ne gülüyon kız senınkı uyuyormu yoksa
bırazda eslerımızle dans edelım kıskanmasınlar
olsun canım sen yaz biz anlarız degiştir gel istersen kiyafetini ne olcak kız kızayız burdatşekkurler peloşummm ay sarsılıyom bıraz ama yazmaya callısıyorum yanlıs yazarsam kusura bakmayınnnn kıyafetım gusel demek
kociş ızın werseydı dekoltelı begenmıdtım olmasss dedı
harikasın canım ben resim ekleyemıyorum malesef...Ayyy kızlarrr ikramlar çok güzell boncukummm ellerine sağlık kuzummmmmmmmmm
Eboşta girebilse keşke
Bu arada ben nasılım kızlarr,beğendiniz mi??????
güle güle derinim görüşmek üzrebirsencim geçmiş olsun cnm iyi bak kendine...
kızlar ben bi süreligine çıkyorum gelirim yine...
hazırım canım
evet yedınızmı ıctınızmı oynamaya hazırmısınız kızlarhazırsanız baslayalım
görüşmek üzre canım kolay gelsin iyi gecelerkızlar bende çıkıyorum sanırım,daha bissürüde işim var.
eboşum,iyiki açmışın bu topiği,iyiki karşılaşmışım senle ve burdaki tüm arkadaşlarımla.
seni seviyorum tatlımmmmmmmm
hadı dansa kızlar kımse oturmasın
bugünkü kostümüm jennıfer lopeze benzettım kendımı
sizlerde sagolun canim dualrimiz hepimiz icin insaallah,,,,birgün olacagina inanin yeterli bende en az sizler gibi ugrastim derinim ebrosum bilirler ama oldu sükür dilerim rabbim herkese versin bu duyguyu rabbim sizleride anne etsin vermekle bitmez tükenmez Allah´imin hazinesi DILEDIGINE DILEDIGINI HESAPSIZ VERENDIR....sizlerede isteyen bütün insanlara versin insaallah...aminnnn
sayfaniz tekrarda umut olsun huzur mutluluk versin kizlar birliginiz hep daima kalsin....hepinizdende Allah ragzi olsun 1 yiliniz kutlu olsun....ben kacayim hepinizde ALLAH´a emanet olun....
bukadar romantızım yeter hadı halaya tutun bakalım elımden
aayyy supersın kardelennnnbenımkı yanımda yapısıgımda e mecburen otobusteee o da okuyooo =)))))
cok güzel olmuşsun canım ben bu renge bayılırım...
oh ne güzel ya
bırazda eslerımızle dans edelım kıskanmasınlar
sgl canım evet derdayla bizimki topiğin ilk bebkleri darısı sizlerin başınaTopiğimizin ilk bebeği hüseyin emre için
kız kardeloş çok güzel olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?