Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

birsoşşşşşş kız vallaha başka bişy düşünsem olacakmış...tamda şimdi yazacaktım bugün birsen ugramadı diye merak etmiştim cnm iyisin inşallahh.dinlenebiliyo musun?

birsoşşşşşş kız vallaha başka bişy düşünsem olacakmış...tamda şimdi yazacaktım bugün birsen ugramadı diye merak etmiştim cnm iyisin inşallahh.dinlenebiliyo musun?

slm canım inan sadece geçmişi okuyup acelece fazla yazıp oturmadan çıkıyom yasaklıyım bu ara sonuçlarım temiz çıkmış ama suyum sınırın altında erken doğum riskim var bide üşütmüşüm böğürlerim ağrıyo uykusuzluk ta cabası 2 gündür kalkmadan yatıyodum bakalım bugün gittim gene aynı su az dedi 3 güne bir kontrol edecek yoksa yatırcak Allahım hayırlısını versin çok konuştum sen nasılsın

ebrarcım evine dönmüşsün hoş gelmişsin canım elixsir gene yakalanmış kız çeneni azcık tut millete habire benim dedin durdun yakaladılar işte bidaha msn den yaz kimsin diye bari derdam makinen bozulmuş boncuğun bedduasını aldın heralde kardeloşum canım Allah tez zamanda bebişler versin gezmeye bile gidemeyesin pelincim sanada geçmiş olsun dikkat et yaradan olabilir selina sonunda yırttın pijamaları demek kızlar hepinize yazmak isterdim ama malum fazla oturamıyorum kendinize iyi bakın

birsenim hayırlısı canım uyumaya çalış uykusuz kalma bari...inşallah rahat bi dogumun olur canım..güle güle çok öptüm seni...

ay bu arada gerçektende banlanmış gene bizim kız yaaaa.:26:yanlız onu biz degil kendisi deşifre etti bugün.

çok tşk edrm cnm amin ALLAH razı olsun

ALLAH razı olsun güzel arkadaşım çok sağol...korktum canım çünkü normal yükselme değil dr bile çok korktu çokk yüksekti şekeri zaten 2 gündür iş yerinden hastahaneye götürüyolardı bugünde yatışını yaptılar ALLAH ım bütün şifa bekleyenlere babamla birlikte şifa versin inş.

tekrar geçmiş olsun gülcüm.Alahım anne ve babalarımıza saglık sıhhat versin,saglıklı ömürler nasip etsin.onlar bizim canımız herşeyimiz.Allahım bütün hastalara şifa dertlilere devalar versin...inşallah babacıgın iyileşecek Allahın izniyle canım sıkma canını...

iyiym saol geçmiş olsun cnm

çok tşk edrm cnm ALLAH razı olsun

tşk edrm cnm amin amin aminnnn...ewet onlar bizim herşeyimiz güzel dileklerin için çok sağol..ben geçmişe bakamadım anneciğin nasıl cnm_?:26:

gül buradayım cnm..annem öyle hasta falan degil şükür ama yarın göya sintigrafi için gidecektik randevu alamadım tüm saatler doluydu...çarşambaya kısmet...

canım ablam sen dönmedin mi henüz ben seni çoookkk özledim bak yarında ben gidiyorum seni göremeden :85: seni çookkk seviyorumm kendine iyi bak olurmuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…