slm kızlar nasılsınız:87::87:
yoğun ve yorgunum :111: pazartesi sendromumu yaşamama izin vermediler
sen nasılsın neelr yapıyorsun?
aynen bende öyleyim cnm görümcelerim bendeydi çıldımak üzereydim az önce gittiler hiç bişeyi beğenmiyolar
bide görümcemin gelini hamile hep çoçuktan bahsettiler morelim bozuldu
slm topiğin güzel hatunları nasılsınız bakalım sizleri çok özledim neler yaptınız beni sorarsanız ii kırmızılar daha gelmedi inş gelmez bana dua edin ne olur canımlarım gelmesindehamiş olayım
nine olacağı için seviniyodur görümcen sen üzme kendini. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin. verecek olan O. moralinin bozulmasına izin verme canım.
saol tatlım hayırlısıyla cnm işallah hepize nasip olur o duyguyu tatmak
inşallah.
rüyalarımda hep çocuğum olduğunu görüyorum. çoğunlukla erkek görüyorum. gönlümde yatan ikiz çocukRabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
canım gözlerin bozuk olduğu için baş ağrısı oluyodur belki bendede oluyodu meğer gözlerim bozukmuş bence göz doktoruna git tatlım mevlam şifa versincok sagol boncugum...bilmiyorumki canım belkide ondandır...cıkıyomusun tatlım görüşmek üzre cok öpüyorum seni
sagl derinim allah razı olsun...canım benim başım agrırken biyere cıkamıyorum daha kotü oluyorum yatıncada oyle ama daha işler beni bekliyo... böyle devam ederse doktora gidecem artık...canım ya icime su serptın ama ben korunmuyorum ya kotü bişey olursa yine ondan da korkuyorum of ya bu kadınların işi ne zor rabbim hayırlısını versin hepimize...
cok sagol eboşum benim göz doktoruna gitmedim ama başım agrınca gözüme vuruyo başagrısından kaynaklanıyodur heralde...canım allah razı olsun beni düşündügünüz icin...
kuzu girmemişsin heralde gitmedi hatuntamam ebuşum güle güle cnm....bende kaldırayım biraz pcyi.unutma beni bitince eger burda olmazsa girerim öptüm hepinizi.
saol tatlım hoşbuldum ben iyiyim gayet iyi geçti canım
ablam hoşgeldınnnnn nasıl gectı guzeldır ınsallah.sensız eglendık ama yıne yaparızzz.
ablam benım kutaj sonrası ılk kırmızılar geldı bu hafta katılamayacağım maalesefff ama rananınkını bana yazarsın özelden onun pc bozuk cepten bıldırecegım ona ben
slm topiğin güzel hatunları nasılsınız bakalım sizleri çok özledim neler yaptınız beni sorarsanız ii kırmızılar daha gelmedi inş gelmez bana dua edin ne olur canımlarım gelmesindehamiş olayım
yok tatlım ya...patronun annesi yanıma geliyoda...severim kendisini ama biraz bazı huylarını sevmiyorum...öyle yani.canım patronun eşin mi? ya da ben mi yanlış anladım :26:
yaaa cnm benim şükür valla iyice merak etmiştim swcn iyi olmana sevindim vede adet olmanada sevindim,dedigin gibi hemen yumurtlamaya geçecen hayırlısıyla.öbür türlü bekle bekle gelcekmi noldu yumurtladımmı derken birsürü stres olcaktın..hadi hayırlısı cnm...bu arada iyiki dünü degerlendirmişin adama yazık olcaktıcanımm derinimmmm
cok ozur dılıyorum yaaaa yanıma aldım laptopu fakat kuafore gıtttım saçdıpeleırm gelmıstı bır gun oyle gectı ertesı gun de arkadslarla dolastık gecelerı oturduk fakat kalabalık ıcınde acamadım pc yi...haftasonu böle rotarlı oluyorum işteee.
sen neler yaptın ıyısın ınsallah canım
bu arada dr un dedıgı gıbı bugun tam 5 hafta bıttı kurtajdan sonra veeee kırmızılar geldı
buna çok sewındım yumurtlama yenı bır şans demek.stres yapmaım hıc ayy olacakmıyım acaba dıye oldum.
adam adı gıbı düzgün çıktı en başındanberi:))))
otları bosuna aldım ama bıdahakı aylar aksarsa kullanırım artık.
korunmadan sonra 3 kez çalştık bebiş için en son akşam
ama adetım gecıkecek dıye yaptık.yoksa 1 adet donemı sonrası bebiş daha ıyı tabıı kı bakalım hayrlısı.
dun gece de ruyamda hamıle oldugumu sanıyorum gecen hamıleyken olan seylerı hıssedıyorum hamıleyım ben dıyorum fılan.haftasonu bok basım dondu ondan öle sanöıstım ..
bır de kahve falı baktırdım cok yakın zamanda bebiş war dedıler hayrlısı bakalımmm
ay inş gelmez cnm yaa inş hamilesindir ececim.slm topiğin güzel hatunları nasılsınız bakalım sizleri çok özledim neler yaptınız beni sorarsanız ii kırmızılar daha gelmedi inş gelmez bana dua edin ne olur canımlarım gelmesindehamiş olayım
offfff deme kuzu yaaaaarkadaşlar size haber vermek için girdim kardeloşum test yaptırdı malesef negatif çok üzgünüm ama elden bişey gelmiyo işteALLAHIM hepimiz hayırlısını nasip etsin artık bitsin bu hasret inşallah .
sonra görüşürüz keyfim yok pek zaten yemekde yapıyorum .:93:
canım gözlerin bozuk olduğu için baş ağrısı oluyodur belki bendede oluyodu meğer gözlerim bozukmuş bence göz doktoruna git tatlım mevlam şifa versin
kuzu girmemişsin heralde gitmedi hatun
sende olmuşsun hadi hayırlısı inşallah bir dahaki aya gelmez kırmızılar bebişin gelir
canım selam bizler iyiyiz sen nasılsın ?demek gelmedi kırmızılar hadi inşallah yaa müjde bekliyorum senden
kızlar gece 1030da baslatıcam haberınız olsun gelmeyenın çamasır makınesı bozulsunbakın haftaya bende yokum bu son gecem
sağol canım ya ben dış gebelikten dolayı kürtaj oldum sen neden oldun peki
boncuğum ben gelemedim ama kız valla sana çok güldüm ben annemdeğdim ordada net yok giremedim sonra dün geldim bi bakıyım dedim senin bu msj gördüm yeminle aradan bi saat geçmedi benim açmaşır makinasının hortumu patladım nasıl oldu nalamdım galiba su kesilmişti birden gelincemi oldu bi anlam veremedim sonra ev biraz ıslandı şimdi eşim halıları yıkamaya verdi ama ben saatlerce güldüm eşim niye glülüyosun heryer battı desede ben sölemedim bu akdar tesadüf olur
çok güzle bir gece olmuş dilerim daha nbice senelre ama bebişlerle inş
ebrarım dönmüğşsün hoşgeldin cano
diğer canalr sizlerde iyisiniz inş
beni iyi olmaya çalışıyorum
mevlam herkeze iyilik versin inş
sende olmuşsun hadi hayırlısı inşallah bir dahaki aya gelmez kırmızılar bebişin gelir
yaaa cnm benim şükür valla iyice merak etmiştim swcn iyi olmana sevindim vede adet olmanada sevindim,dedigin gibi hemen yumurtlamaya geçecen hayırlısıyla.öbür türlü bekle bekle gelcekmi noldu yumurtladımmı derken birsürü stres olcaktın..hadi hayırlısı cnm...bu arada iyiki dünü degerlendirmişin adama yazık olcaktı
cnm sağol yaaa.ewet ınsallah sağlam yumurtlarım
ewet cnm ama stres yapmadım normalde benım her ay kendılıgınden gelmez ama işte duzene mı gırecek ne
ewet ya sorma cnmmm dünü değerlendirdik
bu aralar sık giremicem sanırım kızlar moralim çok bozuk yine dünden beri hastahaneye koşturup duruyoruz babamın şekeri çok yükselmiş yatırdılar hemen gözetim altında tutacaklar bende annemlerde kalıyorum yarında babamın yanına gidicem kalmak için çok üzülüyorummmmmmm:85:.ne yapıcağımızı şaşırdık:,anneciğimide tek bırakıp geldim aklım orda canım sıkılıyo yarın erkenden gidicem belki bir kaç gün kalabilirim,kendinize iyi bakın eyer beni mrk edrseniz haberiniz olsun grşmek dileğiyle hepinizi öpüyorum şimdilik çıkıyorum ama sonra gelmeye çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?