Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam canlarımmmmmmm
bakıyorum herkes avatar yapmışseksü seksü avatarlar hemide çok begendim heeee
boncuum kuzum ben spor takılıyom bak avatarımabide bişi dicem yaa 10 buçuk erken fıstıgım benimki anca 10a dogru geliyo yemek yiyoruz ortalıgı toplamak falan derken zaten 11 oluyo..neysem ama yaa benim yüzümdende geçe kalmayın..ben yetişirim bi şekilde merak etme..

swcanım karışım almışsın canım hadi bakalım...birsürü şeyede iyi geliyomuş hee...inşallah sökülürsün...

kızlar ben kaçtım..eve gidicem birazdan..yemek yapmıcam bugün.annem koymuş bişyler sagolsun...gidince bakarım gene kimseler var mı diye..hoşçakalın...

nasılsınız kızlar ..... abla yolculuga cıkmışsın hayırlı yollar güle güle gidin gelin İNŞALLAH

akşam partı varmış galiba hazırlanır gelirim gecenlerde parise gitmiştim ordan aldıgım elbisemi giyiyim bari kızların yanında sönuk kalmıyım butun gözler üzerimde olsun66::

selam herkese... ben partide olamayacagım çünkü o saatte ankara yolalrıında olacagım inşallah... neyse birdahaki partide görüşrüzü inşallah :)

cnm bende kullansam mıki? kistler için falan.. birsenin dediği yere gidiyimde adama sorayım bi...

kızlar gece 1030da baslatıcam haberınız olsun gelmeyenın çamasır makınesı bozulsunbakın haftaya bende yokum bu son gecem

Aleynacım çok güzel olmuşsun canım

lagrima iyi yolculuklar cnm..iyi bak kendine..

selamlar tekrardan..pek ugrayan olmamış neyse...bende bi girip çıkıyım dedim.gece ugrarım.şimdi kociş gelir öptüm kıslar:87:

sağoll Allah razı olsunnnn... inşallah sağ sağlim gidelim evimize..

Selam kızlarrrrrr nerdesiniz bakıyım hadi parti başlasınnnnnnnnnn

Bu aradaa bütün dualara amin diyorum Rabbim selina ve peloşumuza tez zamnda sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin... Aminnnnnn

kızlar hayırdır ne partisi ben yokken buralar baya değişmiş parti marti ohhhhhhhhhhh sefa olsunnnn
yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kısçeler selammmmmm

ben de bu kıyafetı seçtimmmmm.bir kıyafet beğendım ama benımkısı bunu gıydırmem olmas dedi o da kaptırdı oy uzden bunu aldık bız de
ama sunu soylıyım mısafırım gelmedı benımkısı de hadı corluya gıdelım dedı sımdı yoldayız yanı otobusten yazıyorum dostumun yanına gıdıyorum
suprız oldu bana daaaa cok sewındım ben de arada katılırım napıyımmmm
sımdı yazabılıyorum arabadan
sarışınım ya güzel açtı kıyafetım benıııı ben bişiler içiyimmm bara bakıyım neler warmıssss
heh buldum bişilerrr

müzık de guselmişşşş

bütün dualara AMİN DİYORUM ALLAHIM KABUL EDER İNŞALLAH AMİN
sagol canım benim...amin
canım iyi yolculuklar kendine iyi bak...
derinim hadi gel canım
Selam kızlarrrrrr nerdesiniz bakıyım hadi parti başlasınnnnnnnnnn

Bu aradaa bütün dualara amin diyorum Rabbim selina ve peloşumuza tez zamnda sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin... Aminnnnnn
allah razı olsun canım amin hepimize nasip etsin inş...
kızlar parti baslamadımı hadii bu akşam hiç halim yok
midemde fenaa

canım benim ya gececek bu günler bebiş iyi olsunda...

selam kızlar ben geldim parti başlasın artık boncugum nerdesin hadi gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…