Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 2 ziyaretçi)

ugurboncugum hiranur_87 KAYRAM29+ aleyna84+ jensu armiiinisasu pelin67 kardelen5233+ AnaToLia_ kardelen49 DerinSu+ swcnprlk birsen29+
hepınıze çok tesekkürederım kızlar bukadar kalabalık beklemıyordumebusum görse gözlerı dolardı

çıkmadık kuzumm neyse sen yat paşamızı gör bakalım özlemişsindir :)

hepınız hoşgeldınız öncelıkle pastamızı keselım sonra cosalım yenı yılımız kutlu olsun

# hiranur_87
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# ugurboncugum+
# jensu
# pelin67
# kardelen49
# kardelen5233+
# akudunu slm kızlar yeni yaşımız kutlu olsun hepinize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin ben fazla kalamıyacam bugün yoruldum suyum azalmış sızıntı olabilirmiş bide fazla wc gittiğim için testler yaptı ona göre salı günü sonucu alacam bakteri ürerse yatarak serum ve ciğer geliştirici iğne yapacak inşallah olmaz sonuç temiz çıkar bu arada emre bey 31 haftalık olmuş 40 cm yaklaşmış dinlenerek geçirecez bakalım Allahım hayırlısını versin

kızlar inanın gözlerim dolu dolu zor yazıyorum şuanda..hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız..nasılda kalabalıklaştık...

kizlarr cok güzel kutlamisiniz yaa...dilerim rabbim ikinci yilinizda kucaklarinizi dolu dolu etsin rabbim insaallah bu topikten bir bir hamis haberlerinizi alalim....hamile olan arkadaslarimda hayirlisi ile kosusturmali günlerine kavussunlar insaallah...

ebrosumm sayfan herkese umut veriyor bu böyle devam etsin canim benim dilerim birgün hepinizde bende hamileyim diye kutlamalar yaparsiniz bunu cani gönülden diliyorum... o günler cok yakindir insaallah kizlar....

hamişlere meyvesuyu
sagol canım bende meyve suyu aldım...
kızlar kostümlerınızı gıymemıssınız çok rüküşsünüz ama
selına nerde gecelık gıyıcektı göremedım:82:
ben giydim ama sadece yüzüm gözüküyo
slm kuzularrrr
yenı yılımız kutlu olsun ınsallahhhh en yakın zamanda hamiş haberleri alalım hepimiz patır patır yavrulayalım inşallah

selam canım hoşgeldin nasılsın...amin kayracım inş...

Ayyy kızlarrr ikramlar çok güzell boncukummm ellerine sağlık kuzummmmmmmmmm

Eboşta girebilse keşke
Bu arada ben nasılım kızlarr,beğendiniz mi??????

ah kuzum dolmazmıydı yaaa canımın ıcı ablam keske olsaydın yanımızda ama emınım kı aklının bır kosesınde varızdır senı sevıyoruz tabıkı bırbırımızı de

ay dadıda cok güzelmiş
kızlar kostümlerınızı gıymemıssınız çok rüküşsünüz ama
Selına nerde gecelık gıyıcektı göremedım:82:

kız sen kendine bak asıl sen rüküşsün hıhhhhhhhhh

topiğimizin 1.yılı kutlu olsun nice güzel arkadaşlıklara arkadaşlar sizleri tanıdığım için çok mutluyum yaaaaa

siz sagolun kizlar ben son anda yakalayabildim sizleri kacirmadim ama sonuna yetistim böylesi bi dotslukta böylesi bi baglilikta inaniyorumki en güzel dualariniz birbirinize olan dualarinizdir ve rabbim hepinizede en yakin zamanda evlat verecek...bunu cani gönülden istiyorum...olacak insaallah...

masallah emremıze cnmkendıne dıkkatet dınlen bol bol
kızlar inanın gözlerim dolu dolu zor yazıyorum şuanda..hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız..nasılda kalabalıklaştık...
bende öyleyım derınımsende ıyıkı varsın cnm

sagol cnm ınsallah

selam canım topigimizin birinci yılını kutluyoruz...

ooooh canım ne güzel ya sende arabada yolculuk yaparken katılırsın bize bu arada elbisende cok yakışmıiş cok begendim

tşekkurler peloşummm ay sarsılıyom bıraz ama yazmaya callısıyorum yanlıs yazarsam kusura bakmayınnnn kıyafetım gusel demek
kociş ızın werseydı dekoltelı begenmıdtım olmasss dedı

canım inşşşşş sonuçların iii çıkar dinlen kendine iii bak allahım acil şifalar versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…