sorma yaa bende çok duygulandım vallaattığın linki okudum ama ağlaya ağlaya... pufff gece gece gene melankoliye bağladım
oyy bende seni çok çok öptüm sarıkuşumayyy canım benimmmmmm cok guzel dıleklerın ınsallahhhhh
allah hepımıze nasıp etsın tez zmaanda ınsallah yaw kıssss bu akşam beyazları gec attım yarın cuma saatıne kalmasın dıye dedım hem kızlarla takılırım.kociş de uyudu.ama kımsecıkler yok sen de şansa yoksun((( uykun gelmişşşş
su an uyuyosundur al sana bır buse kondurdum cnmmm
iyi uykularrrr
bebem hoşgelmişsin..sesini duyduguma çokkkk mutlu oldum emin ol...inşallah bigün yüzünüde görürüm yakındakızlar iyi geceleeeer ben vakit bulana kadar herkes gitmiş
Boncuğum bu hafta öyle yoğunduki duayı haber vermemişim canım okundu yazabilirsin.
Yarın parti var heee süpermiş.Boncuğum dileğine katılıyorum topiğin 2.yaşı inşallah uğurlu gelir hepimize.
Kızlar Ebrarın hepinize selamı var.Çok güzel bigün geçirdik sağolsun bikaç arkadaşında sesini duydum sayesinde onları öpüyorum inşallah sizlerlede buluşmak da nasip olur
bende anne olmak istiyorum ama adetim düzensiz, işimiz dolayısıyla memleketten epey uzakta, korkuyorum hamiş kalamam diye bu düzensizliklerden ilaç kullanıyorum kanama yapıyor bırakıyorum adetim bozuluyor.
sagol canım sanada hayırlı günler...yapma ya pc bozulunca insanında sinirleri atıyo...hayılrı günler hayırlı cumalar bayanlar. herkes iyidir inşallah.
bugün bilgisayarın azizliğine uğradım. sanırım onbin bakımı yaklaştı. :126:
selam kızlar nasılsınız????
derınım gecmısı okuyorsun sanırım...
sız geldınız ben kaçmak zorundayım.mısafırım gelecek akşama dun akşam bellı oldu
kesın degıl ama gelırse de aarada partıye iştirak ederım ınsallah.sımdı cıkıyorum ewı toparlıyım.
sorma yaa bende çok duygulandım valla
oyy bende seni çok çok öptüm sarıkuşumAllahım gönlündekini versin inşallah...ben dün kalamadım cnm yaa bu gece olurum inşallah.partiyi kaçırmaya niyetim yok
bebem hoşgelmişsin..sesini duyduguma çokkkk mutlu oldum emin ol...inşallah bigün yüzünüde görürüm yakında
inşallah en yakın zamanda olursun canım..bize takıl hayatını yaşa
herkese cümletten selamlar kızlar..hayırlı cumalar diliyorum hepinize...
ayrıca SELİNAM ve PELİNİMİN dualarınada aminnnnnn diyorum..Allahım kabul etsin...313 ayetel kürsümüzü arkadaslarıma vesile kılsın...
derınım amın canım ınsallah hepımızın gonlune gore wersın rabbım.
ben de katılmayı cok ıstıyorum ama arkadasım gekecek yatıya.kesın degıldı bakalım
bugun bellı olacsk
bende ağlaya ağlaya okudum evdekiler tip tip bakıyorlardı suratıma yok bişi dedim puffff
bu arada hayırlı cumalarr cümleten...
valla okurken dudagımı öyle bi büzmüşüm ki çocuklar gibi aynı,gözyaşlarım ucunda okudum..eşim görürse üzülür diye.tam karşımdaydı daAllahım hepimize o güzelligi nasip eder inşallah cnm.
canım ya ne güzel buluşmuşsunuz inş bende bir gün burdaki kızların hepsiyle buluşurum hayal ama olsun dünya kücük derler...a.s sende selam söyle bendenkızlar iyi geceleeeer ben vakit bulana kadar herkes gitmiş
Boncuğum bu hafta öyle yoğunduki duayı haber vermemişim canım okundu yazabilirsin.
Yarın parti var heee süpermiş.Boncuğum dileğine katılıyorum topiğin 2.yaşı inşallah uğurlu gelir hepimize.
Kızlar Ebrarın hepinize selamı var.Çok güzel bigün geçirdik sağolsun bikaç arkadaşında sesini duydum sayesinde onları öpüyorum inşallah sizlerlede buluşmak da nasip olur
canım ya avatarına bayıldımselam kıslzrrr nasılsınızzzz
boncugum sectım canım ama inş partiye katılabilirim...http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun-5.htmlburadan kendınıze kostüm seçebılırsınız secenek cok fazla
canım allah razı olsun senden eline emegine saglık...amin inş en yakın zamanda rabbim hepimizin yüzünü güldürür...amin amin aminnnnnnnnnn ALLAHIM MUCIZELERINIZI EN KISA ZAMANDA YOLLAR UMARIM KIZLAR
amin canım cok sagolamin Allah kabul etsin bebişlerinin gelmesine vesile kılsın Rabbim dualarımızı
Boncuğum eline sağlık gerçekten canım teşekkür ederiz dua için
amin canım cok sagol inş en kısa zamanda mucizelerimizi gönderir rabbim hayırlısıyla...aminnn inşallah.. Rabbim mucizelerini göstersinn...
canım dualarını allah kabul etsin inş hayırlısıyla saglıklı bir bebişin olur...aminnnnnnboncuğum duana tüm kalbimle amin dıyorum...yüreğine,ağzına,eline sağlık.
ben de kuranımı okudum topik için de dua ettım rabbım kabul etsin hepımızın dualarını.hayırlı zamanda,hayırlı ewlatlar nasip etsin bizlere...
amin.
sorma yaa bende çok duygulandım valla
oyy bende seni çok çok öptüm sarıkuşumAllahım gönlündekini versin inşallah...ben dün kalamadım cnm yaa bu gece olurum inşallah.partiyi kaçırmaya niyetim yok
bebem hoşgelmişsin..sesini duyduguma çokkkk mutlu oldum emin ol...inşallah bigün yüzünüde görürüm yakında
inşallah en yakın zamanda olursun canım..bize takıl hayatını yaşa
herkese cümletten selamlar kızlar..hayırlı cumalar diliyorum hepinize...
ayrıca SELİNAM ve PELİNİMİN dualarınada aminnnnnn diyorum..Allahım kabul etsin...313 ayetel kürsümüzü arkadaslarıma vesile kılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?