Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam canlarım nasılsınız...yazdıklarınızı okudumda bende gıcık oluyorum bu dizilere bi kereyle hemen hamile kalırlar sinirler ya olan var olmayan var dimi ama:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

selam canlarım nasılsınız...yazdıklarınızı okudumda bende gıcık oluyorum bu dizilere bi kereyle hemen hamile kalırlar sinirler ya olan var olmayan var dimi ama:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

sorma peloş yaa delirtirler adamı bizi anlatan bitane dizi yok

biz o kadar doktora gidiyoruz ilaç kullanıyoruz olmuyo Rabbim isteyene versin inşallah

evet selinam ya çok bekledim ama gelmediniz küstüm bende size
ya ben o yazıları düzeltmek içim kırk saat ugraştım bebem yaaa olmamışmı:26:halbuki bende normal hatta normal oldugundan büyük yaptım öyle görünüyo...birden bire küçücük ve fosforlu bi renk olmuştu bende düzelttim.neden hala öyle acep.
ahh sorma derdam sorma...benim buzdolabı iyice kötüleşmeye başladı ya bugünde su verdi alttan.bide içindeki ayarı en sogukta ama yiyecekler kokmaya yüz tutmuş gibi.hafif sogutuyo o kadar.buzlugu çalışıyo Allahtan..kıvırcıklıgı sevdigini bilmiyodum cnmteşekkür ederim..orjinal saclarım kıpkıvırcık ama bakma düzleştiriyorum işte.resimlerde öyle buraya koydugumda...
buarada kayram ,aleynam ,cicişim ,banum,durum,sungerim,garibim,anatoliam,tostim,lagrimam,samyelim,cananım,kardelenbhrım,nanelim kızlar nerelerdesiniz yaa ?özlettiniz kendinizi
olsun kuzum benim...yok yani izinliydim yaaa fazla oturdum boşa gitti ondan üzüldümcanın sagolsun bitanem kocişlerimiz daha önemli...ya üzüldüm kazaya...sadece arabada hasar oldugunu anladıgım için sormuyorum Allahım korumuş çok geçmiş olsun hayatım..
ayy çok geçmiş olsun cnm yaaa.inşallah canın acımaz uffff:26:dişleim sızladı bi anda...bu gecede benim boş dişim agrıdı hafiften...

tövbe estafurullah kuzu ya ne lanetlisi delürme kızıcam hee...sıkıntı yapma nolursun konuşamadıkta msnde fln..çok öptüm kayram görüşürüz.

kızlarr ben gündüz hiç ugrayamadım merak eden olduysa kusuruma bakmayın...bu gece kınamız vardı.amcamın kızı evleniyo da.unutmuşum size bahsetmeyi..çok yorgunum şuanda.kollarıma nolduysa gene et kesigi gibi oldu kalkmıyo yerinden sanki...bide çok duyguluyduk bu gece...benim dügünüme 1 ay kala amcamın oglunu kaybetmiştik(onun kızkardeşi evleniyoda..artık oradaki duygusallıgı siz düşününbide gelinimizde geldi..hep agladı eskiden dügünlerde yüzünde güller açan mutlu mutlu gezen gelinimiz,bu gece üzüntüsüyle baş etmeye çalıştı kıyamam...normalde amcamlarla kalmıyo gelin...annesinin evinde .5 senedir ilk defa bizimle bi topluluga girdi de kötü oldu o da bizde...ayy daha fazla konusursam aglıcam gene...

kızlar yazılarım küçükmü hakkatten yaaa.

ebuşum gitmişsin cnm benim..gelirsin inş yatmadan bakarım gene..biraz uzanayım yaa heryerime agrılar giriyo nedense...

ececim kusuruma bkma nolur seni gördüm altta ama şuanda kalamıyom..en azından bi 15 dk falan uzanayım..ugrarım gene sayfam açık kalsın.

sağol cnmm inşallah geçr valla... ewet baya coğaldı berbat birşey.. ama Allahım daha vimizden içeri sokmasın bu illeti..
döndünmüAnkaradan evinee?
geçmiş olsun canım demek ameliyat olacaksın inşallah ağrıların geçer .
demek dayınızda rahatsız allahım şifa versin nekadar çoğaldı bu illet allahım korusun hepimizi inşallah

sağol cnm ...
..
canım cok gecmiş olsun rabbim şifa versin...

ya canım kusura bakma bekledim cevap gelmeyince çıktım nasılsın ne var yok

iyi geceler kızlar nasılsınız,iki gündür giremiyorum temizlik v.s ugraştım,eboş geldi sanırım hoşgeldin kuzuuu
Geçmişe tam bakamadım ama kardeloşun testi negatif mi çıktı,ben anlamadım bu işi yaa erken değil mi testiçin inş geç döllenme falan olur yaa sinir oldum
Cemile bile hemen hamle kaldı izlediniz mi?Eşime diyorum sana bi hamile hbri daha veriyim mi verme istemiyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…