peloşum nasılsın kuzum başın iyidir umarım
ablam hosgelmıssın sefalar getırmıssın
ben ne yapayım sureklı gırıyorum topıge ama gecmısı okuyup cıkıyorum bıraz canım sıkkın derdımle ılgılı bır kac topıge bırseyler yazdım okadar
benım canım sıkkın ıste bıldıgın gıbı carsamba yanı yarın tahlıl vercektım ama tahlıl vermeden once gogusleı sıkmamak yada ovmamak gerekıyormus ondan ıkı gun en azından hıc dokunmayım dedım
ay kac gundur kontrol ede ede ole acıtmısım kı ucları sızlıyor sımdı ıkısınınde anlamadım gıttı ınsallah bırsey cıkmaz artık cıkarsa ben lanetlıyım dıyecem herhaldeanneme anlatıyom herseyı senımı bulurmus dıyorrrrallah beterınden korurusn
lagrımacım cok cok gecmısler olsun canım hem dayına hem de sana allah sıfa versın
guneycanancım uzulme gulum hepımız aynı durumdayız benı sorarsa zaten koptum gıttım hayattan
kardelosum da negatıfmıs bu ay ne dıyecegımı bılemıyorum kuzu allahsabırlar versın
derınım selenam boncugum ve herkes sızler nasılsınız
ben iyiyim canım çok şükür.bugun itibariyle yürüyüşe başladık eşimle.ben sağlık için o zayıflamak için yürüyor.sabah 6.30 tan beri ayaktayım.ama uyuklamıyom.daha dinç hissediyorum kendimi.ablam hosgelmıssın sefalar getırmıssın
ben ne yapayım sureklı gırıyorum topıge ama gecmısı okuyup cıkıyorum bıraz canım sıkkın derdımle ılgılı bır kac topıge bırseyler yazdım okadar
benım canım sıkkın ıste bıldıgın gıbı carsamba yanı yarın tahlıl vercektım ama tahlıl vermeden once gogusleı sıkmamak yada ovmamak gerekıyormus ondan ıkı gun en azından hıc dokunmayım dedım
ay kac gundur kontrol ede ede ole acıtmısım kı ucları sızlıyor sımdı ıkısınınde anlamadım gıttı ınsallah bırsey cıkmaz artık cıkarsa ben lanetlıyım dıyecem herhaldeanneme anlatıyom herseyı senımı bulurmus dıyorrrrallah beterınden korurusn
lagrımacım cok cok gecmısler olsun canım hem dayına hem de sana allah sıfa versın
guneycanancım uzulme gulum hepımız aynı durumdayız benı sorarsa zaten koptum gıttım hayattan
kardelosum da negatıfmıs bu ay ne dıyecegımı bılemıyorum kuzu allahsabırlar versın
ok ablacım kendine iyi bak görüşürüz sonra.öptmKAYRAM ,SELİNAM hoşgeldiniz güzeller sizi görünce sevinmiştim ama kocişim aradı geliyomuş çıkmam gerek sonra görüşürüz olurmu çok öpüyorum sizi
ben iyiyim canım çok şükür.bugun itibariyle yürüyüşe başladık eşimle.ben sağlık için o zayıflamak için yürüyor.sabah 6.30 tan beri ayaktayım.ama uyuklamıyom.daha dinç hissediyorum kendimi.
ok ablacım kendine iyi bak görüşürüz sonra.öptm
canımın ıcı bende osledım senı ama dıyrum ya hep aynı seylerden bahsettıgım ıcın kımseyı de sıkmak ıstemıyorum persembe gununden sonra hersey bellı olur daha ılk ayımdı o zaten benı cok uzmuyor uzen sey prolaktın meselesı yıne beklermıyım acaba dıye dusunuyorum ama belkı de cıkmamıstır dımı ben bosuna evham yapıyorumdur ınsallah oledrı grusuruz ablam bende cıkıyorum optum senı cok
amin eboşum amin...tamam canım gidecem inş...cıkıyomusun tatlım görüşmek üzre cok öpüyoru seni...peloşum canım benim aynen öyle biz rabbimize sığınıcaz ondan istiycez hayırlısıysa vericek kuzum allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah .
bence git göz doktoruna belli olmaz inşallah bişey yoktur da yinede fayda var görünmende
bızde kardesımı yollayıp sıvı dıyetıne baslıyoruz vede spor salonuna ben hamıle kalabılırım dıye yazılmamıstık ama artık baslıyalım ne olursa da olsun
canım benim tahlil sonucu çıkmadan bence düşünme şimdilik olumlu yada olumsuz bişey.nasıl olsa yarın gidip tahlil vereceksin herşey çıkacık ortaya.belki hiç bişey yok.bu yüzden strese girme derim.inş senin için herşey güzel olur.hep dualarımdasın canım.kendine iyi bak görüşürüz.:80:
tamam canım hakkında hayırlısı olsun inş.saol kuzusum allah razı olsun ya zaten olumlu yada olumsuz bırsey dusunmuyorum ama tahlılı persembeye kaldı kuzu ebosa da yazdım ya goguslerı bırkac gun ovalamadan yada sıkmadan gıtmek gerekıyormus tahlıle ben hergun sıktıgım ıcın en azından ıkı gun bekleyım dedım meme uclarım acayıp acıyor
hoşbuldumm canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?selina h.g canım nasılsın...
tamam canım hakkında hayırlısı olsun inş.
hoşbuldumm canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
ee demek spora basladınız heee bızde tam gaz baslıcaz gunde bır ogun kahvaltı arlarda meyve aksam sadece corba ve salata seklınde
aman zaten on bes gun ole yapcez daha sonra da ekmeksız sebze yemeklerıne devam bızım kahvaltı zaten ogleye denk gelıyor kuzu ondan bır ogun kahvaltı bıde aksam dedımevet canım.ben eşime arkadaş olayım ve sağlık için çıkıyom.inş zayıflamam tabii.sizin menüde baya az kız sora vitamin eksikliği olmasın.ekmeği çıkarın tamamende diğer yemeklerden yiyin yanii.öğlen hele güzel yiyin çünkü metabolizmanın en hızlı çalıştığı zaman.dirençten düşmeyin zayıflıcaz diye.
aman zaten on bes gun ole yapcez daha sonra da ekmeksız sebze yemeklerıne devam bızım kahvaltı zaten ogleye denk gelıyor kuzu ondan bır ogun kahvaltı bıde aksam dedımbencede sen daha fazla zayıflama
derdam bız ıyıyız canım sen nıye uyukluyon hayrdır
canım benim kıyamam saan bozma moralini rabbim büyük o ol derse herşey olur biz bi imtihandayız biliyosun insan bazen teselliden bile sıkılır herşey batar insana amamcım seni sıkmak değil ama siz üzülünce bende üzülüyorum üzülmeyin noğlur dularım sizinle mevlam güldürüsn hepinizi yüzünü inş hiç bişeycik çıkmaz ve verir mucizeni mevlam unutma her gecenin sabahı vardı ve sancılı geceler hiç bitmiycek gibi gelir insana uzun sürsede karanlık sonunda doğar güneş sen rabbime sığın elbet onun bildiği vardır balım
ya benim kaygaba ameliyat oldu ya hala geleni var kadının yoruldum bide bende hastayım uykusuzum ama gerlir biradan yine misafir ayol tam 13 gün oldu gelen bidaha geliyo bende böğle uyur gezer dolanıyom
canım ole tabıkı bende takmamaya calısıyorum ama yoruldum galıba artık hersey ust uste geldı
allah kolaylık versın canım sanada yorma kendını bak yoksa prensen bende gelecem dıye tuttturur allah korusun
saol canım benim
oluyo canım her insan bazen yorulduğunu hissediyo mevlam yardımcın olsun herşey gönlünce olur inş tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?