canım hamileymişsinnnnnn gözün aydın allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşşşş
selam canım topigimizin birinci yılını kutluyoruz...kızlar hayırdır ne partisi ben yokken buralar baya değişmiş parti marti ohhhhhhhhhhh sefa olsunnnn
yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kısçeler selammmmmm
ben de bu kıyafetı seçtimmmmm.bir kıyafet beğendım ama benımkısı bunu gıydırmem olmas dedi o da kaptırdıoy uzden bunu aldık bız de
ama sunu soylıyım mısafırım gelmedı benımkısı de hadı corluya gıdelım dedı sımdı yoldayız yanı otobusten yazıyorum dostumun yanına gıdıyorum
suprız oldu bana daaaa cok sewındım ben de arada katılırım napıyımmmm
sımdı yazabılıyorum arabadan
sarışınım ya güzel açtı kıyafetım benıııı ben bişiler içiyimmm bara bakıyım neler warmıssss
heh buldum bişilerrr
müzık de guselmişşşş
selam canım h.g...slm kızlar
ooooooooo
kızlar selam pelinim h.g
ooooooooo
kızlar selam pelinim h.g
selam canım topigimizin birinci yılını kutluyoruz...
ooooh canım ne güzel ya sende arabada yolculuk yaparken katılırsın bize bu arada elbisende cok yakışmıiş cok begendim
yok canım sadece napıyon diye aramışlar sizidemi aradılar
evet.
eee kardelen 49 analt bakim neler ettiniz.
kızlar kendime parti kıyafeti bakıyorum,arada yok olabilirim.
canım ya önemli degil sen yat biraz kendine ve bebişe iyi bak görüşmek üzre...amin inş[neyse kızlar sanırsam ben fazla kalamıcam affınıza sığınıyorum
1.yılımız kutlu olsun nice bebekliiiyıllar olsun
olmuş canım ama eboşumuz yok aramızda onun yoklugu cok belli oluyoheeeeeeeeeeeee şimdi anladım 1 sene oldumu yaaaaaaaa
Kızlar hepinize tekrardan selamlarrrr,helal olsun valla yaa herkescikler gelmiş
hepınız hoşgeldınız öncelıkle pastamızı keselım sonra cosalım yenı yılımız kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?