Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

çok sağoll yarın sabahdan doktoruma gidicem öğlende dişciye ney olsun bu agrıdan daha az ağrır sanıyorum :)
ayy çok geçmiş olsun cnm yaaa.inşallah canın acımaz uffff:26:dişleim sızladı bi anda...bu gecede benim boş dişim agrıdı hafiften...

iyi bakalım... bir bardak çay içseydik :)
evet canım döndüm evimdeyim çok şükür
:

selamlar.. nasılsınızkızlar...?

selamlar kızlar...bugün az kişş ugramış.bende gündüz herkesi kaçırdım diye üzülüyodum.
giremedim hiç.tüm gün yanımdaydı arkideşşimdi gitti.

ececim hadi inşallah hamilesindir cnm ya.

mızmız tabiki dua ederiz inşallah saglıklı rahat bi dogum yaparsın...hepsi bi yana ben sana kırgınım.nedenini sorma bile bilmen gerek.

anatolıam gece demişsin ya önce derinle sen kalın diye öyle deme gülüm yaaa..hayırlısı ne zamansa hepimiz için..bende hep kendimden çok sizlere ediyorum...

yaa yazılarla bi oynıyayım ya bakalım düzelicekmi.neden ki böyle oldu:97:

canım benim üzme kendini mevlam büyük bak herşey güzle olucak sen rabbime sığın kim ne düşünürse düşünsün neden nazar değdiresin sen üzme kendini valla ben çok üzülüyorum siz üzülünce
dilerim en kısa zamanda veriri rabbim diner tüm sıkıntılar

slm kızlar nasılsınız ben idare ediyom yarın tekrar kontrolum var bakalım napcaz hayırlısı olsun Ebrarım canım iyisin kendine iyi bak yoruldunmu ankarada bakıyım Lagrima gemiş olsun nerde olacan ameliyatı inşallah iyi kolay geçer dayın için üzüldüm benimde kuzenim 4 sen eönce 23 yaşında aniden kanser olduğu anlaşıldı 3 ayın içinde kaybettik canım inşallah tedaviye yanıt verir Pelincim gözün ağrıyomuş geçmiş olsun bahar geldi alerjik itihap olabilir dikkat et Kayracım sende iyisin özledim hepinizi ama bu ara yasaklıyım elimden geldiği kadar okuyup yazmaya çalışıyorum kusura bakmayın kızlar Selinam spor yapıyon öylemi inşallah yarar dinç olursun Derdam kaynananda azcık düşünsün gerçi seninki pek düşüncesiz gibi kendine dikkat et canım uykusuzluk kötü bende uyuyamıyorum Cici nasılsın kız güzel haberler ver artık bekliyoruz Kardeloşum sen de gelmedin anacığınla geziyon demi gezekçi seni neyse dikkat et kendine hasta olup gelme ha Kardelen 49 sen nasılsın canım boşver kafana takma cemileyle halideyi ben sonra döverim Derinim Boncuğum Anatolia sizler nasılsınız temizlik yapasınızmı geldi bakım Ececim inşallah hamişsindir hayırlısıyla gelir bu sefer bebişin testi yaptır güzel habreler ver bakıım Mızmız hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah ama sana kırgınız her zaman başka topiklere gelip bizimle konuşmadığın için gerçi belki böyle dememiz umrunda değildir ama olsun genede içimde kalmasın dedim oğlunu sağlıklıca kucağına al umarım doğum yapınca haber veririsin kolay geçsin hepinize kolay gelsin kızlar arada bakmaya çalışacam pc açık ama cevap yazamazsam kusura bakmayın

birsenim sagol cnm iyiyim şükür...sadece adet olacakmışım gibi agrılarım var bugün..bide dünden kalma vücut agrılarım sürüyo.onun dışında iyiyim.ayy heyecan oldum kızzz.yarın kontrol varmış bi bakıyon doguma alıyolar seniayy hadi hayırlısı canım yaaa.öptüm seni iyi bak kendine.

yok kız almasınlar bebiş daha kendi idare edemezmiş hatta geçen küvöz olan hastane diyolardı benin gitiğimde yer yoktu Allahım hayırlısını versin

yok kız almasınlar bebiş daha kendi idare edemezmiş hatta geçen küvöz olan hastane diyolardı benin gitiğimde yer yoktu Allahım hayırlısını versin

yaaa..ne bilim cnm almasınlar tabi ama öyle söyleyiverdim birden üzmedim inş seni..7.5 doldumu senin ?eger öyleyse tehlike olmaz diye biliyorum.

Son düzenleme:
ii geceler kızlarr napıyosunuz bakem
birsenim inşaallah en azından bi ay daha dayanır emrecik cnm sağlıkla gelsin
derinimm cnm ağrın geçmedi mi?Allah yardımcın olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…