Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aleykümselam derincim hoşgeldin,sanada hayırlı cumalar,duaların kabul olsun inşşş.nasılsın.
aminn canım sagolasın...
iyiyim canım çok şükür.kuran ımı okudum tesbihlerimi çekiyordum.hepimiz içinde dua ettim allahım kabul etsin inş.
Allah kabul etsin canım ya sagol

ohhhh film izlediniz dimek ne güzel hep böyle ol kafanı dagıt canım...hep bebek hep bebek nereye kadar dimi.valla bilmiyom kuşum adet söktürücümü alcam napıcam.hiçbirinide yapmak istemiyorum...şuanda hayatın şifrelerine mail yolladım soru sordum ibrahim saracogluna.bakalım okucaklarmı

bende onu izliyom.üzüm yiyin diyo şeftali yiyin gaz yapar diyo reklam girdi gerçi şimdide.destan yazdıysan cvp vermezler bide.

ay gerçekten heee senin adet geçmedimi kıss test yapmıcan mı kanda baktır direk ama oldu mu

pazar gününe kadar beklicem canım.gelmezse idrardan bakarım önce.kan aldırmayı sevmiyom zaten.bişe yokken gidip kan veremem bakim bi idrara göre.hayırlısı.

derincim mailin altına yazsaydın yaa.şu çelakıl o saçını düzelttirsee.temizlik imandan gelir ama bu saç nasıl temizlenir allah aşkına diyin bana taranmamış gibi dikiyo arkada bi yeri.inan çok itici geliyo.söyle kestirsin erkek traşı

ya kızlar bilmiyom sizde sinir oluyonuz mu benim gibi ama bazı reklamlar beni çileden çıkarıyor..birincisi dondurma reklamları.hani karrrttttt diye ısırıyolarya dondurmaları o kadınları kesesim geliyo bide şu cips reklamı...parmalkalrını yiyen kız bide o yetmedi adamın parmakları yiyo ıyyy gıcık oluyom yaaaaa.heee bide şey var N**** (Siyahi) ve neydi digeri browni kekteki kadının hareketlerine
ya sinir oldugum tek nokta ney biliyonuzmu,yani nimetlerin reklamını farklı şekilde yapmaları şimdi burda diyemiyom bazı kelimeleri de anlıyonuz siz...

canım sokturucu alıp napcam olurmu onla adet gorursun en azından sımdıye kadarkı kısmını atmıs olursun sonrakı ay belkı olur belkı olmaz ama bole bırıkınce daha kotu bence bıde kendı sıtesıden mı yolladın maılı o zaman kesınlıkle cevaplarlar canım bır gun sonra cevaplanıyor
saol canım.iştah mı bende hep var o .dereyi görmeden paçaları sıvama kız.sora bişe çıkmaz bakma zayıf göründüğüme boğaz iyidirrr.

allhım bu kızdakı sabır da benı oldurcek hala daha pazar dıyor sen pazar gunu test yapmada gosterırırım sana o zaman dereymıs pacaymıs hepsı hazır da gececek yurek yok kızımızda

kesinlikle katılıyorum sanaa.nimetin satılması için genelde kadınlar oynuyo reklamda ve farklı cazibeler kullanarak kışkırtıyolar bizim herifleri zaten reklam kadar gereksiz bişey görmüyorum ben.kimi alabilir kimi alamaz neden canını çektiriyorlar.alamayan belkide hiç yiyemeyen bir sürü çocuk izliyo o reklamları.yazık değil mi.

anladık kuzum anladık ya su adamın parmagını yalayan kızın reklamına bende gıcık oluyorum o ayrıama brovnı reklamındakı kızı cok severım bısey dıyemıcemmmm
çim kokusu insanı rahatlatırmış hadin kızlar çayıra otlanmaya

pazar gününe kadar beklicem canım.gelmezse idrardan bakarım önce.kan aldırmayı sevmiyom zaten.bişe yokken gidip kan veremem bakim bi idrara göre.hayırlısı.
tamam canım sen bilirsin zorlamak istemem...ya bakma bende hep kanda bakarım diyom ama idrar testi yapmadan duramıyoruz.yanıltıyo bazen ona ragmen yinede manyak gibi alıp yapıyom sinir yaaa.
Allah iyiligini versin..ya hakketten bakıyom bakıyom acaba diyom o kısımda kellik varda ondan mı kapıyo yoo saclarının maşalahı var ne diye şapka gibi öyle yapıyo yaw:26:bu arada program bitti.bide ekip arkadasları ölmüş yaa Allah rahmet eylesin..
çim kokusu insanı rahatlatırmış hadin kızlar çayıra otlanmaya
taam hadi koşşş tutun elimdennnnnn
bence bıde kendı sıtesıden mı yolladın maılı o zaman kesınlıkle cevaplarlar canım bır gun sonra cevaplanıyor

allhım bu kızdakı sabır da benı oldurcek hala daha pazar dıyor sen pazar gunu test yapmada gosterırırım sana o zaman dereymıs pacaymıs hepsı hazır da gececek yurek yok kızımızda[/QUOTE]

anladık kuzum anladık ya su adamın parmagını yalayan kızın reklamına bende gıcık oluyorum o ayrıama brovnı reklamındakı kızı cok severım bısey dıyemıcemmmm

yok kendi sitesine degil cnm..çelakılın programa çıkıyo cuma günleri...

ben kardelosumu cok merak edıyorum kızlar donmemısmı daha haber alanınız vamı burdan telefon da edemıyorum

kayrammmm asıl en gıcık oldugum kadın o senin dedigin...tövbe tövbe borwniyle dans ediyo sanki al gebert diyo şeytan

yok kayram beni aramadı delüş...1 hafta demişti ne günü konuştuk unuttum valla..1 hafta dolmamıştır daha..bikaç güne gelir kuzum heralde

kayrammmm asıl en gıcık oldugum kadın o senin dedigin...tövbe tövbe borwniyle dans ediyo sanki al gebert diyo şeytan

yok kayram beni aramadı delüş...1 hafta demişti ne günü konuştuk unuttum valla..1 hafta dolmamıştır daha..bikaç güne gelir kuzum heralde

canım ben reklama degıl kadına bayılıyorum en sevdıgım oyuncu dıyebılırım ondan deduydum kuzu
demek bır hafat dedı heee o zaman daha dolmadı bugun yarın gelır o zaman ınsallah ıyıdır bu arada bence saraccoglunun kendı sıtesınden atmalısın mesajı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…