çıkmadık kuzumm neyse sen yat paşamızı gör bakalım özlemişsindir :)
hepınız hoşgeldınız öncelıkle pastamızı keselım sonra cosalım yenı yılımız kutlu olsun
sagol canım bende meyve suyu aldım...
hamişlere meyvesuyu
ben giydim ama sadece yüzüm gözüküyokızlar kostümlerınızı gıymemıssınız çok rüküşsünüz ama
selına nerde gecelık gıyıcektı göremedım:82:
slm kuzularrrr
yenı yılımız kutlu olsun ınsallahhhh en yakın zamanda hamiş haberleri alalım hepimiz patır patır yavrulayalım inşallah
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 2 ziyaretçi)
ugurboncugum hiranur_87 KAYRAM29+ aleyna84+ jensu armiiinisasu pelin67 kardelen5233+ AnaToLia_ kardelen49 DerinSu+ swcnprlk birsen29+
hepınıze çok tesekkürederım kızlar bukadar kalabalık beklemıyordumebusum görse gözlerı dolardı
ay dadıda cok güzelmiş[ımg]http://www.gidateknik.com/wp-content/uploads/2010/09/şampanya.jpg[/ımg][ımg]http://www.arizonafoothillsmagazine.com/images/stories/march11/champagnecrepes.jpg[/ımg]
[ımg]http://img1.loadtr.com/b-294289-meyve_suyu_kokteyl.jpg[/ımg]
hamişlere meyvesuyu
kızlar kostümlerınızı gıymemıssınız çok rüküşsünüz ama
Selına nerde gecelık gıyıcektı göremedım:82:
evet yedınızmı ıctınızmı oynamaya hazırmısınız kızlarhazırsanız baslayalım
evet yedınızmı ıctınızmı oynamaya hazırmısınız kızlarhazırsanız baslayalım
Ayyy kızlarrr ikramlar çok güzell boncukummm ellerine sağlık kuzummmmmmmmmm
Eboşta girebilse keşke
Bu arada ben nasılım kızlarr,beğendiniz mi??????
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 2 ziyaretçi)
ugurboncugum hiranur_87 KAYRAM29+ aleyna84+ jensu armiiinisasu pelin67 kardelen5233+ AnaToLia_ kardelen49 DerinSu+ swcnprlk birsen29+
hepınıze çok tesekkürederım kızlar bukadar kalabalık beklemıyordumebusum görse gözlerı dolardı
masallah emremıze cnm# hiranur_87
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# ugurboncugum+
# jensu
# pelin67
# kardelen49
# kardelen5233+
# akudunu slm kızlar yeni yaşımız kutlu olsun hepinize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin ben fazla kalamıyacam bugün yoruldum suyum azalmış sızıntı olabilirmiş bide fazla wc gittiğim için testler yaptı ona göre salı günü sonucu alacam bakteri ürerse yatarak serum ve ciğer geliştirici iğne yapacak inşallah olmaz sonuç temiz çıkar bu arada emre bey 31 haftalık olmuş 40 cm yaklaşmış dinlenerek geçirecez bakalım Allahım hayırlısını versin
bende öyleyım derınımkızlar inanın gözlerim dolu dolu zor yazıyorum şuanda..hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız..nasılda kalabalıklaştık...
kizlarr cok güzel kutlamisiniz yaa...dilerim rabbim ikinci yilinizda kucaklarinizi dolu dolu etsin rabbim insaallah bu topikten bir bir hamis haberlerinizi alalim....hamile olan arkadaslarimda hayirlisi ile kosusturmali günlerine kavussunlar insaallah...
ebrosumm sayfan herkese umut veriyor bu böyle devam etsin canim benim dilerim birgün hepinizde bende hamileyim diye kutlamalar yaparsiniz bunu cani gönülden diliyorum...o günler cok yakindir insaallah kizlar....
selam canım topigimizin birinci yılını kutluyoruz...
ooooh canım ne güzel ya sende arabada yolculuk yaparken katılırsın bize bu arada elbisende cok yakışmıiş cok begendim
# hiranur_87
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# ugurboncugum+
# jensu
# pelin67
# kardelen49
# kardelen5233+
# akudunu slm kızlar yeni yaşımız kutlu olsun hepinize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin ben fazla kalamıyacam bugün yoruldum suyum azalmış sızıntı olabilirmiş bide fazla wc gittiğim için testler yaptı ona göre salı günü sonucu alacam bakteri ürerse yatarak serum ve ciğer geliştirici iğne yapacak inşallah olmaz sonuç temiz çıkar bu arada emre bey 31 haftalık olmuş 40 cm yaklaşmış dinlenerek geçirecez bakalım Allahım hayırlısını versin
ayyy kızlarrr ikramlar çok güzell boncukummm ellerine sağlık kuzummmmmmmmmm
eboşta girebilse keşke
Bu arada ben nasılım kızlarr,beğendiniz mi??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?