tuniş çok şımarmıyoda teyzesi,sadece geziyo çok...bizde mecbur peşinden.çocuk bu nereye çıkacagı napacagı belli olmuyo..bi gör bide merdivenden inecek destek olmak istiyom elletmiyo kendini
anatolyam ne koşturmacası cnm hayırdır?
hmm anladım cnm çok geçmiş olsunevet gittik doktora geçen hafta cnm..sintigrafi yerine normal bogaz ultrasonu çekildi geldik...ma bugün ögrendim ki zaten sintigrafi öncesi isteniyomuş ultrason..işte sintigrafiyi çekilcez bigün inş.
kızlar..kocişim kına boyunca dışarıdaydı en son 6 da yedi..acıkmış şimdi.bi tost yapayım ona ben gel,iyom.
evet aynen öyle fena yağıyo
arada mesafe yok biz görüşemiyoruz nasıl olcek bu iş
oyy yerim ben onu o yaştaki çocuklarda hep oluyo kendi başlarına bişeyler yapmak hoşlarına gidiyo
temizlik yapa yapa kafayı yemede kuzum ben biara öyleydim sonra baktım olcak gibi değil frenledim kendimibahar temizliği gibi bişe ben yine yaparım böyle tabi kısa süre sonra sinirlerim bozuk ya kendimi temizlğe verdim:)
Ya bi arkadaş vardı yeni doğum yapmıştı bir ay falan oluyor da geçen gelicem bi gün ziyarete dedim kaçmak yok dedim esprisine kızlada aramız iyi bizim bebiş olmadıgını biliyor ama bana sadece tamam dedi başka bişe demedi sanki istemiyormuş gibi herlade çocuguna nazar değdiririm diye korkuyor ya da ben bu konuda hassas oldugum için öyle anladım ama ben olsam öyle bi lafa sadece tamam demem,bu yani canımı sıkan ve bebk sıkıntısı yine başladı bende iki aydır rahattım ne güzel
evet gittik doktora geçen hafta cnm..sintigrafi yerine normal bogaz ultrasonu çekildi geldik...ma bugün ögrendim ki zaten sintigrafi öncesi isteniyomuş ultrason..işte sintigrafiyi çekilcez bigün inş.
kızlar..kocişim kına boyunca dışarıdaydı en son 6 da yedi..acıkmış şimdi.bi tost yapayım ona ben gel,iyom.
hmm anladım cnm çok geçmiş olsun
tamam cnm biz burdayız
hiç sorma eboşum valla,sen ankara'lara gidiyosun kardelenle görüşüyorsun ben oralara gelemiyorm
şaka bi yana naptınız kız nasıl geçti bakem herkesi de aramışsınız:76:
ne bilim ablam ya kendimi öyle avutuyorum düşünmemeye çalışıyorum o şekilde :)temizlik yapa yapa kafayı yemede kuzum ben biara öyleydim sonra baktım olcak gibi değil frenledim kendimi
ya kuzu insanları anlamak çok zor helede senin durumunu yaşamıyan insanları onlara hayat toz pembe geliyo bizim neye kırılıp üzülüceğimii bilmiyolar çünkü yaşamamışlar tok açın halinden anlamazmışya aynı ohesap işte .takma kafaya balım elbet birgün bizde gülücez milletin ağzınıda kapatıcaz
tamam kuzu buralardayım şimdilik kolay gelsin sana
bana uyarrr kuzukızlar geldim ..benimki yemekten vazgeçti gece gece yemiyim şimdi dedi
az takılayım yataga aldım laptobu
ya msnden konusalım nasılsa üçümüz varız sadece olmaz mı.
gelirsin kuzum gelirsin hatta derinin yanına gideriz
güzel geçti kuzum harikaydı yani ama herkesi aramadık
slm kızlar nasılsınız ozledım kızlar sızlerı
ne var ne yok ınsallah hamıs haberlerı coktur
benımde kızlar cok az kaldı ne olur dualarınızı beklıyorum cok kokruyorum
son 3 gun gozukuyor ama benım pasanın gelecegı yok agrım sızım yok suanlık
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
eecee,kardelen49+,derdanur,mız mız,
slm millet
sagalun kızlar benımde dualarım hep sızınle olacak ALLAHIM TEZ ZAMANDA TUM ISTEYENLERE HAYIRLISIYLA NASIP ETSINNNNNNNNN TEZ TEZ TEZ ZAMANDA
canım dün yaptım ama çok silik gördüm ikinci çizgiyi hatta belli belirsiz diyebilirim off bi daha yapmam artık dr a giderimselam canım nasılsın?Ne zaman test yapacaksın?
Derin gerçekten yazıların minnacık zor okunuyo canım
Mızmız Allah bi avazda kurtarsın sağlıkla bebişini kucağına al inşallah canım biz halay için hazırız
sagalun kızlar benımde dualarım hep sızınle olacak ALLAHIM TEZ ZAMANDA TUM ISTEYENLERE HAYIRLISIYLA NASIP ETSINNNNNNNNN TEZ TEZ TEZ ZAMANDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?