Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yoğun ve yorgunum :111: pazartesi sendromumu yaşamama izin vermediler
sen nasılsın neelr yapıyorsun?

aynen bende öyleyim cnm görümcelerim bendeydi çıldımak üzereydim az önce gittiler hiç bişeyi beğenmiyolar
bide görümcemin gelini hamile hep çoçuktan bahsettiler morelim bozuldu

aynen bende öyleyim cnm görümcelerim bendeydi çıldımak üzereydim az önce gittiler hiç bişeyi beğenmiyolar
bide görümcemin gelini hamile hep çoçuktan bahsettiler morelim bozuldu

nine olacağı için seviniyodur görümcen sen üzme kendini. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin. verecek olan O. moralinin bozulmasına izin verme canım.

inşallah gelmez cnm her duamda sizlerede ediyorum

arkadaşlar size haber vermek için girdim kardeloşum test yaptırdı malesef negatif çok üzgünüm ama elden bişey gelmiyo işte ALLAHIM hepimiz hayırlısını nasip etsin artık bitsin bu hasret inşallah .
sonra görüşürüz keyfim yok pek zaten yemekde yapıyorum .:93:

canım gözlerin bozuk olduğu için baş ağrısı oluyodur belki bendede oluyodu meğer gözlerim bozukmuş bence göz doktoruna git tatlım mevlam şifa versin
tamam ebuşum güle güle cnm....bende kaldırayım biraz pcyi.unutma beni bitince eger burda olmazsa girerim öptüm hepinizi.
kuzu girmemişsin heralde gitmedi hatun
saol tatlım hoşbuldum ben iyiyim gayet iyi geçti canım
sende olmuşsun hadi hayırlısı inşallah bir dahaki aya gelmez kırmızılar bebişin gelir

canım selam bizler iyiyiz sen nasılsın ?demek gelmedi kırmızılar hadi inşallah yaa müjde bekliyorum senden

canım patronun eşin mi? ya da ben mi yanlış anladım :26:
yok tatlım ya...patronun annesi yanıma geliyoda...severim kendisini ama biraz bazı huylarını sevmiyorum...öyle yani.
yaaa cnm benim şükür valla iyice merak etmiştim swcn iyi olmana sevindim vede adet olmanada sevindim,dedigin gibi hemen yumurtlamaya geçecen hayırlısıyla.öbür türlü bekle bekle gelcekmi noldu yumurtladımmı derken birsürü stres olcaktın..hadi hayırlısı cnm...bu arada iyiki dünü degerlendirmişin adama yazık olcaktı
ay inş gelmez cnm yaa inş hamilesindir ececim.
offfff deme kuzu yaaaaAllahımdan hayırlısı...inş kardeloşum iyidir((ben arayamadım da.

ay gitmedi bitanem demin gitti valla.bende hemen çıkardım laptobu

kızlar gece 1030da baslatıcam haberınız olsun gelmeyenın çamasır makınesı bozulsunbakın haftaya bende yokum bu son gecem

boncuğum ben gelemedim ama kız valla sana çok güldüm ben annemdeğdim ordada net yok giremedim sonra dün geldim bi bakıyım dedim senin bu msj gördüm yeminle aradan bi saat geçmedi benim açmaşır makinasının hortumu patladım nasıl oldu nalamdım galiba su kesilmişti birden gelincemi oldu bi anlam veremedim sonra ev biraz ıslandı şimdi eşim halıları yıkamaya verdi ama ben saatlerce güldüm eşim niye glülüyosun heryer battı desede ben sölemedim bu akdar tesadüf olur
çok güzle bir gece olmuş dilerim daha nbice senelre ama bebişlerle inş
ebrarım dönmüğşsün hoşgeldin cano
diğer canalr sizlerde iyisiniz inş
beni iyi olmaya çalışıyorum
mevlam herkeze iyilik versin inş

ayyyy yemin etttttbu kadar olur yaa vallaha.
ben kendi adıma iyiyim taklım benim,hamişlrimiz iyi oldukça biz dahada iyi oluyoruz öptüm seni şeker
he bu arada makineye üzüldüm yafff...benimde buzdılabım alttan hafif su vermiş..partide çok kalamayışımla ilgili olabilr mi acepha vallaha az önce öne çektim de altını aldım viledaylaeh boncuum ne beddua etmişin ama heeee

alttaki kızçelerim sizi g eşim gördüm ama heran eşim gelebilir.yazmazsam hoş görün emi...

derdammmm bu arada avatarın pek güzelmiş..kızın sacları aynı bana benziyo...

bu aralar sık giremicem sanırım kızlar moralim çok bozuk yine dünden beri hastahaneye koşturup duruyoruz babamın şekeri çok yükselmiş yatırdılar hemen gözetim altında tutacaklar bende annemlerde kalıyorum yarında babamın yanına gidicem kalmak için çok üzülüyorummmmmmm:85:.ne yapıcağımızı şaşırdık:,anneciğimide tek bırakıp geldim aklım orda canım sıkılıyo yarın erkenden gidicem belki bir kaç gün kalabilirim,kendinize iyi bakın eyer beni mrk edrseniz haberiniz olsun grşmek dileğiyle hepinizi öpüyorum şimdilik çıkıyorum ama sonra gelmeye çalışıcam

Ebrarcım hoşgeldin canııım.Bende sana teşekkür ediyorum bana geçirttiğin güzel vakitler için.Seni görmek benim içinde çok güzeldi canım arkadaşım

Boncuğum bende parti kıyafetiyle kalmışım

Ya elixir yinemi banlandı.Kıza sora sora sen ixirmisin diye ifşa ettik:85:

Gül geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin babacığına.

Derdanur çok güldüm makinenin bozulmasına bende

Kardeloşun sonucuna çok üzüldüm bu sefer ümitliydim ben yaa

Derincim nasılsın canıım.Bi tek senle ben varız topikte

Son düzenleme:

ayyy canım yaa bende üzüldüm şimdi...Allahım acil şifalar versin gülcüm.inşallah hemencik iyileşir baban canım...iyi bak kendineama olsun yinede korkma cnm Allah daha beterinden saklasın,ilaçlarla düşürürler sonrada rahatlar üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…