birsenim cnm yat dinlen inşaallah düzelir,bu arada boyuda bayagı iyi haftasına göre sanırım maşallah oğluşumuzaa cnm# hiranur_87
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# ugurboncugum+
# jensu
# pelin67
# kardelen49
# kardelen5233+
# akudunu slm kızlar yeni yaşımız kutlu olsun hepinize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin ben fazla kalamıyacam bugün yoruldum suyum azalmış sızıntı olabilirmiş bide fazla wc gittiğim için testler yaptı ona göre salı günü sonucu alacam bakteri ürerse yatarak serum ve ciğer geliştirici iğne yapacak inşallah olmaz sonuç temiz çıkar bu arada emre bey 31 haftalık olmuş 40 cm yaklaşmış dinlenerek geçirecez bakalım Allahım hayırlısını versin
# hiranur_87
# kk pro üyederinsu+
# ugurboncugum+
# jensu
# pelin67
# kardelen49
# kardelen5233+
# akudunu slm kızlar yeni yaşımız kutlu olsun hepinize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin ben fazla kalamıyacam bugün yoruldum suyum azalmış sızıntı olabilirmiş bide fazla wc gittiğim için testler yaptı ona göre salı günü sonucu alacam bakteri ürerse yatarak serum ve ciğer geliştirici iğne yapacak inşallah olmaz sonuç temiz çıkar bu arada emre bey 31 haftalık olmuş 40 cm yaklaşmış dinlenerek geçirecez bakalım allahım hayırlısını versin
hepınız hoşgeldınız öncelıkle pastamızı keselım sonra cosalım yenı yılımız kutlu olsun
kızz hatunlar var sadece giy istediğini bişey olmazzztşekkurler peloşummm ay sarsılıyom bıraz ama yazmaya callısıyorum yanlıs yazarsam kusura bakmayınnnn kıyafetım gusel demek
kociş ızın werseydı dekoltelı begenmıdtım olmasss dedı
sağol bebişim sende öylesin valla bugun herkesin maşallahı varrcok beyendim şekerim cok hoş olmuşsun:80::80::79::79::79:
çok şık olmuşsun canım yakıyosun
Kayram bu gece gözyaşı yok hadi üstünü değiştir canım benim
hadı dansa kızlar kımse oturmasın
selam canım h.g amin inş...maşallah emremize sakın moralini bozma birsencim hayırlısıyla saglıklı kucagına alacaksın inş prensini kendine dikkat et bol bol dinlen güzel haberlerini bekliyoruz...# hiranur_87
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# ugurboncugum+
# jensu
# pelin67
# kardelen49
# kardelen5233+
# akudunu slm kızlar yeni yaşımız kutlu olsun hepinize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin ben fazla kalamıyacam bugün yoruldum suyum azalmış sızıntı olabilirmiş bide fazla wc gittiğim için testler yaptı ona göre salı günü sonucu alacam bakteri ürerse yatarak serum ve ciğer geliştirici iğne yapacak inşallah olmaz sonuç temiz çıkar bu arada emre bey 31 haftalık olmuş 40 cm yaklaşmış dinlenerek geçirecez bakalım Allahım hayırlısını versin
canım ya bende cok duygulandım iyiki sizleri tanımışım bende hepinizi cok seviyorum arkadaşlıgımız uzun yıllar sürer inşkızlar inanın gözlerim dolu dolu zor yazıyorum şuanda..hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız..nasılda kalabalıklaştık...
kizlarr cok güzel kutlamisiniz yaa...dilerim rabbim ikinci yilinizda kucaklarinizi dolu dolu etsin rabbim insaallah bu topikten bir bir hamis haberlerinizi alalim....hamile olan arkadaslarimda hayirlisi ile kosusturmali günlerine kavussunlar insaallah...
ebrosumm sayfan herkese umut veriyor bu böyle devam etsin canim benim dilerim birgün hepinizde bende hamileyim diye kutlamalar yaparsiniz bunu cani gönülden diliyorum...o günler cok yakindir insaallah kizlar....
bugünkü kostümüm jennıfer lopeze benzettım kendımı
canım inşşşşş sonuçların iii çıkar dinlen kendine iii bak allahım acil şifalar versin rabbim
birsenim cnm yat dinlen inşaallah düzelir,bu arada boyuda bayagı iyi haftasına göre sanırım maşallah oğluşumuzaa cnm
Ayyyyyyyyyyyy kızlarrrr ağlıcam nerdeyse Rabbim inş seneye kucağımız dolu girmeyi nasip etsin bugunleri konuşalım o zamanlarrr da inşaallahh
birsencim cok gecmiş olsun abimin hanımında suyu azalmıştı ama onunn 20 günü falan vardı doguma aldılar sezeryanla yat dinlen canım kendine iyi bak
[ımg]http://img149.imageshack.us/img149/3741/320028658.gif[/ımg] bugünkü kostümüm jennıfer lopeze benzettım kendımı
çok sık olmussun cnm masalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh lililililiAyyy kızlarrr ikramlar çok güzell boncukummm ellerine sağlık kuzummmmmmmmmm
Eboşta girebilse keşke
Bu arada ben nasılım kızlarr,beğendiniz mi??????
sagol cnm bızde senıah kuzum dolmazmıydı yaaa canımın ıcı ablam keske olsaydın yanımızda ama emınım kı aklının bır kosesınde varızdır senı sevıyoruz tabıkı bırbırımızı de
bızde senı tanıdıgımıza cok mutluyuz tatlımtopiğimizin 1.yılı kutlu olsun nice güzel arkadaşlıklara arkadaşlar sizleri tanıdığım için çok mutluyum yaaaaa
cok süper olmussun tatlım masallah abov abov abovvvvvvvvvvvvvtşekkurler peloşummm ay sarsılıyom bıraz ama yazmaya callısıyorum yanlıs yazarsam kusura bakmayınnnn kıyafetım gusel demek
kociş ızın werseydı dekoltelı begenmıdtım olmasss dedı
ınsallah cnm ınsallahbirsenim cnm yat dinlen inşaallah düzelir,bu arada boyuda bayagı iyi haftasına göre sanırım maşallah oğluşumuzaa cnm
Ayyyyyyyyyyyy kızlarrrr ağlıcam nerdeyse Rabbim inş seneye kucağımız dolu girmeyi nasip etsin bugunleri konuşalım o zamanlarrr da inşaallahh
kıb tatlım bızde sneı sevıyoruzkızlar bende çıkıyorum sanırım,daha bissürüde işim var.
eboşum,iyiki açmışın bu topiği,iyiki karşılaşmışım senle ve burdaki tüm arkadaşlarımla.
seni seviyorum tatlımmmmmmmm
sagol canım ne güzel dua etmişsin allah razı olsun amin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?