Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebuşkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohadi ama yaaaaaaaaa özledimmmm yatmadan gel kuşummmmmm

bana artık müsade gidip uyumaya çalışıyım yarın erken kalkmam gerek yokluğumda kendinize iyi bakın lütfen ve inş. güzel haberler görmek nasip olur gelince ALLAH'a emanetsiniz öpüyorum sizleri hoşçakalınnnnnn

offf...kimseler gelmiyo yaaa yarın izinliyim şöyle bi keyif yapayım dedim olmadı((

gultamer sagol cnm güle güle Allah rahatlık versin..bi daha girdiginde babanın iyi haberlerini almak dilegimle öptüm cnm.

ben duş almaya gidiyorum geldigimde inşallah en azından 1 kişi olur

Son düzenleme:
yaa inş yanlış çıkmıştır testiii.kırmızıları gelene kadar ben hala umutluyum kardelenimden.Allahım inşş test hatalı falandırrr.
gül'cüm canım çok stres yapma inş düzelir babacığın Allahım acil şifalar versin.dualarımızdasınız canım.kendine iyi bak.öptüm.
birsencim Allahım hakkında hayırlısını versin inş.mesele su ise sorun olmaz erken doğum sanırım.bebişimiz iyi olsunda.dinlen bol bol canım.öptümm bebişi ve seni.

derinimm gece bi ümitle beklemişsin ama kimse gelmemiş sanırım.bu arada yazıların kör etti beni.sen okuyabiliyon mu o kadar bit gibi yazıları yaa.yoksa ben mi yaşlandım

fıkraa : temelin donları
Gümrük kapısından 1 İngiliz, 1 Fransız ve 1 Türk geçmek için bekliyorlarmış.
Gümrük görevlileri valizleri kontrol etmeye başlamış.
Önce İngiliz'in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış.
> ''Niye 7 tane?'' diye İngiliz'e sormuşlar.
> O da, ''haftanın 7 günü var. Hepsi için 1 tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba,....'' demiş.
> Vay be! Helâl olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki..
Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. Açmışlar bakmışlar 8 tane don.
> ''7'yi anladık da 8 niye?'' diye sormuşlar.
> Fransız, ''Pazartesi, Salı, Çarşamba.... her gün için 1 tane, 1 tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım'' demiş.
> ''Vay be! Adamlardaki temizliğe, medeniyete bak!'' demiş görevliler.
Sıra Temel'e gelince, açmışlar bakmışlar tam 12 adet don...
> ''Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var. Şu medeniyete şu temizliğe bak''.
Sormuşlar :
> ''Neden 12 adet?''
> Bizimki cevap vermiş, ''Ocak, Şubat, Mart....''

Son düzenleme:
alttaki kızçelerim sizi g eşim gördüm ama heran eşim gelebilir.yazmazsam hoş görün emi...

derdammmm bu arada avatarın pek güzelmiş..kızın sacları aynı bana benziyo...
slm derinim iyi olmana sevindim balım bende iyim şükür
kız valla ne bedduaymış bozuldu gitti ama napalım boncuk haklı ben gitmedim partiye
o kostüm parti içindi canım ama gitmediğim için kaldı öğle
biliyosundur belki ben kıvırcık hastasıyım senin saçlarıda çok bebeniyorum
çok geçmiş olsun canım mevlam şifa versin inş
naber bisrsenim ben iyim canım senden naber banada erken doğabilir dedi doktor gelişimini hızlı tamamlıyo dedi bizim hayırlısı gülüm ya mevlam sağlıklı bir doğum versin
ve tek dileğim şu topicte veya herhangi bi yerde evlat isteyen hekeze tez vakitte versin inş

hoşbuldum canım ben iyiyim sen nasılsın prensesimizde iyi inşallah
demek makinan bozuldu çok güldüm yaa ama bak boncuğumu dinlemeliydiniz geçmiş olsun tatlım yaa
canım çok geçmiş olsun mevlam şifa versin inşallah allahım yardımcınız olsun kuzum

nedemek yaa kuzum zevkti benim için çok ama çok mutlu oldum
canım yaa üzüldüm şimdi bolca su içip dinlen bitanem inşallah emrecik vaktinde sağlıkla dünyaya gelir
canım ablam sen dönmedin mi henüz ben seni çoookkk özledim bak yarında ben gidiyorum seni göremeden :85: seni çookkk seviyorumm kendine iyi bak olurmuu
canım bende özldim ya ama akşam gelemedim neyse inşallah enkısa zamanda görüşürüz
sagol gül inşallah dedigin gibi çıkar cnm...

ebrarım dönü cnm az sonra gelir bence..ezel bitti malum

buyurun gülmek isteyenlere kızlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/itiraflarimiz/278104-2009-model-itiraflar.html
canom yaa gelemedim kocişin keyfi yoktu arabayı çarpmışda morali bozulmuş öyle olunca bende yanlız bırakmak istemedim azcık konuştuk filan .
ebuşkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohadi ama yaaaaaaaaa özledimmmm yatmadan gel kuşummmmmm
canımsın yaa çok özür gelemediğim için yukardada bahsettiğim gibi bide artık erken yatmaya alıştım inşallah düzene sokucam uykumu

selinam malesef yanlış olma ihtimali yok kuzum çünkü kan testi yaptırdı kardeloşum keşke olabilse allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
buarada fıkraya koptum yaa

buarada kayram ,aleynam ,cicişim ,banum,durum,sungerim,garibim,anatoliam,tostim,lagrimam,samyelim,cananım,kardelenbhrım,nanelim kızlar nerelerdesiniz yaa ?özlettiniz kendinizi

buarada kayram ,aleynam ,cicişim ,banum,durum,sungerim,garibim,anatoliam,tostim,lagrimam,samyelim,cananım,kardelenbhrım,nanelim kızlar nerelerdesiniz yaa ?özlettiniz kendinizi

s.a.canım.evet yine baya oldu giremedim topiğe.yine hüsrana uğradım bu ay,adet oldum maesef Rabbimin gücüne gitmesin de artık çok yorulum ben yaaa.bu sefer çok umutluydum 6 yumurtam vardı yaaa yine olmadı yine olmadı kendimi toparlayamıyorum.

canım msj atmamışsın özele hayırdır ne oldu dualar yok mu artık yoksa.eğer atarsan okurum canım.perşembe veya cuma sabah okuyabilirim yalnız malumdurumda olduğum için.Allah'a emanet olun kızlar.

sağolll canımm... perşembe gününe randevu aldım ameliyatla alcaklarmış peehhh artık evdekilerin başı rahatlar bi 3 5 gün konusamam sanırım :) nese sizin kafanızı şişiririm burda.. sabahtanda hastaneye gidicem kırmızılandım 3. günü geldemişti ikisinide halletcem inşallah:)
ayyy 20 lik fenadır yaa..ben çıkarmadım ama biliyorum.geçmiş olsun cnm iyi bak kendine...

sağolll... aminn inşallahh... şaftım kaydı yani
haklısın canım bu arada gecmiş olsun cok zordur yirmilik dişi cıkarmak allah şifa versin...

nasılsınız bakalım? keyifler nasıl? bu arada annemin dayısı da kanser miş bütün vücudunu sarmış kolon kanseriydiilk ameliyat oldu ama her yere sıçramış 15 günde 1 , 1 sene boyunca kemoterapi demiş.. hali vahim.. sanırım o da ölecek annemi ondan sonra nasıl toparlarım bilmem artık.. ya da bende dağıtırım kendimi

canım ya bayadır görememiştim merak ettim seni demek buayda olmadı çok haklısın hepimiz yorulduk bu yolda kolay şeyler yaşamıyoruz iş tedavi olmaklada bitmiyo allahım hayırlısını nasip etsin .sende üzülme lütfen inşallah bebişin süpriz yapıp kendiliğinden gelir
buhafta dua yapamadık canım ben yoktum gelincede ilgilenemedim artık önümüzdeki hafta devam zaten 4 kişi kaldı bitiricez ondan sonra
hayırlı günler bayanlar. nasılsınız? bu ay şüphelenmiştim test yaptım negatif çıktı
canım adet gününmüki test yaptın inşallah enkısa zamanda gelir bebişin
geçmiş olsun canım demek ameliyat olacaksın inşallah ağrıların geçer .
demek dayınızda rahatsız allahım şifa versin nekadar çoğaldı bu illet allahım korusun hepimizi inşallah

of ya bende üzüldüm şimdi hayırlısı olsun napalım dedigin gibi aboşum bizim elimizden bişey gelmez rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla inş..
cok sagol canım...tamam eboşum her ihtimale karşı giderim bi göz doktoruna inş gözlerimde bi sorun cıkmaz cok önceden gitmiştim bişey yoktu ama baya oldu...öpüyorum seni
canım bazı dualar saatine denk gelirmiş ya boncugumun duasıda oyle olmuş iyiyim derdam sen ve bebişin nasıl kendine iyi bak öpüyorum seni...
canım ya cok gecmiş olsun rabbim şifa versin babacıgına sakın üzülme inş güzel haberlerle dönersin kendine iyi bak gülüm cok öptüm seni...
teşekkür ederim birsencim dedigin gibi yaradandır belki...canım inş hüseyin emremiz zamanında hayırlısıyla saglıklı dogar dualarım seninle...
üzülme canım hayırlısı olsun alışacaz artık napalım... rabbim ol dedigi zamanda olcak sabretmemiz lazım sende allaha emanet ol öpüyorum seni

canım cok gecmiş olsun rabbim şifa versin...

peloşum canım benim aynen öyle biz rabbimize sığınıcaz ondan istiycez hayırlısıysa vericek kuzum allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah .
bence git göz doktoruna belli olmaz inşallah bişey yoktur da yinede fayda var görünmende

ablam hosgelmıssın sefalar getırmıssın
ben ne yapayım sureklı gırıyorum topıge ama gecmısı okuyup cıkıyorum bıraz canım sıkkın derdımle ılgılı bır kac topıge bırseyler yazdım okadar
benım canım sıkkın ıste bıldıgın gıbı carsamba yanı yarın tahlıl vercektım ama tahlıl vermeden once gogusleı sıkmamak yada ovmamak gerekıyormus ondan ıkı gun en azından hıc dokunmayım dedım
ay kac gundur kontrol ede ede ole acıtmısım kı ucları sızlıyor sımdı ıkısınınde anlamadım gıttı ınsallah bırsey cıkmaz artık cıkarsa ben lanetlıyım dıyecem herhaldeanneme anlatıyom herseyı senımı bulurmus dıyorrrrallah beterınden korurusn
lagrımacım cok cok gecmısler olsun canım hem dayına hem de sana allah sıfa versın
guneycanancım uzulme gulum hepımız aynı durumdayız benı sorarsa zaten koptum gıttım hayattan
kardelosum da negatıfmıs bu ay ne dıyecegımı bılemıyorum kuzu allahsabırlar versın
derınım selenam boncugum ve herkes sızler nasılsınız

KAYRAM ,SELİNAM hoşgeldiniz güzeller sizi görünce sevinmiştim ama kocişim aradı geliyomuş çıkmam gerek sonra görüşürüz olurmu çok öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…