kızlar hamişlere benide ekler misiniz? benim bugün transferin 15.günü en son 11.günümde test yaptırdım 309 çıktı. bana iki embriyo transfer edilmişti acaba ikiz midir değerden anlaşılır mı?
birsen nbr kuzu,eboşa bak sennn kıskandırıyor mu bizi herkesi aramış
ben hariç herkesi aramışlarr
canım tesekkur ederım yaaa cok ozur dılerım acıktım yazmaaıdm komsum geldi mutfakta otrduk yazamadım...sımdı gıttı.tazıyı okudum derınım ama yuh ya 4 gun sonra olmaz kı ılskı benım kanma zaten 15 gun surdu kı herkesın kanaması olur.bızım dr da ılıskı serbest ıstedıgınız zaman fakat korunun 1 ay dedı ole yaptık bıttı korunma bakalım.dun en son ılıskı oldu bugun kasıklarım cok agrıdı.anlamadm.hayrlısıı...
olsun cnm ya nolcak..işimiz çıkıyo bi anda...
ya onun 4 gün sonra dedigi kanaması bittikten sonradır bence.sen boşver doktorun dedigini yapmışsın daha iyi..bencede en az 1 ay korunmak normaldir...inşallah ilk fırsatta kalırsın,senin gibi şirin kıvırcık bi kızın olur ay içimden geldi
selam kıslar,boncuum anatolıam geldim canlar..biraz takılıp çıkıcam...uykum var ya erken uykum geldi bu gece...
ıyıyız sagol cnm sen nasılsıniyi geceler nasılsınız kızlar????
hayırlı uğurlu olsun inşallah.. :)
bencede ona saysın bırsenımtutişim sende görüştüğüne say sen eboşla görüştün yaaa
hg cnm bende cıkıcam uykum var yrn erkencıyım bıdeolsun cnm ya nolcak..işimiz çıkıyo bi anda...
ya onun 4 gün sonra dedigi kanaması bittikten sonradır bence.sen boşver doktorun dedigini yapmışsın daha iyi..bencede en az 1 ay korunmak normaldir...inşallah ilk fırsatta kalırsın,senin gibi şirin kıvırcık bi kızın olur ay içimden geldi
selam kıslar,boncuum anatolıam geldim canlar..biraz takılıp çıkıcam...uykum var ya erken uykum geldi bu gece...
ıyıyız sagol cnm sen nasılsın
bencede ona saysın bırsenımbızde görüşemedıgımıze yanalım
hg cnm bende cıkıcam uykum var yrn erkencıyım bıdeyrn enerjık olmam gerek erken uyumkı güzelliğim bozulmasın yrn partı var güzel olmam gerek :78::111:
hoşbulduk canım benimhoşgeldin derinimmm napıyosun balimm
birsenim öyle yapıyım dimi gelsinde bizde derinime gidicez bende o zamana kadar işlerimi hallederim
hg cnm bende cıkıcam uykum var yrn erkencıyım bıdeyrn enerjık olmam gerek erken uyumkı güzelliğim bozulmasın yrn partı var güzel olmam gerek :78::111:
sagol cnm o senın güzellıgınkuzummm sen zaten güzelsin kiii,ne partisiymiş buu meraklı melahatlik yapıyımm
derınım msnye gelırmısın tutısım senıde alalım özelden msj gec gıdıcek yoksa
tşk ederim cnm bnmm hee be unutmuşum onu kızzz bende gelicemm partiyeeesagol cnm o senın güzellıgınkız sanal partı yrn topıgın yıldönümü gece partı yapcaz
tşk ederim cnm bnmm hee be unutmuşum onu kızzz bende gelicemm partiyeee
hoşbulduk canım benimay iyiyim aslında ama bogazıma bişy dügümlendi kaçtan beri sanki oturdu oraya gitmiyo.hap içersinde kalırya öyle...offf..midemden asit geliyo gibi oluyo bide o da bogazımı dügümlüyo
evet güzellik uykumuza yatmamız gerek hayatımbu arada senin güzelligin bozulmaz merak etme uykusuz olsanda cicişim benim,sırma gibi sacların yeter
kızlar diger topicten baharçelik i hatırlıyosunuz dimi. .dogum hikayesini öyle bi yazmış ki gözyaşlarım uçta duruyo okumanızı isterim çok güzel paylaşmış...diger topice link vermiş...inşllah rabbim bizede nasip eder böylesine mutlulugu.sizide üzmek istemem gece gece ama inanın umut oluyo böyle hikayeler...
sağol cnm bende iyi sayılırım....
neyse ooo herkes msn lerde takılıyor..zira diyorum topik neden hep boşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?