Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar dışardan geldım şimdi bıtkısel bır karısım aldım adet söktürücü.içinde;
melisa,ısırgan,keten tohumu,ardış tohumu,civan perçemi,adaçayı,kekik,funda,biberiye,gül,hatmi,Peygamber çiçeği,nergiz,tarçın,sarı helile,böğürtlen ve mersin warmış
bayana adet söktürmek için dıye sordum bunu werdı kutuda bisey.
cok memnun herkes bundan dedi.alizade yazıyor kutuda.

özellıklerı;
adetı duzenler,
adet donemı agrılarını gecırır,
adet azlığı,çokluğu ve yokluguna,
menopoza,
adet ve menopoz oncesı meydana gelen ateş basması,depresyon,stres,terleme,kas sancıları,halsizlık ve bıtkınlıgı gıderıcı,
metabolızmayı duzenleyıcı,ıltıhap kurutucu,
ur,niyon ve kis engelleyıcı,
yumurtalık ıltıhabını dökücü,
oluşmuş ur,niyon ve kisti yok edıcı ozellıklerı warmıs.kıtapcıgında yazıyor..
deneyecegım bakalım söktürecek mı????
normal ot alacaktım ama onlar acı bu rahat kullanılıyor dedı bakalım
bir de kırpıklerım ıcın uzatıcı yag aldım bakalım

nasılsınız kzılar topiciğimiz inş tez vakitte hamile kalanlar topiciği olur hiç kimse kalmaz aramızda bebek hasreti ile mevlam tez vakitte edilen dular hürmetine veriir mucizelerinizi ve topicik dolar koca göbüşlerle
bende akşam gelebilirsem gelirim partiye gelemezsemö lütfen pastadan ayırın bana hepsini yemeğin olurmu

ne guzel dılekler bunlar ınsallah canımmmm

amin inşallah. hoşgeldin nasılsın?

hemde nasıl kötü. bazen öyle ki dönüp arkama bakmadan kaçasım geliyor :84::84::84:

sen neler yapıyorsun? sen anlat biraz

BEN BEKARKEN CTESI GITTIGIMDE BILE COK SIKILIYORDUMM!!!! NAPIYIM CNM MUTFAKTAYIM SU ANDA BIR YANDAN YEMEK BIR YANDAN BURASI OLE TAKILIYORUM
AKTARDAN GELDIM ALDIM BIR KARISIM BUGUN BASLAYACAGIM BAKALIM adetım gelecekmı

ben de akşam içi saçımı düzledim bugünnn:89::89::89::89::89::89::89:

ugurboncugumm
ben de sela okunana dek mesaj attım ranaya okuyamadım ama okıycam dedı dedım okuyamazsan ben okıyım haber beklıyorlar yok okıycam dedı senın mesjını gordum mesaj attım hemen okuma dıye

öylemı cnm neyse ben okudum onun yerıne sende yoruldun hakkını helalet
kızlar kostümlerı gıymıssınız vay sızı süslüler

kolay gelsin. biliyomusun ben yemek yapmayı bilmiyorum
benim evde netim yok akşama ben katılamıcam
aktardaki karışım güvenlimi? beni eşim korkutoyr alıpta kullanamıyorum hiç

nbr nasılsın pelin?
iyiyim canım sen nasılsın kusura bakma gec yazdım ama pc başında degildim şimdi gördüm...

amin canım inş...

selam kızlar nasılsınız

sağolasın canıme eeeee ne yıyosunus sız???canım benım de bellı degıl bakalım katılacakmıyım

ya benım esım de ole ...alma boswer dedı ama deneyecegım cok ıyıymıs bu karısım...ot sonucta ılaç degıl

sağolasın canıme eeeee ne yıyosunus sız???canım benım de bellı degıl bakalım katılacakmıyım

ya benım esım de ole ...alma boswer dedı ama deneyecegım cok ıyıymıs bu karısım...ot sonucta ılaç degıl

kızlar gece 1030da baslatıcam haberınız olsun gelmeyenın çamasır makınesı bozulsunbakın haftaya bende yokum bu son gecem

kızlar gece 1030da baslatıcam haberınız olsun gelmeyenın çamasır makınesı bozulsunbakın haftaya bende yokum bu son gecem

canım ya benim makinamin bozulacagı kesin şimdidengelmeye calışcam ama benim kociş izin vermiyo kandırabilirsem gelcem inş...sen nereye gidiyosun boncugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…