:92: ben varım canım. nasılsın?
nette takılıyorum öyle. iş yok bugün sıkıldım
ara ara cıkıyorsun sen de canım ondan ole yazdım.boşwer warsın olmasın iş dınlen sen de biraz.yarın iş war mı sana canım???
evet n yazık ki yarında iş var. hatta bu pazar da olabiliyor.
yaaa ıyyyy haftasonu kotu olur yaaaa :S
nasılsınız kzılar topiciğimiz inş tez vakitte hamile kalanlar topiciği olur hiç kimse kalmaz aramızda bebek hasreti ile mevlam tez vakitte edilen dular hürmetine veriir mucizelerinizi ve topicik dolar koca göbüşlerle
bende akşam gelebilirsem gelirim partiye gelemezsemö lütfen pastadan ayırın bana hepsini yemeğin olurmu
nasılsınız kzılar topiciğimiz inş tez vakitte hamile kalanlar topiciği olur hiç kimse kalmaz aramızda bebek hasreti ile mevlam tez vakitte edilen dular hürmetine veriir mucizelerinizi ve topicik dolar koca göbüşlerle
bende akşam gelebilirsem gelirim partiye gelemezsemö lütfen pastadan ayırın bana hepsini yemeğin olurmu
hemde nasıl kötü. bazen öyle ki dönüp arkama bakmadan kaçasım geliyor :84::84::84:
sen neler yapıyorsun? sen anlat biraz
ugurboncugumm
ben de sela okunana dek mesaj attım ranaya okuyamadım ama okıycam dedı dedım okuyamazsan ben okıyım haber beklıyorlar yok okıycam dedı senın mesjını gordum mesaj attım hemen okuma dıye
BEN BEKARKEN CTESI GITTIGIMDE BILE COK SIKILIYORDUMM!!!! NAPIYIM CNM MUTFAKTAYIM SU ANDA BIR YANDAN YEMEK BIR YANDAN BURASI OLE TAKILIYORUM
AKTARDAN GELDIM ALDIM BIR KARISIM BUGUN BASLAYACAGIM BAKALIM adetım gelecekmı
ben de akşam içi saçımı düzledim bugünnn:89::89::89::89::89::89::89:
iyiyim canım sen nasılsın kusura bakma gec yazdım ama pc başında degildim şimdi gördüm...nbr nasılsın pelin?
öylemı cnm neyse ben okudum onun yerıne sende yoruldun hakkını helalet
kızlar kostümlerı gıymıssınız vay sızı süslüler
kolay gelsin. biliyomusun ben yemek yapmayı bilmiyorum
benim evde netim yok akşama ben katılamıcam
aktardaki karışım güvenlimi? beni eşim korkutoyr alıpta kullanamıyorum hiç
kolay gelsin. biliyomusun ben yemek yapmayı bilmiyorum
benim evde netim yok akşama ben katılamıcam
aktardaki karışım güvenlimi? beni eşim korkutoyr alıpta kullanamıyorum hiç
kızlar gece 1030da baslatıcam haberınız olsun gelmeyenın çamasır makınesı bozulsunbakın haftaya bende yokum bu son gecem
canım ya benim makinamin bozulacagı kesin şimdidengelmeye calışcam ama benim kociş izin vermiyo kandırabilirsem gelcem inş...sen nereye gidiyosun boncugum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?