Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya canım nereye hiç konusamadık ya
canım çıkmam gerektiği için kalamadım inşallah karşılaşıp konuşuruz
canom ya bende çok isterdim ama olmadı işte kocişimin hiç keyfi yoktu aslında büyük bişey değilde onun haricinde başka şeylerde var canını sıktığı azcık konuştuk
kuzum ben bugün hastaneye gideceksin diye düşündüm hatta arıycaktım rahatsız etmeyimdedim izin gününde .demek kına vardı ah ah çok zor allahım sabır versin hem eşine hemde ailesine
sağol cnmm inşallah geçr valla... ewet baya coğaldı berbat birşey.. ama Allahım daha vimizden içeri sokmasın bu illeti..
döndünmüAnkaradan evinee?

sağol cnm ...
evet canım döndüm evimdeyim çok şükür

kuzum döndüm evet nasılsın sen koşturmaca bitmedimi hala
malesef kardeloşun test negatif benimde aklım onda yaa aslında bugün arıycaktım ailesinin yanında olduğu için rahatsız etmeyim dedim inşallah morali iyidir :44:

selam cnm nasılsın?

valla iyi diyelim iyi olsun cnm ya.yorgunum biraz ..yorgunlunluktan ziyade hetarafım agrıyo nedenini anlamadım.etlerim acıyo resmen...belkide ayakta durmaktandır..bu gece oturamadım hiç..tuananın peşine koştuk hep .merdivenler çoktu dügün salonunda korktuk..en son kucagıma aldıgımda kollarım acıdı biraz ama sag kolumu incittim galiba tunişi taşırken..kaldıramıyom kolumu kas yırtılması gibi oldu.

sen naptın cnm.benim yakınmalarımdan seni sormucaktım nerdeyse.

bitti sayılır artık ablam geri kalan şeyleri de başka zaman yaparım artık
Allah dayanma gücü versin ne diyim ki sinirim bozuk zaten iyice bozuldu

canım geçmiş olsun yaa üşüttünmü yoksam bi ağrı kesici al istersen iyi gelir
tuniş yaramazlıklar yaptı demek aslında biz alışık değilizya çocuk taşımaya hamlıyo kollar hemen

öyle valla canım kocişlerimize destek olmalıyız herzaman...iyi yapmışsın.
yok cano doktora gitmedik çünkü randevu saatleri doluydu..
gündüzde geç kalktık 12 gibi...sonra kahvaltı falan..sonrada dışarı çıktık ödemeler vardı.biraz dolaştık kocişle..eve geldim orayı burayı sildim derken..saat zaten 6 oldu..kocişe yemek koydum sonrada kına için hazırlandım hiç mi hiç giremedim topice...
sagol cnm çok zor bi durudu hepimiz için..ölümde var,dügünde var..herşey insanlar için..

ay gerçektenmi kuzu yaaa..ama bende gayet büyük görünüyolar yaa niye böyle olduuudün gece çok ugraştım düzeltmek için...rengi nasıl peki:26:
valla kuzum ayarlarını bozdun galiba rengi simsiyah ama küçücük
alıntı aldığımda normal çıkıyo ama
bitti sayılır artık ablam geri kalan şeyleri de başka zaman yaparım artık
Allah dayanma gücü versin ne diyim ki sinirim bozuk zaten iyice bozuldu

sen bahar temizliğimi yaptın kuzum erken değilmi yaa ben daha başlamadım
amin kuzum ya inşallah .niye sinirin bozuk birimi bişey dedi yoksam

kızlar fena gök gürlüyo yaa tırstımmmm :18::18::18:varmı sizin oralardada
bizim burası da öyle kuzu hemde felaket yagıyor gerçi arada pek de mesafe yok zatiii
ay gerçektenmi kuzu yaaa..ama bende gayet büyük görünüyolar yaa niye böyle olduuudün gece çok ugraştım düzeltmek için...rengi nasıl peki:26:
ne var ki yazı tipinde kuzum bende gayet güzel okunuyor

ayy cnm ya kendine dikkat et biraz,ya ne dicem sen geçen annemi doktora götürcem demiştin ne oldu sonuç belki yazmışsındır ama ben görmedim galiba kusura bakma yazdıysan da kuzum

canım geçmiş olsun yaa üşüttünmü yoksam bi ağrı kesici al istersen iyi gelir
tuniş yaramazlıklar yaptı demek aslında biz alışık değilizya çocuk taşımaya hamlıyo kollar hemen

tuniş çok şımarmıyoda teyzesi,sadece geziyo çok...bizde mecbur peşinden.çocuk bu nereye çıkacagı napacagı belli olmuyo..bi gör bide merdivenden inecek destek olmak istiyom elletmiyo kendini

anatolyam ne koşturmacası cnm hayırdır?

ohh iyi yapmışsınız dinlenmişsindir canım gerçi temizlikte yapmışsın ama yinede evde olup bişeyler yapmak iyi geliyo insana
buarada elektrik giderse şaşırmayın burda fena gök gürlüyo

ebuşum ama bak anatolıamda normal çıkıyomuş yaaaa yazılarr:95:

ya noldu biliyonuzmu.dün rütbe yazımı degiştirdim ondan sonra öyle oldu nedense..ilk defa degişmiyom halbuki.ayarlarınla oynamamıştım yani.sonra oynadım düzeltmek için..kalın yazı tipi ve 2 numara büyüklük sectim neden küçük çıkıyo ki:95:

bahar temizliği gibi bişe ben yine yaparım böyle tabi kısa süre sonra sinirlerim bozuk ya kendimi temizlğe verdim:)
Ya bi arkadaş vardı yeni doğum yapmıştı bir ay falan oluyor da geçen gelicem bi gün ziyarete dedim kaçmak yok dedim esprisine kızlada aramız iyi bizim bebiş olmadıgını biliyor ama bana sadece tamam dedi başka bişe demedi sanki istemiyormuş gibi herlade çocuguna nazar değdiririm diye korkuyor ya da ben bu konuda hassas oldugum için öyle anladım ama ben olsam öyle bi lafa sadece tamam demem,bu yani canımı sıkan ve bebk sıkıntısı yine başladı bende iki aydır rahattım ne güzel

evet gittik doktora geçen hafta cnm..sintigrafi yerine normal bogaz ultrasonu çekildi geldik...ma bugün ögrendim ki zaten sintigrafi öncesi isteniyomuş ultrason..işte sintigrafiyi çekilcez bigün inş.

kızlar..kocişim kına boyunca dışarıdaydı en son 6 da yedi..acıkmış şimdi.bi tost yapayım ona ben gel,iyom.

evet aynen öyle fena yağıyo
arada mesafe yok biz görüşemiyoruz nasıl olcek bu iş
oyy yerim ben onu o yaştaki çocuklarda hep oluyo kendi başlarına bişeyler yapmak hoşlarına gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…