oku canım oku bazılarına koptum gülmekten
yaa inş yanlış çıkmıştır testiii.kırmızıları gelene kadar ben hala umutluyum kardelenimden.Allahım inşş test hatalı falandırrr.arkadaşlar size haber vermek için girdim kardeloşum test yaptırdı malesef negatif çok üzgünüm ama elden bişey gelmiyo işteALLAHIM hepimiz hayırlısını nasip etsin artık bitsin bu hasret inşallah .
sonra görüşürüz keyfim yok pek zaten yemekde yapıyorum .:93:
gül'cüm canım çok stres yapma inş düzelir babacığın Allahım acil şifalar versin.dualarımızdasınız canım.kendine iyi bak.öptüm.bu aralar sık giremicem sanırım kızlar moralim çok bozuk yine dünden beri hastahaneye koşturup duruyoruz babamın şekeri çok yükselmiş yatırdılar hemen gözetim altında tutacaklar bende annemlerde kalıyorum yarında babamın yanına gidicem kalmak için çok üzülüyorummmmmmm:85:.ne yapıcağımızı şaşırdık:,anneciğimide tek bırakıp geldim aklım orda canım sıkılıyo yarın erkenden gidicem belki bir kaç gün kalabilirim,kendinize iyi bakın eyer beni mrk edrseniz haberiniz olsun grşmek dileğiyle hepinizi öpüyorum şimdilik çıkıyorum ama sonra gelmeye çalışıcam
birsencim Allahım hakkında hayırlısını versin inş.mesele su ise sorun olmaz erken doğum sanırım.bebişimiz iyi olsunda.dinlen bol bol canım.öptümm bebişi ve seni.slm canım inan sadece geçmişi okuyup acelece fazla yazıp oturmadan çıkıyom yasaklıyım bu ara sonuçlarım temiz çıkmış ama suyum sınırın altında erken doğum riskim var bide üşütmüşüm böğürlerim ağrıyo uykusuzluk ta cabası 2 gündür kalkmadan yatıyodum bakalım bugün gittim gene aynı su az dedi 3 güne bir kontrol edecek yoksa yatırcak Allahım hayırlısını versin çok konuştum sen nasılsın
slm derinim iyi olmana sevindim balım bende iyim şüküralttaki kızçelerim sizi g eşim gördüm ama heran eşim gelebilir.yazmazsam hoş görün emi...
derdammmm bu arada avatarın pek güzelmiş..kızın sacları aynı bana benziyo...
çok geçmiş olsun canım mevlam şifa versin inşbu aralar sık giremicem sanırım kızlar moralim çok bozuk yine dünden beri hastahaneye koşturup duruyoruz babamın şekeri çok yükselmiş yatırdılar hemen gözetim altında tutacaklar bende annemlerde kalıyorum yarında babamın yanına gidicem kalmak için çok üzülüyorummmmmmm:85:.ne yapıcağımızı şaşırdık:,anneciğimide tek bırakıp geldim aklım orda canım sıkılıyo yarın erkenden gidicem belki bir kaç gün kalabilirim,kendinize iyi bakın eyer beni mrk edrseniz haberiniz olsun grşmek dileğiyle hepinizi öpüyorum şimdilik çıkıyorum ama sonra gelmeye çalışıcam
naber bisrsenim ben iyim canım senden naber banada erken doğabilir dedi doktor gelişimini hızlı tamamlıyo dedi bizim hayırlısı gülüm ya mevlam sağlıklı bir doğum versinebrarcım evine dönmüşsün hoş gelmişsin canım elixsir gene yakalanmış kız çeneni azcık tut millete habire benim dedin durdun yakaladılar işte bidaha msn den yaz kimsin diye bari derdam makinen bozulmuş boncuğun bedduasını aldın heralde kardeloşum canım Allah tez zamanda bebişler versin gezmeye bile gidemeyesin pelincim sanada geçmiş olsun dikkat et yaradan olabilir selina sonunda yırttın pijamaları demek kızlar hepinize yazmak isterdim ama malum fazla oturamıyorum kendinize iyi bakın
sagol gül inşallah dedigin gibi çıkar cnm...
ebrarım dönü cnm az sonra gelir bence..ezel bitti malum
buyurun gülmek isteyenlere kızlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/itiraflarimiz/278104-2009-model-itiraflar.html
hoşbuldum canım ben iyiyim sen nasılsın prensesimizde iyi inşallahboncuğum ben gelemedim ama kız valla sana çok güldüm ben annemdeğdim ordada net yok giremedim sonra dün geldim bi bakıyım dedim senin bu msj gördüm yeminle aradan bi saat geçmedi benim açmaşır makinasının hortumu patladım nasıl oldu nalamdım galiba su kesilmişti birden gelincemi oldu bi anlam veremedim sonra ev biraz ıslandı şimdi eşim halıları yıkamaya verdi ama ben saatlerce güldüm eşim niye glülüyosun heryer battı desede ben sölemedim bu akdar tesadüf olur
çok güzle bir gece olmuş dilerim daha nbice senelre ama bebişlerle inş
ebrarım dönmüğşsün hoşgeldin cano
diğer canalr sizlerde iyisiniz inş
beni iyi olmaya çalışıyorum
mevlam herkeze iyilik versin inş
canım çok geçmiş olsun mevlam şifa versin inşallah allahım yardımcınız olsun kuzumbu aralar sık giremicem sanırım kızlar moralim çok bozuk yine dünden beri hastahaneye koşturup duruyoruz babamın şekeri çok yükselmiş yatırdılar hemen gözetim altında tutacaklar bende annemlerde kalıyorum yarında babamın yanına gidicem kalmak için çok üzülüyorummmmmmm:85:.ne yapıcağımızı şaşırdık:,anneciğimide tek bırakıp geldim aklım orda canım sıkılıyo yarın erkenden gidicem belki bir kaç gün kalabilirim,kendinize iyi bakın eyer beni mrk edrseniz haberiniz olsun grşmek dileğiyle hepinizi öpüyorum şimdilik çıkıyorum ama sonra gelmeye çalışıcam
Ebrarcım hoşgeldin canııım.Bende sana teşekkür ediyorum bana geçirttiğin güzel vakitler için.Seni görmek benim içinde çok güzeldi canım arkadaşım
Boncuğum bende parti kıyafetiyle kalmışım
Ya elixir yinemi banlandı.Kıza sora sora sen ixirmisin diye ifşa ettik:85:
Gül geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin babacığına.
Derdanur çok güldüm makinenin bozulmasına bende
Kardeloşun sonucuna çok üzüldüm bu sefer ümitliydim ben yaa
Derincim nasılsın canıım.Bi tek senle ben varız topikte
canım yaa üzüldüm şimdi bolca su içip dinlen bitanem inşallah emrecik vaktinde sağlıkla dünyaya gelirslm canım inan sadece geçmişi okuyup acelece fazla yazıp oturmadan çıkıyom yasaklıyım bu ara sonuçlarım temiz çıkmış ama suyum sınırın altında erken doğum riskim var bide üşütmüşüm böğürlerim ağrıyo uykusuzluk ta cabası 2 gündür kalkmadan yatıyodum bakalım bugün gittim gene aynı su az dedi 3 güne bir kontrol edecek yoksa yatırcak Allahım hayırlısını versin çok konuştum sen nasılsın
canım bende özldim ya ama akşam gelemedim neyse inşallah enkısa zamanda görüşürüzcanım ablam sen dönmedin mi henüz ben seni çoookkk özledim bak yarında ben gidiyorum seni göremeden :85: seni çookkk seviyorumm kendine iyi bak olurmuu
canom yaa gelemedim kocişin keyfi yoktu arabayı çarpmışda morali bozulmuş öyle olunca bende yanlız bırakmak istemedim azcık konuştuk filan .sagol gül inşallah dedigin gibi çıkar cnm...
ebrarım dönü cnm az sonra gelir bence..ezel bitti malum
buyurun gülmek isteyenlere kızlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/itiraflarimiz/278104-2009-model-itiraflar.html
canımsın yaa çok özür gelemediğim için yukardada bahsettiğim gibi bide artık erken yatmaya alıştım inşallah düzene sokucam uykumuebuşkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohadi ama yaaaaaaaaa özledimmmm yatmadan gel kuşummmmmm
yaa inş yanlış çıkmıştır testiii.kırmızıları gelene kadar ben hala umutluyum kardelenimden.Allahım inşş test hatalı falandırrr.
gül'cüm canım çok stres yapma inş düzelir babacığın Allahım acil şifalar versin.dualarımızdasınız canım.kendine iyi bak.öptüm.
birsencim Allahım hakkında hayırlısını versin inş.mesele su ise sorun olmaz erken doğum sanırım.bebişimiz iyi olsunda.dinlen bol bol canım.öptümm bebişi ve seni.
derinimm gece bi ümitle beklemişsin ama kimse gelmemiş sanırım.bu arada yazıların kör etti beni.sen okuyabiliyon mu o kadar bit gibi yazıları yaa.yoksa ben mi yaşlandım
fıkraa : temelin donları
Gümrük kapısından 1 İngiliz, 1 Fransız ve 1 Türk geçmek için bekliyorlarmış.
Gümrük görevlileri valizleri kontrol etmeye başlamış.
Önce İngiliz'in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış.
> ''Niye 7 tane?'' diye İngiliz'e sormuşlar.
> O da, ''haftanın 7 günü var. Hepsi için 1 tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba,....'' demiş.
> Vay be! Helâl olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki..
Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. Açmışlar bakmışlar 8 tane don.
> ''7'yi anladık da 8 niye?'' diye sormuşlar.
> Fransız, ''Pazartesi, Salı, Çarşamba.... her gün için 1 tane, 1 tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım'' demiş.
> ''Vay be! Adamlardaki temizliğe, medeniyete bak!'' demiş görevliler.
Sıra Temel'e gelince, açmışlar bakmışlar tam 12 adet don...
> ''Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var. Şu medeniyete şu temizliğe bak''.
Sormuşlar :
> ''Neden 12 adet?''
> Bizimki cevap vermiş, ''Ocak, Şubat, Mart....''
buarada kayram ,aleynam ,cicişim ,banum,durum,sungerim,garibim,anatoliam,tostim,lagrimam,samyelim,cananım,kardelenbhrım,nanelim kızlar nerelerdesiniz yaa ?özlettiniz kendinizi
ayyy 20 lik fenadır yaa..ben çıkarmadım ama biliyorum.geçmiş olsun cnm iyi bak kendine...
haklısın canım bu arada gecmiş olsun cok zordur yirmilik dişi cıkarmak allah şifa versin...
canım ya bayadır görememiştim merak ettim seni demek buayda olmadı çok haklısın hepimiz yorulduk bu yolda kolay şeyler yaşamıyoruz iş tedavi olmaklada bitmiyo allahım hayırlısını nasip etsin .sende üzülme lütfen inşallah bebişin süpriz yapıp kendiliğinden gelirs.a.canım.evet yine baya oldu giremedim topiğe.yine hüsrana uğradım bu ay,adet oldum maesefRabbimin gücüne gitmesin de artık çok yorulum ben yaaa.bu sefer çok umutluydum 6 yumurtam vardı yaaa yine olmadı yine olmadı kendimi toparlayamıyorum.
canım msj atmamışsın özele hayırdır ne oldu dualar yok mu artık yoksa.eğer atarsan okurum canım.perşembe veya cuma sabah okuyabilirim yalnız malumdurumda olduğum için.Allah'a emanet olun kızlar.
canım adet gününmüki test yaptın inşallah enkısa zamanda gelir bebişinhayırlı günler bayanlar. nasılsınız? bu ay şüphelenmiştim test yaptım negatif çıktı
geçmiş olsun canım demek ameliyat olacaksın inşallah ağrıların geçer .sağolll canımm... perşembe gününe randevu aldım ameliyatla alcaklarmışpeehhh artık evdekilerin başı rahatlar bi 3 5 gün konusamam sanırım :) nese sizin kafanızı şişiririm burda.. sabahtanda hastaneye gidicem kırmızılandım 3. günü geldemişti ikisinide halletcem inşallah:)
sağolll... aminn inşallahh... şaftım kaydı yani
nasılsınız bakalım? keyifler nasıl? bu arada annemin dayısı da kanser miş bütün vücudunu sarmış kolon kanseriydiilk ameliyat oldu ama her yere sıçramış 15 günde 1 , 1 sene boyunca kemoterapi demiş.. hali vahim.. sanırım o da ölecekannemi ondan sonra nasıl toparlarım bilmem artık.. ya da bende dağıtırım kendimi
of ya bende üzüldüm şimdi hayırlısı olsun napalım dedigin gibi aboşum bizim elimizden bişey gelmez rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla inş..arkadaşlar size haber vermek için girdim kardeloşum test yaptırdı malesef negatif çok üzgünüm ama elden bişey gelmiyo işteALLAHIM hepimiz hayırlısını nasip etsin artık bitsin bu hasret inşallah .
sonra görüşürüz keyfim yok pek zaten yemekde yapıyorum .:93:
cok sagol canım...tamam eboşum her ihtimale karşı giderim bi göz doktoruna inş gözlerimde bi sorun cıkmaz cok önceden gitmiştim bişey yoktu ama baya oldu...öpüyorum senicanım gözlerin bozuk olduğu için baş ağrısı oluyodur belki bendede oluyodu meğer gözlerim bozukmuş bence göz doktoruna git tatlım mevlam şifa versin
kuzu girmemişsin heralde gitmedi hatun
saol tatlım hoşbuldum ben iyiyim gayet iyi geçti canım
sende olmuşsun hadi hayırlısı inşallah bir dahaki aya gelmez kırmızılar bebişin gelir
canım selam bizler iyiyiz sen nasılsın ?demek gelmedi kırmızılar hadi inşallah yaa müjde bekliyorum senden
canım bazı dualar saatine denk gelirmiş ya boncugumun duasıda oyle olmuşboncuğum ben gelemedim ama kız valla sana çok güldüm ben annemdeğdim ordada net yok giremedim sonra dün geldim bi bakıyım dedim senin bu msj gördüm yeminle aradan bi saat geçmedi benim açmaşır makinasının hortumu patladım nasıl oldu nalamdım galiba su kesilmişti birden gelincemi oldu bi anlam veremedim sonra ev biraz ıslandı şimdi eşim halıları yıkamaya verdi ama ben saatlerce güldüm eşim niye glülüyosun heryer battı desede ben sölemedim bu akdar tesadüf olur
çok güzle bir gece olmuş dilerim daha nbice senelre ama bebişlerle inş
ebrarım dönmüğşsün hoşgeldin cano
diğer canalr sizlerde iyisiniz inş
beni iyi olmaya çalışıyorum
mevlam herkeze iyilik versin inş
canım ya cok gecmiş olsun rabbim şifa versin babacıgına sakın üzülme inş güzel haberlerle dönersin kendine iyi bak gülüm cok öptüm seni...bu aralar sık giremicem sanırım kızlar moralim çok bozuk yine dünden beri hastahaneye koşturup duruyoruz babamın şekeri çok yükselmiş yatırdılar hemen gözetim altında tutacaklar bende annemlerde kalıyorum yarında babamın yanına gidicem kalmak için çok üzülüyorummmmmmm:85:.ne yapıcağımızı şaşırdık:,anneciğimide tek bırakıp geldim aklım orda canım sıkılıyo yarın erkenden gidicem belki bir kaç gün kalabilirim,kendinize iyi bakın eyer beni mrk edrseniz haberiniz olsun grşmek dileğiyle hepinizi öpüyorum şimdilik çıkıyorum ama sonra gelmeye çalışıcam
teşekkür ederim birsencim dedigin gibi yaradandır belki...canım inş hüseyin emremiz zamanında hayırlısıyla saglıklı dogar dualarım seninle...ebrarcım evine dönmüşsün hoş gelmişsin canım elixsir gene yakalanmış kız çeneni azcık tut millete habire benim dedin durdun yakaladılar işte bidaha msn den yaz kimsin diye bari derdam makinen bozulmuş boncuğun bedduasını aldın heralde kardeloşum canım Allah tez zamanda bebişler versin gezmeye bile gidemeyesin pelincim sanada geçmiş olsun dikkat et yaradan olabilir selina sonunda yırttın pijamaları demek kızlar hepinize yazmak isterdim ama malum fazla oturamıyorum kendinize iyi bakın
üzülme canım hayırlısı olsun alışacaz artık napalım... rabbim ol dedigi zamanda olcak sabretmemiz lazım sende allaha emanet ol öpüyorum senis.a.canım.evet yine baya oldu giremedim topiğe.yine hüsrana uğradım bu ay,adet oldum maesefRabbimin gücüne gitmesin de artık çok yorulum ben yaaa.bu sefer çok umutluydum 6 yumurtam vardı yaaa yine olmadı yine olmadı kendimi toparlayamıyorum.
canım msj atmamışsın özele hayırdır ne oldu dualar yok mu artık yoksa.eğer atarsan okurum canım.perşembe veya cuma sabah okuyabilirim yalnız malumdurumda olduğum için.Allah'a emanet olun kızlar.
sağolll canımm... perşembe gününe randevu aldım ameliyatla alcaklarmışpeehhh artık evdekilerin başı rahatlar bi 3 5 gün konusamam sanırım :) nese sizin kafanızı şişiririm burda.. sabahtanda hastaneye gidicem kırmızılandım 3. günü geldemişti ikisinide halletcem inşallah:)
sağolll... aminn inşallahh... şaftım kaydı yani
nasılsınız bakalım? keyifler nasıl? bu arada annemin dayısı da kanser miş bütün vücudunu sarmış kolon kanseriydiilk ameliyat oldu ama her yere sıçramış 15 günde 1 , 1 sene boyunca kemoterapi demiş.. hali vahim.. sanırım o da ölecekannemi ondan sonra nasıl toparlarım bilmem artık.. ya da bende dağıtırım kendimi
of ya bende üzüldüm şimdi hayırlısı olsun napalım dedigin gibi aboşum bizim elimizden bişey gelmez rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla inş..
cok sagol canım...tamam eboşum her ihtimale karşı giderim bi göz doktoruna inş gözlerimde bi sorun cıkmaz cok önceden gitmiştim bişey yoktu ama baya oldu...öpüyorum seni
canım bazı dualar saatine denk gelirmiş ya boncugumun duasıda oyle olmuşiyiyim derdam sen ve bebişin nasıl kendine iyi bak öpüyorum seni...
canım ya cok gecmiş olsun rabbim şifa versin babacıgına sakın üzülme inş güzel haberlerle dönersin kendine iyi bak gülüm cok öptüm seni...
teşekkür ederim birsencim dedigin gibi yaradandır belki...canım inş hüseyin emremiz zamanında hayırlısıyla saglıklı dogar dualarım seninle...
üzülme canım hayırlısı olsun alışacaz artık napalım... rabbim ol dedigi zamanda olcak sabretmemiz lazım sende allaha emanet ol öpüyorum seni
canım cok gecmiş olsun rabbim şifa versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?