ece gitmişsin cnm karşılaşamadık iyiyim nolsun yorgunum sadece
ebrarım anatolıam selam canlarım
canım çıkmam gerektiği için kalamadım inşallah karşılaşıp konuşuruzya canım nereye hiç konusamadık ya
canom ya bende çok isterdim ama olmadı işte kocişimin hiç keyfi yoktu aslında büyük bişey değilde onun haricinde başka şeylerde var canını sıktığı azcık konuştukevet selinam ya çok bekledim ama gelmediniz küstüm bende size
ya ben o yazıları düzeltmek içim kırk saat ugraştım bebem yaaa olmamışmı:26:halbuki bende normal hatta normal oldugundan büyük yaptım öyle görünüyo...birden bire küçücük ve fosforlu bi renk olmuştu bende düzelttim.neden hala öyle acep.
ahh sorma derdam sorma...benim buzdolabı iyice kötüleşmeye başladı ya bugünde su verdi alttan.bide içindeki ayarı en sogukta ama yiyecekler kokmaya yüz tutmuş gibi.hafif sogutuyo o kadar.buzlugu çalışıyo Allahtan..kıvırcıklıgı sevdigini bilmiyodum cnmteşekkür ederim..orjinal saclarım kıpkıvırcık ama bakma düzleştiriyorum işte.resimlerde öyle buraya koydugumda...
olsun kuzum benim...yok yani izinliydim yaaa fazla oturdum boşa gitti ondan üzüldümcanın sagolsun bitanem kocişlerimiz daha önemli...ya üzüldüm kazaya...sadece arabada hasar oldugunu anladıgım için sormuyorum Allahım korumuş çok geçmiş olsun hayatım..
ayy çok geçmiş olsun cnm yaaa.inşallah canın acımaz uffff:26:dişleim sızladı bi anda...bu gecede benim boş dişim agrıdı hafiften...
tövbe estafurullah kuzu ya ne lanetlisi delürme kızıcam hee...sıkıntı yapma nolursun konuşamadıkta msnde fln..çok öptüm kayram görüşürüz.
kızlarr ben gündüz hiç ugrayamadım merak eden olduysa kusuruma bakmayın...bu gece kınamız vardı.amcamın kızı evleniyo da.unutmuşum size bahsetmeyi..çok yorgunum şuanda.kollarıma nolduysa gene et kesigi gibi oldu kalkmıyo yerinden sanki...bide çok duyguluyduk bu gece...benim dügünüme 1 ay kala amcamın oglunu kaybetmiştik (onun kızkardeşi evleniyoda..artık oradaki duygusallıgı siz düşünün bide gelinimizde geldi..hep agladı eskiden dügünlerde yüzünde güller açan mutlu mutlu gezen gelinimiz,bu gece üzüntüsüyle baş etmeye çalıştı kıyamam...normalde amcamlarla kalmıyo gelin...annesinin evinde .5 senedir ilk defa bizimle bi topluluga girdi de kötü oldu o da bizde...ayy daha fazla konusursam aglıcam gene...
kızlar yazılarım küçükmü hakkatten yaaa.
evet canım döndüm evimdeyim çok şükürsağol cnmm inşallah geçr valla... ewet baya coğaldı berbat birşey.. ama Allahım daha vimizden içeri sokmasın bu illeti..
döndünmüAnkaradan evinee?
sağol cnm ...
iyi geceler kızlar nasılsınız,iki gündür giremiyorum temizlik v.s ugraştım,eboş geldi sanırım hoşgeldin kuzuuu
Geçmişe tam bakamadım ama kardeloşun testi negatif mi çıktı,ben anlamadım bu işi yaa erken değil mi testiçin inş geç döllenme falan olur yaa sinir oldum
Cemile bile hemen hamle kaldı izlediniz mi?Eşime diyorum sana bi hamile hbri daha veriyim mi verme istemiyorum dedi
selam cnm nasılsın?
derinim hoşgeldin kuzum ya nolcak senin şu yazı olayın valla dürbünle okumak gerekiyo
kuzum döndüm evet nasılsın sen koşturmaca bitmedimi hala
malesef kardeloşun test negatif benimde aklım onda yaa aslında bugün arıycaktım ailesinin yanında olduğu için rahatsız etmeyim dedim inşallah morali iyidir :44:
valla iyi diyelim iyi olsun cnm ya.yorgunum biraz ..yorgunlunluktan ziyade hetarafım agrıyo nedenini anlamadım.etlerim acıyo resmen...belkide ayakta durmaktandır..bu gece oturamadım hiç..tuananın peşine koştuk hep .merdivenler çoktu dügün salonunda korktuk..en son kucagıma aldıgımda kollarım acıdı biraz ama sag kolumu incittim galiba tunişi taşırken..kaldıramıyom kolumu kas yırtılması gibi oldu.
sen naptın cnm.benim yakınmalarımdan seni sormucaktım nerdeyse.
canım çıkmam gerektiği için kalamadım inşallah karşılaşıp konuşuruz
canom ya bende çok isterdim ama olmadı işte kocişimin hiç keyfi yoktu aslında büyük bişey değilde onun haricinde başka şeylerde var canını sıktığı azcık konuştuk
kuzum ben bugün hastaneye gideceksin diye düşündüm hatta arıycaktım rahatsız etmeyimdedim izin gününde .demek kına vardı ah ah çok zor allahım sabır versin hem eşine hemde ailesine
evet canım döndüm evimdeyim çok şükür
kuzum döndüm evet nasılsın sen koşturmaca bitmedimi hala
malesef kardeloşun test negatif benimde aklım onda yaa aslında bugün arıycaktım ailesinin yanında olduğu için rahatsız etmeyim dedim inşallah morali iyidir :44:
valla kuzum ayarlarını bozdun galiba rengi simsiyah ama küçücükay gerçektenmi kuzu yaaa..ama bende gayet büyük görünüyolar yaa niye böyle olduuudün gece çok ugraştım düzeltmek için...rengi nasıl peki:26:
bitti sayılır artık ablam geri kalan şeyleri de başka zaman yaparım artık
Allah dayanma gücü versin ne diyim ki sinirim bozuk zaten iyice bozuldu
bizim burası da öyle kuzu hemde felaket yagıyor gerçi arada pek de mesafe yok zatiiikızlar fena gök gürlüyo yaa tırstımmmm :18::18::18:varmı sizin oralardada
ne var ki yazı tipinde kuzum bende gayet güzel okunuyoray gerçektenmi kuzu yaaa..ama bende gayet büyük görünüyolar yaa niye böyle olduuudün gece çok ugraştım düzeltmek için...rengi nasıl peki:26:
valla iyi diyelim iyi olsun cnm ya.yorgunum biraz ..yorgunlunluktan ziyade hetarafım agrıyo nedenini anlamadım.etlerim acıyo resmen...belkide ayakta durmaktandır..bu gece oturamadım hiç..tuananın peşine koştuk hep .merdivenler çoktu dügün salonunda korktuk..en son kucagıma aldıgımda kollarım acıdı biraz ama sag kolumu incittim galiba tunişi taşırken..kaldıramıyom kolumu kas yırtılması gibi oldu.
sen naptın cnm.benim yakınmalarımdan seni sormucaktım nerdeyse.
canım geçmiş olsun yaa üşüttünmü yoksam bi ağrı kesici al istersen iyi gelir
tuniş yaramazlıklar yaptı demek aslında biz alışık değilizya çocuk taşımaya hamlıyo kollar hemen
öyle valla canım kocişlerimize destek olmalıyız herzaman...iyi yapmışsın.
yok cano doktora gitmedik çünkü randevu saatleri doluydu..
gündüzde geç kalktık 12 gibi...sonra kahvaltı falan..sonrada dışarı çıktık ödemeler vardı.biraz dolaştık kocişle..eve geldim orayı burayı sildim derken..saat zaten 6 oldu..kocişe yemek koydum sonrada kına için hazırlandım hiç mi hiç giremedim topice...
sagol cnm çok zor bi durudu hepimiz için..ölümde var,dügünde var..herşey insanlar için..
valla kuzum ayarlarını bozdun galiba rengi simsiyah ama küçücük
alıntı aldığımda normal çıkıyo ama
sen bahar temizliğimi yaptın kuzum erken değilmi yaa ben daha başlamadım
amin kuzum ya inşallah .niye sinirin bozuk birimi bişey dedi yoksam
bizim burası da öyle kuzu hemde felaket yagıyor gerçi arada pek de mesafe yok zatiii
ne var ki yazı tipinde kuzum bende gayet güzel okunuyor
ayy cnm ya kendine dikkat et biraz,ya ne dicem sen geçen annemi doktora götürcem demiştin ne oldu sonuç belki yazmışsındır ama ben görmedim galiba kusura bakma yazdıysan da kuzum
evet aynen öyle fena yağıyobizim burası da öyle kuzu hemde felaket yagıyor gerçi arada pek de mesafe yok zatiii
ne var ki yazı tipinde kuzum bende gayet güzel okunuyor
ayy cnm ya kendine dikkat et biraz,ya ne dicem sen geçen annemi doktora götürcem demiştin ne oldu sonuç belki yazmışsındır ama ben görmedim galiba kusura bakma yazdıysan da kuzum
oyy yerim ben onu o yaştaki çocuklarda hep oluyo kendi başlarına bişeyler yapmak hoşlarına gidiyotuniş çok şımarmıyoda teyzesi,sadece geziyo çok...bizde mecbur peşinden.çocuk bu nereye çıkacagı napacagı belli olmuyo..bi gör bide merdivenden inecek destek olmak istiyom elletmiyo kendini
anatolyam ne koşturmacası cnm hayırdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?