Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

boncugum parti süperdi cok eglendim ellerine saglık...kızlar ben cıkıyorum size iyi eglenceler kendinize iyi bakın iyiki tanımışım sizleri...hepinizi cok seviyorum...

eboşum iyiki acmışsın bu topigi ve iyiki tanışmışız yüzün kadar kalbi güzel arkadaşım aramızda yoktun ama sanki aramızdaymışsın gibi eglendim bizleri bir arada topladgın icin allah razı olsun seni cok seviyorum...

canlarım inş en kısa zmanda hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...iyi geceler

kızlar size iyi partiler ben çıkıyorum kendinize iyi bakın byeee

amınnn peloşum kendıne ıyı bak cnmmmm

kızlar size iyi partiler ben çıkıyorum kendinize iyi bakın byeee
iyi geceler cnm bnm dikkat et kendinee küçük paşayada
cnm cıkar rahat ol bızbızeyız

yorulma kız gece bıtmek üzere zaten az sabret
ben oynuyorum kuzummm yalnız bırakmayın beniii

peloşumm iyi geceler cnm sanada aminn inşaallah bu arada

Son düzenleme:

ıyıgeceler cnm benı kırmayıp geldıgın ıcın cok sagol

jensu sen neden katılmıyorsun canım yazmıyrsun bısey ıyımısın???

boncugum partı kaca kadar bu arada????
ben 1 saat sonra fılan cıkmak zorundayım çorlu'ya varınca da ...

canlarım ben kacar hepınızı optum teker teker ınsallah en kısa zamanda yenı yılımızda kavusuruz bebıslerımıze

Arkadaşlar hepinizi çok seviyorum sizleri tanıdığıma çok memnunum.Kimselerle paylaşamadığımız şeyleri paylaşıyoruz birbirimizi yine en iyi biz anlıyoruz.Sıkıntılarımızı özlemlerimizi olduğu kadar inşallah sevinçlerimizi güzel haberlerimizi de paylaşmaya devam ederiz.Hepinizi öpüyorum bende kaçıyorum

Ebrarcım iyiki açmışsın topiği teşekkürler seni çok seviyoruz

Boncuğum sanada çok teşekkürler çok hazırlık yapmışsın çok özenmişsin bu gece senide öpüyorum

nedemek cnm cok sagol geldıgın ıcın bızde sneı cok sevıyoruz kendıne ıyı bak cnm

afıyet bal şeker olsun canımmmmmm
sağol cnm bnm
canlarım ben kacar hepınızı optum teker teker ınsallah en kısa zamanda yenı yılımızda kavusuruz bebıslerımıze
güle güle tatlışımmm ii gecelerr

kardelenimm ii geceler cnm sanada ayaklarınıza sağlıkkkk

casnım ben de hepınızı cok sewıyorummmmmmmm

ayrılmayalım emii burdan hep burda olalım ebrar ablam coook tesekkurler ıyı yureklımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…