Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

birsenim cnm yat dinlen inşaallah düzelir,bu arada boyuda bayagı iyi haftasına göre sanırım maşallah oğluşumuzaa cnm

Ayyyyyyyyyyyy kızlarrrr ağlıcam nerdeyse Rabbim inş seneye kucağımız dolu girmeyi nasip etsin bugunleri konuşalım o zamanlarrr da inşaallahh

kızlar bende çıkıyorum sanırım,daha bissürüde işim var.
eboşum,iyiki açmışın bu topiği,iyiki karşılaşmışım senle ve burdaki tüm arkadaşlarımla.
seni seviyorum tatlımmmmmmmm

birsencim cok gecmiş olsun abimin hanımında suyu azalmıştı ama onunn 20 günü falan vardı doguma aldılar sezeryanla yat dinlen canım kendine iyi bak

tşekkurler peloşummm ay sarsılıyom bıraz ama yazmaya callısıyorum yanlıs yazarsam kusura bakmayınnnn kıyafetım gusel demek
kociş ızın werseydı dekoltelı begenmıdtım olmasss dedı
kızz hatunlar var sadece giy istediğini bişey olmazzz
cok beyendim şekerim cok hoş olmuşsun:80::80::79::79::79:
sağol bebişim sende öylesin valla bugun herkesin maşallahı varr
çok şık olmuşsun canım yakıyosun
Kayram bu gece gözyaşı yok hadi üstünü değiştir canım benim

tşk ettim tatlımm

Selina gelmedi ben giyim mi gecelikk

selam canım h.g amin inş...maşallah emremize sakın moralini bozma birsencim hayırlısıyla saglıklı kucagına alacaksın inş prensini kendine dikkat et bol bol dinlen güzel haberlerini bekliyoruz...
kızlar inanın gözlerim dolu dolu zor yazıyorum şuanda..hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız..nasılda kalabalıklaştık...
canım ya bende cok duygulandım iyiki sizleri tanımışım bende hepinizi cok seviyorum arkadaşlıgımız uzun yıllar sürer inş

sagol canım ne güzel dua etmişsin allah razı olsun amin inş...

canım inşşşşş sonuçların iii çıkar dinlen kendine iii bak allahım acil şifalar versin rabbim

birsencim cok gecmiş olsun abimin hanımında suyu azalmıştı ama onunn 20 günü falan vardı doguma aldılar sezeryanla yat dinlen canım kendine iyi bak

teşekkürler kızlar boncuğum sanada bakalım 34 haftayı atlatsak sorun olmaz heralde Allahtan hayırlısı olsun

kıslarrrrrr

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 0 ziyaretçi)
swcnprlk,
KAYRAM29,
hiranur_87,
AnaToLia_+,
ugurboncugum,
armiiinisasu,
pelin67,
birsen29+,
kardelen49,
jensu,
aleyna84,
kardelen5233,
TazmaniaMonster,
DerinSu

ayyy adamın teki nası horluyoooo yuhhhhh

Ayyy kızlarrr ikramlar çok güzell boncukummm ellerine sağlık kuzummmmmmmmmm

Eboşta girebilse keşke
Bu arada ben nasılım kızlarr,beğendiniz mi??????
çok sık olmussun cnm masalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh lilililili
ah kuzum dolmazmıydı yaaa canımın ıcı ablam keske olsaydın yanımızda ama emınım kı aklının bır kosesınde varızdır senı sevıyoruz tabıkı bırbırımızı de
sagol cnm bızde senı
topiğimizin 1.yılı kutlu olsun nice güzel arkadaşlıklara arkadaşlar sizleri tanıdığım için çok mutluyum yaaaaa
bızde senı tanıdıgımıza cok mutluyuz tatlım
tşekkurler peloşummm ay sarsılıyom bıraz ama yazmaya callısıyorum yanlıs yazarsam kusura bakmayınnnn kıyafetım gusel demek
kociş ızın werseydı dekoltelı begenmıdtım olmasss dedı
cok süper olmussun tatlım masallah abov abov abovvvvvvvvvvvvv

ınsallah cnm ınsallah
kızlar bende çıkıyorum sanırım,daha bissürüde işim var.
eboşum,iyiki açmışın bu topiği,iyiki karşılaşmışım senle ve burdaki tüm arkadaşlarımla.
seni seviyorum tatlımmmmmmmm
kıb tatlım bızde sneı sevıyoruz

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 0 ziyaretçi)

1. kardelen5233
2. KAYRAM29+
3. kardelen49
4. pelin67+
5. ugurboncugum+
6. aleyna84+
7. swcnprlk
8. birsen29+
9. jensu
10. armiiinisasu
11. TazmaniaMonster
12. KK Pro ÜyeDerinSu+

sagol canım ne güzel dua etmişsin allah razı olsun amin inş...

sizlerde sagolun canim dualrimiz hepimiz icin insaallah,,,,birgün olacagina inanin yeterli bende en az sizler gibi ugrastim derinim ebrosum bilirler ama oldu sükür dilerim rabbim herkese versin bu duyguyu rabbim sizleride anne etsin vermekle bitmez tükenmez Allah´imin hazinesi DILEDIGINE DILEDIGINI HESAPSIZ VERENDIR....sizlerede isteyen bütün insanlara versin insaallah...aminnnn

sayfaniz tekrarda umut olsun huzur mutluluk versin kizlar birliginiz hep daima kalsin....hepinizdende Allah ragzi olsun 1 yiliniz kutlu olsun....ben kacayim hepinizde ALLAH´a emanet olun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…