afıyet olsun canım herhalde ıstahın acık bu aralar neden acabaaaaasaol kayramm iyiyim çok şükürr.tıkınıyom acıktım azcık daa
aminn canım sagolasın...aleykümselam derincim hoşgeldin,sanada hayırlı cumalar,duaların kabul olsun inşşş.nasılsın.
Allah kabul etsin canım ya sagoliyiyim canım çok şükür.kuran ımı okudum tesbihlerimi çekiyordum.hepimiz içinde dua ettim allahım kabul etsin inş.
kuzum cok gecmıs olsun galıba sen yıne sokturucu kullanmak zorunda kalacaksın bebısım ama bır kereden bır sey olmaz yaaa bence kullan bu aycık bak ben yıne kullanıcam
canım cok tesekkur ederım allah babana sıfalar versın ve pkosun da sekerıne dıkkat et nolur bak doktor seker hapı verıyor pkolulara ben her gun ıcıyorum sana vermısmıydı
canım oncelıkletelas yapma allahın ıznı ıle emremıze yetene kadar dayanacaksın ve sonrasında dogsa bıle bırsey olmayacak tamammmı buna ınan kanama yerı olmasına ragmen kanama olmadı bu mucıze gbı emre sana dıger mucızeyı de yasatacak allah yardımcın olsun canım
evet ole olmus hehe valla varya utanıyorum yazarken bıle o kadar kastım sıktım kendımı
evet ablam guzel cıktı cok sukur sımdı adet olmayı beklıyorum bıde su ılacımı alabılsem galıba aksam cıkıp alıcaz cumartesı fen halde yaz temıslıgıne gırıscez kocısle bu arada dun gelemedım kcıs dızı ıslemek ıstemedı geldı yemegı yedık drek yatagayanlıs anlasılma olmasın pc yı dealdık yanımıza dızı ısledık kusuruma bakmayın yanı ama en yakın zamanda uzun bır sohbet ıcın burda olucam hepınızı osledım
allah analım babalı buyutsun canım rabbım tez zamanda bıslerede nasıp etsın
inşallah kuzu senınde aynı sekılde hayırlı cumaların olsunınsallah nasılsın
afıyet olsun canım herhalde ıstahın acık bu aralar neden acabaaaaa
aminn canım sagolasın...
Allah kabul etsin canım ya sagol
ohhhh film izlediniz dimek ne güzel hep böyle ol kafanı dagıt canım...hep bebek hep bebek nereye kadar dimi.valla bilmiyom kuşum adet söktürücümü alcam napıcam.hiçbirinide yapmak istemiyorum...şuanda hayatın şifrelerine mail yolladım soru sordum ibrahim saracogluna.bakalım okucaklarmı
saol canım.iştah mı bende hep var o .dereyi görmeden paçaları sıvama kız.sora bişe çıkmazbakma zayıf göründüğüme boğaz iyidirrr.
bende onu izliyom.üzüm yiyin diyo şeftali yiyin gaz yapar diyoreklam girdi gerçi şimdide.destan yazdıysan cvp vermezler bide.
ay gerçekten heee senin adet geçmedimi kıss test yapmıcan mı kanda baktır direk ama oldu mu
canım sokturucu alıp napcam olurmu onla adet gorursun en azından sımdıye kadarkı kısmını atmıs olursun sonrakı ay belkı olur belkı olmaz ama bole bırıkınce daha kotu bence bıde kendı sıtesıden mı yolladın maılı o zaman kesınlıkle cevaplarlar canım bır gun sonra cevaplanıyoraminn canım sagolasın...
Allah kabul etsin canım ya sagol
ohhhh film izlediniz dimek ne güzel hep böyle ol kafanı dagıt canım...hep bebek hep bebek nereye kadar dimi.valla bilmiyom kuşum adet söktürücümü alcam napıcam.hiçbirinide yapmak istemiyorum...şuanda hayatın şifrelerine mail yolladım soru sordum ibrahim saracogluna.bakalım okucaklarmı
saol canım.iştah mı bende hep var o .dereyi görmeden paçaları sıvama kız.sora bişe çıkmazbakma zayıf göründüğüme boğaz iyidirrr.
ya kızlar bilmiyom sizde sinir oluyonuz mu benim gibi ama bazı reklamlar beni çileden çıkarıyor..birincisi dondurma reklamları.hani karrrttttt diye ısırıyolarya dondurmaları o kadınları kesesim geliyo bide şu cips reklamı...parmalkalrını yiyen kız bide o yetmedi adamın parmakları yiyo ıyyy gıcık oluyom yaaaaa.heee bide şey var N**** (Siyahi) ve neydi digeri browni kekteki kadının hareketlerine
ya sinir oldugum tek nokta ney biliyonuzmu,yani nimetlerin reklamını farklı şekilde yapmaları şimdi burda diyemiyom bazı kelimeleri de anlıyonuz siz...
anladık kuzum anladık ya su adamın parmagını yalayan kızın reklamına bende gıcık oluyorum o ayrıama brovnı reklamındakı kızı cok severım bısey dıyemıcemmmmya kızlar bilmiyom sizde sinir oluyonuz mu benim gibi ama bazı reklamlar beni çileden çıkarıyor..birincisi dondurma reklamları.hani karrrttttt diye ısırıyolarya dondurmaları o kadınları kesesim geliyo bide şu cips reklamı...parmalkalrını yiyen kız bide o yetmedi adamın parmakları yiyo ıyyy gıcık oluyom yaaaaa.heee bide şey var N**** (Siyahi) ve neydi digeri browni kekteki kadının hareketlerine
ya sinir oldugum tek nokta ney biliyonuzmu,yani nimetlerin reklamını farklı şekilde yapmaları şimdi burda diyemiyom bazı kelimeleri de anlıyonuz siz...
çim kokusu insanı rahatlatırmış hadin kızlar çayıra otlanmaya
tamam canım sen bilirsin zorlamak istemem...ya bakma bende hep kanda bakarım diyom ama idrar testi yapmadan duramıyoruz.yanıltıyo bazen ona ragmen yinede manyak gibi alıp yapıyom sinir yaaa.pazar gününe kadar beklicem canım.gelmezse idrardan bakarım önce.kan aldırmayı sevmiyom zaten.bişe yokken gidip kan veremem bakim bi idrara göre.hayırlısı.
derincim mailin altına yazsaydın yaa.şu çelakıl o saçını düzelttirsee.temizlik imandan gelir ama bu saç nasıl temizlenir allah aşkına diyin bana taranmamış gibi dikiyo arkada bi yeri.inan çok itici geliyo.söyle kestirsin erkek traşı
çim kokusu insanı rahatlatırmış hadin kızlar çayıra otlanmaya
anladık kuzum anladık ya su adamın parmagını yalayan kızın reklamına bende gıcık oluyorum o ayrıama brovnı reklamındakı kızı cok severım bısey dıyemıcemmmm
kayrammmm asıl en gıcık oldugum kadın o senin dedigin...tövbe tövbe borwniyle dans ediyo sanki al gebert diyo şeytan
yok kayram beni aramadı delüş...1 hafta demişti ne günü konuştuk unuttum valla..1 hafta dolmamıştır daha..bikaç güne gelir kuzum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?