kızlar gece 1030da baslatıcam haberınız olsun gelmeyenın çamasır makınesı bozulsunbakın haftaya bende yokum bu son gecem
olsun canın sagolsun tatlımben yokum. evde netim yok ne yazık ki .yarın sizden dinleriz nasıl geçtiğini :92:
h.b canım iyiyim sagol...hoşgeldın peloş
ıyı senn nasılsın???
cnm tatılde olcamolsun gelmeye calıs 5 dk olsa bıle
h.b canım iyiyim sagol...
oooo ne güzel şimdiden iyi tatiller canım...gelmeye calışacam boncugum gelemesemde aklım hep burda olcak
tmm tatlım sagolasın gelırsen beklerız
ben kactım kızlar gece görüşürüz kendınıze ıyı bakın
kızlar dışardan geldım şimdi bıtkısel bır karısım aldım adet söktürücü.içinde;
melisa,ısırgan,keten tohumu,ardış tohumu,civan perçemi,adaçayı,kekik,funda,biberiye,gül,hatmi,Peygamber çiçeği,nergiz,tarçın,sarı helile,böğürtlen ve mersin warmış
bayana adet söktürmek için dıye sordum bunu werdı kutuda bisey.
cok memnun herkes bundan dedi.alizade yazıyor kutuda.
özellıklerı;
adetı duzenler,
adet donemı agrılarını gecırır,
adet azlığı,çokluğu ve yokluguna,
menopoza,
adet ve menopoz oncesı meydana gelen ateş basması,depresyon,stres,terleme,kas sancıları,halsizlık ve bıtkınlıgı gıderıcı,
metabolızmayı duzenleyıcı,ıltıhap kurutucu,
ur,niyon ve kis engelleyıcı,
yumurtalık ıltıhabını dökücü,
oluşmuş ur,niyon ve kisti yok edıcı ozellıklerı warmıs.kıtapcıgında yazıyor..
deneyecegım bakalım söktürecek mı????
normal ot alacaktım ama onlar acı bu rahat kullanılıyor dedı bakalım
bir de kırpıklerım ıcın uzatıcı yag aldım bakalım
kızlar gece 1030da baslatıcam haberınız olsun gelmeyenın çamasır makınesı bozulsunbakın haftaya bende yokum bu son gecem
Aleynacım çok güzel olmuşsun canım
lagrima iyi yolculuklar cnm..iyi bak kendine..
selamlar tekrardan..pek ugrayan olmamış neyse...bende bi girip çıkıyım dedim.gece ugrarım.şimdi kociş gelir öptüm kıslar:87:
kızlar parti baslamadımı hadii bu akşam hiç halim yok
midemde fenaa
sagol canım benim...aminbütün dualara AMİN DİYORUM ALLAHIM KABUL EDER İNŞALLAH AMİN
canım iyi yolculuklar kendine iyi bak...selam herkese... ben partide olamayacagım çünkü o saatte ankara yolalrıında olacagım inşallah... neyse birdahaki partide görüşrüzü inşallah :)
cnm bende kullansam mıki? kistler için falan.. birsenin dediği yere gidiyimde adama sorayım bi...
derinim hadi gel canımAleynacım çok güzel olmuşsun canım
lagrima iyi yolculuklar cnm..iyi bak kendine..
selamlar tekrardan..pek ugrayan olmamış neyse...bende bi girip çıkıyım dedim.gece ugrarım.şimdi kociş gelir öptüm kıslar:87:
allah razı olsun canım amin hepimize nasip etsin inş...Selam kızlarrrrrr nerdesiniz bakıyım hadi parti başlasınnnnnnnnnn
Bu aradaa bütün dualara amin diyorum Rabbim selina ve peloşumuza tez zamnda sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin... Aminnnnnn
kızlar parti baslamadımı hadii bu akşam hiç halim yok
midemde fenaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?