artık bütün diziler saçma geliyor bana
öyle onlarsızda olmuyo ama bi dizi ne kadar çok izlenirse okadar saçmalıyo:111::99::111::99:
selam canlarım nasılsınız...yazdıklarınızı okudumda bende gıcık oluyorum bu dizilere bi kereyle hemen hamile kalırlar sinirler ya olan var olmayan var dimi ama:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ben çıkıyorum herkese iyi geceler
sorma peloş yaa delirtirler adamı bizi anlatan bitane dizi yok
selam canlarım nasılsınız...yazdıklarınızı okudumda bende gıcık oluyorum bu dizilere bi kereyle hemen hamile kalırlar sinirler ya olan var olmayan var dimi ama:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
evet eboşum ya ben bakmıyorum zaten komik dizilere bakıyorum cogunlukla
amin inş canım...biz o kadar doktora gidiyoruz ilaç kullanıyoruz olmuyo Rabbim isteyene versin inşallah
ya komik dizide yokki artık hepsi entrika olmuş
kızlar benim çıkmam gerek kociş istiyo pcyi
öpüyorum sizi daha sonra görüşürüz
evet selinam ya çok bekledim ama gelmediniz küstüm bende sizeyaa inş yanlış çıkmıştır testiii.kırmızıları gelene kadar ben hala umutluyum kardelenimden.Allahım inşş test hatalı falandırrr.
gül'cüm canım çok stres yapma inş düzelir babacığın Allahım acil şifalar versin.dualarımızdasınız canım.kendine iyi bak.öptüm.
birsencim Allahım hakkında hayırlısını versin inş.mesele su ise sorun olmaz erken doğum sanırım.bebişimiz iyi olsunda.dinlen bol bol canım.öptümm bebişi ve seni.
derinimm gece bi ümitle beklemişsin ama kimse gelmemiş sanırım.bu arada yazıların kör etti beni.sen okuyabiliyon mu o kadar bit gibi yazıları yaa.yoksa ben mi yaşlandım
fıkraa : temelin donları
Gümrük kapısından 1 İngiliz, 1 Fransız ve 1 Türk geçmek için bekliyorlarmış.
Gümrük görevlileri valizleri kontrol etmeye başlamış.
Önce İngiliz'in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış.
> ''Niye 7 tane?'' diye İngiliz'e sormuşlar.
> O da, ''haftanın 7 günü var. Hepsi için 1 tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba,....'' demiş.
> Vay be! Helâl olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki..
Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. Açmışlar bakmışlar 8 tane don.
> ''7'yi anladık da 8 niye?'' diye sormuşlar.
> Fransız, ''Pazartesi, Salı, Çarşamba.... her gün için 1 tane, 1 tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım'' demiş.
> ''Vay be! Adamlardaki temizliğe, medeniyete bak!'' demiş görevliler.
Sıra Temel'e gelince, açmışlar bakmışlar tam 12 adet don...
> ''Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var. Şu medeniyete şu temizliğe bak''.
Sormuşlar :
> ''Neden 12 adet?''
> Bizimki cevap vermiş, ''Ocak, Şubat, Mart....''
ahh sorma derdam sorma...benim buzdolabı iyice kötüleşmeye başladı ya bugünde su verdi alttan.bide içindeki ayarı en sogukta ama yiyecekler kokmaya yüz tutmuş gibi.hafif sogutuyo o kadar.buzlugu çalışıyo Allahtan..kıvırcıklıgı sevdigini bilmiyodum cnmslm derinim iyi olmana sevindim balım bende iyim şükür
kız valla ne bedduaymış bozuldu gitti ama napalım boncuk haklı ben gitmedim partiye
o kostüm parti içindi canım ama gitmediğim için kaldı öğle
biliyosundur belki ben kıvırcık hastasıyım senin saçlarıda çok bebeniyorum
çok geçmiş olsun canım mevlam şifa versin inş
naber bisrsenim ben iyim canım senden naber banada erken doğabilir dedi doktor gelişimini hızlı tamamlıyo dedi bizim hayırlısı gülüm ya mevlam sağlıklı bir doğum versin
ve tek dileğim şu topicte veya herhangi bi yerde evlat isteyen hekeze tez vakitte versin inş
olsun kuzum benim...yok yani izinliydim yaaa fazla oturdum boşa gitti ondan üzüldümbuarada kayram ,aleynam ,cicişim ,banum,durum,sungerim,garibim,anatoliam,tostim,lagrimam,samyelim,cananım,kardelenbhrım,nanelim kızlar nerelerdesiniz yaa ?özlettiniz kendinizi
ayy çok geçmiş olsun cnm yaaa.inşallah canın acımaz uffff:26:dişleim sızladı bi anda...bu gecede benim boş dişim agrıdı hafiften...sağolll canımm... perşembe gününe randevu aldım ameliyatla alcaklarmışpeehhh artık evdekilerin başı rahatlar bi 3 5 gün konusamam sanırım :) nese sizin kafanızı şişiririm burda.. sabahtanda hastaneye gidicem kırmızılandım 3. günü geldemişti ikisinide halletcem inşallah:)
sağolll... aminn inşallahh... şaftım kaydı yani
nasılsınız bakalım? keyifler nasıl? bu arada annemin dayısı da kanser miş bütün vücudunu sarmış kolon kanseriydiilk ameliyat oldu ama her yere sıçramış 15 günde 1 , 1 sene boyunca kemoterapi demiş.. hali vahim.. sanırım o da ölecekannemi ondan sonra nasıl toparlarım bilmem artık.. ya da bende dağıtırım kendimi
ablam hosgelmıssın sefalar getırmıssın
ben ne yapayım sureklı gırıyorum topıge ama gecmısı okuyup cıkıyorum bıraz canım sıkkın derdımle ılgılı bır kac topıge bırseyler yazdım okadar
benım canım sıkkın ıste bıldıgın gıbı carsamba yanı yarın tahlıl vercektım ama tahlıl vermeden once gogusleı sıkmamak yada ovmamak gerekıyormus ondan ıkı gun en azından hıc dokunmayım dedım
ay kac gundur kontrol ede ede ole acıtmısım kı ucları sızlıyor sımdı ıkısınınde anlamadım gıttı ınsallah bırsey cıkmaz artık cıkarsa ben lanetlıyım dıyecem herhaldeanneme anlatıyom herseyı senımı bulurmus dıyorrrrallah beterınden korurusn
lagrımacım cok cok gecmısler olsun canım hem dayına hem de sana allah sıfa versın
guneycanancım uzulme gulum hepımız aynı durumdayız benı sorarsa zaten koptum gıttım hayattan
kardelosum da negatıfmıs bu ay ne dıyecegımı bılemıyorum kuzu allahsabırlar versın
derınım selenam boncugum ve herkes sızler nasılsınız
geçmiş olsun canım demek ameliyat olacaksın inşallah ağrıların geçer .
demek dayınızda rahatsız allahım şifa versin nekadar çoğaldı bu illet allahım korusun hepimizi inşallah
..
canım cok gecmiş olsun rabbim şifa versin...
ebuşum gitmişsin cnm benim..gelirsin inş yatmadan bakarım gene..biraz uzanayım yaa heryerime agrılar giriyo nedense...
ececim kusuruma bkma nolur seni gördüm altta ama şuanda kalamıyom..en azından bi 15 dk falan uzanayım..ugrarım gene sayfam açık kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?