Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
eecee,kardelen49+,derdanur,mız mız,
slm millet
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
eecee,kardelen49+,derdanur,mız mız,
slm millet
iyi dir canım ne olsun beklemedyim senden naberslm canım naber
ececim hadi hayırlısı hamilesin inşallah o zaman dr a ne zaman gideceksin
adetin kç gün geçmişti ececim senin
ayy çok geçmiş olsun cnm yaaa.inşallah canın acımaz uffff:26:dişleim sızladı bi anda...bu gecede benim boş dişim agrıdı hafiften...
evet canım döndüm evimdeyim çok şükür
:
inşallah yazılar düzelmiştir ya.bende normal gösterdigi için anlamıyorum da kusura bakmayın kızlar.
merhaba cnm hoşgeldin.. yazından yana bir problem yok gayet güzel :)
bahar temizliği gibi bişe ben yine yaparım böyle tabi kısa süre sonra sinirlerim bozuk ya kendimi temizlğe verdim:)
Ya bi arkadaş vardı yeni doğum yapmıştı bir ay falan oluyor da geçen gelicem bi gün ziyarete dedim kaçmak yok dedim esprisine kızlada aramız iyi bizim bebiş olmadıgını biliyor ama bana sadece tamam dedi başka bişe demedi sanki istemiyormuş gibi herlade çocuguna nazar değdiririm diye korkuyor ya da ben bu konuda hassas oldugum için öyle anladım ama ben olsam öyle bi lafa sadece tamam demem,bu yani canımı sıkan ve bebk sıkıntısı yine başladı bende iki aydır rahattım ne güzel
slm kızlar nasılsınız ben idare ediyom yarın tekrar kontrolum var bakalım napcaz hayırlısı olsun Ebrarım canım iyisin kendine iyi bak yoruldunmu ankarada bakıyım Lagrima gemiş olsun nerde olacan ameliyatı inşallah iyi kolay geçer dayın için üzüldüm benimde kuzenim 4 sen eönce 23 yaşında aniden kanser olduğu anlaşıldı 3 ayın içinde kaybettik canım inşallah tedaviye yanıt verir Pelincim gözün ağrıyomuş geçmiş olsun bahar geldi alerjik itihap olabilir dikkat et Kayracım sende iyisin özledim hepinizi ama bu ara yasaklıyım elimden geldiği kadar okuyup yazmaya çalışıyorum kusura bakmayın kızlar Selinam spor yapıyon öylemi inşallah yarar dinç olursun Derdam kaynananda azcık düşünsün gerçi seninki pek düşüncesiz gibi kendine dikkat et canım uykusuzluk kötü bende uyuyamıyorum Cici nasılsın kız güzel haberler ver artık bekliyoruz Kardeloşum sen de gelmedin anacığınla geziyon demi gezekçi seni neyse dikkat et kendine hasta olup gelme ha Kardelen 49 sen nasılsın canım boşver kafana takma cemileyle halideyi ben sonra döverim Derinim Boncuğum Anatolia sizler nasılsınız temizlik yapasınızmı geldi bakım Ececim inşallah hamişsindir hayırlısıyla gelir bu sefer bebişin testi yaptır güzel habreler ver bakıım Mızmız hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah ama sana kırgınız her zaman başka topiklere gelip bizimle konuşmadığın için gerçi belki böyle dememiz umrunda değildir ama olsun genede içimde kalmasın dedim oğlunu sağlıklıca kucağına al umarım doğum yapınca haber veririsin kolay geçsin hepinize kolay gelsin kızlar arada bakmaya çalışacam pc açık ama cevap yazamazsam kusura bakmayın
slm kızlar nasılsınız
yok kız almasınlar bebiş daha kendi idare edemezmiş hatta geçen küvöz olan hastane diyolardı benin gitiğimde yer yoktu Allahım hayırlısını versinbirsenim sagol cnm iyiyim şükür...sadece adet olacakmışım gibi agrılarım var bugün..bide dünden kalma vücut agrılarım sürüyo.onun dışında iyiyim.ayy heyecan oldum kızzz.yarın kontrol varmış bi bakıyon doguma alıyolar seniayy hadi hayırlısı canım yaaa.öptüm seni iyi bak kendine.
yok kız almasınlar bebiş daha kendi idare edemezmiş hatta geçen küvöz olan hastane diyolardı benin gitiğimde yer yoktu Allahım hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?