyy kuzuu bana da öyle oldu hasta oldum inş sen olmazsın Rabbim yardım etsin sen birde çalışıyorsunn

kızlar diger topicten baharçelik i hatırlıyosunuz dimi. .dogum hikayesini öyle bi yazmış ki gözyaşlarım uçta duruyo okumanızı isterim çok güzel paylaşmış...diger topice link vermiş...inşllah rabbim bizede nasip eder böylesine mutlulugu.sizide üzmek istemem gece gece ama inanın umut oluyo böyle hikayeler...

bende az önce okumuştumm birden duygularım depreştiii
gerçekten çok güzel yazmışşş

sağol cnm bende iyi sayılırım....
neyse ooo herkes msn lerde takılıyor..zira diyorum topik neden hep boşş...

yok kız ne msn sı özelden msj atmak ıcın 10 dk beklenıyor ya dua olayıyla ılgılı yazcam ve cıkmam gerek msne daha kolay olur dedım ama bırtürlü bulusamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…